Fredagkväll

Nu ikväll så har jag kokat ännu mera knäck, men tänkte ta med mig de upp till Indal på söndag. Blev vanlig knäck, knäck med mandel, lime-knäck, chokladknäck och sist men inte minst chokladlimeknäck, dock inte så många av varje med ändå.


Pappa och Lante håller på och spelar Wii för fullt. Vet inte vem som vinner, men om jag får gissa så tror jag på Lante. Har så jäkla ont i huvve, har haft det sen vi kom från friskis, var säkert för att det var mögligt där. Till middag blev det lasagne, den var god, men dock inte lika god som Nettans (förlåt mamma).


Nu ska jag väl kolla på idol eller gå och lägga mig, jag vet att det är tidigt men det skulle vara skönt att sova faktiskt.

Trötter

Igår så var jag barnvakt och trodde aldrig jag skulle komma hem, och när jag äntligen var påväg hem så fick brandkåren utryckning så då fick vi vänta några minuter extra. Så jag är väldigt trött idag.

NU så sitter jag på engelskan och gör ingenting, för jag har min bokanalys hemma, så jag kan inte skriva på den, för övrigt så är jag klar med den, så jag tänker bara sitta här och låta tiden gå nu typ =) hehe. Har ju inget att göra som sagt.

Sen ska vi på friskis på idrotten, får väl se vad det är för något där, jag trodde att det var ett vanligt friskispass men det någon sa att det skulle vara yoga, haha jag vet inte alls jag men men.

Knäck-t

Idag så har vi kokat knäck och gräddat pepparkakor. Det gick väl som vanligt, varken bra eller dåligt. Ska väl orka diskarent allt snart kanske. Men nu håller jag på och kollar när Emil håller på och opererar, tror han är i halsen och tar bort nånting, han tog bort en tumör förut.

Sen så ska vi på elgiganten tror jag och byta farmors telefon eller iaf snacka med de, och mamma är ju duktig på att snacka med folk så att de brukar ge med sig. Sen så ska jag packa idrottskläder så att jag slipper göra det imorrn natt och sen baka till mammas jobb.

Tror jag ska gå och lägga mig och kolla på greys ikväll och sen sova tidigt imorrn också, blev ju inte så tidigt igår som jag hade tänkt mig. Nu ska jag bli utmanad i boxning och jag kommer säkert förlora, haha.



Hemma igen, blev inte så tidigt som jag hade hoppats, blir att gå och lägga sig i nästa reklam tror jag. Har nästan packat idrottskläderna tills på fredag, för imorrn ska jag ju som sagt vara barnvakt, men jag tar nog med mig datorn, vill ju inte sitta hemma hos de som bara har 1,2 och 4. Finns ju inte så mycket att kolla på där om man säger så. Vill även påpeka att jag vann 2 av 3 matcher i boxning mot Emil.

Så äre och så blire

Idag har jag kollat på film och åter film, en film var på bion. Jag gick hem efter att vi hade varit där och när jag kliver in genom ytterdörren så står Mörtsjö där och fipplar med posten. Sen så surrade hon på som vanligt, trodde aldrig jag skulle få komma upp någongång.

Väl uppe så satte jag mig och försökte skriva engelskan, kom faktiskt några rader. Sen så gav jag upp och åkte iväg och spann. Jobbigt som fan var det idag, trodde jag skulle svimma där ett tag, men jag överlevde. Sen for vi hem och käkade och sen städade jag mitt rum, vilket jag håller på med fortfarande, men jag behövde ett avbrott för det var så jäkla mycket att städa.

Sen så ska jag ut och hämta mamma på jobbet och kanske även sno lite muggar till julskyltningen. Sen ska jag sova som satan, ska kolla om Carro är inne och snacka med henne också.

Bussjävlar

Idag så slutade vi halv tre för det var ingen kemi, vilket var jätteskönt. Joss och jag stressade som fan för att vi skulle hinna med bussen som gick 38 från skolan, men när vi kom ut så åkte bussen, men då var klockan 35, så vi trodde att det var den första bussen.

