Vad äre för dag idag?

Känns som om det är lördag idag, jag vet inte varför, kan vara för att hela familjen är hemma. Men pappa den lyxkorven han är ledig tills 10 november. Eller ledig och ledig han ska hålla på i Robin & Fridas lägenhet, bara tanten vill flytta på sig någongång.

SNÖ

Jag blev så jäkla deprimerad imorse när jag vaknade och såg att det snöade ute. Fast jag sov så jäkla bra inatt för jag har haft fönstret öppet och det har varit typ 17 grader hela natten, så jäkla skönt mot för 32 grader. Nu så ligger jag och kollar på fyran för Håkan har varit med där, han ska sjunga sen igen om hans röst pallade eller nåt sånt.

Lusse-blåvalar

Jag måste redigera mitt eget inlägg om lussebullar. Det var faktiskt inte bara jag som bakade det, hade även stor hjälp av Emil som hade fullt upp med att vända på plåtarna i ugnen så att de inte skulle bli brända. Sen är han en jävel på att pensla blåvals-lussebullar också. Som sagt det blev riktigt goda, kanske beror på att jag har längtat efter de jättelänge.

Gjorde även röda-bullar, de såg helt oätliga ut och jag gissar att de var det också, vågade aldrig prova en om jag ska vara ärlig. Har tyvärr inget kort för jag tror vi åt upp alla stora och sen skickade jag iväg några också.

Kallt

Nu ikväll så har jag och Carro varit ute och gått i det otroligt kalla vädret. Mina fingrar är fortfarande lite stela så det tar lite längre tid än vanligt att skriva, men har inget vettigt att skriva heller så.

Mumma

Vill bara meddela att jag har bakat lussebullar nu, och gott som fan var de vill jag lova =)

natti Natti

Nu ska jag ta och sova för halv tolv imorgon kommer lillis och hämtar mig.

Lussebullar

Nu när det har snöat så blev jag ännu mer sugen på lussebullar, jag vill baka lussebullar!

Dock så har jag ett problem, det är fortfarande förtidigt för att baka lussebullar. Cirka en månad förtidigt eller något sådant, så jag får hoppas att denna månad går fort så att jag få baka någon gång.

Onsdag

Jag och joss har varit ner på zanz spa och bokat tid för ansiktsbehandling och halvkroppsmassage tror jag det var. Så på onsdag halv 11 ska vi dit =)

Jag har även varit duktig och börjat på min källkritikuppgift, dock så hittar jag inga källor så det tog stopp efter den första som var obligatorisk. Får försöka gräva djupare i det där någon annan dag när det inte är vänner på tv och jag behöver städa inför allt folk som kommer hit sedan.

Rubrik

AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI AIOLI

Göteborg

Kollade nyss på nåt program på ettan med Håkan där han åkte runt i Göteborg och berättade en massa. Det såg så mysigt och härligt ut, precis så som Göteborg är på sommaren. Sist jag var i Göteborg så såg det ut såhär.



Man ska aldrig åka till Göteborg för första gången på vintern, för som sagt staden blir inte sitt rätta jag då.

Tack så mycket

Jag vill framföra ett hjärtligt tack till Malmö FF som vann över Ljungskile med 3-1. Tack vare detta så har giffarna bara 2 poäng upp till Ljungskile, vet dock inte vilka Ljungskile har kvar att möta.

I-landsproblem

Det vettiga blev att sova i en timme, inte för jag vet om det var så vettigt men men. Ska snart åka och handla nu och sen ska jag hem och kolla på antingen fotboll eller hockey inte bestämt mig riktigt än, men som min käre far sa, vi har ju tre tv apparater.

Inatt kanske det snöar här också, för det är 0 grader nu och om det vill flyga in några nederbördsmoln så lär det bli snö. Själv tillhör jag det folket som inte vill ha snö.

Fond eller inte

Jag har legat och tänkt på det här med hallen nu ett tag och jag tror nog att vi ska köra på helvitt. För om jag känner min mor rätt så kommer hon tycka att alla tapeter jag och pappa föreslår är för skrikiga och sen kommer hon föreslå någon som är riktigt hemsk.

Kör vi helvitt så är det lättare att mixtra med accentfärger också. Vi har ju faktikst de hemska björkgarderoberna som det ska bli ännu fler av, som kommer att bryta av det vita. Men sen så ploppade det upp en annan fundering i min cpstördahjärna och det var att björk och vitt går det verkligen ihop? Jag har sökt på typ alla sidor som finns och det finns inte en enda bild med vitt och björk, det måste ju betyda att det inte funkar?

