Inte illa pinkat

Vi fick in 4713 kronor på julskyltningen, det är inte så dåligt om jag får säga det själv. Vore roligt att veta hur mycket vi har i klasskassan.

Lunch

Skolmat V 49

Måndag: Ungspannkaka och sylt
Tisdag: kycklingschnitzel, sås och ris
Onsdag: Köttsoppa, ost
Torsdag: Minigrillers provencale rataouille, pasta
Fredag: Kökets goda fiskgratäng, kokt potatis

Insåg ganska snabbt att jag inte äter någonting av det där =O fast det kanske inte är någon som är förvånad eftersom jag är så kräsen i maten så att knappt mamma står ut med mig längre.

Give a little bit

Har MQ´s reklam på hjärnan!
Har så jäkla ont i revbenen så ibland överväger jag att sluta andas. Jag lär dock inte ha lika ont som han som Sebbe krockade med som bröt fem revben, så jag får se det positiva i det. Har kollat på alla veckans avsnitt av Andra avenyn nu, men jag vill att det ska bli nästa söndag så fort som möjligt så jag får veta hur det går.

Ska nog ta och sova nu, för om det inte är för blött eller blankis imorgon så har jag planer på att gå till skolan, vore skönt att få rensa hjärnan innan jag ska redovisa, tur vi går ut som nummer tre eller något så vi kan slappna av resten av dagen och veckan för den delen. Sen längtar jag tills jag kommer hem imorgon för då blir det SAFFRANSKAKA =)

Julskyltning

Fryser som satan om tårna nu, har varit ner på stan och hämtat hem det som blev över från julskyltningen, fick inte med mig så mycket hem för Mafi tog på sig att ta allt bröd, så jag tog bara termosarna och pepparkaksdegen. Annars har jag inte gjort så mycket idag förutom gjort ett bildspel som inte blev det allra bästa precis, får höra vad Joss tycker jag ska ändra på.

Ska ta och städa mitt rum nu så kanske jag får tillbaka känseln i tårna.

DÖD

Jag funderar på att starta krig mot svenska kyrkan, för herregud vad kyrkklockorna har låtit hela morgonen! Nej kräver nästan död åt alla kyrkklockor idag, de ringer på as udda tider ockdå 10:37 ringde det sist till 10:45 =O liksom va fan? Nu ska jag käka limpa och sen koka 4,5 liter glögg, sen ska vi till Ebba och fika.

Lördag

Har varit och bakat limpa hos mormor, de ser jättegoda ut, nästan så man vill provsmaka en bit. Pepparkakorna är i ugnen och lussebullarna står på jäsning, ska snart ta och baka ut de, sen ikväll ska vi bort till Lindbergs och käka, undra vad det blir för spännande.

Nej nu är det dags att gå tillbaka till bakandet.

Donken

Var och snokade runt lite på internet och hittade en tråd om vem som hade ätit på mcdonalds i flest länder. Så jag börja tänka efter på hur många jag hade klarat av själv och kom fram till att det inte var så många, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland, England, Italien, Bulgarien, Spanien, Thailand, Usa.

Funderar på om det är möjligt att utöka mina länder med 3 nya nästa år? Tror jag ska ha det som nyårslöfte, man kan ju åka tåg till Norge för 24 kronor och jag har 50 norska kronor så ska nog ta och utnyttja det, ska bara hitta någon som vill följa med mig först. Sen ska vi ju på klassresa också, så jag hade nog klarat det om det inte vore för att Kina blev inställt.

Donken i Tyskland                                                     Donken Finland

Nog snackat om det ska nog ta och sova nu, för imorgon ska jag först upp och baka lussebullar (eller vem vet det kanske blir sälar igen) och sen ska jag till mormor och baka världensgodaste limpa =)

Hemlis

Idag så har jag bokat en resa, kan dock inte säga var och när eftersom det är hemligt =)))

Fredag

Sitter och försöker göra lite historia nu (nörd jag vet, har ju faktiskt lunch), men internet går ju så snabbt så man får ju spunk. Om en timme har jag idrott och, jujutsu tror jag att det är, bättre de än skirdskor som är om två veckor, för då kommer jag inte kunna gå på flera dagar sen, men nog tjatat om det nu är ju faktiskt två veckor bort.

Känns som om jag knappt har haft några lektioner den här veckan tror det blir 6 lektioner på hela veckan, det är inte illa pinkat.

Chokladkalender

Har suttit och hållt på med grabbarnas adventskalender fram tills nu, de blev grymt fula måste jag säga, men de är nog ganska ensam om att ha en sån annorlunda chokladkalender.




25 st chokladbitar hänger nu i på en galge, man måste ju börja redan på söndag då det är första advent.

Blommor och gran

Idag gjorde jag blomsterarrangemang på serveringen och naturare är kanske inte så känd för att vara kreaktiva av sig så min blommor blev inte bättre än såhär.



Annars har det inte hänt så mycket mer idag, Roy sa fylleri på kemin och det var väl typ det roliga som hände idag. Fick igen mitt serveringsprov också, som jag inte hade pluggat på, men jag fick mvg :P hehe bara 3 fel ganska bra jobbat om ja får säga det själv.

Torsdag

Kom på att jag måste göra om min önskelista, önskar mig ju inte kinesiska pengar längre för de har jag ingen användning av nu eftersom resan blev inställd. Får fundera under dagen vad jag önskar mig, kommer dock inte på något just nu, men det jag vet är att jag inte önskar mig en massa onödiga saker som man aldrig kommer att använda.

Näe nu måste jag fixa iordning mig för skolan, känns tungt men måste väl, är inte speciellt peppad för 75 minuter kemi.

När jag kommer hem måste jag lägga alla knäck i en påse, måste ta reda på hur många  jag ska ha i varje påse. Ingen har nån aning om hur mycket och vad vi ska göra till julskyltningen, kanske dags att bestämma det idag?

