Varmt idag också

Nu har jag rast igen, och idag är det olidligt varmt här inne så jag klarar knappt av att andas. Igår så fick jag spela två matcher, en med metso och en med beltek, förlust på båda. Idag blir det till att hälla i sig några liter vatten för annars kommer jag inte överleva denna dag.

Sen så har jag gjort ett byte också, ska jobba den 26 juli och vara ledig den 9 augusti istället. Mig spelar det ingen roll hur jag jobbar, det enda jag har sagt är att jag inte kan jobba den 25 juli. Alla andra dagar kan jag jobba, helst helger för de ger mer simdaler.

Grattis pappa

Idag fyller pappa år, så grattis till honom =)

När jag stod och diskade förut (som för övrigt är något nytt för mig, eller hur Ulrica?) så kom jag att tänka på, undra hur det kommer att se ut på ålderdomshemmen när vi blir gamla? Kommer vi att ha varsin dator då och sitta och nörda, kommer vi klara oss själva med hjälp av robotar eller kommer det helt enkelt se ut som idag?

Inatt har jag inte sovit många minuter, var så jävla varmt och fläkten den var uppe i storstugan och jag orkade inte gå upp och hämta den. Men framåt fyra då somnade jag och då var det två timmar kvar innan jag skulle åka till jobbet. Igår så låg jag på spikmatta och jag måste säga att det var jävligt skönt. Ska nog låna den ikväll också, fast då ska jag inte göra det precis innan jag går och lägger mig för det var inte så skönt att lägga sig ner direkt efter.

Nu tror jag att jag ska ta mig en liten promenad ut i solen. Något som jag verkligen ska göra det är att dricka mycket idag, annars kommer jag vara död innan matchen ikväll.

VARMT

Nu sitter jag ute i skuggan och försöker andas. Det är nämligen helt omöjligt att göra inne eller ute i solen. Den plats jag jag hittat nu är perfekt för där blåser det lite lite lite. Egentligen är det stört att jag klagar på värmen. Nu har snart mina 2 lediga dagar gått, det känns förjäligt men nu är det bara 3½ vecka kvar tills jag är ledig i fyra dagar i streck.

GÖTEBORG?

Nu sitter jag här på rast igen. Nu är det bara 4 timmar och 38 minuter kvar innan jag får gå hem och vara ledig i två dagar =) Eller jag vet inte om jag vågar ropa hej riktigt än men. Sitter och kollar på tågbiljetter ner till Göteborg nu, funderar på att åka ner i mitten av september. Jag har ju 398 kronor jag måste använda upp på sj. Men just nu fanns det inte så dyra biljetter. Och man var tvungen att använda hela värdebeviset på samma gång. 

Match

Nu sitter jag på jobbet och har rast. Har inte med mig någon matlåda idag, för så långt tänker inte jag längre. Så tänkte ta mig en promenad till tempo och se om de har något gott till mig. Väldigt fint väder ute idag måste jag säga, fast ärligt så är det rätt skönt att komma in också för där är det lite svalare. Ikväll är det match också, dock verkar  vi vara väldigt ont om folk, men det ska nog lösa sig på ett eller annat sätt.

Näe nu väntar den långa promenaden till Tempo ;)

Regnet det bara öser ner

Det blev inget stan för mig. Blev en sväng på elgiganten och lämna in telefonen istället, så nu är jag med nokia igen. Har fått en avi om att mina jobbkläder har kommit, men jag får inte hämta de förns imorgon, perfekt tänkte jag eftersom jag inte jobbar förns på onsdag.

Men när jag var påväg in till birsta förut så ringde Lena och frågade om jag inte kunde jobba imorgon. Visst sa jag. Lika bra att passa på att jobba nu medan man få chansen för till höst så kommer jag ändå bara att sitta på mitt arsel och inte göra många knop.

De ringde från avd 52 idag och frågade om jag ville jobba hos de i sommar, men då så jag att jag redan hade sommarjobb. Det fattades tydligen mycket folk där i sommar och hon lät lite desperat. Men när jag ringde i våras då hade de ju personal för i sommar sa hon, men det var då det.

Solen skiner

Sitter hemma i stan nu och tänkte snart gå och duscha, det ser nämligen ut som om mitt hår har badat i smör. Sen tänkte jag kanske kidnappa med mig vicki ner till stan. Men jag har ett problem, jag är nämligen så jävla trött så det finns inte, ändå så vaknade jag halv sex imorse och var tvärpigg. Jag måste nog försöka hålla mig vaken längre på kvällarna.