Knäpp

Min dator mår inte så bra


Värdelös

Undra om man ska ta och göra något vettigt??

Mmh


SÅ KÄNNS DET

Spanientönten


Han som satt och skröt hela vägen hem från Barcelona som jag bara ville slå ihjäl precis som med gubben igår som förövrigt hette Sören.

FY FAN

Vet ni hur jävla dåligt jag mår när pengar försvinner från mitt konto? Jag får typ världens ångest och just nu så skulle jag vilja sälja allt jag äger och har för att få pengar på kontot igen. Sen är jag så jävla less på folk som alltid ändrar sig, det slår aldrig fel.

Slår vad om att det aldrig kommer att bli någon wii-turnering heller och att det inte kommer bli någon fest eller något annat heller, är bara en jävla massa snack..

behöver jag säga det ännu tydligare?

Jag är så jävla trött på allt!

SNÖ

Ont i huvudet efter en sväng i Härnösand, känns som om allt blev fel. Funderar på om jag ska ta och käka frukost eller inte, tror det lutar åt inte. Jag känner mig sugen på att baka men jag vet inte vad jag vill baka, eller jo jag vill baka lussebullar men det är typ 1 månad förtidigt för det.

Norr om Timjå så snöade det idag ifall ni undrar. Eller det gjorde det på ditvägen men inte på hemvägen och det låg inte kvar på backen. Nu är mitt lov över kan man säga, för nu är mamma ledig resten av veckan, hon var förövrigt hemma när jag kom tillbaka från Härnösand.

Lyckodag

Det gick ju bra tillslut, även om det var katastrofalt spel. Nu har de iallafall en lite chans att klara sig kvar. Bara hoppas att Malmö vinner imorgon över Ljungskile. Satt en gubbe bakom oss som var så jävla äcklig han satt och typ harklade upp slem och sen spottade han ut det.

Jag och Vicki trodde vi blev träffad flera gånger, men förhoppningsvis blev vi det inte. Typ i mitten av andra så gick han så då kunde man slappna av.

Tänk att giffarna och Luleå kunde gå och vinna samma dag.

Ödesmatch

Nu ska jag snart ta och klä på mig lite varmare kläder och pallra mig bort till farmor och farfar. Frågan är om det blir vinterjackan eller inte. Kusinerna Sandström ska ju gå på fotboll idag. Idag avgörs giffarnasöde, tror dock att de inte har någon chans att hänga kvar i allsvenskan men man kan ju alltid hoppas.

Imorrn så ska jag åka på dollarstore hade jag tänkt, någon som vill följa med på en tripp till Härnösand?

Stövlar

Hittade två par stövlar idag, vet dock inte om jag ska behålla båda eller hur jag ska ta och göra. Så här ser de ut iallafall.

 

birsta city

Nu ska jag ta med mig farmor ut på birsta en sväng.Håll tummarna för att jag hittar ett par stövlar nu så jag slipper tjata om det nå mer.

TVkväll

Just nu sitter jag och kollar på tv, gossip girl. Lär väl bli tv:n hela kvällen om jag känner mig själv, har ju tre avsnitt av andra avenyn att kolla innan jag kan gå och sova ikväll. Men det är ett långt tag kvar tills dess. Imorgon ska jag ut på birsta och kolla på nya stövlar och förhoppningsvis så hittar jag några jag vill ha också.

Kluven

Är den cool eller är den bara irriterande?

Guuuld

Jag har ett dilemma just nu. Jag vill inte att kalmar ska vinna SM-guldet, men jag vill inte att Göteborg ska förlora idag mot elfsborg heller. Aja det är ett ganska litet bekymmer egentligen här i världen. Kan meddela att Liverpool vann över Chelsea hemma idag. Chelsea som inte hade förlorat hemma på 4,5 år.

Kina

Om en vecka åker farmor och farfar till Kina, roligt för dem =) Är typ 2 månader och 1 vecka tills vi åker.  Nu så är jag i valet och kvalet om jag ska ta och gå ner på stan och se om jag hittar några stövlar eller om jag ska ligga kvar här i sängen och kolla på tv hela dagen.

