Onsdag

Insåg idag att jag har gjort allt som ska göras på praktiken förutom en sak och den tänkte jag fixa på tisdag. Idag så har jag varit på systemet två gånger, bara för att de inte hade det jag ville ha i Kvissle. Nu ska jag ta och se på det okända och sen gå och sova. Imorgon är det första april, känns lite riskabelt men nu när man inte är med Joss på dagarna så ska det nog gå bra ;)

Tisdag

Idag var jag inte lika slut när jag kom hem från praktiken, så det är ju ett steg i rätt riktning, nu är det bara 2 dagar kvar att kliva upp den här veckan :) Nästa vecka går jag ut stenhårt och ska skjuta till tåget 04:00. Nu så håller jag på och bakar en morotskaka samtidigt som jag tittar på hockeyn/äntligen hemma/ mästarnas mästare.

Första dagen på praktiken

Jag överlevde första dagen på Skottsund, dock så gjorde jag fel och följde med en tant på toaletten, det fick jag inte göra för det är ju undersköterskans jobb. Jag hade inget att göra, så jag tyckte jag kunde hjälpa till, men sen fick jag för mig att hjälpa någon på toa är ett mål för praktiken.

Nu så sitter jag och tittar på Änglarna, dock går det inge bra och jag har inte fått se en vinst den här säsongen, så det blir nog till att sluta titta på när de spelar.

Hur ska det gå?

Har hittat jobbarkläderna och namnbrickan, men frågan är vart mina foppatofflor är? Är det så att de fortfarande ligger kvar i bilen sen i somras? Hittar jag de inte så får jag väl jobba i tennisskorna, svårare än så är det inte. Ska se om jag hinner med att träna efter praktiken imorgon, kan bli tight, men ska försöka iallafall. Men den största frågan är hur jag ska orka vara på Skottsund  klockan 7 imorgon.

Var ut till stugan en sväng

Var ut till stugan en sväng, där var det kallt, men vi kunde ju köra in på gården.

Lördag

Jag vill åka ut till stugan, om man sitter i soffan där jag sitter nu så ser man att det regnar men man ser ingen snö. Därmed så tänker jag på sommaren och då längtar jag till sommaren. Jag och mammsen ska snart bege oss mot Gärde och kolla på Jespers sista match för dagen. 

Igår så somnade jag 20:30 och sov till 8 imorse, snacka om trött tjej. Så jag missade när Timjå åkte ur slutspelet. Jag måste nog köpa negerbollar för pappa påstår att han kan stoppa in 3 köpta negerbollar i munnen samtidigt.

Torsdag

Idag har jag varit ute och gått i mina röda gummistövlar. Ljumsken gör inte så jävla ont när jag går rakt fram, liksom den smärtan kan jag leva med, men när jag skulle gå upp för trapporna då trodde jag att jag skulle dö. Innan jag hade kommit upp till tredje våningen så rann tårarna.

Idag fick jag studiestöd så nu är jag 2696 kronor rikare.

Snälla hjälp mig!

Jag har så fruktansvärt ont i ljumsken, så jag kommer inte ens upp i sängen!!

Onsdag

Nu ska jag snart göra mig i ordning för att gå ut och vandra, mitt mål är Clas Ohlsson i birsta och köpa dvd-fodral åt pappa och sen lifta med de hem.

Tisdag

Idag så har jag tagit venprov på en riktig människa. Jag tyckte det var jätteläskigt för jag tyckte venen försvann när jag skulle sticka, men när jag stack så kom det blod, så jag lyckades =) Men efter det så var min hjärna ganska slut för då hade jag gått igenom sond och kateter redan.

Så nu ligger jag här med död en levande och tittar på 112 på liv och död. Det är dock för mycket om polisen och brandkåren för min smak, jag vill ju se ambulanssjukvårdarna. Kan ju vara för att det är det jag är intresserad av. Imorgon är jag ledig så får se vad jag hittar på då, funderar på att träna på morgonen, om jag orkar.

Måndag

Idag så är jag ledig, som jag tycker att jag är jämt nuförtiden, men från och med nästa vecka så har jag praktik alla vardagar, så då blir det ingen slappning. Idag så var det jag och pensionärerna som stod och väntade på att birsta skulle öppna, jag var alltså där 15 min innan öppning. När de väl öppnade så gick jag in och köpte mig ett par gummistövlar och sen sprang jag in på ikea och köpte ett tidningsställ. När klockan var 10:17 satte jag mig i bilen och åkte därifrån.

Man kan ju undra varför jag hade så bråttom, för när jag kom hem så satte jag mig och vänta på att posten skulle komma. När posten kom vid 12-tiden så fick jag min avi, nämligen att jag kunde hämta ut mitt körkort. Av någon anledning så tog jag med mig passet och det var tur det, för hade jag inte haft passet så hade jag inte fått hämta ut körkortet eftersom det gamla inte stämde överrens med det nya.

Sen åkte jag hem och städade, men typ bara saker som man inte ser, hade tänkt dammsuga också, men det orkar jag nog inte, måste börja ladda inför yogan nu. Ikväll kan jag TYVÄRR meddela att Timjå kommer att vinna, för Petterssons ska hem till oss och Timjå brukar alltid vinna när de är här.

