Tisdag

Nu ikväll så har jag gjort en omgång chokladkola med daim, får se om de smakar bra imorgon. Imorgon så ska jag upp tidigt och titta på julkalendern och sen så ska jag baka lussebullar och en omgång chokladkola med apelsinkrokant, sen så ska jag hinna skjutsa mamma också innan jag ska lägga mig och sova några timmar innan det är dags för att jobba natt igen. Men tänkte faktiskt till och tackade nej till jobb natten mot fredag, för jag insåg att det skulle bli tight med jobb, skola, sova, fira Jesper och sen jobba igen. Nu ska jag gå och kolla på nästa veckas avsnitt av 112 - på liv och död.

Chokladkola

Jecka frågade nyss efter receptet på chokladkola och gud så sugen jag blev på att koka lite. Men jag får nog ta och göra det lite närmare jul tror jag, annars är det risk att allt tar slut ;) Nu ska jag hoppa i sängen, El Classico var ju inte mycket att hurra för så.

Måndag

Sitter på skolan nu och håller på och dör av mitt halsonda + att jag hostar som värre än en lungsjuk. Den bästa uppladdningen man kan ha innan man ska spela in en film. Filmen kommer antagligen gå åt helvete, men det får jag väl ta då. Jag tycker det är så roligt att höra människor säga "jag kan inte köra över och bestämma över andra, jag tycker det är så hemskt med folk som gör så" och sekunden senare så står de och domderar ut vad man ska göra, jag kan tala om att jag kände mig överkörd då.

Sitter i Indal nu, jobbar nämligen 7-21 id...

Sitter i Indal nu, jobbar nämligen 7-21 idag. Men sen får det vara nog för den här månaden annars får jag för mycket pengar och då blir inte csn glad.

Julefint(?)

Imorgon är det som bekant första advent och i år så fick jag nå fnatt och köpte en massa ljuslyktor, och sen så tog jag upp mina kvistar från källaren och helt plötsligt så blev det mysigt.
Jag impuls köpte även en ljusstake för någon vecka sedan, men när jag kom hem så insåg jag att den var för låg för att stå i fönstret, så jag tog en ljusbricka och satte under och gud så mycket bättre det blev. Är riktigt nöjd över att jag kom på det.

lördag

Idag har jag och pappa lagat middag, det blev lövbiff, pommes och vitlökssmör. Tror nästan att vi måste ställa upp i halv åtta hos mig med den rätten snart. Imorse så var jag ut till timrå och tittade på challes match mot sff, de vann med 11-1 och sen så såg jag även matchen mot IFK Timrå, som giffarna också vann, men den här gången med 8-1. Sen gick jag 230 meter in till lillstrimmahallen och kikade på första perioden av Jespers match, de ledde med 3-1 när vi gick. Nu är det soffläge som gäller för imorgon så ska jag upp och jobba klockan 7.

Hemskt

Känns konstigt när någon man vet vem det är, som dessutom är lika gammal som en själv dör. Livet är bra orättvist!

Är så trött så jag mår illa. Hela natten h...

Är så trött så jag mår illa. Hela natten har jag försökt klara ut bana 4-17 på angry birds, men jag lyckas inte, så nu blir jag mer trött och lite irriterad. Ingen tidning har det kommit heller, bara elände idag.

Idag så fick jag tillbaka mina pengar från...

Idag så fick jag tillbaka mina pengar från sj, så nu får jag snart ta och boka en ny resa. Jobbar natt igen, är jävulskt trött inatt, blev för lite sömn med att gå till skolan sen hem och sova och sen jobba igen. Det värsta är att det blir samma sak imorgon, men men. Ikväll skulle man ha ätit smörgåstårta för det bjöds det på här ikväll, men jag åt gurkan iallafall.

Seg

Är så grymt trött så jag vet inte vad jag heter, kan kanske bero på att jag nyss har vaknat till liv efter att ha sovit någon timme inför min jobbarnatt. Måste när som helst ta och pallra mig upp och äta och sen tvätta håret och sen är det väl inte så mycket mer att göra än att styra herr Heinz till Indal.