Söndag

Igårkväll så satt jag och kollade på tapeter, vet inte om jag kom fram till något men men. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men den som lever får se helt enkelt.Verkar ha slutat blåst ute iallafall och det är ju bra, för igår trodde jag att trädet här utanför skulle ramla in genom mitt fönster.

Ångest

Jag börjar allvarligt få lite panik. Vad vill jag göra när jag blir stor?
Sjuksköterska (surrat om det länge och verkar roligt) 
Lokförare (verkar roligt, dock så måste man tydligen vara minst 25 =O för att få utbilda sig till det.)
Civilingenjör (Jävligt lång utbildning och ärligt ganska tråkigt, men man tjänar bra)
Ekonom
Jobba i affär
Leva på socialbidrag


Lördag

Idag så har jag varit i Kramfors på hockey, de vann med 4-0 så det var bra =) Ikväll så blir det en kväll hemma framför tv:n dock så börjar ju allting som är värt att se på samtidigt, Svensson Svensson och sing a long. Först är det ingenting sen kommer allt på samma gång.

Så äre

68 poäng!

Stövlar

Nu är jag utan stövlar igen. När man äntligen hittar ett par som man vill ha, då går de sönder två gånger dessutom. Får helt enkelt ge mig ut på jakt efter nya. Någon som har några att rekommendera?

Hals

Nu tycker jag att det kan vara slut på vaganttävlingarna och vi får ta studenten nu!

Torsdag

Äntligen hemma från serveringen, eller äntligen ska man väl inte säga, det var jävligt roligt idag faktiskt. Vi snackade om att muslimer står på toasitsen när de går på toa på krogen och att man kan bli erbjuden prostituerade på Irish. Vi kom även fram till att vi ska ha vinprovning någon lektion när carro inte är där.

Funderar på om jag ska käka någon middag eller óm jag ska göra det efter att jag varit och hämtat mamma. Det är dagens i-landsproblem. Uscha imorrn så ska vi lyssna på någon som ska surra om barnen i afrika i 6 timmar eller något sånt.

Rubrik

Fattar fortfarande ingenting om kaströrelse eller vad det heter, och nu har huvudvärken tagit över så nu får det helt enkelt gå som det går imorgon. Nu blir det tvn för resten av kvällen först roomservice och sen oskyldigt dömd och sen blir det sängen för imorgonbörjar jag tidigare än vad jag gör egentligen, hela 10 minuter.

Kasta mig hit och kasta mig dit

Jag fattar inet det där med kaströrelse hur svårt ska det vara egentligen? Alla säger att det är så lätt, men jag krånglar tydligen till det. Kan jag inte få någon hjäncell av någon så jag fattar? Väntar på att pappa ska komma hem med mat från farmor och farfar nu så jag får käka litegrann. Kanske är ny energi som behövs för att jag ska börja fatta?

Tror dock inte det, tror det beror på att jag är för dum helt enkelt.

Annars kan jag tillägga att jag har ont i huvudet nu också, vet inte vad det beror på, sen svettas och fryser jag om vartannat och halsen är inte riktigt med heller. Synd det är så dyrt att åka till Göteborg eller Stockholm nu på lovet annars hade jag nog dragit ner en sväng, är ju evigheter sen jag var i Göteborg.


Mer rosa åt folket

Drogmissbrukare

Måste bara få säga att årets klasskort måste vara ett skämt. Alla ser ju ut att vara drogade, och jag ser ut att vara mer likblek än BN, det ni det är svårtslaget. Det mest konstiga av allt är att jag inte beställde några kort utan bara skolkatalogen, men det bryr de sig tydligen inte om.

Ont

Jag har ont i mitt pekfinger efter allt skrapande. Ska ta och göra några uppgifter i fysiken nu och sen om jag kan någon eller om det är panikpluggning som måste ske, skulle tro det andra för jag fattar noll och ingenting, kan även vara för att jag är lite fuller efter all acceton.

Lila

Jag är lila! Nu ska jag käka och sen plugga lite.!

Önska mig lycka till.

Glömsk

Jag är väldigt sugen på en av mammas chokladcheesecake nu. Dock tror jag inte att det finns någon färdiggjord, så får nog ta och be snällt och fråga om hon kan göra en. Jag tror att cheesecake kan vara bra för min hals och för att bota min huvudvärk.

Jag skulle ju köpa ögonkräm, ny foundation och ny mascara idag, men det glömde jag totaltbort eftersom huvudet inte är riktigt med. Får ta och göra det på torsdag för imorgon hade jag inte tänk lämna hemmet.