Blommor

Vaknade av att det ringde någon försäljare idag, varför ringer de så tidigt? Folk som börjar sent är inte vaken vid den tiden på dygnet. Idag börjar jag 12:05 med kemi med Roy, gud vad roligt eller inte, och jag slutar inte förns 17:40, fast på serveringen ska jag göra bordsdekorationer av riktiga blommor =O Blommor brukar inte gilla mig utan de bruka slå igen ögonen så fort jag kommer så får väl se hur det går idag, de måste bli fina eftersom de ska stå inne i restaurangen.

FATTA

Nere på botten var det ja. Just nu är jag så jävla less på att höra på dina jävla bekymmer, tror du att livet är på topp för mig eller? Nej det är det inte, jag har faktiskt egna tankar som jag är jävligt rädd för just nu, mår illa bara av tanken, som sagt jag är nere på botten och vill inte höra om ditt jävla tjat, när ska du fatta det? Jag bryr mig inte om hur du har det inte nu och troligtvis inte sen heller!


Bilder från gårdagen



Vill passa på att tacka Robin också, även om han inte vet vad han har gjort, TACK.

Rubrik

Idag har jag hamnat i det svarta hålet två gånger, en gång imorse och nyss, är nog fortfarande i den skulle jag vilja påstå. Så nu ska jag ut och gå och kanske hittar jag nå roligare på vägen, fast egentligen skulle jag bara vilja lägga huvudet under täcket och aldrig mer kliva upp.

Knäck

Blir ingen skola för mig idag, orkar inte åka dit i 50 min för att ha en lektion utan lärare. Då kan man likagärna jobba hemma. Ska koka lite mer knäck nu sen ska jag åka och fixa grejer till grabbarnas adventskalender och sen hämta mamma på jobbet. För att sedan åka hem och göra kolor.

Applåd

Idag har jag som sagt bara en lektion, Kemi B och Roy hade nyss lagt ut i klassmappen att han var på landstingsmöte idag, men att vi skulle åka dit och jobba klart med lathunden om metabolism =O har vi ens börjat med den? Eller är det de som vi har hållt på med hela veckan?

Ska snart pallra mig upp och gå bort till farmor och farfar och börja koka knäck har ju någraa hundra att koka. För att fortsätta med det efter den korta skoldagen.

Ondare

Jag står inte ut!

Saffranskaka

Var in på expressen förut och såg en bild på saffranskaka, den såg god ut. Jag har bara ätit det engång och det var den som Katrin hade bakat och den var jävligt god =) Hur som helst snackar med en bög som försöker få mig på bättre humör nu, han lyckas iallafall :P

Mmh

Jag tror inte ens jag vill åka till Kina längre, kan nog vara bra att stanna hemma och spara på pengarna. Men det jag funderar mest på är hur jag ska stå ut här hemma, jag som är van att vara för mig själv på dagarna kommer få spunk om det är någon hemma. Det enda positiva med dett är väl att vi kanske måste sälja bilen och då slipper jag den fula blåfärgen.

Jag har varit nere i ett svarthål ett tag och just nu känns det som om jag sjönk ännu längre ner. Kommer nog aldrig komma upp härifrån igen.

Kina

Kinasnubben ringde förut och sa att det inte går någon resa hem från Kina. Vi kunde få stanna kvar en dag till men då skulle vi få betala 12000 till och det är vad halva resan kostade, näe nu får de lösa de där på något bra sätt, eller det kanske finns någon snällsjäl som har 12000 över som de vill skänka oss?

Vagant

Idag så var det som sagt dags för vaganttävling igen och det hade kunnat gå bättre om man säger så. Tyckte hela tävligen var lite flummig egentligen, hade vi vetat att det var extra grejer vi skulle göra, så hade vi garanterat inte tagit de där kläderna, plus att det inte var någon som fattade att vi var Katy Perry, ingen kan alltså ha kollat på galan?

Ont i huvudet har jag också!

En mörk novemberkväll

Metso säger upp var sjunde anställd här i Sundsvall så stämningen är inte på topp här hemma om man säger så.

Jag ser det snöar

Idag var det jättemycket reklam, hoppas det är roligreklam bara :P ska ta och kolla igenom den och sen ska jag börja uppladdningen inför dansen imorgon. Dock så försvann vår fotograf, så är det någon som känner sig sugen på att fotografera säg till =)

Glömde nästan att jag bara har en lektion imorgon på 50 min.

När vindarna vänder

Det blåser så mycket att jag har stängt mitt fönster, och det ska mycket till innan jag stänger mitt fönster. Tror jag ska ta och boka mig en klipptid, eller om jag väntar till Cissi och de öppnar sin salong fast det kommer kännas konstigt att hon ska klippa mig tror jag. Jag vet inte jag har beslutsångest.

Får se om man kan sova inatt eller om jag får en tall in genom fönstret, fast det tror jag ju att jag ska få varje gång det blåser, men än har det inte inträffat. Det har börjat snöa nu också, så får se om jag måste skotta framför garaget imorgon innan jag kan brumma iväg till skolan.

Kallt

Pelle vann den tuffa kampen om vem som kunde ät mest palt, dock tror jag att han höll på att dö efteråt. 4 stycken paltar behövdes det klämmas ner för att vinna. Själv så stinker jag vitlök nu, så mycket så jag knappt står ut med mig själv, tror alla vi som inte åt palt luktar lite vitlök.

Ikväll så blir det andra avenyn =) blir nog spännande, undra om allt löser sig eller om det bara skiter sig ännu mer. Skulle tro på det senaste. Är jävligt kallt ute vill jag bara påpeka, sitter och plockar dun från min tröja nu. Tror att min jacka dunar litegrann.

Dagen D

Den stora paltdagen är här. Så jag hoppas att de som tycker om palt inte har ätit på flera dagar så att de får i sig många palt, de måste ju passa på eftersom det inte inträffar speciellt mång gånger per år.

