Lördag

Imorse så var jag och kollade på fotboll och fortsatte mot birsta för att titta på lite saker och sen åkte vi ut till stugan och där tillbringade jag dagen. Åkte hem med Nettan och Pelle och nu ska jag snart gå bort till Joss för hon ska firas ikväll, men jag har inte med mig något :S

Vinst

Idag så var det NVdagen och mitt arbetslag C vann, fast jag går i A så jag vet inte rikitgt hur det gick till. Vi vann överlägset för vi var den enda klassen som hade gjort till oss och sjöng för lärarna, haha. Segern firades med ett dopp i utomhusbassängen på sporthallen. Haha jag har rbrännt mig vill jag lova, ser ut som om jag ha halvmåne bak i  nacken.



Nu ska jag ta och göra mig klar för att åka ner till stan för att fira lite, har dock ingenting med föregående tt göra.

Pain in the groin

Det märks att man börjar bli gammal. Sträckte mig på uppvärmningen smart Jessica. Ingen avbytare hade vi heller, så jag sa ingenting utan körde på, sen blev Helena skadad, så då fick mamma hopppa in, ni vet min mamma och fotboll trodde inte jag gick ihop, men.

Höll på att dö i början av andra av smärta, men kämpade på iaf och lyckades få iväg en boll till Sofie så hon gjorde mål med vänstern, men jag höll på att avlida av smärta men det var bara att härda. Vill inte ens veta hur det kommer att bli imorrn, men har jag tur kanske det är så illa att jag inte kan spela ultimate =)

Soligt

Sitter och gör ingenting nu ska snart gå och slå in lite paket ifall jag hittar något papper, annars får hon julklappaspapper, jag tror att hon överlever det. Idag så har jag varit i skogen men jag gjorde inte så mycket där för det var blött och äckligt. Sen hade vi kemilab gick bra tror jag, kände mig som slavdrivare sen skulle vi haft biologilabb men vi hade ingen för roy var inte där och vi har redan gjort två exursionsrapporter, eller hur det nu stavas.

Så gick en sväng på stan och köpte en mjukglass och sen åkte vi hem med mamma. Ikväll äre match igen, fick nyss höra att en blev gipsad efter förra matchen, så nu är vi en avbytare mindre. Imorrn är det NV-dagen och då ska vi se roliga ut, killarna skulle köra shorts och skriva nummer på ryggen och tejjerna ska ha toffsar tror jag det var, fast om jag känner alla rätt kommer inte en käft att ha så, haha för det är så mycket snack och liten verkstad, eller så var det bara ett skämt?

Cops

Jag har ont i huvvet. Jag skulle ner på stadshuset ikväll hade jag tänkt för det är nån studentfest där, men kom på att det inte är så kul att komma dit och vara den enda som inte har en vitmössa på sig. Vi var som sagt på ikea och beställde köket, så det blev bara mer och mer jobb nu så kommer det nog aldrig blir klart.

Ikväll var det mycket poliser ute när jag var ute och körde, men jag höll hastigheten när jag såg de så det var lugnt. Sen så var jag tvungen att åka tillbaka och kolla vad de höll på med och det var 2 pikébussar, 4 motorcyklar om jag inte såg helt fel, så undra vad de höll på med.

Amalgam

Onödig dag, känns så onödigt att gå till skolan nu förtiden, idag har vi inte gjort mycket vill jag lova. På matten såg vi en film, jag menar hur normalt är det? Imorrn är det en ännu onödigare idag för då ska vi ut i skogen med Roy, skitkul liksom eller inte.

Sitter hos farmor och farfar nu, har hjälp honom med att logga in på msn, ska väl om en timme eller liknande dra mig ner mot stan för att möta mina päron och dra ut på birsta, men först hoppas jag på en middag på kebaben i Timjå, Imorrn ska jag spela korpen igen, haha hur ska detta gå? Men Sofie J ska också spela så det är någon jag känner iallafall =)

Sofie W har lekt pluggis idag tror vi. Sen när jag kommer hem så hopppas vi på att inernetuppkopplingen till stöde är snabbare idag så att jag kan få bilderna från i fredags, eller jag kanske inte vill se?

sin30 x cos560 och sen så tar vi tredjeroten ur det

Så jäkla skönt att de spelar curley sue när de visar reklam för fotbolls EM. För övrigt så kan jag tydligen inte vara sur, jag försöker men det går inte. Sen så undrar jag vad som är fel på bilden, för jag lovar och svär, tror jag. Joss borde ha sagt något i sånnafall. Sen så ska jag skaffa röda linser för det har jag på alla kort så varför inte ha det irl liksom.

