Påsken är över

En dag bestående av IFK Göteborgs och Luleå vinst, Oskar bus avslutades med en 11 km promenad, Men nu är det dags att hoppa i säng för imorgon är det dags för jobb igen, 6 dagars vecka väntar. 
 
 

Ny toastol

Nu har jag ingen läcka i badrummet längre. Men jag har en ny toastol.

Långfredag

Igår så hade jag, Josefin och Olivia lyckats hitta en tid som vi alla kunde träffas. Vi träffades hemma hos mig och tog en fika. Det tog inte långtid förren vi kom på att vi höll på att bli gamla, när vi insåg att det är 5 år sen vi gick ut gymnasiet nästa år. Vi tittade på lite klipp, jag skrattade så att jag började grina, allt var som vanligt med andra ord. Tiden rusade iväg och de var tvungen att dra hem och skulle laga middag, men det hann jag inte med för jag däckade i sängen och vaknade lagomt tills att det var dags att fara och jobba. Så det blev frukost/lunch/middag inatt på jobbet, att den bestod av bara chokladmousse gjorde inte saken bättre. Jag måste verkligen bli bättre på att få in rutiner med maten när jag jobbar natt. För nu hoppas jag oftast över en eller två måltider, vilket inte är bra. De sista timmarna på natt 3/3 är nu på intågande. Ska bli frukansvärt skönt att komma och hem lägga sig i sin säng och sova några timmar. Att jag dessutom går mot 3 lediga dagar gör inte saken sämre. Ska inte stämpla in förns 07:00 på måndag igen.

Vi firar 6 år

Idag är det 6 år sedan denna lilla blogg blev till (de första inlägge har jag dock radert av någon anledning). Dvs att det var 6 år sen som jag hade twar och hade svårt att andas.

2/3

Tröttheten slog precis till och gjorde huvudvärken sällskap. Men nu är det bara 3½ timme kvar på jobbarnatt 2/3. Sen blir det raka vägen hem i säng och sova järnet innan Joss och Olivia kommer och fikar och snackar lite skit. Sen så är det nog bara att göra sig iordning för natt 3/3. Längtar tills på fredagmorgon när jag får åka hem och sova, helst då jag har ledig helg till helgen.

Åtta veckor

och 40 arbetspass kvar!

Jippie

Hörde att det droppade inne i badrummet, såg att det var mörkt på golvet. Kände på golvet, fullt med vatten. Började undersöka saken närmare, hittade det här: 
 
Imorgon får rörnisse komma hit och fixa och jag får le och betala.

Luggen

Var till Carro och blev med lugg idag :)
 

Måndagslyx

Till granlomatchen, dock är det lite för spännande nu och jag tror tyvärr inte att Granlo kommer att klara det här.
 

Sugen

Hittade ett par sköna och snygga enligt mig skor på intersport häromdagen, saken är den att jag har ju redan köpt en massa nya springskor, men de här var något extra. Så nu funderar jag på om jag inte ska ta och slå till på de iallafall. Dock finns de bara på intersport,  Asics Gel-Zone W löparsko Vit/Rosa
 
Asics Gel-Zone W löparsko Vit/Rosa

Våffeldagen

För ett år sedan såg det ut såhär i stugan, ingen snö alls på tomten. I år är det betydligt mer snö, tog mig inte ens runt hörnet på storstugan för att knäppa kort när jag var ut sist. 
 
 

Måndag

Imorse så vaknade jag utan huvudvärk,vilken skön känsla det var, 4½ dag med huvudvärk får räcka för i år tycker jag. Nu ska jag ta och göra mig iordning för en långpromenad med Frida (och Isak?).Hoppas det är lika skönt ute som det ser ut att vara. Sen i eftermiddag ska jag bort till Carro och klippa lugg, har fortfarande inte riktigt bestämt mig för vad det blir för lugg, men den som lever får se. 