Men så var det inte, utan vi stod och frös tills nästa buss kom, och när den äntligen kom så hann den inte in till stan tills tre bussen gick ifrån stan, utan då var det bara att vänta tills kvart över 3 bussen skulle gå, och då glömde jag bort att plusbussen gick, men men jag fick stå mitt kast.

Hä blidde inge av

Jag skulle ju plugga och fixa sånt idag, så att jag skulle ha sånt gjort, men så blidde det inte. Jag var med mamma på stan istället och köpte lite kläder till henne. Sen så åkte jag hem och gjorde typ ingenting eller jo jag kollade på tv.

Käkar nu men funderar kanske på att gå ut och gå sen, för jag är ju ensam hemma, och det är ju så roligt menar jag, eller inte. Jag vill åka utomlands så är det, men så kommer det nog inte att bli.

Pluggis

Ikväll har jag varit duktigt, jag har bytt gardiner i köket, så nu vill man inte spy när man kommer in där och se köksluckorna, för med svarta gardiner så blev det inte lika mycket äckel grönt. Sen så sa pappa att jag skulle lägga upp gardinerna så att de inte tog i golvet, men det vet ju inte jag hur man gör, så jag tog hårnålar, som sagt alla sätt är bra utom de dåliga. Man ser de inte heller om man inte vet att de är där.

Jag har skavsår i handen, hur man nu kan lyckas få det, men jag tror jag kanske vet, tror att det är vinöppnarens fel. Nu ska jag gå och sova, tror jag. Imorrn måste jag väl kanske göra klart medecinen och börja på engelskan, då den ska vara inne på fredag om jag inte har helt fel.

Sen så har jag samhällen också, usch och fy den fattar jag ingenting av, men men det löser sig nog sa han som sket i slasken.

Trötter

Imorse så vaknade jag av ett sms halv 9 sen så kunde jag inte somna om så, låg och kollade på tv ett tag sen så klev jag upp och då hade mamma bakat bröd, så blev nyba´kat bröd till frulle, sen så åkte jag och pappa ut på birsta, han skulle kolla in de nya butikerrna, men det tog inte så långtid eftersom det var jag och pappa och då brukar allt gå fort.

Sen så åkte vi ut till pappas jobb, han håller på och tvättar bilen nu, och jag sitter här och skriver, jag skulle fixa någonting men det kom jag inte ihåg vad det var, så får vänta tills han kommer in hit igen. Jaghar iaf tagit min obligatoriska cacao creme. Sen vet jag inte vad som händer och fötter, den som lever får se helt enkelt.

Helg

Idag så har det varit poetry slam, det var inte roligt tyckte jag, jag var nog inte den enda som inte tyckte att det var bra. Så någon poesitjomme blir jag inte iaf.

På samhällen, som var vår enda lektion idag som inte var en lektion, så gjorde vi inte mycket, eller vi skrattade som satan, haha vi var inne på en massa olika roliga sidor. Sen fortsatte det när vi skulle in mot stan, Sofie ville inte ha svamp för hon tyckte inte det var så fräscht, sen kom nån och sa att handbollsspelare gillar svamp, haha.

När jag kom hem så började jag fixa litegrann på bloggen, men det blev bara skit, så jag får försöka leja bort det till någon som vill och kan, NÅN? Nu så väntar jag på att Joss ska höra av sig.

För ikväll så ska vi ha filmkväll hemma hos Joss med Lisa =) Jag gissar att det är jag som står för filmerna, jag har ju som sagt några att välja på.



Nu ska jag leta fram några filmer och sen ska jag gå bort till coop nära och möta Lisa, sen ska vi gå till Joss, bara hoppas att hon hunnit hem också. Eller jag kan försöka gå iaf, det har inte gått så bra idag på dan om man säger så, haha jag har typ glidit omkring idag när jag varit ute.