Hade en fundering förut på att jag skulle gå ner på stan och köpa mig en svartperuk men jag orkar inte. Är Simpsons på tv nu så får bli det istället. Funderar på om jag ska ta och boka en klipptid snart, fast jag måste nog spara pengarna till jul, har inte haft så här lite på mitt konto på evigheter tror jag, vet inte vart pengarna tar vägen heller.

Lampa

Idag så har jag tagit mig en promenad bort till farmor och farfar. Farmor höll på att steka kötbullar så jag anmälde mig frivilligt som förste provsmakare. Var riktigt skönt ute faktiskt, fast det är typ 4 minus.Håller på att ladda upp för att åka ut på ikea och köpa en lampa snart. För hemma vill man ju inte vara, min far är med död en levande, väntar bara på att han ska vräka ut sig några försök till ord eftersom mamma kör med elvispen hela tiden. Annat var det med mamma förra veckan hon kom hem vid fyra och uppe före mig. Nu måste jag tvätta håret för jag stinker köttbullar.

Ikväll är det knäckkokning 3000 som gäller, om det inte kommer något roligare förslag.

Julklapp

Detta inlägg är bara till för de som har någon form av känsla för design!

Jag kom på en till sak som jag önskar mig i julklapp. Jag har tre stycken röda ljusflaskor eller vad man ska säga som hänger under ett skåp. De här är de enda i mitt rum som fortfarande är rött, så vore roligt att få några nya ljuslyktor i svart eller rosa eller någon färg som passa ihop med rosa.



De tre röda flaskorna

Helg

Jag har ont i mina vader, kanske inte så konstigt när jag tänker efter. Sitter inne på mitt rum och fryser just nu, sitter en massa gubbar i vardagsrummet, men de åker nog förhoppningsvis snart. Ikväll ska jag kolla på tv och sova för att ladda upp för en helskön helg, ska inte göra ett piss som har med skolan att göra..

Mums

Satan i gatan vad gott det var med thaimat, mumma trevligt sällskap gjorde inte saken sämre heller. Blev en middag uppe hos Sandströms. Nu tror jag att jag ska ta och kolla igenom reklamen sen ska jag ta och läsa min bok, uscha ingen pepp, text på exakt hela sidan och inga mellarum så jobbigt att läsa.

Håller på och peppar upp för dans nu, en stjärna till Teo som har fixat en massa videos tills imorgon =)

vänster är bärhanden

Skönaste lektionen idag på serveringen först fika och sen hade vi provet som var över på 10 minuter, och sen fick vi gå. Dock så blev vi kvar och snackade lite viner med Putte innan vi gick en sväng på stan. Sitter oh väntar på att pappa ska komma hem nu så ska vi åka ut till bommen och käka thaimat =)

Mamma är glad idag, det är bra för då behöver jag inte vara orolig för henne längre, var riktigt orolig ett tag förra veckan då hon inte kom ihåg att hon hade köpt nya lampor och verkade allmänt konstigt

Liv eller död

Nu är det dags att börja plugga fröken Sandström!

Jag har ju faktiskt 1½ timme jag kan plugga på imorgon innan provet, om det inte blir en sväng förbi barista då, vem vet? Blir nog sängen istället och kika lite fotboll, gjorde nya hål i öronen förut och jag kan säga att det gör ganska ont just nu, men jag är ju viking och härdar.

SKRATTA ÅT PETTER HANSSON

Småsaker

Jag skulle vilja duschhandtag och iplayer tror jag. Tycker det vore lite roligt att ha. Vad tycker ni? är det bara en period som jag är inne i nu och tycker att de är lite små ball?

Och som svar till Frida kan jag säga att jag inte riktigt vet vad det är för småsaker jag önskar mig än :P Men det kommer nog så småningom =) Annars får jag väl vara utan julklappar i år.

KNÄ idiot jävla PER

Herregud vad jag hatar Knä-Per, vad vill du egentligen? Hur jävla dum är du? Näe fy fan för dig, hatade dig redan på dramatiden men nu rann bägaren över, IDIOT skulle man snällt kunna kalla dig.

Kemin gick bra idag, kan inte påstå att vi gjorde så jävla mycket förutom fick tillbaka proven, ½ poäng från VG, det kan man kalla TÄRT. Efter skolan åkte jag och Joss till bosvedjan där vi nästan blev ihjälgasade av en gammal merceders, som tur kom mamma springade så vi överlevde.

Nu ska jag snart sätta igång med pluggandet (ett jävla tjat jag vet), känner att det börjar brinna i knutarna nu, tror aldrig jag varit ute så här sent med att börja plugga, räcker med ett g i den kursen för jag lär inte behöva använda den senare i mitt liv.

Önskelista

Den blev kort i år, årets önskelista

  • Kinesiska pengar
  • Presentkort
  • Smågrejer som jag behöver
  • Kanske en såndär duschgrej som ändrar färg

Önskeliste panik

Om 4 månader fyller jag 19, en helt värdelös ålder egentligen, det som är bra med den är väl att man oftast är så gammal då man tar studenten. Men först är det jul och jag tror jag måste skriva en önskelista vad jag önskar mig fick en förfrågning om det för någon dag sen, hmm svårt det där med jul.

Plugganet hoppade jag över, känns som om provet får gå som det går, g borde jag klara i kursen iallafall, helst om det baseras på närvaro, eftersom jag är en sån nörd av mig så har jag varit där alla gånger.

Ovårdad.se

Jag har insett att onsdagar har blivit min våga vägra tvättahåret dag. Ska snart ta och göra mig klar för att skjutsa ner mamma till stan. Sen ska jag kanske hem och plugga lite servering, men bara om jag orkar, vilket jag innerst inne tror att jag inte gör.

