Vinst

Luleå vann ikväll =) Och nu har inte timjå gjort mål på 6 perioder det gillar vi skarpt.

Näst sista dagen

Grattis Emil =)
Igår så köpte jag en tavla, den har dock inte kommit upp på väggen än, och det är en tavla som man antingen älskar eller hatar, jag tycker den är charmig. Idag så har jag varit på birsta med typ hela Sundsvall, jag och pappa köpte kuddar och sen åkte vi hem igen. Nu så sitter jag helst slut i soffan och funderar på om jag ska sova eller gå ut med Diza innan vi ska hämta Jesper.

Vuxenpoäng

Nu ikväll så har jag städat så mycket så att jag skäms. När jag torkade badrumsskåpet så insåg jag att jag hade gått förlångt, men det är ganska rent och fint nu, är bara helvetes maskinen som ska fram, men det blir inte nu, för nu ska jag sova, ska ju snart upp och eventuellt åka till Söderhamn.

Men nu blir det sängen!

SNÖ

Det har snöat som satan inatt, och det är något pucko som har parkerat två bilar typ i bredd utanför vårt garage, så ena bilen står mitt i vägen. Den ena bilen ser man knappt, men den är under all snö.



tjugosjätte december

För fem år sen hade jag svårt att sova, jag kommer ihåg att innan jag somnade så kollade jag på svt text och då stod det att det var en våg som hade slagit till mot phuket, men att det inte var några svenskar skadade. Och sen dagen efter så var vi ut på birsta och gick förbi jam jam och då stod de på aftonbladet att det var en våg, men då hade jag inte fattat hur illa det var, det hade nog ingen gjort egentligen. Jag vet att när vi satt hos gammomma och gammoffa så insåg jag hur illa det var.

Tusen tack

Tack Carro för att du orkade gå ut på en promenad med mig =) Det känns liksom lite bättre nu. Just nu håller jag på och laddar min ähm ja vad heter det? digitala nyckelringsram, en cool grej måste jag säga. Ska bara hitta rätt dator så  jag kan ladda över några bilder på den.

Tack för alla julklappar =)
Nu känns det som om det snart blir sängen..

grubbel grubbel

Jag brukar se fram emot jul jämna år, men nästa år vet jag inte, inte om det är så att mamma och pappa ska åka utomlands över jul, då kommer den ju bli helt jävla katastrofal då också, precis som i år. Redan igår när jag hörde förslaget om det så sprack det, och ännu värre blev det när mamma och pappa var så positiv till det.

Jag tror att det är det som har gjort att jag har mått så jävla dåligt idag, jag har gått och grubblat på det igår och inatt, det är nog därför jag har fällt några tårar ikväll också. Jag trodde att mamma skulle misstänka något redan imorse när jag själv kände att jag inte var som jag brukar, men det kanske inte syndes på utsidan.

Vart är ni?

Jag vill ha mamma och pappa här nu, man ska ju vara med sina föräldrar på julafton. Jag kände på mig att den här julen skulle bli helt jävla katastrofal. Tror jag ska gå och mula i mig pappas ostkrokar nu, så jag har något annat att tänka på i några sekunder.

Katastrof

Vilken jävla katastrofdag det har varit idag!

Dagens glädje var den här krabaten




Världens sötaste tomtenisse

Julgran





091224

För typ en timme sen så kom Uffe till farmor och farfar och det var droppen då gick jag hem. Var tänkt att jag skulle åka ut till alnö med några julklappar, men när jag kom hem så orkade jag inte. Jag la mig bara ner på sängen och började grina och det var så jävla skönt, dessvärre kan jag inte sluta.

Grannen har varit här och ringt på flera gången men jag orkar inte öppna dörren, men jag hör att hon är hos de under nu, för de är ett jävla liv. Tror jag ska krypa ner under täcket nu och sova, så att den här dagen tar slut någongång.

Julklappar

Vad har jag fått då?

Robin, Frida och Oskar
Presentkort, klocka och ett halsband

Nettan, Pelle och Vicki
Presentkort och ljus

Farmor och farfar
Pengar, disktrasor och ljuslykta

Mamma och Pappa
Mina böcker till våren betalda och hårspray

Äcklig jävla julafton

Det här är nog den sämsta jävla julen jag har upplevt. Nästa år önskar jag mig en sak och det är att vi för engångs skulle ska få fira jul hos farmor och farfar utan att ha nån jävla lilla julafton dagen före. För det är alltid något sånt när vi ska fira jul hos farmor och farfar. Men när vi ska fira jul ojämna år på ön då äre alltid så att det ska vara så perfekt och hej och hå. Så därför bröt jag det mönstret i år och skulle fira jul hos farmor och farfar men hur jävla kul är det att fira en jul utan sina föräldrar?