Nu ska jag sova innan jag spyr av trötthet hur jag nu kan vara trött, men det är nog bara för att jag måste plugga som jag är trött. Funderar på att skita i allt och söka jobb på donken istället, näe tar hellre subban.

Benen är borta

Jag har ont i benen, har nog gått alldeles för mycket idag. Börjar känna av att jag spelade fotboll igår också, hehe men det som inte dödar härdar eller hur är det? Imorrn så blir det skola igen och sen blir det en helkväll på ikea om jag fattade min far rätt för då skulle vi bestämma allt till köket, men om jag känner han rätt så är vi klar på 15 min.

Ett eller två

Jag och Joss har två taktiker inför ikväll, antigen kör vi långa bollar på Joss så att hon gör många mål eller så tar vi och skadar alla motståndare så att de lämnar WO. Fast ska jag vara ärlig så tror jag att det blir förlust, jag och Joss som inte är vana att förlora hur ska detta gå?

Vilken jävla härlig dag det är idag

Grattis Josefin idag fyller du 18 år ifall du har missat det, du klarade teorin också, så dubbel grattis till dig =)


Ett grattis till Victor som också klarade teorin idag också, jag klarade också mitt teoriprov idag, men det ska vi inte prata om idag för idag är det som sagt Josefins dag. Ikväll så ska jag iväg och spela korpen mot trasdockorna får se hur det går, vill gärna skjuta in mig innan matchen börjar, så jag vet åt vilket håll foten är inställd idag. Josefin fick en tårta av mig idag eftersom hon inte ska firas förns på torsdag, så här såg tårtan ut.                                                        

Shorts

Idag var jag på birsta city och skulle köpa shorts men när jag hade provat de så kom jag på att jag redan hade ett par svarta till matchen imorrn. Så köpte mig ett linne istället. Sen for vi till Indal för morsdags firande, och sen hem nu en sväng sen ska jag till Nenne för där ska det också firas.

Ikväll är det inget andra avenyn hur ska detta gå?

ESC

Jag har beslutsångest. Vet inte hur jag ska göra om jag ska göra. En sak vet jag iallafall,  men det är inget jag skriver här. Ska väl gå och sova snart, finns inte så mycket annat att göra här i stugan. Man hörde musiken ända hit från norrporten förut, kändes nästan som om det var GF sommarkänslorna kom fram.

Störde mig på ryssens engelska, hörde först inte att det var engelska men men. Charlotte såg ut som en alien så förstår att folk från andra länder inte röstade på henne.

Voltat

Igår så var jag som sagt på halkbana och voltade. Det var hur läskigt som helst, vill gärna inte sitta upp och ner hängande i ett bilbälte fler gånger. Men det gick bra efter det tror jag, körde dock över lille Calle så han dog i 70 km/h men han överlevde i 35 tror jag. Sen käkade vi i Hudiksvall där jag bytte chaufför och åkte med pappa därifrån.

Sen var det dags för klassfest och det var roligt ett tag tills nån spydde i handfatet och då fick vi gå hem. Eller vi gick på krogen, och vakterna är ju helt jävla blåst i huvve, haha det är ju bara ett bevis att de inte kollar. Sen drog vi på subban och det var hur jävla gott som helst och efter det så gick vi hem, och olivia hade nog en mil minst hem till mig.

Strawberry

Käkat jordgubbar i vitchoklad och ni ska bara veta hur jäkla gott det var och hur somrigt det kändes. Nu ska jag snart ta och bege mig till sängen ska ju upp en timme tidigare än normalt imorrn, åh herregud hur ska detta gå?                                                                                                    

Helg

Idag har jag haft två olika strumpor på mig, tror dock ingen har märkt det. Nu ska jag ut och övningsköra tror jag, ska köpa vitchoklad någonstans i Sverige för sedan ska jag göra jordgubbar doppade i vitchoklad. Sen ikväll ska jag städa för det kan behövas om det kommer någon hit imorgon. Kanske kan ringa Joss och fråga om hon vill dammsuga hon gjorde ju det hemma hos sig igår så.