Måndag

Att det ska vara så jävla svårt att skriva en rapport, det är så fruktansvärt tråkigt och jag vet inte hur man skriver en diskussion, gud så less jag är.

Lussebullar

lördag

Nu är jag lite piggare. Var så trött imorse så jag fick stanna bilen i Silje och ta och springa ett varv runt den, så jäkla trött var jag. Jag vågade inte ställa in bilen i garaget heller för jag tyckte väggarna vek sig. Sen var det bums ner i sängen och jag tror knappt jag hann lägga mig ner innan jag somnade.

Så såg det ut på min lilla springtur runt bilen imorse. Träden var fina, dock fick jag inte med de finaste. Jag har inte sett att det har varit ljust ute idag.

Är så trött så jag vet inte vart jag ska t...

Är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Ska aldrig låta bli att sova innan jag ska och jobba nästa gång. Ska snart ta och skala potatis för att hålla mig vaken, men ska vänta till två, för då är det halvtid. Sen ska jag hem och käka köttfärssås och makaroner innan det blir bums ner i sängen för lite sömn, LÄNGTAR.

Klippt eller skuret?

Jag kan ha gjort världens klipp idag, eller så blev jag bara lurad. Vilket av det får jag se om någon dag. Jag ligger och försöker sova inför en jobbnatt nu, men det går inte allt för bra skulle jag vilja påstå, jag är inte ett dugg trött.

Övning ger färdighet

Ja men det där gick ju snabbt, är det så där snabb man ska bli?

FF i helgen

Ensam hemma i helgen, herregud vilket liv jag ska leva här hemma. Nämligen med jobb inatt och tvättstuga på lördagkväll. Låter som om det kommer att gå vilt till hemma i helgen. Men jag skulle ha tvättat i måndags då jag stack till Stockholm istället så det är väl inte mer än rätt att jag får tvätta en lördagkväll istället.

Så mycket bättre

Inte för att jag har Stockholm i mitt hjärta, men jag gillar den här ändå.

Torsdag

I tisdags så var jag ut till Elin i Kungsängen och hälsade på, och hon höll på att julpynta hemma. Det blev så juligt och fint så jag blev inspirerad. Så igår så var jag och köpte en ljusstake och när jag kom hem så satte jag upp ljusslingan ute på balkongen, men jag tände den inte.

Nu sitter jag på skolan och väntar på att min artikelsökning ska börja så att jag får gå hem någongång. Jag är så stolt över mig själv att jag kom ihåg att betala för biljetten i biljettautomaten till herr Heinz. Alla andra går mot helg nu, men jag börjar min vecka. Skola idag, jobba i gruppen imorgon och sen jobba natten. De är tur att jag har någonting att göra när mina päron är i Stockholm och roar sig. Jag kom hem över en timme sent igår, så jag har ny skickat in till SJ att jag vill ha igen mina pengar för resan. Bara hoppas att jag får det också, så att jag kanske kan åka till Göteborg till våren.



Min USB-snögubbe

Har aldrig hört någon säga tågstation så m...

Har aldrig hört någon säga tågstation så många gånger inom loppet av 1 minut som han som ropade ut i högtalarna. Lämnar hudik nu så det är bara att inse att jag inte kommer hinna till föreläsningen, så får åka hem till farmor och farfar och käka lasagne istället :-) Det mest tragiska nu är att vi är beräknade att bli 56 min sen, 4 minuter från att få igen pengarna. Ska man hoppas att vi drar ut på de i 4 min till?

Tåget stannade 1 km norr om Gävle, så vi f...

Tåget stannade 1 km norr om Gävle, så vi fick köra tillbala och vända på hela tåget där och sen försöka köra igen, ca 30 min försenade. Dock lär det väl bli så att vi får stanna för alla andra tåg, är det inte så om man går utanför sin ordinarie tidtabell? Mer dubbelspår åt folket! 11:45 ska vi tydligen vara i Hudik, så får väl hoppas att vi blir en timme sen hem, så jag får tillbaka pengarna, om det nu fortfarande gäller?

