Måndag

Har jobbat 4 nätter nu varav 3 med Malin, det är så skönt när man inte behöver be om allting, utan man bara hjälper varandra, skönt! Vi har haft en bra helg iallafall, inatt slog vill tillochmed till och såg på Sune i fjällen, herregud vad vi skrattade, men ska jag vara ärlig så tror jag att vi uppskattade den mer än  vad småbarn skulle göra. Idag är det att försöka hålla sig vaken som gäller, för imorgon börjar jag 07:45.

Smygstart på SSIH

Igår så började jag med smyginskolning på SSIH, spännade och helt annorlunda nu jämfört med vad det är på 2.an. Men jag tror att det kan bli rikigt bra och kul! Börjar inte min riktiga inskolning förrän 19/5, men kul att få nosa på det lite redan nu. Ett vrålåk till bil är det också, den är väldigt pigg.
 
Annars så väntar jag mest bara på att få klippa mig, är bara 15 dagar kvar nu, längtar! Sen så är det ju bara 19 dagar kvar tills vi drar till New York! Dock några grisiga jobbarveckor fram tills dess, natt tors - måndag, sen kväll/dag tisdag - tisdag, och sen natt tors-söndag, sen drar vi kl 06:40 måndag den 13/4. 

Helgen

I helgen så var jag och mamma i Göteborg. Vi åkte i lördagsmorse och kom ner till Göteborg mitt på dagen, slängde in väskorna på hotellet och bytte om. Sen begav vi oss till gamla ullevi och kikade på semifinal i svenska cupen. Det var dock inget vi visste om när vi bokade resan. 
 
 
Efter matchen så gick vi på Vapiano och käkade och tog en tur runt halva Göteborg. En tant stoppade mig och frågade om jag kunde hjälpa henne över gatan.
 
Söndag och det var dags att träffa Gun-Britt för en fika, sagt och gjort, vi begav oss till mitt ställe i Haga och fikade och pratade en del. Kan hända att jag och mamma råkade handla lite kläder också.
 
På kvällen så begav vi oss till Draken för att kolla på Christer & Morgan - kompisar. Det var skit bra måste jag säga och jag som var rädd för att mamma inte skulle fatta, man kan säga att hon fattade.
Nu sitter vi på tåget hem.
 
 
 

Grattis till mig själv

Idag så är jag bäst för att jag har stått ut med mig själv i 25 år, inte många andra som skulle klara av det! Sen är jag bäst eftersom jag nu har varit bäst minst en gång i veckan sen jag kom hem från Kina!

Fika

Ikväll är det fika hemma hos Linnea, mysigt, men samtidigt nervöst, för jag har experimenterat genom att baka veganskt. Vi får se vad det blir, om det går att äta överhuvudtaget. 

Måndag

Idag öppnade antagningen till höstens skola, jag tog och slängde in en ansökan. Så får vi se vad som händer. Har äntligen fått tag i löne också, så nu hoppas jag att de rättar till allt så att jag får rätt lön och får in en timmes komp, som jag just nu har skänkt åt landstinget. Nu sova, imorgon skall jag vara klocka 09:00 på neurologen, ska bli spännande och se vad de har att säga.

Tack

Idag har vi firat mig och mamma. Tack för alla presenter, de passar perfekt in i min nya livsstil, att tänka på mig själv och unna mig saker! Min hall fick en rejäl upplyftning också, mer färg och lite gladare.

 
Tack till Hanna också för lånet av gasbrännare! Nu vill jag dock aldrig mer se en tårta, klarade inte ens av att smaka idag. Nu sova, imorgon är det dags att fira farmor.

Tårtor till förbannelse

Jobbeli jobb.

BÄST BÄST BÄST BÄST, ja idag så är jag bäst på allting. Tillexempel med att fixa fram laddare till patienter och hjälpa de allmänt med mobiler och andra tekniska grejor.

Bryssel

Idag har vi vandrat runt halva bryssel känns det som, 24km blev det iallafall, men jag kände när vi kom tillbaka till hotellet att det var ju bara benen jag tränat idag, så jag tog en sväng på gymmet och försökte köra lite armar, gick väl sådär. Sen mellon på mobilen innan det nu är läggdags för ytterligare en dag i gångens tecken innan planet lyfter mot arlanda kl 19.

femte mars i månaden mars

Imorse var jag och färgade ögonbrynen och fransarna, så nu ser man halvt levande ut igen. Käkade en sen lunch med mamma och sen sprang vi ett varv på birsta city, jag hittade en ny jacka och leggins, sen hem. Jag och Emil tog en promenad runt skönsmon och snackade lite skit. Nu är jag hemma för att byta om och bege mig mot gymmet med tantEva. Det borde betyda att jag kan fira ostkrokensdag med gott samvete ikväll. Tänk att Charlie och Ostkroken delar dag, grattis!


Tårta

Har gjort glutenfria tårtbottnar idag, de ser ut att ha lyckas. Men något som inte har lyckats är tårtfan jag skulle sätta ihop nu ikväll. Skulle försöka göra en tårta med hjärta i, men det gick åt helvete. Försökte med HLR, men döden inträffade 21:17.

Äntligen är 8-veckors natt över!

Det firas med att lämna in den här.
RSS 2.0