Sen måste jag lyfta upp madrassen till sängen igen för den ligger just nu på golvet. Ska köpa en ny telefon snart också men jag vet inte riktigt när. Funderar även på att köpa en kobra telefon bara för att de är så coola, haha :P kanske dumt att slänga ut 500 spänn på det.

Sen så vill jag bara tillägga att det är helg nu =)

Till min kära mor

Nu har jag köpt två morsdagspresenter till min kära mor =) Nu ska jag och Josefin ta och redovisa vårt fina ormbettsarbete.

Man Utd

Nu börjar fotbollen igen, hoppas att manchester united vinner =) Jag är aspepp på klassfest är lite orolig att den peppingen ska försvinna tills på fredag men det hoppas jag inte. Måste försöka få tag i Joss så att hon kan skriva ut ormbettet, annars får vi improvisera väldigt mycket, hehe.

Men som sagt tillbaka till matchen tror jag ska gå och lägga mig och kolla på den.

Kör

Så jäkla ont i vänsterarmen så jag tror att jag dör, är lite orolig inför halkbanan tänk om jag inte kan svänga hastigt, gjorde ont när jag blinkade så jag ville låta bli.

Slut

Nu är sista avsnittet av andra avenyn klart och jag säger bara jävla Dildo, hur fan kan man fröstöra ett bröllop genom att skjuta bruden, har är ju fan helt dum i huvve. Sen så fick man inte veta om hon överlevde eller inte. Roxana och David fick sitt barn i allafall en tjej =)

Åh herregud vad jag längtar till den 21 september nu, hur ska jag klara mig 4 månader utan Andra avenyn hur ska detta gå? Om jag orkar nu så ska jag plugga lite mer kemi, kan ju behövas för kemin är grekiska för mig och tydligen för många andra också.

the last episode

Jag har ont i huvudet, är säkert för att jag har druckit och sovit förlite idag. Ikväll så ska jag väl ägna mitt liv åt kemi om jag orkar eller så kanske jag struntar i det och åker ut och kör lite istället. Ikväll ska jag se på andra avenyn eftersom det är sista avsnittet innan sommaruppehållet, hur jag nu ska klara mig utan det är en annan fråga.

Jag mådde hon levde om en vecka

Det blev inte så mycket pluggande, åkte ut till birsta city med litet b och köpte födelsedagspresent till någon som fyller år om en vecka, behöver inte skriva något namn för du vet förhoppningsvis att du fyller år. Är bara en sak som ska fixas sen är det klart =) jag som alltid brukar vara ute i sista minuten, var ute en hel vecka iförväg, är bara morsdagspresenten som ska fixas nu.

Körde motorvägen såklart, haha dock råkade jag göra några rallyväxlingar haha men de gick, och bara så ni vet så kan man starta på 3:an med fiestan, inte som de jävla körskolebilarna att man måste köra 30 på 1:an. Hejja fiestan, nu när jag klarar av att köra den är den ju riktigt rolig att köra.

Klassfest

Dagens samtalsämne i klassen är att det är klassfest på fredag, peppad som satan =) Tänker dock inte grilla med de i klassen utan käkar nog hemma före eftersom jag ska vänta på att Joss ska rida klart innan jag kan gå förbi och hämta henne.

Nu ska jag plugga lite kemi om jag orkar, det tror jag dock inte att jag kommer att göra och sen ska jag ut och köra lite bil, får se vilken det blir idag. Igår tvingade ju mamma mig att backa ur garaget =/ men det gick bra.

Snö

Fick en bild av pappa, som han knäppt på väg ner till Furudal. Ser inte så roligt ut med snö, fast det hade väl kommit typ 30 centimeter snö igår så.

Andra avenyn

Ikväll så är det andra avenyn men eftersom det är säsongsavslutning den här veckan så släpper de bara två avsnitt ikväll och det sista samtidigt som det går på tv på tisdagen, så då måste vi vänta 2 hela dagar innan jag får se det. Grabbsen åkte precis hem, eller de har inte åkt än de håller på och packar bilen. Sen ska jag väl säga hejdå till pappa han åker på kurs ikväll och kommer hem till helgen.

