Hmm

Har aldrig tänkt på texten i den här låten förut. Men jag får nog ta och sluta tycka om den. 
Förjäkligt att det inte gick upp för mig förns idag, men men.  "Änglarna har åkt på pisk
Gårdarna är grönsvarta" Inte av GAIS iallafall. 


 

Känn ingen sorg

Middag och sen blir det bio. Äntligen ska jag få se Känn ingen sorg.

Stockholm

I helgen så var jag och mamma ner till Stockholm, det hela började med att jag var super speedad över en grej som hade hänt på jobbet precis innan jag gick hem. Så jag lyckades inte somna förns vi var nere på arlanda, så sov drygt 30 min. Men sen var jag ändå ganska pigg. Vi gick och letade hotellet i säkert 20 min, innan vi gick in på systerhotellet och frågade vart det låg, så klart så låg det rätt över gatan. In på hotellet för att checka in, nämen då hade vi blivit uppgraderade så vi skulle till hotellet vi nyss kom ifrån. Så vi gick tillbaka dit, fick ett fint rum och sen gick vi ut på stan. Efter första butiken så konstaterade vi att det var för varmt för att prova kläder, så vi började bara strosa runt i några timmar innan vi gick på Vapiano och käkade, sen tog vi tunnelbanan ut till Friends Arena för att se om vi skulle hitta dit, det gjorde vi. Tillslut hamnade vi hemma hos Lennart och Bittan.
 
Lördagen så gick vi ut och gick igen, åt glass, åkte tunnelbana. Jag har ju något konstig som de flesta vet, men att jag ör så konstig att jag gillar att se hur sjukhus ser ut, visste jag knappt själv om, men vi såg både Danderyd och SÖS på vår promenad. På kvällen träffade vi  Denise. Försökte komma på när jag träffade Denise sist, kom inte fram till något. Åt gott, var i samma rum som två fåglar, så kan man nog sammanfatta lördagen.
 
Söndag checkade ut från hotellet, åkte ut till Solna C, gick där, begav oss till Friends, blev lite besviken på stämningen. Men nu kan jag säga att jag sett en EM-final live iallafall. Tog tunnelbanan tillbaka till stan, åt på Vapiano igen, mötte farmor när hon kom med tåget. Hoppade på tåget hem till Sundsvall igen, och där hade vi turen att moster stod och väntade på oss och skjutsade hem oss mitt i natten.

Torsdag

Är lite pisst över att Sverige förlorade mot Tyskland, hade ju så gärna velat se Sverige spela på söndag. Natt 3/4 håller jag på med nu, längtar faktiskt hem till sängen redan nu, vilket är ett dåligt tecken då det är mer än 6 timmar kvar tills jag får gå hem. Hem och sova och packa lite innan det är dags att åka ut till stugan och käka lite grillat, längtar. Dagens middag blev ju ingen höjdare, om man ens får kalla det för middag, makaroner och ketchup, det var även min frukost och lunch, tog allt i samma. Får nog bli något mer senare. Fredagmorgon så bär det av mot Stockholm för lite shopping och foboll som sagt.

Vill hem till sängen

Lite drygt 4 timmar kvar av natt 3/3, sen ska jag ut till stugan och sova, och gissa om jag ska sova, längtar till sängen. Tror jag ska lyxa till det och låta bli att ställa någon väckarklocka. Sen jobbar jag inte natt förns på torsdag igen, så blir en lite längre ledighet nu, men det kan jag behöva för veckan efter kör jag 4 nätter och veckan efter det 5 nätter.

Hmm

Lite sugen jag blev på den här då:
Eller så är det tröttheten som talar. Pernilla vart är du? Jag vill hem och sova nu!

Grillning och lite AW

Cicci hade dukat och gjort fint. 
Välkomstdrink.
Marlene sköter grillen. Sen blev det en massa surr om allt och inget.
 
 

Trampa dressin

När Emil fyllde 21 så fick han i present av mig att vi skulle och trampa dressin, men eftersom vi är så som vi är, så har vi inte fått fingrarna ur att göra det förrän idag. Så imorse begav vi oss ner till Delsbol för att trampa lite. Jag tyckte det var lite läskigt att cykla genom tunnlarna, kan kanske ha varit för att inbillade mig att det skulle hoppa fram någon. 
När vi hade cyklat 2.2 mil så bestämde vi oss för att käka, jag hade åt en frömacka med Katjas potatissallad. 
Vi spårade ur 2 gånger och jag körde ingen av gångerna. Vrickade foten gjorde jag också, kändes helt ok då, men nu börjar den göra sig påmind igen, får se hur det känns imorgon. 
 
 
 

vitlök

Pucko sa att han inte ätit vitlök på länge, så därför blev det vitlöksost fyllda lövbiffar med vitlökssmör och vitlöksost till middag. Nu går vi in på chips och dip, vitlöksdip såklart. Vitlök är gott men lör lukta som en skunk imorgon.

Natt

Sitter och dricker en shake, en blandning mellan jordgubb och choklad, för jordgubben räckte inte så därför blev det en blandning, inte den godaste men den går ner. Igår när jag vaknade så gick jag ut och gick en liten runda på 1 mil, sen kom jag hem tog ett skönt bad och sen klev jag upp och åt middag. Efter middagen så blev jag rastlös så jag bestämde mig för att gå till jobbet, sagt och gjort det gick över förväntan. Så nu sitter jag här och försöker stilla min hunger med en shake, får se hur det går. Om 5 timmar blir det till att traska hem och sova och sen förbereda mat för ett halvt kompani, eller till en hungrig(?) tonåring iallafall, bara hoppas att maten duger också. Sen ska jag nog tvinga honom att titta på allsång på skansen, för Håkan är ju med där. Sen kan jag kolla på någon film innan tant måste sova då hon ska upp tidigt på onsdag för att åka till Ljusdal(?) för att trampa dressin.