Tjugotredje december

Nu sitter jag och funderar på om jag har slagit in alla paket eller hur det nu är. Jag tycker det är ovanligtlite paket i år, men det blir väl så när man blir större. Själv vet jag inte ens om jag får några paket eller inte, eller ett får jag iallafall det vet jag ;)

Hur som helst så ser det förjävligt ut här hemma på golvet efter att man klistrat på rimmen. Men det är sånt man får ta, det är ju bara jul en gång om året. Om någon timme ska vi och skotta fram graven och sen tända ljus för att slutligen hamna hos Petterssons för lite mys och stompa.

Tjugoförsta december

Imorse var det ett rent helvete, men det skiter jag i nu och blickar framåt. Granen har precis fått 80 nya ljus och jag har satt upp de lila kulorna och den porriga stjärnan, så nu är det bara glittret kvar, men det är mammas jobb.

Mina muskler har fått damp, det gör ont i varenda muskel, kan knappt göra någonting och jag tror att det är skottningens fel, men jag kan ju tacka pappa för att han skottade fram bilen och körde in den i garaget imorse innan han for på jobbet.

SNÖ

Jag tror jag skippar julen i år, det är väl det som känns mest rätt just nu. Sitta här hemma och inte göra något, då blir nog alla nöjda, eller mamma iallafall.

Tjugonde december

Nu är den nya soffan och bordet ihopbyggt, så nu måste man nästan titta ut för att avgöra om man är hemma hos oss eller hemma hos Nettan och Pelle.




Ni kan ju se vilken hörna jag har intagit ;) Nu ska jag vänta på att pappa ska komma hem så att vi kan åka iväg och titta på julgran och han kan slänga lite skräp.

Nittonde december

Nu är jag trött för idag har jag nämligen dammsugit soffan och fotöljerna, städat vardagsrumsbordet, fixat alla dvdfilmer som låg framme, dammat i vardagsrummet, köpt julklappar och slagit in julklappar. Så nu tänkte jag gå och lägga mig och sen om jag kan läsa eller om det är för mörkt för det.

Tre månader till systembolaget, men då är ju julen redan över, men det ska ju vara en vit jul i år säger de överallt så ingen alkohol här inte. Tacka vet jag pepsi.

Artonde december

Gick hem tidigare idag för jag hade ont i huvudet och kände att jag inte skulle göra någon nytta om jag satt på föreläsningen. Kom hem och la mig på soffan och somnade och vaknade klockan fem, då var nästan huvudvärken borta, den försvann helt efter lite fläskfilé.

Jag tror inte jag behöver sätta igång fläkten inatt, för när jag var in nyss så var det 14 grader inne i mitt rum. Tänkte snart gå och sova iallafall, jag måste vara laddad för imorgon ska jag dammsuga soffan.

sjuttonde december

Idag är det den 17 december vilket betyder att det är en vecka kvar till julafton, och jag har fortfarande inte bestämt mig hur jag ska göra, och jag vet inte ens vad jag vill riktigt. Nu ska jag iallafall kolla på halv åtta hos mig och sen ska jag sova lite i badkaret tror jag.

Sextonde december

linas fina konstverk.

Blomma

mamma fick en blomma av grannen.

Så fruktansvärt äckligt trött

Jag kommer inte ihåg något som har sagts idag, det är jätteläskigt. Jag kommer verkligen inte ihåg någonting och jag är så äckligt trött så jag känner mig helt tom i huvudet. Det är skitläskigt, går omkring som en zombie hela dagarna. Ni ser ju själv hur det här inlägget blev.

Femtonde december

Är trött som en gris, men sitter och väntar på att pappa ska komma hem med grejerna så jag kan sätta igång att baka. Kommer han inte hem snart så är risken ganska stor att jag somnar. Jag när åkte hem från skolan idag så fick jag sopa bilen, och gud så jobbigt jag tyckte det var. Jag är helt enkelt bortskämd som har den stående i garage, fast ibland så måste man dock skotta framför garaget för att få ut den =/

Fjortonde december

Jag är så trött så jag vet inte vad, jag känner mig helt jävla slut och blir så less på allting, speciellt en pappa som är lite förkyld och tror att han ska dö eller nåt, låter som så på han, han kanske bara försöker vara rolig, men han är bara jävligt irriterande.