Annars är det skola som gäller mellan 13:40 - 14:30, onödigt som bara den skulle man kunna kalla det. Dock är det kemi så man bör nog gå eftersom Roy kommer nog på att han ska ha prov närsomhelst. Sist höll vi ju på med två kapitel i typ 5 lektioner innan vi hade prov. Han hade ju sagt att vi låg efter i kemin men nu hade vi kommit ikapp och gått förbi, bra där!

PALT

På söndag är det pitepalt hos farmor och farfar. Är väl tur att man inte tycker om palt för isånnafall hade man väl fått sluta äta nu så man kunde äta så många som möjligt på söndag. Nej gummiliknande potatisklumpar är inget för mig, tacka vet jag lövbiff i oyster and garlic.


PALT

Tack

Vill tacka min idrottslärare för att han låter oss göra som vi vill och slipper ha simning på fredag.

two and a half men

MSN funkar inte så är kanske likabra att gå och sova, dock har jag har jag ett problem, jag är inte trött. Sitter och kollar på 2½ men nu, det är så roligt så man får ont, haha.  Ska upp ganska tidigit och skjutsa mamma imorgon, sen så kanske jag hinner eller rättaresagt orkar plugga rättare sagt. I reklamen blir det sängen iallafall, hehe finns mycket bra på tv på nätterna.

Vardagsrum


Sådär blev det efter mycket skruvande

Regn

Idag blev skoldagen längre än vad den var tänkt att vara. Imorse så hade vi kemi och roy var borta =) så vi hade Barbro istället, vet inte om vi gjorde så mycket egentligen sen hade vi fysik och där gjorde vi inte många knop vill jag lova, gjorde 4 uppgifter och var ut och pratade med Eva.

När klockan slog strax efter 13:00 så var det dags för mentortid, den längsta i historien tror jag. Vi surrade om Roy i typ 30 min och sen vagant i 20 min och julskyltningen i 20 min, sen snackade vi en massa skit i 10 min till. Trodde att det skulle utbryta ett krig där ett tag men så blev det inte.

Tror inte att vi kom fram något inför vagant iallafall, men till julskyltningen så bestämde vi att jag skulle fixa muggar och skedar och att alla skulle koka knäck och baka matbröd, tror jag ska flörta med Ulrica där och se om man kan få hennes recept. Sen for jag och Joss hem och kollade på pearl harbor, så nu har vi börjat med arbetet iallafall dock vet jag inte om jag blev nå klokare av det. Borde börja med serveringen också men jag orkar inte riktigt det än, gör det imorgon istället, då jag har hela dagen på mig.

Tror jag ska ta och knäppa kort på tv:n och det nu.

Naturnörds dag

Nu ska jag strax bege mig mot skolan och ha kemi, fysik och mentortid, uscha vad hemskt det lät. Men sen blir det pearl harbor när vi kommer hem, den är väl 3 timmar lång eller nåt sånt. Så vi vet vad vi har att göra. Är bäst jag sticker nu så att jag inte kommer försent till roys lektion, det vill man inte för man vet aldrig vad han kan hitta på. 

Happy day

Idag när vi var hos morfar så var han så glad, detta berodde på att han hade kommit på att han var längst i släkten!

Barskåp

Moraklockan är i källaren och barskåpet är ihopbyggt, väntar på att pappa ska fixa det med elen så att jag kan ställa barskåpet där det ska stå för att sedan plocka in spriten. Men tills han är klar så kollar jag på fotbollsgalan, och jag lär nog hinna se klart hela innan han är klar.


Imorgon efter skolan så ska jag och Joss börja med vår svenska/historia uppgift, kan ju vara dags eftersom den ska redovisas på måndag och vi har inte börjat än. Vi tänkte gå ut hårt med att se en film.

Problem

Jag har ett stort problem, jag får inte på underdelen på skåpet, det vill liksom inte haka in, eller det får inte plats rättare sagt. Så jag får helt enkelt vänta in min far som kanske är lite starkare än mig.

Fullrulle

Idag så har jag gått i skolan, hämtat alla mina barbiegrejer på vinden hos mormor och morfar samt städat hela källaren och varit bort med lite grejer på fyndlagret som jag trodde vi skulle få typ 200 spänn för men icke sa nicke vi fick 700. Nu så ska jag tömma barskåpet och sedan fara bort med den till farmor och farfar och sedan bygga ihop ett nytt skåp och packa in allt igen.

Hade tänkt hinna se fotbollsgalan också, den börjar 20:00 så kan bli lite tajt. Men eftersom jag är tjej så kan jag ju göra två saker samtidigt, dvs kolla på tv och skruva ihop det nya skåpet.

Ursäkta, men vet du hur feg du är?

Så sant som det är sagt, och löjligt är ordet. Tror jag måste sluta kolla på andra avenyn också, blir så jävla irriterad på Greger så skulle kunna sparka han om jag skulle träffa honom i verkligheten. Sen så är jag arg på manusförfattarna också, visst några kankse tycker att det är spännande men jag tycker bara att det är jobbigt, varför förstöra den lilla familjen? Hoppas innerligt på att det bara blev något fel på papperna.

Andra avenyn

Ikväll så har jag och Joss blivit intervjuad för ett radioprogram som ska gå över hela hedbergska =O det var om vårt projektarbete. Nu så ska jag snart förbereda mig för att se veckans tre avsnitt av andra avenyn, de hade ganska spännande titlar så måste skynda mig så att jag får se de inom en snar framtid.

Imorgon så har jag en lektion, nämligen fysik det måste vara den tråkigaste lektionen som finns. Sen ska jag ut till mormor och morfar och ta hem alla mina barbiedockor. Sen har jag även planer på att städa källaren, ni vet att allt blir roligare om man gör det istället för att plugga?

......

Ibland så undrar jag vad du vill mig egentligen?

