Happy face

Bokade precis tågbiljett, hotell och biljetter till Christer och Morgans föreställning. Det blir en intensiv helg, men jag får ju åka till Göteborg, bara det gör ju livet lite enklare och roligare!
 
11 februari Stockholm
6-8 mars Bryssel
19-20 mars Umeå (utb)
21-23 mars Göteborg
12-24 april New York.
 
Undra när jag ska hinna jobba? 

Ledig helg

Ledig helg väntar, man kanske ska ta och slänga ihop en kladdkaka, jag brukar ju vara bäst på att göra sånna. Så kakan kan ju helt enkelt bara bli bäst. Sen utbildning med jobbet och mat på E-street, får se om det kanske blir en utgång sen?

Torsdag

Idag blev det en ny lampa till köksfönstret!

Onsdag

Har köpt ett nytt skåp idag, nu väntar jag bara på att pappa ska komma och skruva upp det på väggen. 
 
Tills dess får det se ut såhär......
.

Tisdag

Gick och la mig kl 21 igår, somnade och trodde jag nyss hade gått och lagt mig när klockan ringde 09:30 imorse. Var bara att hoppa upp och bege sig mot jobbet och medarbetarsamtal, det gick bra. Åkte hem till farmor och farfar och umgicks med de ett tag, sen hem, insåg att jag måste städa, började, men sen dog jag lite lätt i soffan. Annars så börjarjag fundera på om jag har fått en hjärnblödning eller nåt, för jag blev plöstligt sugen på att köpa blommor, levande tillochmed! Kanske är det fina vädret som varit idag som gjort att man fått vårkänslor?
 
 
 
 
 
 

Tröttnäsa

När jag slutade imorse så var det raka vägen hem och sängen som gällde, när jag kastade mig ner i sängen så var det 90min tills det att klockan skulle ringa. Somnade ganska snabbt, men var död när klockan ringde, in i duschen, klä på sig och bege sig ner till banken 09:30, gjorde någonting med pensionen, sen när det var klart så åkte jag hämtade mamma, vi käkade lunch på 7-kryddor. 
 
Träffade Sofie på eftermiddagen, vi tog en fika och satt och pratade i 3 timmar, mot slutet började jag känna mig riktigt trött. Sa hej då till varandra, sa att det får inte ta lika långtid tills vi träffas igen. Jag tog mitt pick och pack och åkte och pantade och handlade lite. Sen hem där jag sitter nu och kollar på handboll, gör allt för att inte somna. Men om 3 timmar är det lagligt att gå och lägga sig!
 
 
 

Måndag

Natt 4/4 nu, längtar hem till sängen, men jag hinner knappt ligga i sängen innan jag skall upp igen. Skall nämligen vara på banken kl 09:30, så har jag tur så får jag sova i en timme. Jag är så äckligt less att jobba med människor som är så fruktansvärt negativa och otrevliga i telefon, stackars läkarna på akuten kan ju inte veta alla våra rutiner här och hittar på sina egna regler, gör som den personen vill, bara för att den är rädd att jobba. Ska bli skönt med en fri vecka nu! 

chromecast

Igår så skaffade jag chromecast, man kan ju undra varför man inte har gjort det förut, det är ju helt underbart.

Mums

Kan ha gjort världens godaste potatis och purjolökssoppa, jag är ju helt enkelt bäst!

Inatt skall INTE den här personen jobba



Hon tänker nämligen gå och käka på APA ikväll, skål!

Farligt att jobba natt

Satt och tittade på resor på ving förut, blev sugen på att åka iväg när jag har min 7 eller 9 dagars ledighet. Hittade en resa till Lissabon för 3500 för flyg ovmch hotell, men sen kom jag på att om 50 dagar åker jag till Bryssel och om 88 dagar till New York. Så ska nog ta och hålla mig hemma.

Skratt

Folk måste ju tro att jag är dum i hela huvudet så som jag kan skratta ibland, åt jättedåliga skämt, men helt i min smak. Jag är bäst på att skratta helt enkelt.

Söndag

Snöade lite igårkväll och inatt, men det blåste destovärre. Såg att ena halvan av Heinz var totalt översnöad, så sopade av han och satte i motorvärmarkabeln, gick upp och bytte om och sen åkte jag till jobbet, ställde Heinz i garaget och jag gick på orkopeden och sprang på löpbandet, sen gick jag in på avdelingen och snackade lite skit, då det var bra människor som jobbade. När jag kom ner i garaget igen så var Heinz framtinad och glad igen. 
 
Tänkte ta bron hem, följde skyltarna men jag kom ju fan aldrig på bron, så vände och lyckades tillslut komma upp på bron och hem. Hem och hämta kortet och gå bort till gymmet och träffa Micaela för lite träning, idag var det mage som gällde. Den där människan kommer att ta knäcken på mig, dagens ungdom tror att vi gammfolk också är unga! Nä men jäkligt kul att ha någon att träna med och någon som pushar en. 

Jag ser det snöa!



Nu får det vara slut på semestern



Man vet att man inte har några muskler när man inte orkar hålla upp tidningen efter ett gympass. Var med Micaela en sväng på gymmet förut, skönt att ha någon som kan riktigt. Så nu ska jag leta fram musklerna som finns någonstans därinne.

Kallt

Fint väder idag, men jag orkar inte vara ute.



Är det fredag idag?

Höll mig vaken till strax efter 21 igår, sen däckade jag och vaknade vid 04. Tänkte ta en promenad, men alldeles för kallt och mörkt, så ska sätta mig och googla efter boende i New York och käka en riskaka samt börja kolla ikapp på alla program jag missat nu när jag varit borta. 