Helst skulle jag bara vilja lägga mig ner och grina (finns det nå skönare än det när man är helt slut?) och sen somna och sen ta jullov, men icke det går inte, jag går i skolan över en vecka till, plus att jag har en massa plugg och stå i. Ge mig mer timmar på dygnet och något som gör att 1 timmes sömn räcker.

Vad fint att hela inlägget blev 4 meningar..

Alzheimers?

Jag gick som sagt på konsum för att köpa saffran och pepsi, jag valde just konsum eftersom de har pepsi och det har inte kubiken. När jag är påväg hem igen så tittar jag på vad jag har köpt, saffran, bakpulver och vaniljsocker. Jag har alltså lyckas glömma pepsin, som tur var så skickade jag ett sms till pappa och frågade om han kunde köpa med sig en hem.

Påväg dit så gick jag förbi farmor med några praliner, och då var Robin, Frida och Oskar där, så Oskar fick dra ut några tovor på mig ;)

Trettonde december

Jag är så fruktansvärt trött så det finns inte, känns som om jag skulle kunna sova hur länge som helst. Jag ska snart ta och pallra mig bort till konsum och köpa saffran och en dricka till mig som jag kan ha imorgon. Sen ska jag bara vänta på att klockan ska bli lite mer så jag får gå och sova.

Kissnödig?

Julkalendermarathon

Eftersom jag och mamma såg mysteriet på greveholm och sunes jul förra veckan så är det tydligen trolltider som gäller nu. Jag kan ju säga att jag inte är imponerad än iallafall.

Elfte december

Jag måste ta och skriva en lista på vad jag ska köpa för julklappar, så att den dag jag får tid så är det bara att bocka av de en och en. Jag har gått och blivit hes också, så nu låter jag verkligen som en kille. Jag tror att jag ska satsa mot sängen nu så att jag är utvilad imorgon när jag på första adventsfika två veckor försent.

Tionde december

Idag så har Emil varit här och putsat fönstren, det gillar vi, för nu ser vi ut igen. Jag tänkte kasta in handduken och gå och sova nu så jag är utvilad till tentan imorgon, som för övrigt är på tonhallen =O, jag har aldrig gjort något sånt på tonhallen men det funkar säkert.

Nu film att somna till..

Nionde december

Inte verkar det som om man får jobba något i jul heller, för när jag ringde och anmälde att jag kunde jobba, så sa hon att det skulle vara klart om två veckor, och det är tre veckor sen jag ringde nu. Då kan man ju börja planera lite vad man ska göra då(?)

Jag köpte förresten blommor till mamma idag...

Död

Vaknade idag vid sex av att det lät som om badkaret sprängdes, men det var antagligen bara duschslangen som åkte ner i badkaret. Somnade om vid kvart över sjuk, halv åtta ringde klockan och då var jag död, så stängde av den och vaknade nu av att jag inte fick någon luft, så välkommen förkylning.

Nu ska jag ta och göra ett ryck innan jag ska iväg och fixa lite grejer och sen hämta mor min. Grattis till alla som heter Anna på namnsdagen, jag har ju inte fått fingrarna ur än och lagt till det, och en orsak till det är att jag inte vet hur man gör.

Blickar framåt

30 December: Timjå - Luleå (hejja Luleå)
1 Januari: Nytt år (hej 2010)
19 Mars: Fylla 20 år (hej systembolaget)
16 Maj: Gefle - IFK Göteborg (hejja änglarna)

Mumma

Jag måste säga att jag tycker det är fantastiskt att det är 47 kronor billigare att boka Sundsvall -  Stockholm än Sundsvall - Gävle. Men det är väl bara för att få folk att åka till Sthlm och att man kan boka till Stockholm men hoppa av i Gävle om man vill, men frågan är hur många det är som tänker på det?

Jag var bort till Vicki en stund förut och där var Oskar, så jag fick en kram och sen fick jag halva håret bortslitet ;) Nu sitter jag hos farmor och farfar och ska få stuvademakaroner och bacon, så det blev ingen spagetti och köttfärssås idag heller. Men stuvademakaroner är ju svingott så det är nog nästan bättre, så nu är det bara far min som fattas.

Nu ska jag gå och göra ischoklad, för farmor hade fått för sig att hon skulle göra det.

Tisdag?

Inatt har jag sovit som en kratta, somnade vid två och klev upp åtta, så jag känner mig som en zombie. Nu ska jag snart klä på mig och vandra ner till stan och köpa julklappen som jag aldrig köpte igår, sen ska jag nog hem och ta en tupplur.