Liverpool

Livet leker just nu, Liverpool på TV i ledning till och med och en skål med fizzy flaskor, det är grejer det. Matchen är snart slut och då byter jag nog sport till hockey. Imorgon ska jag och Joss bli intervjuad haha, undra vad vi ska säga =O måste ta ett allvarligt snack med fröken Lindberg.

Snöslask

Idag blev jag väckt vid halv tolv då var det bara att klä på sig och skjutsa hem grabbarna till Indal. Det var bland det hemskaste jag varit med om på länge. Hela 86:an var spårig och as halt. Trodde jag skulle åka i diket flera gånger men jag kom hem tillslut iallafall och bilen är hel.

När jag kom hem så bar jag och pappa ner tv-bänken till bilen och åkte bort med den till farmor och farfar. Jag kommer att ha blåa knän efter den turen iallafall, bänken var i vägen när jag skulle gå framåt. Sen så hade vi familjeråd, om vi skulle flytta dvd-filmerna eller inte, jag tror vi kom fram till att de ska flyttas.

Ni får inga bilder på vardagsrummet än, för vi måste fixa barskåpet först, det ska nog förhoppningsvis fixas imorgon, men nu måste jag bädda min säng (om inte pappa redan gjort det) eftersom det snart kommer främmande hit.

Fredag

Idag så har jag varit på opera, man kan säga att huvudvärk och ont i öronen ingick i föreställningen. Det här var min första och sista opera om man säger så, och då såg jag inte ens hela gick i pausen, skolk där. När jag kom hem så började jag att skruva ihop malm, det gick sådär om man säger så.

Har nyss skjutsat hem en metsonisse från deras fest, och när jag kom hem igen så var hela stommen klar och nästan alla låder. Så nu är det snart klart, måste säga att jag tycker att vardagsrummet blev större, men det är säkert bara inbillning, ni får kankse se bilder sen när jag laddat kameran.

Torsdag

Idag så hade jag ett kemiprov på västermalm, sen åkte jag på stan och tog latte, vi spenderade nästan 2 timmar där tills det var dags för mig och Olivia att gå på lektion på hedbergska. På serveringen så flamberade vi :P hehe det var roligt men läskigt och jag luktar typ os eller vad man ska säga.

Efter skolan kom på pappa och hämta mig och då åkte vi ut på ikea och köpte en massa grejer till vardagsrummet. Det var dock lite för tungt för mig så jag hörde av mig till den långe och starke Emil, han bar upp allt på ett finger och sen skruvade han ihop skåpet också.

Sen har jag plockat in allt i skåpet och glömde helt bort att jag inte har ätit någon middag så får se om det blir någon nu eller om jag helt enkelt struntar i den.

Tänk om

Ibland tycker jag att det är synd att jag inte känner mina släktingar nere i Göteborg bättre, de i Stockholm också för den delen. När man bara vill härifrån tänk vad skönt det vore att bara åka iväg och sen komma hem igen och vara som en ny människa.

=O

Jag glömde ju berätta om min traumatiska upplevelse igår. Vi hade nyss satt oss ner längst bak i salen när det kommer en fluga och störtdyker mot oss, jag blir rädd och lägger huvve på bänken, då sätter sig flugjäveln i mitt hår. Joss såg det och jag skrek till och började vifta. Tillslut så lyckades Teo döda flugan med Anders linjal, så nu är det bara två flugor kvar i den salen.

Nu blir det simpsons och sen leta fram leggins till mamma som hon ska ha på fredag. Imorgon hinner vi ju knappt träffas, hon börjar 18:00 och jag slutar 17:40.

Onsdag

Idag så har jag och Joss varit så duktiga, halv 11 for vi ner på stan och satte oss på barista och började plugga. Vi satt där i ungefär 2 timmar och det kändes som om man fick lite mer grepp på det hela iallafall, även om det är mycket kvar som ska in i huvudet. och hjärnan består ju nästan till 100 % av fett, så är inte så konstigt om inte allt fastnar.

Efter att vi hade pluggat så gick vi på stan och shoppade lite. Jag köpte en ny foundation, halsduk, två tröjor och en julstjärna. Nu ska jag ta och äta lite aioli och sen plugga lite till kanske.

Järnvägsstation

Nu ska jag åka och kolla in tåget, kanske ska leka nörd och knäppa kort?

berocca

Nu har jag fått papperna så nu kan jag börja sätta igång med kemin, bara det att gnistan har inte tänds än, hoppas på att nörden inom mig ska vakna till liv snart, ni vet hoppet är det sista om överger människan. Nä men ska ta och läsa igenom det några gånger innan jag och mamma ska iväg och handla sen får jag väl läsa igen innan vi ska åka och hämta farmor och farfar som kommer hem från Kina, farfar lät alldeles till sig när han ringde och berättade om skyskraporna och de svävande tåget som bara körde i 300 km/h för de hade inte bråttom den dagen.

Biokemi här kommer jag!

Biokemi

Vilken vecka det här kommer bli alltså. Ledig igår, hade en lektion idag, ledig imorgon, en lektion och prov  på torsdag och en lektion på fredag, men jag klagar inte, ska vara provet jag gnäller över då.

Idag när jag kom hem så hade jag fått post från metso, alltid lika roligt att få post från dem, idag så var den en biobiljett som tack för besväret, tack tack. Nu ska jag försöka få ígång mejlen så att jag kan skicka iväg ett mail så jag slipper sitta här och vara ledsen, haha inte för att jag är det ändå men.

Älskade tåg

Jag vill slå ett slag för SJ, så jävla bra att de kommer med sånna här erbjudanden. Det jag funderar på är på hur många som får reda på det här, om man inte är som jag och är inne och kollar på biljetter lite då och då. Hur bra som helst är det iallafall. Liksom 50 kronor tur och retur man har ju nästan inte råd att inte åka.

Nu ska jag göra mig klar och sticka till skolan och idag har vi ingen fysik =) för niorna är tydligen på besök denna vecka. Det här trodde jag aldrig att jag skulle säga, men hoppas att vi får dubbelkemi istället så att vi hinner gå igenom allt inför provet.