Huvudvärk

Huvudvärken har fortfarande inte släppt, men det ringde så det var bara att kliva upp och svara. Jag kom att tänka på en sak förut, är det något ämne vi verkligen borde ha på flextiden så är det IDROTT. Vi har ju aldrig idrott, eller jo vi har det typ varannanvecka men det är förlite tycker jag.

Blir en tupplur till efter maten sen kanske man kan orka ta tag i fysiken men bara om huvudvärken är borta. Har ju som sagt hela dagen på mig imorgon eftersom vi är LEDIGA.

Ledig

Måste bara berätta att vi är lediga imorgon. Nu ska jag gå och sova ett tag innan mitt huvudsprängs i 23000 bitar.

Akut

Sitter och kollar på matakuten nu, är sjukt hur dålig mat det är i skolan egentligen! Sen blir det sängen tror jag börjar ju en timme tidigare imorgon än vanligt. Men det ska jag nog kunna överleva eftersom vi inte har några kemilektioner den här veckan, så vem vet, man kanske är ledig på onsdag? För svenskan gör vi ju ingenting på nu förtiden, eller jag och joss var och letade en bok i dag på kulturmagasinet, men där var det så rörigt så vi hittade ingenting och ingen hjälp fick man heller, han var mer upptagen med att sitta och rulla tummarna än hjälpa oss.

Bye bye

Hej då allsvenskan!

glömde berätta att jag var på musikal förut idag, den var faktiskt lite rolig och sådär. Den var satirisk så var väl det som gjorde den rolig. Nu ska jag försöka ta reda på vart jag ska imorgon, inte för att jag vet vad något av husen på MIUN heter men det löser nog ska du se.

Poliskontroll

Japp poliskontroll är det på fridhemsgatan nu! Märkte det när jag hade skjutsat ner pappa till Victoria. Hade en taxi som låg och slickade mig i arslet och då blir jag så jävla sur så då kör jag ännu saktare än vad det är bara för att jävlas. Så den taxichauffören har mig att tacka för att han inte åkte dit, för jag har då aldrig varit med om en taxi som har hållit hastighetsbegränsningen. Nu ska jag försöka få ordning på mitt öga så att jag ser någonting sen ska jag nog nörda lite fysik så att jag kanske kan någonting tills provet.

Hockey

Hockey idag också för fulla muggar.Det var ganska jämna matcher men de hade lite svårt att få in pucken i mål ibland. Men min hjälm gjorde mål idag, eller ja inte hjälmen men den som hjälmen satt på, dvs knasbollen Jesper. En sak som jag har kommit fram till är att nästan alla föräldrar i deras hockeylag ser lite efterblivna ut. Pappa sa att det berodde på att de var just från Timjå, så det kanske stämmer.

Godis

Imorse så vaknade jag klocka 7, försökte somna om till kvart i 8 men då gav jag upp och klev upp och for till gärde och kollade på hockey, första gången jag höll på timjå i hela mitt liv, de förlorade iaf. Sen for jag hem och käkade frukost och tog en lite tupplur för att sedan vakna och åka ut till gärde igen för att se en match till som de också förlorade.

Sen bytte jag sport för ett tag och for på IP och kollade när SDFF förlorade med 2-1 och blev lurade på en straff. Domaren sög om man säger så. For sedan till gärde igen för mötet mellan Timjå - Hille. Hur som helst så vann timjå med 4-2 och världens bästa pucko gjorde mål.

For sedan hem och såg slutet på Liverpoolmatchen, liverpool vann såklart och sen så kollade jag på när Timjå förlorade mot Rögle =) Nu ska jag kolla på Skellefteå - Lule ett tag innan pappa ringer och säger att jag ska komma ut med nästa bil till jobbet så att han kan fortsätta byta däck.

Tacos

Det första jag såg när jag kom hem var att de ska hålla på med något på kubal i helgen som tydligen kan bullra och störa! De börjar 8 på morgonen, kul på hjul säger jag bara! Fast imorse så vaknade jag innan jag klockan ringde igen, så jag lär väl ändå vara vaken vid den tiden.

Nu ska jag gå och blanda lite tacoblandning

Fredag

Flaggan vajjar på halvstång utanför vårt klassrumsfönster, 10 Imorse var det minnesstund för Tobias.