=)

Nu sitter jag och halvsover i fotöljen, är dömätt, blev nämligen oxfilé provencale till middag idag, mycket gott. Dock blir man väldigt törstig efter, men det är smällar man får ta. Nu ska jag kika lite hockey och sen ska jag nog sova tidigt, känner mig väldigt trött..

Räddare i nöden

Det här är ju riktigt skrattretande, jag fick nyss ringa farmor och fråga om hon kunde komma hit och låsa dörren så att jag kan gå ner till stan. För vart har jag mina nycklar? Jo i bilen som står i garaget, ni kan räkna ut själv att det inte fungerar så bra.

Så nu kommer farmor som en räddare i nöden och låser dörren så jag kan gå ner på stan och göra av med lite pengar.

7 december

Jag fick nyss ett sms av mamma där det står att vi ska käka ute idag. Så jag fick inte spagetti och köttfärssås idag heller :( Men imorgon då ska jag ha det, om jag så måste göra den själv. Nu ska jag klä på mig och vandra ner mot staden och gnugga mina geniknölar.

Måndag

Jag har precis tagit ett kortare uppehåll min läsning, men ska läsa klart det innan jag kliver upp iallafall. Sen har jag planer på att gå ner på stan och köpa en julklapp. Jag börjar få panik över det, fast jag vet att jag alltid är ute i sista stund. Men var nog isånnafall en promenad så jag kan åka med mamma och pappa hem.

Lördag

Idag så har vi varit på en massa hockey, Timrå - Sundsvall x2. Det blev vinst till grabbarna båda matcherna, Challe vann med 5-2(?) och Jesper vann med 3-2. Efter det så for vi till farmor och farfar och käkade, potatisgratäng och lövbiff, med en efterrätt som bestod av philadelphiatårta, den är så underbar och man äter den aldrig, men gott är det.

Frida höll med mig om tapeterna ialllafall, äntligen någon. Så nu får jag försöka övertala mamma och pappa också. Oskar var hur söt som helst i sin tomteluva idag. Nu ska jag se det sista avsnittet av mysteriet på greveholm, sen tänkte jag ge mig på Sunes jul.

Tredje december

Ibland i hallen så kommer det en doft av parfym, men det är bara ibland och det finns liksom bara på ett ställe. Jag tycker det är lite småläskigt, men samtidigt är jag jävligt nyfiken på vad det är. Först trodde jag att det var från garderoben där vi har alla schampon och sånt, men där luktar det inte likadant som det här.

När jag vaknade imorse så var det vitt på backen och träden var så fina, så jag nästan hade lust att gå ut och knäppa kort på träden, om man hade haft en riktig kamera.

Snäll?

Eftersom jag känner mig så äckligt snäll just nu, så tänkte jag köpa julklappar till alla nära och kära, så vad önskas? Den som inte skriver vad man vill ha, får ingen julklapp, så enkelt är det!

GRATTIS

Idag så fyller Jesper år, tolv år närmare bestämt.

Dags att sova?

Nu blir det
Andra avenyn
Plastikkirurgerna
Jag ska bli stjärna
Halv åtta hos mig

Glöm inte bort att kolla in det här för ett gottskratt.

Första december

Vad har jag gjort idag då? Jag har varit och tagit en spruta idag, hepatit B närmare bestämt, så jag ska ta nästa om en månad, vilket betyder att jag kan ta svinis tidigast om 2 månader och då är nog hysterin över. Imorse så såg det ut att vara så fint väder, så jag bestämde mig för en promenad, men när jag kom ut så höll jag på att dö av kyla.

Jag har även varit och hälsat på Olivia, hon har ju flyttat från psykologen till motgången nu, hehe låter ju lite jobbigt med motgång, men det tror jag inte hon bryr sig om. jag säger bara: jag ÄLSKAR GÖTEBORG. Liseberg är så fint i december när alla ljusen är tända.

 


Idag är det ju första december, vilket betyder att man får öppna sina chokladkalenadrar, i år har jag 3st. Dock så hade jag lite problem när jag skulle få bort plasten, man skulle kunna säga att jag gick bet. Eftersom min mamma inte är som alla andra så gjorde hon en egen till grabbarna, om den är fin eller inte vet jag inte, men grabbsen tycker om plopp iallafall.

 


Jag har dock inte kollat in julkalendern än, men funderar på att göra det nu, fast man lär väl bli lika besviken som man har blivit de senaste åren =/

Orättvist

Jag läste nyss att homosexuella män ska få lämna blod nu, OM de inte har haft sex på ett år. Är inte det typ samma sak som att de inte får ge blod? Det är inte som för hetrosexuella som ska säga till om de har legat med någon ny det senaste halvåret, men de får ge blod ändå.

RSS 2.0