Då sitter man på tåget igen då, nu för att...

Då sitter man på tåget igen då, nu för att ta mig hem till Sundsvall. De sa nyss att det är mycket förseningar och att dessa beror på vinter i spåren. Jag som verkligen vill hinna hem till möte med blinda, kanske blir så att farfar får skjutsa mig direkt dit, den som lever får se helt enkelt. Igår så skulle vi gå på bio, men vi kom inte iväg utan vi satt och tittade på såld på hus hemma istället. Just ja, jag var och färgade håret igår 65 kr kostade det.

Efter att ha kokat potatis i världens mins...

Efter att ha kokat potatis i världens minsta kastrull så har vi äntligen fått i oss hemmagjord potatismos och köttbullar, det tog bara 3 timmar. Men nu är jag superduper mätt och håller på och dör. Vi sitter nu och tittar på fotbollsgalan och jag älskar pontus wernblooms flin.

Jag struntade i tvättstugan imorse och åkt...

Jag struntade i tvättstugan imorse och åkte till Stockholm istället. Är strax i Tierp så är inte så värst långt kvar nu :-D

Städat och klart

Nu har jag städat i garderoben, så nu har jag en sopsäck med kläder som ska skänkas till bättre behövande. Sen när jag ändå var i farten så städade jag garderoben som gud glömde. Satte i tre hyllor så nu är den lite mer organiserad och det fick helt plötsligt plats mycket mycket mer. Nu ska jag sova för jag har tvättstuga kl 7:00 imorgonbitti.

Grattis på farsdag pappa!

Fredag

Tar mig inte upp ur sängen, känner mig helt hjälplös. Funderar allvarligt på att ringa farmor så hon får komma och hjälpa mig. Allt detta är traktorns fel!

Har svinont i ryggen sen igår. Höll inte p...

Har svinont i ryggen sen igår. Höll inte på att komma in i bilen imorse, men skam den som ger sig. Sen skulle jag upp och låsa garaget och sen in i bilen igen. Nu har jag föreläsning om tolkning, tycker det verkar krångligt + att han som pratar låter som Aassad, så jag sitter bara och tänker på cevapccici och tabouli. Är bara en timme kvar nu, sen har jag helg. Har precis fått två pass på väster också, så nu leker livet.

Imorse var det tur att ingen var hemma för...

Imorse var det tur att ingen var hemma för jag var så irriterad på traktorn som hade lagt all snö framför garaget. Sen när jag kommer till skolan så är inte parkeringarna skottade, så det var bara att ta sats och sen ställa sig där och se glad ut. När jag kom in på skolan så upptäcket jag att jag har glömt böcker och penna hemma. Men det är ju trevligt att det har blivit lite ljusare ute iallafall.

Snö

Det snöar ute, eller snöblandat kanske vore mer rätt. Blir spännande att se hur mycket det har snöat tills imorgon. Det är tur att jag har sovmorgon till 10:15 imorgon så jag hinner förbereda mig på snön innan jag ska gå ut i den. Nu ska jag sova till Christer i P3, stört skönt program där man verkligen får höra allt mellan himmel och jord.

Tisdag

Idag har jag farmor och Vicki varit på dollarstore i Härnösand. Jag köpte lite smått och gott, sen så stannade vi på Rusta och där köpte jag en rosa bock. Sen kom jag hem och insåg att jag var tvungen att köpa en till byrå om bocken skulle få plats. Så sagt och gjort jag åkte på Ikea och handlade och bar upp fanskapet själv, 37 kilo tror jag den vägde. Det är vid sånna tillfällen som man önskade att man bodde på bottenvåningen och inte tredje.


Man ser ju knappt den nya byrån, men så där ser det ut iallafall. Älskar att TV:n ser ut som en liten fjump när den egentligen är hur stor som helst. Frågan är bara om TV:n ska stå mitt på eller om den ska stå mitt för sängen, men den frågan får jag nog suga på ett tag innan jag tar det beslutet. Nu ska jag fortsätta städa så jag får plats i min egna säng.