Håkanland

Ursäkta men vet ni hur jävla pepp jag är på att åka till Göteborg, Sj har biljetter för 25 kr, det betyder att man kan åka tur och retur Göteborg för 50 spänn, fatta hur skönt det vore =) Det enda som fattas är att hitta någon som vill följa med mig.

Blod

Jag måste hitta telefonnummret till blodcentralen eller söka information ifall man får lämna blod efter att man varit i Kina, för annars måste jag försöka få en tid innan jul eller i mellandagarna där någonstans, eller så får de bli utan mitt blod helt enkelt. Jag hittade typ exakt samma fråga som jag hade tänkt ställa, vilken tur då slapp jag ringa.

Svar:  För Peking och Shanghai är det ingen karens. Kontrollera gärna först med din blodcentral vilken bedömning de gör.




Det måste ju betyda att det är fritt fram för mig att lämna blod när jag kommer hem?

Lathund

Försöker hitta svar till lathunden men det går inte. Jag har hittat 1 av 29 det tycker jag är bra jobbat och det svaret hittade jag på så jag har ingen aning om det är rätt.




Ja det är papperkorgen ni ser på bilden, det blir så när man print screenar sin egen bakgrund

Yees

Nu har jag läst igenom båda kapitlen, duktigt av mig. Förstår dock ingenting och allt verkar bara onödigt rörigt. Ska gå bort till farmor och farfar och hämta nyckeln nu och sen gå till Nenne och hälsa på henne. Tycker jag har gjort mig förtjänt av en paus nu.

Måndag

Vill börja dagens inlägg med att säga grattis till Olivia som tog körkort idag, GRATTIS. Nu är det väl bara 5 stycken kvar i klassen som inte har körkort, varav en inte får tar det än, men resten hallå sätt lite fart!

Har hunnit med mycket idag fast klockan bara är barnet, har varit på stan och köpt gitarristen 2, vet inte om det var rätt bok men grön var den iallafall, har varit ut med den till metso och nu ska jag snart gå in i kemins värld men funderar på om jag verkligen kommer att fatta någonting om jag läser, men det känns ändå inte som om det är någon idé att försöka lösa lathunden själv heller för jag förstår inte ens frågorna, det är bra va?

Återkommer nog ganska snart då jag har lessnat, brukar gå ganska fort, 50 sidor kemi mumsigt.

Då vet man vad man gör imorgon då

Imorgon är jag ledig, skönt värre, dock så måste jag plugga, det är mindre roligt, helst när man inte fattar någonting.

Såhär kommer nog troligtvis min dag att se ut imorgon

Vakna
Läsa igenom kapitel 11 och 12
Köpa gitarrboken 2
Hälsa på Nenne
Plugga
Sova


Ja det är väl på ett ungefär hur min dag kommer att se ut, får se om jag åker förbi skolan med triangiaköket eller om Joss får ta med sig det på tisdagmorgon. Ska ta och sova nu så att jag är pigg imorgon så att jag orkar plugga hela dagen med ett glatt humör.

Kamelpung

Giffarna suger kamelpung! Sundfors vad gör han, han ska väl vara inne i mål och inte utanför straffområdet och fladdra, och på 3-0 vad gör han där då? Näe Sundfors du sjönk du på min lista, fast egentligen var du inte ens med på den. Har gett upp gifmatchen nu, sitter och kollar på Halmstad - Kalmar där det är 6 minuters tillägg i första halvlek, detta beror på att Victor? Elm blev skadad, hjärnskakning tror jag på det är vad det känns som och om jag ska gå efter mina kunskaper, kom ihåg att de är typ 0.

Farsdag

Igår så lyckades jag få 3 st överfulla garderober till att bli 1½. Jag är ganska stolt om jag får säga det själv, sen fick jag undan pappas glödlampor också, men just nu har jag ett problem, vad ska jag stoppa in där det finns en massa plats? Måste jag köpa nytt eller? :P

Jag har varit och bytt mina stövlar, tror jag är inne på mitt sjätte par på fem veckor. Har även hunnit vara en sväng till morfar eftersom det är farsdag så var vi dit och fikade, min käre far han fick ingenting av mig, men jag lovar att jag ska försöka vara snäll idag, men det är dock inget jag kan lova.

Nu ska jag ladda upp för att se giffarnas sista match i allsvenskan på väldigt länge.

Det var bättre förr

 

Kolla på Charlie, man kan ju inte annat än älska honom =) hur söt får man bli?  Vad kan man annars dra för slutsatser av det här? Man kunde tydligen blanda alla möjliga färger och former, kolla vilka hemska byxor.

Ögonfransar

Mamma kom nyss och sa: och du som säger att jag har korta ögonfransar, så korta är de ju inte. Jag och min käre far kontrade med att hon har lätt kortast ögonfransar i familjen. Ja i den här familjen ja, men de är ju inte så korta. Det hela slutade med att pappa sa: men mamma är väl kortast i den här familjen också.

Nej de kanske inte är så korta, men hon har kortast i den här familjen, så jag får väl tacka pappa för att jag fick hans ögonfransar och inte mammas.

Uteliggare

Idag känner jag mig riktigt sjuk, kan vara för att jag har gått in i duschstrejk idag också, jag bara orkar inte  tvätta håret. Orkar egentligen inte göra någonting,men något måste jag väl ta och hitta på, tror jag ska göra en massa förslag som jag kan föreslå för mina föräldrar någon gång när de har vunnit på lotto.

Sms från Kina

Farmor
08-nov-2008 09:59


"Nu är vi i Shanghai. Kan inte beskrivas måste upplevas. Inget regn. På vägen hit besökte vi Kinas Venedig informera alla att alt är ok, till ok med flunsan är ok"

Det var vad som stod på sms:et är skrivet rakt av, så nu vet ni hur de har det.