Sitter på historian nu och försöker hitta en bok om pearl harbor det är inte det lättaste vill jag lova. Jag och Joss valde det som vårt bok/filmprojekt, tror det innebär att vi ska läsa boken och sen kolla på filmen. Vi ska snart ha idrott med  rubriken träning, undra vad det betyder? Sen ska vi kolla på en film om stress, om jag nu inte har missuppfattat allt.

Duktig idiot

Jag kan stryka lite från min att göra lista iallafall!

Har lite att göra i veckan iallafall

Plugga inför kemiprov
Skriva en läslogg om ett öga rött
Skriva en läslogg om Singoalla
Skriva en kemilabrapport

Skriva ett kåseri
Fixa en rosa väska
Göra ett arbete om källkritik
Plugga inför fysikprov

Så imorgon på historian får jag helt enkelt ta och göra lite källkritik, för att sedan försöka komma på något mer till mitt kåseri som jag har hållt på med i typ 3 veckor men fortfarande inte har gjort klart. Bra jobbat, om det tog 3 veckor att skriva 4 rader hur långtid tar det att skriva ett färdigtkåseri då?


Avslutar med en bild från vår kemibok

Rosaa!

Idag så var det som sagt den rosa dagen, så här såg min kära klass ut!

OH happy day

Kan inte sova, vaknade 8 med ont i halsen och var sur på mig själv för att jag inte kunde somna om. Hur som helst så fick jag ett sms från 09:13 och där står det: Har du läst fc? lars-åke är sjuk så det är ingen lektion. 

Då blev jag jätteglad för då slipper jag 3 timmars lektion på hedbergska.Så idag går jag bara 3 timmar i skolan, min dag blev genast mycket bättre. Nu är det snart dags att kliva upp och klä sig i rosa.

Saga

Jag fick en liten godnatt saga av Vicki förut så nu är det bara att hoppa i säng och sova och peppa för att vara rosa imorgon.


Till min kära kusinvitamin
Jessica, du är liten
ser du inte tiden?
Det är sent och du borde sova
Annars i morgon du trött kommer att vara
det kan jag dig lova'

Ska jag berätta en liten godnatt saga?
Men då får du lova att inte klaga
Det kanske inte riktigt över datorn plinga
Men.. det var en gång.... Äh kan jag inte ringa?


 

Tack kära du för den fina godnattsagan =)

I valet och kvalet

Just nu så sitter jag och funderar på hur hårt jag ska gå in i rollen som rosa imorgon. Ska jag ha rosa ögonskugga och läppglans, eller ska jag strunta i det?

Måste iallafall komma ihåg att ta med mig ombyte för jag vill inte vara jätterosa på hedbergska, räcker med att alla hatar mig ändå för att jag är från västermalm.

Onödigt värre

Sitter här och försöker skriva en massa arbeten på svenskan men det går dock inte så bra. Ska snart ta ocg göra mig iordning och åka bort till skolan för en 50 mins lektion, onödigt värre kan man kalla det. Sen ska jag hem till mitt kära svenska arbete igen!

Ska komma ihåg att ta med mig alla rosa kläder!

ROSA

Nyss kommit hem från en prommis med Carro =) Vi var nästan ute en timme även om det inte kändes så. Nu så sitter jag och kollar på hockey för att se om jag seokr någon förvirrad kvinna på läktaren (mamma). Mamma lovade att hon skulle hålla på Luleå men jag funderar på om hon vet vilket lag som är vilket, nej nu var jag dum.

Ska nog ta en bit kladdkaka sen och sen gå och sova känns det som, fast jag börjar ju inte förns halv två imorgon, så egentligen borde jag leva loppan.


Njut av min fina tiara och mina rosanaglar

Neonrosa

Just nu så sitter jag och målarnaglarna, neonrosa, verkligen neonrosa, ganska coolt fast inte på mig. Sen så ska jag ta och fortsätta med mina roliga skrivarbeten, hehe gud vad roligt. Men måste ta och göra klar de nu så jag hinner med att ha lite lov när det är lov.

Trisslott

Blev ytterst lite kemipluggande, tyckte det var roligare att baka =) Har hunnit med en prommis fram och tillbaka på lidl också. Glömde säga att jag fick igen min telefon idag, får se hur långtid det tar innan jag lämnar in dig igen nu. För om det krånglar igen ska jag lämna in den på engång.

fyfan

Trött och mår illa, ska ta och ta tag i kemipluggandet nu, för man vet aldrig om det blir värre.