Han fick somsagt en ny ford mondeo och satan vad skön den var att åka i och vad tyst den går, men färgen var ful som stryk, men men. Får se vad det blir till middag gissar på kubengrillen eller något liknade. Vem vet det kanske blir en liten övningskörningssväng ut till bommengrillen, dock så tror jag inte det.

Ser förjävlig ut i håret, skulle behöva tvätta det för jag vågar nog inte visa mig ute så här, ser ut som jag kammat mig med ett smörpaket typ. Charlie har tatuerat mig med 100% kocko, jag försökte skriva pucko i hans panna men misslyckades dock.

Sockerdricka i foten

Idga så har jag varit i Stöde och kollat på fotboll, det gick dock inte så bra. Sen så fick Charlie och Jesper åka med mig hem och de överlevde färden ialladfall, Jesper somnade tillochmed. Ikväll har det bara varit en lugnkväll, har nyss sagt godnatt till grabbarna, så gäller att inte snubbla på Jesper och Diza när jag ska gå och sova. Imorrn har jag ingen aning om vad som händer.

Sverige suger i hockey iallafall, hur fan kan de förlora mot Finland, de är ju dem de inte får förlora mot.

Piggelin

Fryser som ett as, var som sagt redovisingar idag, gick väl inte så bra stammade som vanligt men jag var nog inte sämre än ni vet vem. Sen var jag på stan och fikade med Ulrica medan Diza var hos frissan. Känns som om klockan borde vara typ 11 på kvällen nämen iallafall 8, men det var för att man slutade 2 timmar tidigare än vanligt. Snart kommer pappa och hämtar mig i en ny ford mondeo =)

Kör idiot kör

Vilken dag det har varit. Jag har fått mitt sommarjobbspapper, och tydligen räknas jag som erfaren eller något sådant, hr nu det kan vara möjligt eller så är det en jäkla ökning från förra året, blir nog bra kag tjänar ju pengar iaf :P

Mamma och jag kom fram till att vi skulle åka och äta på thaien i bommen, när vi är påväg dit så kommer mamma på att vi kan ju byta bil med pappa som är i klockis och tapetserar, så kan vi åka och hjälpa mormor och morfar med golvet.

Sagt och gjort vi åkte från Njurunda till Ikea lastade golvet och sen ut till Alnö lastade av golvet och bytte förare, dvs det var min tur att köra. Vi märkte att det började bli lite bensin i mondeon så vi åkte från Alnö till Njurunda via matfors. Där på vägen så står det en polisbil med blåljus på jag fick hjärtat i halsgropen, de hade stoppat någon liten röd bil. Bytte bil i klockis, och åkte till stan så mamma fick ta ut pengar och sen åkte vi mot Ica Maxi, och i rondellen i Haga så kommer det två ambulanser med blåljus. Fortsätter till maxi, gick in och handlade och sen åkte vi hem igen, och på motorvägen står det en polisbil med blåljus, för då var det någon som hade kört in i mitträcket.

Stannade hos farmor och farfar, vilket innebar att jag fick backa ut och sen fick jag fara hem, kommer dock aldrig köra in bilen i garaget. Kom nyss hem och ska kanske läsa igenom det jag ska säga på redovisningen engång innan jag går och sover.

Morgonsoffan

Sitter på skolan och tittar på morgonsoffan nu, jag tror att vi är klar inför vår redovisning, men jag vågar inte gå hem ifall Teo säger att vi ska vara kvar osv, då är det bättre jag väntar tills någon går före mig. Såg ingen brödbuffé på lunchen idag, utan det var bara samma gamla vanliga bröd.

Haha sen ska jag gå över till Sverige pussas och kramas tror jag, missade ju det igår för jag kollade på sporten tror jag. Ikväll blir det thaimat skulle jag gissa för pappa är inte hemma.

Klättra över berg och djupa dalar

Jag och carro har gått från södra och hem idag, dock fick vi klättra också, eftersom några jävlar har byggt en väg mitt i skogen, men nu vet jag vart de spränger iaf. Sen for vi och hämtade farmor och farfar som kom hem från en liten tripp, och jag måste ju säga att jag har nog världens skönaste farmor.