Nu är jag hemma igen, vi kollade på en film med Paris Hilton, jag kan inte påstå att den var bra om man säger så. Sen kollade vi på st.nu på videon från idag när det var poerty slam, Lisa var med där på ett hörn =) Sen så läste vi några dikter också, haha många konstiga om man säger så. Det var bara skit på tv, men vi kollade på den endå, varför vet jag liksom inte. Vi hann med en nostalgitripp också, eller vad man säger, vi satt och kollade i gamla skolkataloger, och Lisa ville inte säga vart hon hade gått men tillslut så hittade vi henne :P

Sen så ringde vi pappa så att han fick skjutsa Lisa till Victor, för man vill gärna inte åka tvåan ensam en kväll, det finns många konstiga typer från bredsand på den, inte så kul att vara på navet heller.

Nu ska jag ta och sova tror jag, tror att pappa skulle ut på birsta imorrn och kolla in de nya gubbgrejerna, så då kan man ju själv gå och kolla om det har kommit in några nya skor från igår, inte så troligt men ändå.

ÖNSKELISTA

  • Digitalkamera Sony CyberShot DSC-T200 Black

  • Minne till digitalkameran

  • Pengar

  • Presentkort

  • Laptopskin i någon fin färg eller mönster

  • Tuggummi Extra (guldpaket)

  • Småsaker som någon vet att jag behöver

 Det är det som jag önskar mig i julklapp iår, som jag kan komma på såhär på rak arm och sne fot.

Torsdag

Imorse när jag skulle kliva upp så var jag väldigt trött, orkade knappt öppna ögonen, men jag tog mig upp iaf och pallrade mig iväg till bussen, men eftersom bussen körde så sakta så hann vi inte med kvart över bussen ifrån stan, så då fick vi glatt vänta till halv 9.

På skolan så var allt tråkigt som vanligt, torsdagar är en äkta naturnörds älsklingsdag, men jag hatar torsdagar för de är just sånna dagar. Efter skolan så gick jag in till stan och där träffade jag farfar så att jag fick mitt vaccin och sen så gick jag och tog spruta och jag var så duktig =)

Sen åkte vi till farmor och farfar och hämtade min dator, som nån gubbe hade kollat på idag, och där var Vicki så då tyckte hon att jag skulle följa med ut till Birsta. Så jag följde med och vi började med att käka på kebaben i Timjå, en sallad med vitlöksdressing så jävla gott.

Sen åkte vi mot Birsta, Pelle skulle på Jula så vi tänkte börja där, vi hade väl en jäkla tur som åkte gamla E4 till Birsta för det var kö på motorvägen för att komma in till Birsta, men vi kom fram, och tur hade vi att vi hittade en parkeringsplats också, så jag och vicki sprang in på skopunkten, men vi hittade inga skor.

Så vi åkte mot birsta city och Vicki hittade en jacka, en väldigt fin sådan, sen så hittade vi en kofta också, eller vad man kallar det. Efter det bar det av mot fridhemsgatan 100, där vi väntade på att Bullis och Kerstin skulle komma så att vi kunde säga hej till dem. Jag och Vicki fick iaf med oss varsin xider med oss hem iaf.

Kerstin hade klippt sig såg vi, väldigt kort och ja hon såg nog yngre ut tror jag, sen så skjutsade de hem mig och då började jag baka till mammas jobb och så kollar jag på tv, inte för jag vet om det är någonting att kolla på, men så är det iallafall.                             

Imorrn så är det Poetryslam på skolan, ingen aning om vad det innebär, vet bara att det gör så att vi missar vår idrott och den är ju en av de få lektioner som man vill ha.


image10

Lussebullar

PÅ engelskan idag så spelade vi något sorts spel, haha det handlade om tv och film och sånt. Jag och Josefin var helt klart överlägset på det, så det så. Vi ville ha boksnack men vi hann inte för några CP:n tog så långtid på sig.