Torsdag

Kom hem strax efter midnatt, fipplade lite och hade mig innan jag gick och lade mig. Kunde inte somna förns klockan var strax efter 02. Så gissa om jag blev förvånad när jag vaknade strax innan 05 och inte kunde somna om. Gick upp och började plocka bort julen, sen när klockan blev lite mer så packade jag upp resväskorna och satte igång 2 tvättmaskiner. Var och sopade av Heinz och satte in motorvärmaren, träffade grannen som sa att jag inte var kvar i värmen, han tyckte nog att det var lite konstigt att jag var ute i linne när det snöa. Ringde farmor åkte på coop och handla, var på body shop och köpte lite nya bodybutter och farmor var in på ikea och fyllde på sitt ljusförråd. 
 
Åkte hem kände att energin var på noll, försökte ändå hålla mig vaken, vilket jag har lyckats med hittills, registrerade mina SAS-poäng. Nu väntar jag på att klockan skall bli halv tre då ska jag plocka upp mamma och skjutsa henne ner på stan och jag ska nog åka upp på sjukan och lämna in prover.

Bäst

Jag har nyss kommit hem från Kina där jag spenderade en hel del pengar. Idag har jag varit på birsta och gjort av med en del pengar till, jag är helt enkelt bäst på att göra av med pengar!

Solnedgång



Kan inte se mig mätt på solnedgången!

Tisdag

Sista dagen i Suzhou började med en 90 minuters fotmassage på lotus. Sen var vi in i bakaffären och handlade lite smått och gott bland annat fina formar i olika storlekar/former. Tog en taxi hem och tittade på en film och jag slängde ihop en kladdkaka till ikväll. Middag blev mammas spagetti och köttfärssås, sen väntade en promenad för att försöka få tag i te till Viveca, men det var omöjligt att få tag i. Snart vankas det nog efterrätt och sen är det bara att packa ihop resväskan och sova för imorgon bär det av mot Svedala, förhoppningsvis så landar vi 23:45 på Sundsvall/Timrå airport.



Bröllopsdag igår

Igår så firade mamma och pappa 26 årig bröllopsdag, det firades med en heldag i Shanghai.



Fynd från igår




















Solnedgång

 
Häromdagen så satt vi på en uteservering och tittade på solnedgången, vi hoppades på att solen skulle gå ner i byxan, men det gjorde den inte den här gången.
 
För några dagar sen satt jag och tittade på en helt annan solnedgång, men båda har något speciellt över sig.
 
 

Söndag

Idag så har vi varit och ätit brunch. Jag satsade på parmesanost och parmaskinka, jag har hört att man skall äta dyrt. Sen var det dags för förrätt och varmrätt, jag dog några gånger under tiden jag åt men jag återuppstod alla gånger och det hela slutade med att jag tog lite kladdkaka till efterrätt, den var dock inte lika god som den jag gjorde igår. Tog en bit av den ikväll också och jag tror tammefan att den var ännu godare ikväll, men så är jag ju BÄST också. Vi diskuterade allt och inget under den där brunchen, tex varför det var mer bubblor i vissa av champagneglasen, måste nästan bli nobelpriset på den funderingen.

Här skulle det vara en bild på ett champagneglas, men det verkar inte fungera att ladda upp bilder. Så ni får visualisera ett glas med bubblor som går i spiraler.

Vägen mot Boracay

Måndag 22 december på kvällen så påbörjade vi vår resa mot Boracay. Första stoppet Pudong Airport, redan där började det spåra ur med kungakrona och kortspel, såklart var det finne som spelades.



Ca 30 min sen lyfte vi mot Manilla. Flygresan dit gick helt ok, lyckades tillochmed sova några minuter. När vi landat så fick vi gå i en specialkö för att vi hade ganska ont om tid tills det att flyget skulle lyfta. Fick veta att 06:30 planet som vi skulle åka med var inställt och att vi istället skulle få åka till en annan flygplats kl 10. Så vi satte oss och väntade.


Klockan blev 10 och vi fick veta att det blev uppskjutet till kl 13 och sen så höll det på sådär tills det att vi äntligen lyfte vid 18-tiden. Vissa kunde det här med att slappna av.



Vi hann med ca 73 omgångar finne medan vi väntade.

När vi kom fram till Kalibo så fick vi veta att vi skulle behöva åka buss i ca 2 timmar innan vi kom fram till hamnen och båten som skulle ta oss över till Boracay. Fröken Sandström blev under bussresan så åksjuk så hon visste knappt vad hon hette. Lyckades överleva bussresan iallafall. Nere i hamnen så regnade det och blåste och hade sig. Klev på båten, gungade hur mycket som helst när vi stod still. Kom iväg fick en spypåse, men klarade mig fram till Boracay. Där väntade en bil på oss som skulle ta oss till hotellet. När vi väl kom fram till hotellet var vi 12-13 timmar sen,men vi kom fram innan julafton iallafall. Typ 23:07 öppnade jag dörren till mitt rum och såg sängen, blev jävligt glad när jag såg den. Men skulle ångra mig senare under vistelsen.


Hihi <3



God Jul

Idag så firar vi jul i Suzhou. Till middag blev det mosters skomakarlåda som jag har längtat efter i 18 månader. Till efterrätt blev det kladdkaka, grädde, jordgubbar och nutella 😋


Skum tomte


Skumtomte

Jag vet inte vad tomtarna i Kina går på, men de beter sig inte så som de gör i Sverige.



Tillbaka i Suzhou



Kom tillbaka inatt till Suzhou. Flygresan tillbaka gick bättre än den till Filippinerna.
RSS 2.0