JAG GJORDE DET

Jag klarade tentan, fy fan vad skönt. Det firade jag med att umgås några timmar med Elin och Casper idag, man måste ju passa på när de är hemma i Sundsvall och hälsar på. Snökanonerna är igång på södra, så nu börjar det närma sig vintern på riktigt.

Söndag

Idag är det en riktig slapparsöndag, för jag har inte klivit upp än utan bara tagit det lugnt. Men snart ska jag ta och ta tag i mig själv och bege mig till gärdehov för att titta på hockey. Fast samtidigt så avgörs allsvenskan, så jag får se vad som drar mest.

Ta en tur med sin far og onkel

Som rubriken säger så ska jag nu ta en promenad med pappa och Pelle, den lär väl sluta med en kopp kaffe hos farmor som vanligt. Sen tänkte jag försöka lura med mig min far till stan eller birsta för att köpa nya leggings till mig då jag har en förmåga att göra hål i dem på alla möjliga ställen. För idag är första dagen sen 31 augusti som jag inte har något måste som har med skolan eller jobb att göra, ni ska bara veta hur skönt det är.

KUL

Tycker det är jättekul att komma hem och det första man får är en utskällning, då känner man sig välkommen hem!

Fredag

Nu känns det nästan som sommar igen då jag sitter på solgården och skriver, dock är det frost ute så det är väl det som gör att det inte känns så somrigt. Har inget vettigt att säga heller utan vill bara att tiden ska gå så att min lunch tar slut snart så jag får jobba och sen åka hem och fixa efterrätten tills ikväll. Om nu inte mamma fixar den alldeles själv, tvivlar dock på att den blir lika god då ;)


Då hade man sommaren framför sig, det känns långt till nästa sommar.

femte november tvåtusentio

Nästa söndag är det fars dag, undra vad man ska hitta på till pappsen då? En burk sibyllakorv och pucko? Det tål att funderas på.

Torsdag

Jag gjorde det, jag klarade det =) Trodde inte att jag skulle klara det för jag var så nervös imorse, men som tur var så stod Emil på busshållsplatsen så plockade upp honom och då surrade vi på så jag glömde bort hur nervös jag var. Sen när jag kom till skolan så blev jag nervös som ett as igen, men då träffade jag Camilla så hon sa några lugnande ord. Så nu är jag ledig från skolan tills på onsdag, ska bli skönt att inte göra någonting. Förutom att jobba imorgon då, men det är inte lika jobbigt som i skolan. Nu ska jag städa lite så Oskar slipper säga dammigt sen när han kommer.

Onsdag

Har absolut ingenting att skriva, försöker bara låta det gå några minuter till som jag slipper plugga på ;)

Tisdag

Kan inte förstå att jag är så trött, eller det kan jag kanske visst det, har försökt plugga hela dagen, men det går inte så bra. Ingenting vill fastna i min hjärna, det kanske är ett tecken på att jag har använt den för mycket den senaste tiden. Nu ska jag ta och tända lite ljus så jag ser något i mörkret. Det är så deprimerande att det blir mörkt så tidigt, klockan är ju bara halv 4.

INDAL

Jag klarade det praktiska provet imorse så nu har jag 1,5 poäng (eller 2?) på den här kursen, då är det bara 13,5 som fattas innan man är godkänd. Har seminariet på torsdag morgon så imorgon blir det hårdpluggning. Var tänkt att det skulle bli det idag också,men så råkade jag uppdatera telefonen och allting försvann och vips så hade det gått 2 timmar av dagen. Ska snart ta och göra lite middag till mig själv, väldigt enkelt bara stoppa in lördagens rester i mikron och sen bär det av upp till Indal igen. Men först ska jag ta och hänga tvätten, maskin 2 av 2, så nu är det tomt i tvättkorgen.

Första november

Oops igår råkade jag somna halv åtta och vaknade nu =O Det kanske behövdes om man har sovit så mycket. Ska snart bege mig mot sjukhuset för lite PVK, sen ska jag hem och plugga innan det bär av till Indal ikväll.
RSS 2.0