Sista juni

Imorse vaknade jag en timme innan klockan skulle ringa, men det var nog ganska bra för då hann jag äta frukost i lugn och ro innan jag skulle åka iväg och jobba. Har rast nu i någon minut till sen ska jag ut och jobba järnet till 21:00 ikväll. Jag har kommit fram till att det är ganska jobbigt att jobba kväll, helst runt 16 tiden när alla andra går hem då känns det extra tungt. Men man ska inte klaga man har ju ett ju ett jobb att gå till i sommar.

28 juni

Imorse vaknade jag av att jag hade myror i sängen. Jag som hade tänkt njuta av min lediga dag men icke. Nu ska jag snart åka på ikea och hänga på låset, sen kommer förhoppningsvis Robin och Oskar förbi =)

Tröttöga

Jag är så grymt trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har avverkat 4/5 dagar nu, dock så är det den längsta kvar imorgon. Just nu funderar jag på om jag ska ta och åka hem och sova eller om jag ska sova här och hoppas på att få sova ifred inatt.

Inte alls trött

Måste ta och börja vända tillbaka dygnet, men jag tror jag börjar med det imorgon!

Nu är det bevisat!

Ett stycke sim-kort av Tele2 (eftersom de ändå inte fungerar).
Öppna ett fönster från en båt
He ut handen och släpp kortet.
Bevis på att Tele2 sim-kort inte ens kan simma.

En solig lördag

Idag så blev vi bjuden på middag av Ulrica och Stefan i stugan, det var mycket gott =) NU väntar jag på att pappa ska bli klar så vi kan kolla på nya beck, sen blir det nog att sova. Jag börjar bli gammal och trött nu. På torsdag åker jag och grabbsen till Göteborg =) Jag pratade med Ulrica om det när jag satt på tåget hem för en månad sen, men det var inte förns idag som vi äntligen slog slag i saken och bokade.

Det är dyrt att vara ledig

Idag har jag varit på stan och birsta, det blev dyrt om man säger så. Sen åkte jag en sväng till stugan och sen åkte jag hem och bakade igen. Nu så ska jag ta det lugnt i några sekunder innan jag ska ta och hitta på något igen.

Första juni

Tog en promenad ner till stan imorse för att möta Jenny och fixa opponeringen. Det var så fint väder så att vi satt ute och gjorde vårt bästa för att inte låta negativ. När vi tyckte att vi var klar så köpte vi glass och satt och njöt ett tag till i solen. Sen skulle jag gå och byta mina skor, men det gick inge vidare så nu måste jag ut på birsta och försöka byta där. De är ju bara 6 dagar gamla så borde inte vara något problem egentligen. Sen har jag kollat upp böcker till nästa kurs, 1522 kronor skulle det gå på, och då köper jag bara 1/3 av böckerna. När jag sökte på ISBN-numret på en av böckerna som kom den här boken upp, och den tror jag inte vi ska läsa, om det inte är något nytt i kursen.
RSS 2.0