Tankar

Som säkert de flesta vet så har jag sökt utbildning till hösten, på fredag får man veta om man har kommit in eller inte, jag tror INTE att jag kommer komma in, för det finns bara 15 platser i hela Sverige. Men eftersom några av de  goa och härliga personerna på jobbet skall sluta av olika anledningar, så satt jag och surfade runt på arbetsförmedlingen och hittade ett jobb som verkade intressant, dock är jobbet på östra sjukhuset i Göteborg. Där känner jag mig splittrad, visst jag har alltid sagt att jag vill flytta till Göteborg, men när det blev som det blev i Halmstad så vet jag inte riktigt om jag vågar ta steget igen, fast samtidigt så vill jag.

Jippie

Om man vaknar med värmeutslag 3 timmar efter att man somnat, så kan man ju undra hur varmt det är. Så trött, men kan inte sova då det kliar. Känns som om det kan bli en kul natt om jag inte lyckas somna om någon timme.

Krångligt värre

Har precis fått en lektion i beachhandboll. Verkligen krångligt, om man  hoppar och snurrar och bollen går i mål så får man 2 mål. Vinner man en halvlek var så går matchen till shootout. Spelar ingen roll om ena laget vinner halvleken med 10 mål och de andra laget vinner den andra halvleken med 1 mål, det blir allafall shootout. Shootout innebär att målvakten kastar bollen till en medspelare som ska göra mål, tror jag. Sammanfattar SM-veckan i Halmstad med att Jossan tog 3 st brons, Vickan 1 st silver och Ola 1 st guld. Jossan träffade jag förresten igår på gatufesten, konstigt är väl flera hundra år sen jag pratade med henne, mer än ett hej alltså. Men igår så var det bara att säga hej och sen babblade vi på, värt att tillägga är att båda var nyktra.
 
 
 
 
 

Fundering

Ligger och tittar på Blue Lagoon: The Awakening (klicka på namnet för att se filmen på youtube). Är jag helt ute och cyklar, eller är läraren han som spelar Richard i den blå lagunen? Den vanliga blå lagunen har jag såklart redan sett, den är ett måste att se på sommaren. Tror jag har gjort det varenda sommar sen mamma visade mig den första gången.

Gatufesten

Igår så bestämde jag och Pernilla att vi skulle gå utanför gatufestområdet när hon slutade jobba. Jag mötte upp henne på lasarettsvägen och vi tog en promenad ner till stan. Väl där så gick vi runt och tittade på fulla människor och konstiga klädstilar. Ringde moster som kom med varsin langos åt oss som vi smugglade ut genom stängslet, inte varje dag som man äter langad langos, men gott var det. Nu får man vänta till Selångermarknad tills nästa langos. Jag hade en trevlig kväll iallafall, även fast jag kände mig lite gammal bland alla fjortisar. Vaknade imorse och kände mig så jäkla bakis så att det inte var sant. Varför det kändes så konstigt var för att jag drack inte en droppe igår, så det var nog sömnbakfylla jag hade. Precis som dagen innan. 
 
Idag så var jag ut till stugan en sväng och solade lite och tittade på när de andra jobbade. For sen hem och tog mig en promenad på 1 mil för att sen komma hem och däcka i sängen, funderar fortfarande på om/hur jag ska orka ta mig upp för att duscha. 
 

Saker att se framemot

26/7-28/7 Stockholm och se EM-finalen.
6/9-8/9 Stockholm och tjejmilen.
17/9 Går av min sista natt för i sommar och 6 dagars ledighet väntar!
19/9-23/9 Göteborg för att få se och njuta av den vackra staden.
1/11-4/11 Göteborg och sista omgången i allsvenskan. 
 

Ångest

Idag har jag ångest över att jag inte gick någonting igår, jag dämpar ångesten genom att äta chips, bra där. Vem försöker jag lura? Får bli en extra lång promenad när jag vaknar. Frågan är väl bara vart den ska bära av, jag hatar ju att gå till ett ställe och vända och skogen är jag lite halvrädd för sen jag såg ormen. Vet inte om man fortfarande kan gå min 7 km runda eller om de har grävt av den nu. Får nog ta och undersöka den saken. Undra vad det ska bli för väder? Snart är natt 2/3 gjord, då är det bara en natt kvar till 4 lediga dagar. Som tur är sista natten med Emilia, känns som om vi har lite att uppdatera varandra om, har ju knappt sett henne på 2 månader.

Göteborg staden för allt och alla

Idag så fick jag äntligen fingrarna ur, först köpte jag fotbollsbiljetter till den sista omgången i allsvenskan. Det var nämligen en del av mamma och pappas födelsedagspresent från mig. Så nu ska jag bara se om jag hittar något vettigt hotell och sen vänta tills det går att boka tågbiljetterna. Så jag kan bara hoppas att de uppskattar presenten.
 
När jag ändå var inne i slösa pengar svängen så bokade jag en resa ner till Göteborg i mitten av september, tänkte att det kan ju alltid vara roligt att komma iväg en sväng och Göteborg är ju aldrig fel. Så nu har jag 2 stycken resor till Göteborg att se framemot, för självklart tänker jag själv följa med när mamma och pappa åker, det var liksom bihanget på presenten.
RSS 2.0