Sen gick vi på stan ett tag, Joss shoppade loss som vanligt och jag köpte en gråhalsduk. Sen tog vi bussen hem och då började jag baka lussebulla, mums =) jag kom fram till igår att jag var typ den enda i hela Sundsvall som inte ätit årets första lussebulla än.

Väntar på att de ska jäsa klart, sen så ska jag hinna laga middag till min far också, men det blir en enkel än, nämligen korv och pommes tror jag. Sen ska jag hinna att åka ut till stugan innan Fotbollen börjar också. Och fotbollen hinner inte sluta tills det at t greys börjar tror jag. Men man kan ju hoppas på det iaf :P

Joss har berättat en sak idag som inte jag visste, men den var väldigt överraskande. Men tänk om vi inte hade mött henne då hade Josefin inte berättat det för mig.

Tisdag

Idag så var det en kortdag, men jag är ändå så trött, eller ja jag är slut tror jag. När jag kom hem så skrev jag lite på medicinen som jag trodde jag var klar med, men Jossi hade ju skrivit patientfall på 4 sidor och jag på 1, så då antog jag att man skulle skriva mer, men sen hörde jag att ett normalt patientfall var på 1½ sida, så jag vet ingenting jag.

Sen har jag varit och spunnit också, det heter så va? Det var skönt så in i helvete efterråt, höll på att tappa bena ett tag men det gick som tur var över.


Nu ska jag kolla på hockey och hejja på MODO.

Måndag

Idag så är det måndag och måndagar brukar vara ganska lugna, men inte idag. Det började med att Ulrica ringde och sen så ringde mamma och sa att jag skulle bort till farfar och lämna receptet på mitt vaccin. Klockan var då 11:10 och jag skulle med 11:30 bussen, så då var det bara att sminka sig och dra på sig några skor och sticka.

I all min hast så visade det sig att jag glömde min plånbok hemma, men som tur var så hade jag pengar i väskan så att jag tog mig tillochfrån skolan. På biologin så gjorde vi typ ingenting för roy var inte där och vi hade Lars istället, och han visste inte vad vi skulle göra så då fick vi göra vad vi ville.

Sen så var det matte och där jobbade jag och Jossi som satan vilket betyder att vi gjort morgondagens och onsdagens tal redan, eller kanske inte riktigt, men vi har typ 5 tal på 2 dagar. Sen så var det dags för kemiprov och vi behöver inte säga nåt mer om det.

Sen så har jag suttit på bussen i 300 år och sen hamnade jag hos mormor och morfar där vi käkade middag, det är inte långt dit men jag åkte först hem sen så åkte jag till alnö. Sen så handlade vi och sen äntligen så kom vi hem, så nu ska jag gå till min sköna säng.

Imorrn så är det bara 1 lektion, matte, så känns ganska onödigt att gå dit, men ska göra det ändå.

Söndag

Det jag skrev nyss blev tydligen inte sparat och jag orkar nog inte dra om allt igen, så det får bli en liten kortare version av den.

Idag så är det söndag och det var meningen att jag skulle plugga kemi, men så har det inte blivit, har varit på stan i flera 100 år kändes det som men det var det nog inte. När jag kom hem så pluggade jag litegrann men sen kom jag till oxidationstal så då gav jag upp för det fattar jag ingenting av.

Sen såg jag ranking the stars, haha det är ett jäkla underligt men ganska roligt program och nu funderar jag på att gå och lägga mig, även om det är 12 timmar kvar tills jag ska kliva upp. Plugga tänker jag inte göra för jag blir så sur när jag inte förstår och då ger jag upp på engång, japp sån är jag.

Nu har mamma bakat pepparkakor så nu ska jag käka en sån, sen får jag se vad jag som händer.

Hur dålig får man vara?

Jag har aldrig gillat Andreas Isaksson och ännu mindre nu hur dålig får man vara?  Och sen den där jävla pajjasen Daniel Andersson, vad gör en pajjas som han i landslaget? Han får ta på sig 1-0 målet för det var han som släppte sin gubbe så det så.