Söndag

Idag så känner jag mig bakis, men vad jag vet så har jag inte druckit någonting på typ 5 veckor så. Ska snart ta ett varv runt sidsjön med far min så att min hjärna får lite friskluft så jag orkar plugga kemi sen, för det kan behövas. Just nu har jag inte koll på någonting känns det som.

Har lite att göra i veckan iallafall
Plugga inför kemiprov
Skriva en läslogg
Skriva en kemilabrapport
Skriva ett kåseri
Fixa en rosa väska
Göra ett arbete om källkritik
Plugga inför fysikprov



Sen måste jag bara berätta att tjejerna vann över killarna igår på fotbollsfrågor! 14-9 tror jag det blev.

Det okända

Idag har jag varit ganska duktig, jag och pappa har varit och dragit fram tvättmaskinen hos mormor och morfar, sen var vi ut till stugan en sväng och hämtade hem träningscykeln och de rosa skorna och köpt blommor.

En sak som jag har kommit fram till är att det luktar gott inne på pappas jobb, eller ute i verkstaden iallafall, vet inte vad det är som luktar, men gott luktar det iallafall. Jag har provat mina rosa kläder idag och jag ser verkligen ut som en gammaltant!

Men nu är det bäst jag sätter fart så jag hinner med mig.

Vad säger man?



Japp nu är kläderna rosa, dock blev de lite fläckiga, vet inte vad det beror på och allt blev inte så mycket rosa, men lite rosa är det iallafall, och med mina leggins till så måste allt vara godkänt som rosa.

PINK

Ikväll så har Robin och Frida varit här och kollat på tv =)  Victor och Lindgren har även varit här och färgat lite kläder rosa, lovar att ni ska få sen en bild sen. Man kan väl säga att alla kommer att se ut som grisar på ett ungefär. Dock så blev inte allt i samma färg, vilket var bra för då ser det inte så färgat ut :P

USA

Idag så är det 12 år sedan vi åkte till USA. Satan vad längesen det är, alltså är det snart 12 år sedan jag drack fanta jordgubb för första gången på coca cola museet.

Proffs

Jag har glömt att berätta att jag är proffs på att öppna vinflaskor nu. Det var vad vi ägnade dagens serverings lektion till :P

En ljusglimt

Jag vill bara meddela att Luleå vann med 8-2 ikväll =)

Mörker

Ja kemi var det ja. Satte mig ner och kollade på lathunden nu och satan i gatan vad det skiljde mycket mellan det han sa på lektionen och det som han hade skrivit på lathunden. När jag såg det så kände jag verkligen att jag ville gå och gömma mig och vakna lagomt till studenten.

Helvetes jävla kemi fan

Ibland så önskar jag att jag var lika pluggis som Joss!

Hade varit dagens

Idag när vi åkte hem från skolan så ser jag att Mörtsjö står på busshållsplatsen, men innan mamma hinner reagera så har vi åkt förbi busshållsplatsen för längesen. Jag som ville se vad Emil skulle ta vägen om Mörtsjö kom och satte sig i baksätet med han, HAHAHAH.

Dampusdampiholulus

Det skulle inte sitta helt fel ifall den lilla nörden som bor inuti mig skulle komma ut nu. Skulle behöva ta tag i kemin, men så fort jag börjar läser så märker jag att jag läser men jag förstår ingenting, är bara bokstäver. Trött som ett as har jag blivit nu på kvällskvisten, konstigt eftersom jag sov till elva idag.

Fick ett smärre damp utbrott förut, då jag fick veta att vi har lektioner på måndagmorgon då vi skulle och ta prover. Får hoppas att vi kan få komma tidigare samt komma lite försent till lektionen så vi slipper skjuta på det en vecka.

family guy

Jag gjorde en upptäckt när jag kollade igenom kinapappren, Joss har bytt efternamn. Annars har jag inte gjort så mycket idag varit på skolan i två timmar, ganska onödiga timmar om jag får säga det själv. Kemin gick ut på att väga upp mellan 4-6 gram grönsaker och stoppa in de i en ugn. Och på svenskan gjorde vi inte heller så mycket, kom fram till att jag och Joss var mer svensk än Sofie.

Nu ska jag snart på thaimiddag =) sen ska jag skjutsa mamma till casino, sen kanske jag ska ta ett snack med svenskan eller kemin får se.  