Söndag

Ligger och kollar på allsvenskan med solen som skiner in genom fönstret. Det är typ vårkänslor för mig. Idag så är det jag som har den stora uppgiften att komma på vad vi ska äta till middag, vilket kan bli svårt då jag varken har några idèer och beslutsångest.

Tack =)

Tack för alla presenter som jag fått =)


Såg att mammas grejer kom med på ett hörn också, men det bjuder hon säkert på ;)

Coolt

Jag skulle vilja åka!
Nu har jag börjar på två kakor, ska vänta på att de ska svalna och det får de göra medan jag är på Skottsund. Klockan två ska jag alltså och träffa hon som ska vara min handledare i 4 veckor. Ska bli spännande och se vad det är för människa =)

Söndag

Nu är jag hemma från nordic, blev två förluster så nu är cupen över för den här gången. Dock så har jag ju allsvenskan klockan 14, om det skulle bli så att jag saknar fotboll för mycket ;) Min depression börjar släppa nu, men fan vad sur elak och allt jag var igår, jag tycker vi kör på Pelles linje 1 års landssorg.

Jag har länge haft ett inlägg som jag inte har vågat publicera, men idag blev det ännu mer tydligt att det är så! Så en vacker dag när bägarn rinner över så kommer jag publicera det inlägget.

Ikväll gäller det!

Det är nämligen ikväll det gäller, vem går vidare Luleå eller Timjå? Eftersom det blir en liten oleary´s kväll här hemma så tyckte jag att detta passa ganska bra på tårtan. Jag är ganska nöjd med den med tanke på att det är en naturare som har gjort den och inte någon estet.

Nu ska jag ladda upp inför den allsvenska premiären mellan Kalmar - IFK Göteborg, sen ska jag åka ut till nordic och se grabbarnas sista match/er för idag, innan det är dags att åka hem och se vem som går till slutspel.

Hockey

Pappa sa idag att Danne hade problem med min dator, och nog måste det vara allvarliga problem när han inte har lyckats fixa datorn på snart två veckor. Men jag är inte ledsen för det, jag har ju telia-datorn undertiden. Nu sitter jag och glor på hockey, det går inte så bra för Modo och Luleå =(

Det har tinat väldigt mycket de senaste dagarna, så mycket att  jag och Ullis hade lite svårt att ta oss fram till Jenny, men skam den som ger sig herr coy tar sig fram överallt. Bilen bakom garaget håller på och tinar fram nu, bra då kanske de kan få bort den!

problem

Min kära mor önskar sig skor som inte finns i Sundsvall, bara att tänka om. Man är ju självklart ute i god tid som vanligt!

10 mars

Imorse så bestämde jag mig för att ringa till min handledare, så jag ringde men hamnade hos någon helt annan och den människan hade aldrig hört talas om henne. Skickade ett mail till läraren men hon sa att hon kunde inte göra något åt. Men som tur så var Klara på KTC idag så jag frågade henne om hon visste vad det var för nummer till avdelningarna som Anna är sjuksköterska på. Som tur var så hade hon koll, så jag ringde och fick prata med någon glad och trevlig tant, som sa att Anna hade sportlov och eventuellt var tillbaka till mitten på nästa vecka. Så jag får ringa då igen, dock har jag fortfarande inget nummer till Anna.

Nu har jag nyss vaknat efter några timmars sömn, känns lite bättre nu när jag vaknat, bara hoppas att jag sov bort bacillerna ;) Idag är det tydligen Edla.


Tisdag

Idag så var jag och köpte två par skor innan jag skulle möta döden. Har även hunnit med att boka tågbiljetter ner till Göteborg också, körde biljettlöst den här gången, får se hur det går, så 6-10 maj är jag nere i Göteborg. Nu ikväll så har jag bakat lite inför vår träna extradag på KTC imorgon.

Döden

Imorgon har jag möte med döden 13:15!

Vår?

Tre tecken på att våren närmar sig
  • Mamma börjar "dra" bilar vid trafikljus
  • Man måste ha persiennerna nere för att kunna se på tv
  • Det är fotboll på tv

Lördag

Igår när jag kom hem så stod det ett kuvert och väntade på mig, så nu måste jag nog baka en kaka. Just nu sitter jag och kollar på SJ om det finns några biljetter ner till Göteborg något annat datum än det jag hittat från början. De jag hittade igår var ju så billiga så jag fick kramp 315 kronor tur/retur, får se om jag bokar den eller hur jag gör..

Onsdag

Nu har jag varit mörkhårig i ett dygn och jag måste säga att jag trivs i det, dock reagerar jag fortfarande när jag går förbi en spegel. Idag så har jag haft bäddning och personlig hygien samt sondmat. Bädda och tvätta var inga problem, men sond var lite svårare. Imorgon har jag HLR och hur det ska gå med den träningsvärk jag har det vet jag inte.

Första mars

Sitter på skolan och har lunch i 1 timme till, har redan haft lunch i 1 timme så jag tycker att det räcker nu. När jag kommer hem så ska jag baka lite snabbt innan jag drar iväg till friskis för lite yoga. Jag hoppas att jag tycker det är lika roligt som jag har fått för mig att det är. Efter yogan så är det hem och installera windows 7 som gäller, och sen så måste jag väl snegla på hockeyn lite också.

Förövrigt så ser mitt hår ut som om någon har kört över det, för det är så platt så det finns inte, och elektriskt som tusan. Men imorgon blir det förhoppningsvis ändringar på det ;)

RSS 2.0