Nya lampor

Är inköpta, men lägenheten fattas fortfarande. 
 
 

Välkommen

Jag var upp på cardiologen och lånade medicin imorse, och jag kände mig så välkommen när jag kom dit. Maria var glad att se mig och undrade hur det var. Hmm jag kanske skulle ha vågat att testa på cardiologen? Inte för att jag vantrivs på 2:an heller, men är en helt annan stämning på cardiologen.

Dammsugare

Har varit och köpt en dammsugare idag. Var tydligen fler än jag som ville köpa den idag, för det var kö utanför elgiganten när jag kom dit några minuter innan de skulle öppna. Den var nedsatt 400 kronor, så jag får ta att den är röd. För något år sen fanns den i knallrosa, det hade varit mer min melodi. 
 
Electrolux ZUS3922R
Bild: netonnet.

Idéer

Hade en trevlig fika med Sofie på stan, var roligt att höra hur hon hade det och hur hon har det nu. Har miljontals idéer som snurrar runt i mitt huvud nu. Gäller bara att komma ihåg idéerna den dagen jag har köpt lägenhet. Nu ska jag hoppa i säng, ska och köpa en dammsugare imorgon innan jobbet.

Måndag

Ledig idag, får se vad dagen har att erbjuda. Förhoppningsvis blir det en fika med Sofie någonstans. Handla lite skulle jag behöva göra, men samtidigt så vill jag spara varenda öre nu i veckan, då jag drar neröver på eftermiddagen/kvällen på fredag.

Snyggt med opraktiskt?

 
Bild:google

Bord?

Det är bra snyggt med gamla bord. Kanske är ett sånt man skall satsa på med pinnstolar till, svarta pinnstolar tror jag. Bara att ge sig ut och leta på loppis, just ja lägenheten saknas ju också.
 
Bild: snodd från google.

Onsdag

Har varit ledig idag. Har inte gjort ett skit, vilket känns skönt då jag inte är riktigt pigg. Imorgon är det dags för jobb igen, 7-15:30. Hoppas att jag har att göra så att jag kan förtränga att jag inte mår riktigt hundra. Men inte för mycket jobb heller. 

kronisk onykofagi

Se där jag lider av kronisk onykofagi, dock jobbar jag på att få bort den. Är 3 veckor nu, bara 8 kvar nu innan ovanan förhoppningsvis är borta.

Jobb

Har gjort halva jobbhelgen nu, dvs helgen, nu har jag måndag och tisdag kvar innan jag får vara ledig. Men jag var ju ledig så mycket förra veckan, så jag ska inte klaga.

Lämna blod

Idag när jag var och lämnade blod så upptäckte jag att de hade fått nya stolar, nya sticksäkra nålar. Surrade en massa med den stackare som stack mig, men det var bara för att hålla mig vaken. Så nu vet jag att de kollar blodstatus, albumin, ferritin, leverprover, sköldkörtel, virusinfektioner och sen ska hon något mer som jag inte kommer ihåg.

Hur tänker man?

Jag förstår inte hur man tänker när man säger upp 3 stycken undersköterskor och anställer en sjuksköterska. Visst en sjuksköterska kan göra en undersköterskas jobb (kanske inte lika bra, då vissa undersköterskor sitter på en stor kompetens och erfarenhet), men en sjuksköterska kan ALDRIG göra 3 stycken undersköterskors jobb. Kan förstå att om man ska nyanställa att man väljer en sjuksköterska före en undersköterska, då sjuksköterskan både jobba som undersköterska och sjuksköterska, men hur man kan säga upp 3 stycken undersköterskor och anställa en sjuksköterska är helt obegripligt för mig. 

Trött

Effe hade sällskap inatt (Robin och Fridas bil för er som inte vet).
 
 

Godmorgon

Planer

Planerna för de närmsta timmarna ser ut som följer.
Städa
Powenap
Jobba
Lämna blod
Sova
Färga ögonfransar och ögonbryn
Köpa resten av Carolina Gynnings glas (dyrt, men snygga. Farmors fel som köpte det första glaset åt mig ;))
 
Bild:cervera

Välkommen till vår vardag

Ligger och tittar på svtplay, finns många program som är sevärda där, bland annat det här.  Undra hur man skulle reagera själv? Finns det de som lämnar bort sina barn för att de har downs syndrom? Upptäckte häromdagen URplay också, där fanns det också en hel del att se. 
RSS 2.0