Nu tycker jag så här: Att Lagerbäck låter svenska folket ta ut laget till Lettlandmatchen, för jag såg på aftonbladet tror jag det var att 79% av de som hade röstat tyckte att Rami Shaaban skulle stå. Lettland det är inget lätt land (även om det låter så) att slå hemma, det vet jag, såg ju när Sverige förlorade mot Lettland hemma på råsunda den 10 oktober men vilket år kommer jag inte ihåg, men tror 2003.

Ut med Isaksson, liksom Lagerbäck varför tror du inte han får stå i manchester city? Jo för att han är för dålig, inse det eller ställ ditt jobb till förfogande, så kan vi få någon som fattar att han är dålig.

Lördag

Ändrade planer, blir ingen filmkväll blir kanske nästa helg, kanske lika bra det, för som sagt jag känner mig som hulda 93. Sitter och kollar på hockey nu iaf, äckel Jögge mot Timjå. Äckel Jögges lag leder med 3-1,haha Jögge slåss nu med Sundh, haha. Jag visste inte att Jögge kunde slåss, han kan ju inte tackla iaf.

Vet inte ens vilka jag vill ska vinna, men det måste nog bli färjestad ändå för Timjå hatar jag ju. Ikväll blir det svensson svensson och fotboll, Spanien - Sverige. Haha tänk att jag hade kunnat varit i spanien nu om jag hade velat, men jag velar ju så mycket, tyckte först det var så dyrt men sen kollade jag på andra och då var det tydligen inte så dyrt. Biljetterna till  Liverpool - New Castle kommer säkert stängas innan jag har bestämt mig för något. Men den matchen spelas ju  8 Mars, och jag kanske vill vara hemma och plugga teori då? eller?

Men samtidigt det vore ju en upplevelse att gå på Anfield Road och se Liverpool också.

Lördag

Idag har jag inte gjort så mycket alls om man säger så. Jag har gått från sängen till soffan till sängen och nu soffan igen. Känner mig så jävla trött, håller nog på att bli sjukare än vad jag är tror jag.

Ikväll blir det filmkväll med Joss och Lisa tror jag, om det inte blir det så blir det fotboll.

Bäst

Jag spöade Charlie i boxning =)

Haha sen så skulle jag köra need for speed, det började med att jag hade ratten uppochner och sen så hittade jag inte gasen. Men sen när jag hittade den då jäklar gick det undan, haha jag är en sån som gasar mig ur kurvorna inte bromsar.

Freitag

Igår när jag skulle skriva så funkade inte bloggen så då blev det ingen.

Idag så har vi redovisat på engelskan om Canada. Pratade väl så fort och otydligt och fel uttal så ingen hörde väl vad jag sa, men jag gjorde det iaf. Emil var sjuk så Jossi tog alla hans och jag tog hennes sista, på typ 5 ord haha :P

På idrotten så var det lekar, haha det är jävulskt kul med lekar, man känner sig som barn igen. Utom vissa, trodde de skulle börja slåss för att Ante sa att han inte blev bränd och de andra laget sa att han var det. Jag har ingen aning om hur det var.

Charlie kom med bussen till västermalm och jag försökte säga att han fick sitta vid datorn hur mycket han ville, men han fattade nog att det var något lurt. Nu spelar han wii iaf och jag sitter vid datorn och funderar på att poppa popcorn, det låter väl gott? men inte med dip som vissa andra då.

Nu väntar jag på att Jossi ska ringa, för du tänker väl inte göra mig besviken?

Onsdag

Idag så är det onsdag och ikväll är det dubbelavsnitt av grey´s hörde jag talas om =) Jag har varit så duktig idag, när jag kom hem från skolan så läste jag 70 sidor i min engelska bok, det är bra gjort av mig för jag gillar inte att läsa. Sedan så hörde jag att Jossi höll på med medicinskgrundkurs så då tänkte jag, men va fan jag gör lite jag också, fast det är 2 veckor kvar innan det ska lämnas in.