Snart blir det middag sen är inget mer planerat för kvällen, kanske att Sverige spelar ikväll fast de vill jag nog kanske inte se.

Home sweet home

Nu är det dags att dra hemmåt, skjutsen kommer om 4 minuter. Vet inte vad jag ska skriva som under rubriker men det kommer säkert någon smart på. Jag vet vad jag ska läsa nu.

Sad

Jag stör mig på att man inte kan spela spel på skolan =( jag som ville möta Joss i duellen.

Halsband

Var ut på birsta city en sväng kollade på vitvaror till köket som det nu börjar närma sig. Fick med mig en påse hem med ett halsband också. Känner att jag inte har någon inspiritation till att skriva här längre, har skrivit en lång blogg till roy så nu får det räcka. Han kräver ju att man ska uppdatera den flera gånger om dagen.

Ihjälskrämd

Idag skulle vi ta en glass på stan, men det blev ingen för det var förkallt. Så vi satt på en parkbänk med massa fåglar som ville äta upp mig.

Jag erkänner

Ja jag erkänner, jag hade fel som vanligt. Giffarna vann och jag blir nu 16 kronor fattigare, visst kostar en piggelin 8? Men det kan det nästan vara värt, det enda jobbiga med det hela är att han därnere hade rätt som vanligt.

dammråttan

Nu är det giffarna på tv, om de vinner så blir jag två piggelin fattigare, men jag tror inte att det är någon risk. Mamma har fått något städryck så hon har skurat varje skarv inne i badrummet tror jag, så nu får man inte gå in dit på 30 minuter eller vad det var.

Ojj nu gjorde giffarna mål, kors i taket.





Vätgas

Sitter på skolan och gör inte så mycket, väntar typ på att vi ska börja igen. Roy har typ fixat en hemsida till oss som vi kunde lägga ut våra idéer på, men vi vet inte vad den heter och hur man gör så han får nog behålla den för sig själv. Ska väl kötta projekt idag så vi vet vad vi har kvar att göra imorrn och på onsdag, jag tycker vi borde ha någon som säger något vettigt om  det, typ som vi intervjuar så att det inte bara är vi som ska surra i 20 min då ledsnar man efter 3 min har man någon annan virrig forskare som är med så kanske man kan hålla ut i 6 min.

Golis har gjort comeback iaf, så nu blev vi en till i gruppen.

Drick

Mitt favoritglas i stugan =) farmor och farfar fick dem för en massa år sedan.  

Blåmärke

Hemma från stugan nu, tog ett kort på mitt favoritglas men vet inte vart jag har mobilen så det kortet får ni se någon annnan gång. Jag och Carro ska ut och gå sen, lär väl bli vår vanliga runda =) är ju varmt och skönt ute. Men nu är det engelsk fotboll som gäller, ska se om man utd kan hålla undan för chelsea, hoppas på det iallafall.

Har ett blåmärke i handen =/ Om 3 timmar kan man kolla på aa, fast det lär nog bli lite senare.

Ribbotten

Sitter i stugan och letar efter ribbotten till sängarna i stugan. Men det verkar som om 105 cm inte finns längre =/ men det löser nog min far på något sätt. Var ut och körde en sväng till igår åkte till pappas jobb och slängde lite skräp och sen tillbaka och sen på kvällen så la pappas internetkort av, så då åkte jag och mamma hem och hämtade det. Då fick jag köra i mörker och de var inte kul vid kalhygget här uppe.

Nu ska jag fortsätta mitt letande.

Vinst

Varit i Ljungaverk nu, de vann med 7-0 =) pettsonbrothers gjorde 5 av de 7 målen =) Är hemma en sväng nu men ska åka om typ 2 minuter igen och hämta farmor i stugan och sen ska vi åka på ikea och sen åka tillbaka till stugan. Ikväll kankse vi skulle hitta på något, får se hur det blir =)  Är olidligt varmt här hemma vill jag lova. Men nu ska jag köra ännu mer, snart kört 20 mil idag så då äre dags att byta bil så pappa får tanka, hehe. Stackars pappa det är de enda han får göra.