Klantskalle

Egentligen skäms jag för mycket för att ens berätta om det, men så här är det. Häromkvällen när jag jobbade så slog jag huvudet i en sänglampa, det svarnade för ögonen och jag fick huvudvärk, men tänkte inte mer på det. Igår hade jag svin ont i huvudet hela dagen, så ont att jag tillslut spydde precis utanför stora entrén på sjukan. Åkte hem begravde mig i sängen och hoppades att det skulle vara bättre idag. Idag så råkade jag nämna att jag har ont i huvudet och fick berätta hela historien, skriva en arbetsskada och snacka med läkaren. Men det har ju gått så långtid och förhoppningsvis är det inte, men man kunde ju inte utesluta en lättare hjärnskakning. Vore ju snyggt att få en hjärnskakning av en liten sänglampa. 

Fel post

Har bott i lägenheten lite mer än 2 månader nu, men idag var första gången som jag fick Jessicas post. Jag som tänkte att det inte kommer att hända nu när det gått så pass långtid, men så fel jag hade. Nu ska jag försöka pilla i mig lite middag, om mitt huvud nu tillåter det, sen blir det hopp i säng.

Torsdag

Vad har hänt sen sist? Jag har fyllt år och blivit gammal, hade jätteångest innan, men det gick ändå rätt bra. Annars har jag bara jobbat och jobbat, precis som vanligt med andra ord. Nu har jag bara imorgon kvar sen är jag ledig i 3 dagar, för att jobba i 3 dagar och sen vara ledig i 3 dagar igen.

Onsdag

9 veckor kvar!

Tack

Tack för alla presenter och grattis hälsningar <3

Måndag

Jobbarhelgen är över, är nu ledig i en hel dag! Har varit på bio med pappsen ikväll, vi såg Johan Falk - Kodnamn Lisa. Den var bra, men nästan lite för spännande för mig vid ett flertal tillfällen. Nu är det dags att sova så jag orkar slänga tidningar och luncha imorgon.

Lördag

Vaknade med världens huvudvärk, precis vad man önskar inför en arbetskväll. Men det ska väl inte hindra mig från att göra något vettigt innan jag ska iväg och jobba. Måste försöka komma på någon lunch att äta också, det är jobbigt det här med mat när man har noll idéer och fantasier och som pricken över i:et ett tomt kylskåp. 

Fredag

Jobbat två nätter nu, kom hem 8 imorse, la mig ner och försökte somna så fort som möjligt, då jag visste att klockan skulle ringa redan 11:00. Kunde inte somna, var helt enkelt för övertrött, men lyckades iallafall somna vid 9:30. Klockan 11 kom Oskar, han hade med sig förkläde och bagarmössan, han var redo för bakning.
 
Bild: Har bagarpolisen på besök.
 
Gjorde dumle muffins, hallon och chokladmuffins, morotskaka och kanelkaka. Kanelkakan gick åt helvete då vi skulle testa och göra i tågformen, men vi misslyckades. När vi hade bakat klart och lekt med lite lego så mötte vi upp Frida & Isak och gick bort till farmor och bjöd på fika och sa grattis till henne. Lekte lite till innan det var dags att gå hem, följde med upp och lekte lite. Försökte vika pappersplan, men det var inte riktigt min grej. Gick hem, plockade i och ur diskmaskinen, satte igång en tvättmaskin och bytte sängkläder innan jag gick hem till mammsen och pappsen där jag sitter nu och tittar på hockey. De är dock inte hemma. 

Onsdag

Igårkväll var jag till Sofie och tittade hur hon bodde. Hon hade en mysig vindslägenhet, vi satt och pratade och helt plötsligt var klockan mycket och det var dags att bege sig hemmåt igen. Idag har jag hunnit med en hel del, knäppt kort till mitt visum, käkat lunch med mamma och pappa, handlat, varit och lämnat boardingkort till Gun-Inger och Kjell, gjort 10 st matlådor. Nu tänkte jag ta det lugnt ett tag innan jag ska försöka lura med mig pappsen ut på en promenad innan jag tänkte snika hockey hemma hos de innan jag slutligen beger mig till jobbet för lite nattjobb. 
 