Men frågorna var så svåra, helst cancer frågorna så jag fattade inte så mycket men gjorde de på vävnader eller vad det var, och sen så började jag tänka ut vad jag skulle skriva om för cancer i patientfallet. Ja jag kanske är pluggis men va fan man vill väl ha mer än G och det står att om man skriver ett patientfall så ligger man på de högrebetygen, det står inte ens att det måste vara bra utan bara att man ska skriva ett.

Just ja vi har ju köpt nintendo wii nu, så jag har boxas också sen jag kom hem, haha vann 7 matcher sen orkade jag inge mer, haha känner redan träningsvärken i armarna, haha.

Helg

Nu så är det helg och i helgen så hade jag tänkt vara duktigt, dvs jag tänkte plugga matte eftersom jag har matteprov på tisdag och jag fattar typ ingenting. Men vi får se hur det blir med den saken, kommer det roligare förslag så hoppar jag på de, för liksom räkna matte är ju ingen höjdare att göra på en helg, det är inte ens det på lektionerna.

Har inte så mycket annat att säga idag förutom att jag är trött och börjar få panik för när jag ska hinna skriva medicintjosan. För nu kommer den här helgen ägnas åt matte om det nu blir så, sen på tisdag då måste jag göra klart engelskan + att jag måste läsa ut min värdelösa bok. Sen så skulle vi väl skriva nån analys om boken också om jag fattade allt rätt, kan ju hoppas på att jag inte gjort det. Sen så har vi nåt med samhällen vi ska göra som verkar hur stort som helst, och sist men inte minst så har vi ju ett jävla kemiprov och veckan efter det så är det väl nationella i matte och prov i biologi. Just ja vi ska ju hinna med 2 prov till i kemin efter det första som vi ska göra och prov i samhälle om ekonomi och säkert ett engelskaprov och ett prov i medicinskgrundkurs också innan vi får jullov. Jag har säkert glömt bort något ämne, svenska har vi inget iaf för de skulle vi inte ha någon för den gick ihop med samhällen eller något sådant.

Virrigt och jobbigt känns det iaf tycker jag, är ju ändå bara 5 veckor kvar till jullov.

Gummi(kött)bulle

Har som vanligt inget vettigt att skriva här, men jag skriver ändå.

Imorrn så ska vi diskutera några frågor om fibrer eller något sånt, men jag har läst igenom de 2 gånger känner mig så duktig, men jag har ett problem, jag fattar ingenting. Så jag funderar på att färga håret rött och äta en massa fisk för de är ju tydligen de smartaste (inte fiskarna utan de rödhåriga).

Idag så hade vi som sagt inget individuellet val, så vi slutade tidigare men liksom tiden bara rann iväg i allafall, så ja här ligger jag i min sköna säng och funderar på att gå och ta bort sminket och borsta gaddarna och gå och sova. Fast jag har ett problem, jag har så mycket grejer på sängen så de måste jag ta bort om jag ska få bort överkastet. BTW mjukisbyxor måste vara bland det skönaste byxor som finns =)

Vad har jag gjort idag då? Jo jag skulle försöka fixa bloggen fin, men den ville inte göra som jag ville så allt sket sig. Jo just ja vi gick bort till Granlo och köpte glass idag, det var mycket gott men det kändes konstigt att äta glass när det var is och snö(?) på backen.

Min knapp på jackan har lossnat så det måste jag fixa innan jag får sova också. Hatar torsdagar det finns inget att se på tv från klockan 21.Imorrn är det fredag och det betyder att när man slutar imorrn så är det helg, och en vecka närmare jullov. Är väl bara 5-6 veckor dit eller någonting.



Köttbulle
Ingredienser: Nötkött (64%), potatis, potatismjöl, lök, rapsolja, salt, sockerbetsfibrer, lökextrakt, vitpeppar, svartpeppar, dextros, palmolja, kokosnötsolja, stabiliseringsmedel, E414 (Gummi atabicum/akaciagummi) och peppar extrakt.