Mer död än levande

Helt totalt slut i kroppen efter idrotten. Ska ta och packa lite nu så att jag har med mig något ut till stugan. Filmer följer också med, fast jag lär ju inte hinna se så många eftersom jag ska upp i ottan imorrn och åka till Ljungaverk eller något sådant. Ska ta något att dricka nu så kankse huvudvärken försvinner om jag har tur.

X40

Att det ska vara så svårt att hitta vart x40 tågen går någonstans. Jag har en dröm jag ska uppfylla det är att åka en sån och jag ska lyxa till det så att jag ska sitta på övervåningen. Men jag hittar ju inte vart de går =/  Så snälla mig säg vart de går, eller jag hittar vart de går men de går tydligen inte att se det på sj,s hemsida, som förövrigt blev helt kass sen de gjorde om den. Att pappa åkte en sån idag gör ju inte saken bättre, för nu har han åkt den och det har inte jag, det är fuskigt.

no comments

Grattis till alla som fyller år idag, dock är det nog ingen som läser det här, men ni kan ju hälsa de =)

Giffarna suger, idag så sa vår söta kemilärare att vi skulle hämta en negertång, eller det lät som om hon sa det iallafall, men hon sa nog degeltång.

MGK

Nu håller jag på och peppar inför gifmatchen =) hoppas på vinst såklart. Ska nog inte lyssna på ulla utan plugga lite fysik ändå fast hon sa att man inte skulle göra det. Jag har förövrigt ont i halsen. Kommer mer sen säkert men nu har jag ingenting att skriva.

Nån som kan lista ut vad mgk står för?

Film

Idag var jag och Joss på stan en snabbis efter skolan, vi köpte ingenting men vi var in på en zooaffär och kollade på sugfiskar. Sen hämtade vi tårta med hennes mamma innan vi åkte hem. Hörde talas om att Joss skulle äta en lyxmiddag idag så jag ska nog slå på stort jag också med makaroner och ketchup.

På skolan idag så fick vi veta våra grupper till projektet nästa vecka, fick en helt okeej grupp om man säger så, fick bara en äkta mattedatanörd, han verkar inte ha alla bestick i lådan. Ikväll ska vi till Joss för hennes mamma fyller år imorrn men hon ska firas idag.

KÖKSBORD

Vuxnare

Jag har nu bytt mejladress eftersom nån mobbade mig för alla mina o:n som jag hade. Haha eller han kanske hade rätt, mangooooo är ganska töntigt, nu fick jag ett mycket mer vuxnare namn för jag har ju blivit lite äldre sen jag gjorde den där.

Köksbord

Dagen ska vi inte prata om egentligen. Kan säga att jag har fått låten sommarnatt på hjärnan efter att nån sjöng den engång och nu sitter den som fastklistard där.

Körde hem från stugan idag med farmor i baksätet och hon överlevde men det var nog knappt mer än så. Blev ingen jätteomväg idag utan ganska raka vägen hem bara via hemköp i skönsberg.

Dö mattebok dö

Jag orkar inte bry mig om Matte D just nu, är nationelltprov imorgon men jag fattar ingenting just nu. Tyckte jag såg extra blond ut förut så det kan nog stämma. Har nationelltprov i engelska imorrn också, får se hur det går, kan ju inte gå sämre än att jag gör bort mig totalt och får IG. Ska försöka komma på något som jag kan säga nu, vet inte riktigt vad jag ska surra om men det är nog mitt minsta bekymmer. Anders har bokat halkbana åt mig och Joss nu så nu ska jag bara ta ledigt, var tur jag inte lämnade in den förra ledighetsansökan eftersom det inte är samma dag.

Guuuuuld

Det blev guld, men ack så spännande det var.

Kladdkaka

Var bort till Joss en sväng med lite grejer och av någon anledning kom vi in på halkbana. Så vi bestämde att vi skulle göra den tillsammans =) så anders skulle ringa och snacka allvar med de imorrn, haha antingen blir det skitbra eller katastrof slutar med att jag skrattar så jävligt att jag glömmer bort att bromsa. Haha närå skämt åsido det blir perfa =)

Efter vi sagt hejdå till Joss och hennes familj så snodde jag övningskörningsskylten från farfar och gick hem och åkte ut och körde lite, skulle lämna kläder på mammas jobb men vi hann med timjå och njurunda och tunbyn innan vi kom hem igen, så det blev en rejäl omväg om man säger så.