Atjoo

Grabbsen vann hockeyn iallafall, men det satt hårt inne gjorde 3-2 när det var 46 sekunder kvar eller något sådant. Annars har min kväll betsått av Robins och singing bee.En helt vanlig fredagkväll med andra ord. Imorgon så vet jag inte alls vad som händer, det enda som är inbokat på mitt schema är att skjutsa mamma och pappa halv sju till casino.

Jag har en massa nya ideér, det enda som fattas är en massa pengar!

Skogsmulle

Idag så har jag varit i skogen med min underbara klass. I skogen trivs jag som fisken i vattnet och jag tycker det är så mysigt när man får barr och annat i maten.

Det var då inte riktigt sant, men kan meddela att det inte var så jättehemskt som jag trodde. Det tog 2 timmar att gå upp till asphyddan men bara 20 min att gå ner, detta berodde på att susanne var  pratglad  av sig. Hade inte ont i huvudet alls när jag var ute och inte täppt i näsan heller, men så fort jag kom hem så slog det till.

Kan meddela att jag fastnade med min sko i ett lerhål eller vad man ska säga, jag fortsatte att gå men inte min sko, den satt fast där. Så Lindgren fick komma och dra upp den och sen försöka knyta upp den leriga skon innan jag slutligen kunde stoppa in foten i den igen, sen åkte vi hem.

Ska ta och byta om nu, man känner sig inte så fräsch om man säger så, sen ska jag åka på hockey.

Svårslaget rekord

Världens längsta hickanfall

Charles Osborne  började hicka 1922 när han försökte väga en gris innan den skulle slaktas, han fortsatte att hicka till februari 1990, sammanlagt 68 år.


Jag är redan helt slut av all hicka och jag har bara hickat i drygit 40 min, han måste ha varit helt slut den där stackars gubben. Nu ska jag försöka sova iallafall.

Snälla

Jag låg här i sängen och halvsov och plötsligt börjar jag och hickar, och nu verkar jag inte vilja sluta hicka, får se hur länge jag håller på kan ju hålla på i evigheter verkar det som, är väl 15 min nu. Tror att någon får komma och skrämma mig.

Torsdag

Idag så hade vi historiaprov, det var inte upplagt så som jag trodde att det skulle vara men förhoppningsvis lyckades jag skrapa ihop tillräckligt med poäng. Kvällen har jag spenderat med att skriva en fysiklabbrapport har bara diskussionen kvar sen är jag färdig med den skönt! Har även provat en massa kläder som jag kan ha på mig imorgon när vi ska ut i skogen och vandra, uscha.

Har letat reda på en massa inofrmation om det också eftersom vi ska hålla en liten redovisning om det imorgon uppe på berget så kan det vara bra om man har någon aning om vad man surrar om. Har hunnit med att fixa lunchen till mig och Joss imorgon, så om jag får säga det själv så tycker jag att jag har hunnit med ganska mycket ikväll eftersom jag inte slutade förns klockan 18 och var hemma vid halv sju eller något sådant.

Nu ska jag ta och bege mig mot sängen och sova innan jag ska ut i skogen, uscha det kliar redan av utslag.

guaca

Plugga var det ja. Har inte blivit så mycket av det eftersom det är så mycket bra på tv på onsdagar. Men förhoppningsvis ska det väl gå vägen ändå =) Ska väl ta och läsa igenom historian en gång till innan jag går och lägger mig. Imorgon är det långdag och när jag kommer hem blir det att skriva fysiklabbrapport.

Rostbiff

Sådär ja nu har jag fått i mig min dagliga dos av aioli =) blev aioli och rostbiff när jag kom hem från den långa skoldagen som varade i 40 min. Vi fick igen våra prov och jag har aldrig varit så glad över ett G någongång tror jag. Var så jäkla bombsäker på att jag inte hade klarat det, men det gjorde jag med 3 poäng tillgodo dessutom.



Nu ska jag ta och plugga lite historia så länge huvudet orkar med, sen så ska jag hjälpa pappa att köra bort tapetserargrejer till Robin och Fridas lägenhet =) Fick sms från farmor och farfar förut de mådde bra och de hade sett allt historiskt i Peking nu.

Härligt

Nu har jag och Joss varit på ansiktsbehandlinng och massage, var jätteskönt, dock så försvann inte huvudvärken. Har blivit as förkyld också så får se om jag orkar åka på något fik och plugga sen eller om jag åker hem och lägger mig oxh sover ett tag innan jag tar tag i pluggandet. Men nu så blir det frulle iallafall.

Liverpool

Straffen var billig men jag klagar inte =)

Måste säga att kameramannen var lika intresserad av Torres som han var av matchen, för jag tyckte ofta han filmade på Torres.

Carlsberg

Torres du är saknad!

Liverpool är inte sitt rätta jag nu när Torres är skadad. Tror inte att det kommer att gå vägen ikväll, känns som om de kommer att förlora, och min käre far sa nåt om att Liverpool aldrig har vunnit på Anfield över ett spanskt lag. Ska nog gå och sova nu så att huvudvärken försvinner.

Huvud, axlar, knä och tå

Jag har jätteont i huvudet så jag vet knappt vad jag heter. Källkritiken är inskickad iallafall, det känns mycket bra. Tror inte att det blir något historiaplugg ikväll, tror jag sparar det till imorgon då jag och Joss ska sätta oss på ett mysigt fik och ta tag i pluggandet, provet är på torsdag.

Det konstiga är att det är bara 12 sidor vi ska läsa i boken och sen har jag skrivit ner kommentarer från lektionerna men nå mer är det inte, så känns som om man har väldigt lite att plugga på fast första världskriget var stort!