Det är vad en köttbulle på donken innehåller, lät ju inte så gott tyckte jag då, så jag håller mig till farmors köttbullar för de vet jag inte innehåller gummi.


219936-17

Skratt attack

Haha fan vad jag skrattade idag, det gjorde nog alla, och Carina blev chockad.

Jag har varit ute och kört idag också, fick backa så nu är jag en jävel på det, eller inte. Fick in snittsen iaf, det var inte så svårt när man väl visste hur man skulle göra. Fick tillochmed backa in på parkeringar. Men det är ju roligare att köra framåt för det går fortare då, nästa gång ska jag fickparkera HJÄLP!!

Sen så hann jag bara hem sen så åkte jag med mamma och farmor ut till birsta city, köpte ingenting men hittade perfekta julklappen till mamma men den var så satans dyr, så får väl gå till pappa och be om lite sponsring på typ 800, så kan jag betala 300 själv.

Farsdag är det på söndag och jag vet inte vad min kära far ska få, hittade ett kort men det kändes bara överseriöst att köpa det så det fick vara.

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på grey´s sen äre tv hela kvällen lång, skulle ju inte göra något om man råkade somna tidigt för engångs skull. BEHOV AV SÖMN.

Jag tycker att det är cp att man inte får döpa sitt barn till Decibel jag blev ju kär i det namnet.

OM

Gissa vad jag har varit idag, jo trött ovanligt va? Men jag fryser nu också, bakade förut så att jag kunde ställa mig framför ugnen och få värme. Men den värmen har försvunnit och jag fryser igen, vill verkligen inte gå in på mitt rum för där är det typ 18 grader och jättekallt, fast det är skönt när man ska sova.

Idag så hade vi sårvård på medicinen, det var ganska enkelt men lärorikt säkert, vi kommer vara värsta proffsen innan vi är klar med den kursen. Men nu är monika borta i 2½ vecka så nu ska vi skriva en massa om cancer kommer dock inte ihåg vad det var exakt nu men det löser sig.

På svenska och samhällen gjorde vi inte mycket vill jag lova. Jag fick en låt på hjärnan som jag inte fick ur min hjärna. När jag kom hem så satte jag mig som vanligt vid datorn och som vanligt så gick jag in på tjvulyssnat det första jag gjorde sen läste jag igenom allas bloggar, Sen så började jag prata med Lisa =)

OM 45 dagar har vi fått jullov som idag
48 dagar kvar till julafton =)
OM 219 dagar har vi fått sommarlov =)

Orkar inte

Egentligen så orkar jag ingenting, har igenting att skriva heller.

Första dagen i skolan igen efter lovet, kändes väl som vanligt förutom att jag var så jäkla trött och tänkte på annat. Har  kännt mig riktigt blond idag, har inte fattat någonting och allt har gått åt helvete typ.

När jag kom hem så gjorde mamma fläskfilé gott som satan var det vill jag lova, mums. Det är äkta måndagsmat det, haha. Sen så gick jag ut och gick med min far ett tag han behövde det. Och nu ska jag snart gå och sova, eller kolla på tv iaf, är ju så många bra program på måndagkvällar.

Inatt så sa de att det kunde snöa, men vi får väl se hur det blir med den saken, jag ska iaf köpa stövlar utan klack som jag kan ha i vinter för jag kände häromdagen att om jag ska ha de som jag tänkte ha så kommer jag att slå ihjäl mig.

Vi får väl se när mamma får åka till Indien, bäst hon åker nu så hon kommer hem till jul. Fast om hon inte är hemma i jul så har jag sagt att då ska vi fira jul hos farmor och farfar, så det så.

Jag mår illa

När jag ser våra köksluckor, liksom gröna, så som gamlingar har, vad fan tänkte de med? Och nu vill mamma ha ännu mer skåp vilket betyder ännu mer gröna köksluckor fy fan. Hade nog varit bättre med en plastpåse för alla skåpen istället för den där grönfärgen.