Nu ska jag kolla lite på real madrid och sen så ska jag ta och kolla på andra avenyn känns som om det var jättelänge sedan jag såg ett avsnitt men det är bara en vecka, men det är väl för att vi har varit ledig så länge, men jag klagar inte. Jag skulle ringa vicki när jag kom hem men nu svarar hon inte, Josse svarar inte heller så de kankse är i nån radioskugga eller nåt.

Lerigbil.se

Imorse så var vi i Tomminge,( dvs man åker över en åker och sen genom skogen på en lerigväg och får en skitigbil) och kollade på fotboll, Indal oröd  vann med 3-2 över Indal röd, fast egentligen hette de blå fast de var röd eller något sådant.. Och jag sa en groda som vanligt tänkte jag säga, men Ulrica fick sig ett gott skratt iallafall.

Sen så var jag och mamma och köpte färg till hallen i stugan och åkte ut med den sen åkte vi på hemköp och köpte upp deras lager med risifrtti drink it tror jag, eller nästan iallafall. Nu så är det snart dags för giffarna, känns som om det kan bli en poäng mot surgården idag.

Zar - Dep 0-0 54:24

Jag hade rätt, man ska inte köpa halvfärdiga saker, man blir bara missnöjd. Ska snart gå och besöka min säng, ska ju upp tidigt imorrn klockan 10:00 ska jag vara i Indal för då har mamma beställt skjuts dit så att hon kan sköta sitt jobb som åskådare. (Dock skriker hon för mycket och alltid vid fel tillfälle).

Gubbdagis

Väldigt varmt ute idag, var ut till stugan en sväng och kollade hur de gick för de, och jag tror att de gick bra. De hade målat vitt en gång och jag tror han skulle göra det engång till och sen lägga golv. Annars har jag inte gjort så mycket idag, varit på nya clas ohlsson och spelat yatzy, dock så gick det inte så bra.

Har jag fel som vanligt?

På söndag vid den här tiden kan Real Madrid ha vunnit la liga tror jag om jag inte har helt fel, fast fel brukar jag ha ganska ofta.  Men vi kan väl hoppas att jag inte har fel den här gången =) Ska väl snart gå och sova känner mig helt slut efter denna dag. Imorrn har jag inte en aning om vad som händer, får helt enkelt se vad dagen har att erbjuda.

En sak som jag stör mig på med det nya är att alla bilder inte ligger kvar utan försvinner allteftersom när man lägger in nya bilder, men man vänjer sig eller så kanske de kommer tillbaka när allt är flyttat. Och man kan inte ha text under bilderna.

Ny

Första inlägget från den nya bloggplattformen, har inte kollat hur det ser ut än men det lär jag snart få veta. Huvudvärken är kvar =( Men dragons förlorade så det var ju bra iallafall =)

Jag tror inte att fredagar är min dag

Så grymt ont ihuvudet har haft det hela dan, är väl vätskebrist eller nåt. Är inget på tvn jävla skit basket, hatar den sporten, hoppas de förlorar 3 raka, och sen äre hockey också men hur roliga lag var det där då? borde kanske gå och kolla på någon film eller något istället, eller gå ut och gå.

Vad äre för dag idag?

Klev upp vid 11 och halv 12 tog vi bussen mot alnö och sen så har jag varit i stugan typ hela dagen, gjorde ingenting där satt och försökte lösa korsord men jag kunde inga, inte ens barnkorsorden. Grillade och sen åkte vi hem och när vi kom hem så åkte jag och mamma ut och körde lite, men blev bara en kortis idag, till hennes jobb och tillbaka.

Sen var jag och Carro ute på en prommis =) Var skönt att gå och höra lite skvaller och snacka en massa skit. För övrigt så har jag kollat på film och lyxfällan. Ska snart sova ska ju upp imorgon, men nu ska jag se på barnmorskorna och sen nyttläge kanske hinner med sjukhuset också.

Sömnproblem

Jag kan inte sova =/ Fast jag är jävligt trött men sova det kan jag inte. Vaknade av att jag hade så ont i ögonen och fattade ingeting men sen fattade jag och då orkade jag inte bry mig så nu har det gått över men sova det kan jag inte. Lisa sover fortfarande om ni undrar.
RSS 2.0