 

Måndag

Efter att ha haft ont i huvudet större delen av dagen så ska det nu bli skönt att krypa ner i sängen och lägga sig och inte ställa en klocka imorgon. Har inte gjort många knop ikväll, bakat en morotskaka åt mamma som hon ska ha med sig på jobbet imorgon. Sen så kom Pia förbi och tittade hur jag bor och snackade lite. 
 
Imorgon så ska jag gå ner på stan och knäppa kort för visum och kanske försöka bestämma mig för om jag ska klippa lugg eller inte och eventuellt boka tid för det. Sen ska jag hem till mamma och ge henne en födelsedagskram eller två. 

Älskar när man får rolig och söt post

Söndag

Efter en 7.5 km promenad så väntar en dusch innan det är dags att göra sig iordning för att gå bort till mamma och pappa och fira mamma med stora delar av släkten. Det ser ut att vara väldigt fint väder ute, men när man kommer ut så slår kylan mot en och man inser att tempmätaren inte ljuger när den står på -9 grader. 

Nu är det vår

I Soffan iallafall. 

Diskmaskinluckan är på plats

Diskmaskinsluckan innan. 
Diskmaskinsluckan efter, något som inte går enligt IKEA. 
Bevis på att diskmaskinen finns bakom luckan.

Fredag

Efter en stressig dag på jobbet med många steg, så såg jag fram emot att gå hem och slappa. men fick avsluta dagen med en tur till psyk, hade kanske tur som blev utsläppt därifrån. Kom hem, kom på att jag kanske borde börja baka bullar, fick tråkigt när jag väntade på att degen skulle jäsa, så jag tog och bakade lite cookies också. Sen trodde jag att mina ben skulle gå av, så tog mig ett välförtjänt bad i 2 timmar.

Onsdag

Igår så gick jag ner till stan och hade en lunchdate med mamma på sju kryddor. Blev så sjukt mätt så jag trodde inte att jag skulle kunna jobba, men jag lyckades iallafall. När jag slutade vid 21:30 så mötte mamma upp mig utanför entren på sjukan och vi tog en promenad hem. Nu är det snart dags att göra sig iordning för ännu en kväll på sjukan, men sen jobbar jag inte kväll förns nästa lördag igen. Hade tänkt ta en promenad till jobbet idag, men det är typ storm ute, så jag tror jag hoppar det. 

Grattis

Städat

Nytt badrumsskåp på plats, badrummet städat (kan behöva städas några gånger till innan allt "damm" är borta), alla hyllor och lådor är uppskruvade i garderoberna. Köpt en till låda för skor, samt städat lite i garderoberna, så nu har jag typ 2 stycken tomma garderober. Imorgon så jobbar jag kväll, så jag hoppas att det är okej väder så att jag kan ta mig en promenad till jobbet och även hem, då jag även jobbar kväll på onsdag. 

Måndag

Ibland blir det inte som man har tänkt sig, som idag när jag hade ställt klockan på 12, vaknade och vände mig om för att sträcka lite på mig och nästa gång jag slog upp ögonen så var klockan 15. Pappsen kommer hit och äter och sen så ska han hjälpa mig att sätta upp det nya badrumsskåpet, eller egentligen är det badrumsskåpen som skall upp. Har fortfarande inte fått fingrarna ur och bokat resa än, mamma fick åka iväg på annat igår och sen glömdes det bort.

Rosa

Igår hämtade jag ut mitt paket med grejorna som jag hade beställt från sportamore. Nu är det bara att vänta på att snön skall försvinna så att man kan använda de. 

Snö :(

Igår så byggde vi ihop den här och ställde ut den, idag är den typ översnöad..
RSS 2.0