Jag menar det är inte ens en snygg grönfärg, hade den varit ljusare så hade jag inte sagt nåt. Verkar som om mamma gillar grönt kom på att vi har en grön soffa också men den är mer acceptabel än de där jävla köksluckorna.

Illa

Jag har ont i mitt ben och det är diskmaskinensfel, gick in i den igår gjorde ont som fan! Mycket som har hänt nu tycker jag, vet inte vad jag ska skriva orkar inte bry mig så nu ska jag åka ut till stugan och frysa litegranna.

Kidnappning och en massa poliser

Idag så har jag varit i Gävle och när vi precis var påväg att åka därifrån från vårt första stopp där, så ringer pappas telefon och jag får då svara (jag som verkligen gillar att prata i telen :S) det var farfar och han typ började med att jag och farmor skulle till stugan och vi blev stoppad i säter (vid kollonilotterna) av polisen. (sen tog det ett tag innan han sa nå mer, så jag trodde typ han hade tappa körkortet eller nåt.)

Sen så fortsatte han att berätta att det var någon som hade blivit kidnappad men lyckats fly men den som hade kidnappad var på fri fot och beväpnad. Så för att farmor och farfar skulle komma till stugan så fick de åka runt hela alnö och det var precis så att de kom ner till stugan för polisen hade spärrat av precis vid nedfarten ner till oss från andra hållet.

Sen så när de åkte hem (då fick de också åka bakvägen) så stoppade polisen alla bilar som kom från alnö för att kolla igenom om kidnapparen satt i någon av bilarna. Och lagom när vi kom hem till sundsvall så sa de på nyheterna att de hade gripit han. Så såklart händer det något i den här hålan när man inte är hemma.

I Gävle så köpte jag ett par jeans iaf =) haha första affären jag var in i, sen så vågade jag inte kolla så noga i nå fler butiker, kunde ju bli så dyrt då. Charlie var här och kollade på hockey igår så han var med ner till Gävle iaf och alla som såg oss måste ha trott att vi var syskon så som vi bråkade, haha jag har ju aldrig haft nå syskon och det är jag nog glad för om det är så där det är att ha ett. 

Han surra hela tiden om att han ville att jag skulle köra, haha men när han sa sådär så vågade jag ju inte. Och rolig väg liksom att köra på näe, köra 110 lägga i farthållaren och sen bara vara beredd att bromsa om det kommer nåt. Liksom det är ju ingen utmaning, roligare om man får hålla på och växla och sånt :P

Vi var in på dollarstore i hudik påväg hem också, haha där köpte jag gardiner till mitt rum, haha belive it or not men jag ska byta gardiner i mitt rum de som sitter där har väl bara suttit där i 2 och ett halv år. Sen så köpte vi strumpor till Jesper för han ringde igår och sa att han inte hade några, haha.

SVIKARE

EMIL SVEK det årliga halloweenfikat, nu är det bara jag och Joss kvar från den ursprungliga kvartetten, vilken tur vi hade Carro =)

Det årliga halloweenfikat skall äga rum

klockan 12 idag.!

Stängde av datorn vid halv 4 inatt och somna väl vid halv 5 eller nåt sånt, strax före 6 så vaknar jag av mammas jävla hosta, jag kan säga att det ekar jävligt bra när man hostar inne på toa, som då är vägg i vägg med mitt rum. Sen kunde jag inte somna om, lyckades somnade om typ vid 8 och sen så var det bara att kliva upp 11 eftersom jag hade ställt klockan så att jag inte skulle försova mig. Så jag känner mig lite seg idag. Det var ju ingen telefonförsäljare som ringde och väckte mig iaf, det var ju positivt, men jag tar nog hellre de för de ringer iaf inte före klockan 9.


Det slog mig nyss att snart så måste man börja köpa julklappar, jag har ju 1 julklapp klar och den är till Ulrica. Men resten då? Typ Joss vad önskar du dig? nåt som jag har råd med, du får ingen häst i år heller tyvärr.
RSS 2.0