Tisdag?

Trött idag också!

Försökte skriva något vettigt förut men det blev bara skit som vanligt, får ta och kolla på det någon annan dag då kanske min hjärna fungerar.

Måndag

Trött som ett as, hade tänkt jag skulle läsa igenom kemin, men det kan jag göra någon annan dag.

Fotboll

Nu sitter jag och kollar på Real Madrid - Espanyol. Den matchen som vi var ner och såg i mars, då slutade det 2-1 till real, får hoppas på real vinst idag också. Det är något jag aldrig kommer glömma, så vida jag inte blir senil eller får minnesförlust. Brukar kolla på bilderna och filmerna ibland och då känns det som om det vore igår.


 


Övrigt i fotbollsväg idag har jag hunnit med att se Liverpool vända ett 2-0 underläge och vinna med 3-2 och även se giffarna förlora med 3-1 mot djurgården.

Tops

Nu så har jag målat min vägg, med tops. Japp du läste rätt, varför använda pensel när man kan använda tops?

Rosa

Det  regnar ute, ni är inte förvånad va?

Igår så var jag hem till farmor och farfar för att säga hej till Bullis och Kerstin. Av någon anledning så kommer vi in på skor och Kerstin berättar att hon hade tagit fram ett par stövlar som stått i garderoben i 15 år. Kan tillägga att de var jättefina och sånna som verkligen är inne nu.

Så jag frågar farmor kommer du ihåg när jag och Vicki var liten och gick omkring i dina rosa skor? Då säger hon ja, och jag har kvar de i garderoben. och så tar hon fram de plus en massa andra skor. Jag önskar att jag kunde ha allihopa för alla är typ oanvända och as fina, men nu är det ju så att vår kära farmor har ganska småfötter, eller så är det vi som har stora för jag tror varken jag eller Vicki kan ha storlek 36-37. Det är jävligt synd tycker jag.

SOS Gute

Idag har jag inte gjort mycket, typ bara legat och läst ett öga rött, tänkte måste nog ta och läsa ut den innnan jag måste lägga all min energi på kemin. Organisk kemi med Roy Resare är inte att rekomendera, du kommer inte fatta någonting om du är lika blond som mig. Fick nyss reda på att provet är flyttat från onsdag till nästa tisdag så det känns lite bättre iallafall.

Snart är det hockey som gäller, Timjå - Rögle.

Bal

Nyss så provade jag min balklänning från balen i nian. Jag kunde ha den dock så var den liten över brösten men det funkar. Kan vara bra att veta för man vet ju aldrig när man måste ha den på sig. Var och köpte mig ett par stövalr förut idag, kanske inte världens snyggaste men ack så sköna.

MODO

Vill bara meddela att timjå FÖRLORADE =)

Ett glas vitt, tack

Idag på serveringen så fick jag servera fransklöksoppa och ett glas öl till förrätt för att sedan följa upp med oxfile black and white med ett glas rött, för att sedan avsluta hela middagen med fikon i konjak och ett glas portvin. Sen så hade vi inte tid för att göra så mycket mer, han verkar tro att allt ska gå mycket fortare än vad det i verkligheten gör.

Sen åkte jag och hämtade stackars pappa som fick jobbaöver idag bara för att han skulle få åka hem, eftersom mamma fick för sig att gå hem tidigare. Jag och pappa käkade nog världens godaste middag idag, så jag kan nog leva med lchf ett tag om man skulle kunna få det där varje dag :P

Vattnet stiger i selånger ån och det är väldigt brunt och äckligt ifall ni undar. Tänk om det skulle regna så mycket så att det inte skulle gå och spela Jericho imorgon eller vad det heter, det vore riktigt nice om man får säga så. Buss känner jag mig inte heller så peppad på att åka, men vi får väl se om skolan bjuder kan jag åka, men ska jag betala själv så kan de glömma att jag åker buss!!

Nu ska jag återgå till hockeyn!

Hjärta eller elefant



Den här fläcken hittade jag i Stockholm, bara jag som tycker att det ser ut som ett hjärta?

Hål i väggen

Nu så har jag lämnat i min telefon, så om tre veckor kanske jag kan höra vad folk säger när jag pratar i telen! Funderar allvarligt på att gå och sova men det kan jag ju inte göra riktigt än, får hålla ut någon timme till, får ta och läsa lite bok istället.
RSS 2.0