Tisdag

Igår så tog jag på mig ett extrapass för det var en som var sjuk. Så jag tycker att ni som var ledig igår ska tacka mig för att det var fint väder. Jag jobbar idag också som ni ser på vädret, imorgon och på torsdag också. Sen är jag ledig fredag, lördag och söndag och då ska det regna.

Midsommar

Idag är det tydligen midsommarafton och allt är skit!

Ledig

Idag har jag varit ledig, men jag tycker att tiden att har gått så snabbt idag så jag har knappt hunnit reagera över att jag har varit ledig. Men nu är det dags att gå och lägga sig och göra sig iordning för en ny jobbardag, bara 4 dagar kvar tills nästa gången jag är ledig en dag, då kanske jag hinner reagera på att jag är ledig.

Bakfunderingar

Idag så jobbar jag min första riktiga kväll sen förra sommaren tror jag. Har rast nu och sitter och letar nå recept som jag kan baka till sen ikväll när jag slutat. Är match imorgon och jag har inga muffins alls färdigbakat och jag har noll inspiritation. Så antagligen lär det väl bli samma gamla vanliga plus några kanelbullar.

20 juni

Ligger och funderar på om jag ska orka kliva upp och göra mig iordning för ett kvällspass, eller om jag ska ligga här och vänta in i det sista så att jag bara får springa sen, har ju trotsallt bara 34 pass kvar att göra innan sommaren är slut.

Lördag

Igår så gick jag till handelshuset där mamma plockade upp mig och vi åkte till kebaben i Timjå och käkade en sallad. Jag tyckte att jag hade varit duktig som gått dit, men när vi sitter där så kommer det in en gubbe som snackar med pizzabagarna och då hör jag han säga: Vi började gå från Stockholm i söndagskväll. Jaha tänkte jag, nu var jag ju inte så duktig längre.

Onsdag

Tog en promenad till metso förut, eller jag hann bara till kyrkan innan jag blev upplockad. Var skönt att gå men det känns i ryggen att det var ett tag sen jag tog en långpromenad. Ikväll så ska jag och Vicki gå på förhandsvisning av Something Borrowed.


Irriterad

Igår så brann det för mig, min telefon har under den senaste måndaden fått för sig att stänga av sig ibland och när den startar så tar det 5 minuter och oftast så hänger den sig så att jag måste rycka ur batteriet för att den ska starta. Så jag tänkte åka och lämna in den idag, men så läste jag runt lite på internet och alla med arc verkar ha det här problemet och det är inget man kan göra åt. Känns ju jävligt kul att knappt kunna använda en telefon som är 2 månader gammal.

Så sant som det är sagt

Jag måste säga att det ser jävligt LÖJLIGT ut med två likadana bilar, nästan så att man skäms lite.

Nattilinatt

Nu återstår det bara 3 timmar och 20 minuter av denna jobbarnatt. Natten som jag tycker ha gått förvånadsvärt bra hittills, jag har bakat, suttit ute på altanen och försökt få lite friskluft, skrattat åt lite fulla Indalsbor (det är tractormeet i byn). Jag fick veta av den jag jobbar med att det tydligen är pingsthelgen nu(?) och att det därför är storhelgstillägg inatt, jag tackar och tar emot. Blir hem och sova en snabbis när jag slutat innan jag ska bege mig ner till kubikenborgskonstgräs och kränga lite kakor/toasts. Så kom och köp!

Ifall någon undrar så kan jag meddela att det var ganska mörkt ute mella 00-01, sen började det sakta med säkert att ljusna.

Lördag

Inatt så vankas det nattjobb, dessvärre har jag inte sovit en enda sekund idag, men en natt ska man väl kunna härda ut på pintji. Känns som om det var längesen jag jobbade natt nu, undra om det är lättare när det är ljust ute än kolsvart? Jag lär få svar på det inatt.

Luftballong

Mamma: Vad är det där som låter?
Jag: Det låter som en luftballong, men varför skulle det vara en sån här?
Tänker inte mer på det utan förstätter att äta, när det låter igen
Mamma springer och rycker upp persinennen, och utanför flyger en stor svart luftballong.

Torsdag

Idag har vi varit en sväng till Härnösand och dollarstore, jag tror inte att jag hittade någonting, men jag lovade Vicki att jag skulle köpa en ny BH, vilket jag for på birsta och gjorde sen, köpte tillochmed två stycken. Nu så håller jag på och svettas ihjäl (men jag klagar inte), men ska snart pallra mig in till sängen och sova, för imorgon så ska jag mysa nere vid ån med mina kära mostrar, mamma och Nora.

Lite bilder

Kiruna

Nu är jag framme i Kiruna och vi har hunnit att undersöka staden och speciellt en gata som vi åkte på typ 8 gånger. Men jag orkar inte lägga in några bilder från kameran nu utan de får komma när jag har lite fler bilder att bjuda på.
Vit ren
Mamma körde ikapp med en ambulans, mamma vann.
RSS 2.0