Men jag tänker inte ta någon ipren för det

Öka

Idag efter skolan så var det bara att slå på blåljusen och åka hem. Anledningen? Min kartläsare var skitnödig. Nu har jag precis fått i mig lite mat sen ska jag hjälpa pappa att sätta upp listen som jag betsade igår. Efter det ska jag ta mig i kragen och läsa lite historia, men det är inte alltid allt blir som man har tänkt sig.

Imorgon så har jag en lektion kemi, och då skulle vi få igen proven så jag funderar på om jag inte ska ta och bli kvar på spa. Hade mitt sista mentorsamtal idag och Carina tyckte att jag verkade stressad, nästan lite för stressad så hon tyckte jag skulle snacka med en stresscoach innan det gick förlångt.

God Natt

Ska gå och lägga mig och kolla på boston tea party nu, eller om jag väntar och kollar på web-tv sen. Jäkla bra uppfinning det där med web-tv.

NJUT


Det bästa är väl att det är uppehåll nu också i en vecka, så i en vecka får ni ligga sist Timjå!

HJÄLP!!!

Igår så renbäddade jag min säng, och pappa la madrassen där den ska ligga. Men imorse när jag vaknade så tro på fan att madrassen låg halvvägs ner på golvet. Kan man spika fast madrassen så att den stannar kvar på samma plats? Eller finns det någon annat man kan göra? Jag behöver hjälp fort, gärna igår.

Bajsbrun

Ursäkta men jag tycker att du har blivit lite konstig!

Jag är nu brun om fingrarna, betsen hade torkat så jag fick blanda ny och då råkade jag använda fingrarna. Funderar på om jag ska göra något vettigt eller om jag bara ska gå och lägga mig och sova, kanske borde äta före också, lite aioli det är mumsigt det.

Bets

Idag efter vårt lilla besök på kulturmagasinet så åkte jag och pappa ut till birsta så jag fick byta min stövlar, (ja jag har lyckats he sönder ett par till). Nu ska jag ner i garaget och betsa lite så att köket blir färdigt någongång.

Lovet är över

Har nyss kollat på alla tre avsnitt av andra avenyn, blir bara mer och mer invecklat tycker jag. Förra säsongen var bättre om jag ska vara ärlig, hatar greger.

Ska ta och sova nu för imorgon klockan 10:00 ska jag vara på kommunhuset, då ska vi prata med Lina om vårt projekt. Tänkte gå dit är ju inte så långt, dock är backen upp dit ganska jobbig, men de ska jag väl överleva. Efter mötet ska vi gå och sätta oss någonstans och prata igenom lite andra saker. För att klockan 13:00 dra oss till kulturmagasinet, vet inte riktigt vad vi ska göra där.

Ge Skåne till Danmark

Om vi hade gett Skåne till Danmark så hade vi aldrig haft den mest värdelösa av alla värdelösaste domare idag. Bosse Kull hade fan kunnat gjort det bättre! Iallafall så var domaren var ute och cyklade totalt, tror inte ens han var här i norrland, han var nog kvar hemma i Skåneland. När tillochmed Alvbåge, som aldrig brukar klaga på domaren, säger att domaren inte var bra då ÄR domaren inte bra.

Som sagt giffarna förlorade och jag vill påstå att det berodde väldigt mycket på domaren och för att de inte satte sina chanser. Giffarna hade flest lägen och de var nästan värda en vinst, men så kommer negern med blonderat hår (som förövrigt är det värsta som finns, så jävla fult.) och gör mål. Nu är superettan mycket närmare vill jag påstå. Hur som helst nu ska jag inte haka upp mig på det för då kommer jag snart bli så arg så att jag säger för mycket.

Innan matchen såg det ut så här, och det var ju bara synd att de inte sköt domaren!

dagens i-landsproblem

Nu ska jag se Simpson sen så ska jag ta och göra mig ordning och gå ner på stan och träffa Vicki för vi ska gå och kolla på när Robin skjuter inne på IP, eller vad det nu var han skulle göra. Vi ska ju självklart kolla på fotbollen också =)

Det är dock svårt att veta vad man ska ha för kläder idag, det ser jättevarmt ut om man kollar ut genom fönstret men om man ska satsa på vinterjackan eller någon annan jacka.

Go morron go morron

Idag är man vaken tidigt eftersom man ska till skolan imorgon och då ska man upp tidigt. Riktigt så var det inte, vaknade tidigt för att farmor ringde, vet inte vad hon sa men det var säkert nåt med att de åkte nu. Som sagt de sitter på tåget till Arlanda för att sedan flygt till Kina.

Min hals gör lite ont men det ska vi inte tänka på för förhoppningsvis så glömmer jag bort att det gör ont, gammal och senil kallas det.

Varmt

Är så varmt på mitt rum så kan inte sova än. Har öppnat fönstret eller det har varit öppet i ett år typ men har dragit upp rullgardinen så att kylan kan tränga sig in i rummet. Bara hoppas att det blir kallt snart så att jag får sova.

Luleå Hockey



Luleå vann med 5-1  över Timjå

Njut

Lördag

Idag så har jag varit på hockey, sundsvall - timrå närmare bestämt. Sundsvall vann med 6-4 efter mycket om och men. Kom nyss hem tänkte bänka mig framför tv.n och kolla på Luleå - Timjå eller om det blir Tottenham - Liverpool. Vill även tacka GAIS (som är bajs) för att de slog Ljungskile.

För övrigt så håller jag på och får damp på msn, jag loggas ut hela tiden och det verkar bara vara just min msn.

Rosa

Det är halt ute tänk på det när ni är ute!

Ikväll har jag inte gjort många knop. Var och handlade lite på citygross och åkte sedan på graven och tände lyktan och for sedan på clas ohlsson och köpte lyse, så nu är tillvaron lite ljusare. Sen så fixade jag iordning mina nya kvistar i hörnet så nu är det svart och rosa istället, blev inte lika bra som förut men det matchar bättre iaf.

Nu ska jag gå och besöka godispåsen.
RSS 2.0