Sommaren är här?

Idag känns det faktiskt lite jobbigare att jobba när det är så fint väder, men det funkar ändå fint fint. Är bara hoppas att det är lika fint väder imorgon och på tisdag för då är jag ledig =) det gillar vi starkt.

Lördag?

Det gör ju inget att man jobbar en dag som denna när det ändå regnar och så ute. Ska ta och trycka i mig lite lunch nu, sen ska jag gå ner igen.

FISKMÅS

Idag så är det midsommarafton, tror jag. Det ser ut att bli typiskt midsommarväder iallafall, jag ser hur molnen börjar göra entre. Imorse så tog farfar en fiskmåsunge i händerna och bar ner till stranden, så förhoppningsvis äter något djur upp den. Tänk vad livet vore trevligt om det inte fanns några fåglar.

Ledigdag

Idag så har jag haft min lediga dag den här veckan. Vad har jag gjort då? JO jag har läst ut en bok och suttit framför datorn. spännande va? Då kan man lika gärna jobba i sommar. Imorgon jobbar jag 11-21, på lördag 8-20 och på söndag 7-21. Så jag vet vad jag har att göra i helgen iallafall, men jag kan höra simdalerna rulla in.


STÖRD FAMILJ.SE

Måndag

Jag har aldrig gillat Christer Sjögren och jag lär inte göra det efter mina veckor på solgården. Första dagen idag, och jag är väldigt slut just nu. Ska ta och lägga mig och sova lite på soffan nu. Imorgon jobbar jag kvällen, så imorgon blir det sovmorgon, till halv nio iallafall.

Torsdag

Idag är det torsdag och jag är så jävla trött så det finns inte. Vet inte hur mycket jag har glömt idag, tex så glömde jag att ta med mig champangen hem, så pappa måste fara en extra sväng bara för att hämta den. Ska snart åka iväg och klä flaket, ska bli spännande att se vad vi hittar på att skriva. Antagligen lär det bli något jättenördigt, eller det beror på vilka som får för sig att bestämma. Tänkte lägga in bilderna från igår också, får se om jag kommer ihåg det sen.

onsdag

Idag var det vaganttävlingar, och vi har ingen aning om hur det gick. Skulle inte förvåna mig om teknik vinner bara för att ena domaren gillar teknikare, eftersom han själv är en. Nu ska jag snart dra iväg, imorgon klockan 10 ska jag och fixa naglarna inför studenten.

Hemma

Nu är jag hemma i norrland igen. Ska bli skönt att sova i en säng som inte gnekar och inte är speciellt skön. Nu ska jag ta och gå och sova för imorgon så ska jag ut till läraren och käka lunch eller fika eller bådeoch, vem vet? Sen ska jag tydligen till juni, det är ju väldigt passande efter som det är juni nu.

Fundering

Nu har jag och Olivia funderat ett tag men vi kommer inte på hur en spårvagn svänger. För det är ju inga växlar som för ett vanligt tåg. Så hur fan svänger en spårvagn? Man får inga svar om man googlar det.

Götebrog

Nästan det första vi fick när vi kom till  Göteborg var en ros.


Vi insåg ganska snart att det  var studenten i Göteborg, så vi hängde på, N06A hette de så vi kände oss hemma.


Igår så var vi på Liseberg på dagen











Sen for vi på fotboll, det kan ha varit Olivias första fotbollsmatch någonsin. Det var också första gången det var en fördel att vara tjej när man skulle på toa! Kön var typ en tredjedel av killarnas kö.








Sen ramlade Olivia nedför trappen och slog sig överallt och allt blev svart.


Idag så har vi varit på backaplan för vi ville köpa skor men de hade inga åt oss, så vi får gå utan skor.

RESA

Herregud vilken resa det har varit. Jag vaknade strax före 5 och då hör jag Olivia säga, vi har krockat med tre älgar och nu är de ute med yxan och fördöker ta bort från loket. Sen stod vi på spåret i över en  timme innan de kom på att vi kunde rulla in mot  västerås.

Väl i Västerås fick vi vänta tills kvart över åtta innan vi kunde hoppa på ett tåg som givk till Göteborg. Och detta tåg de stannade tammefan överallt. När vi äntligen var framme så tog vi och firae studenten och såg att N06A gick ut idag och inte nästa vecka som vi trodde.

Schema

Nu tror jag att jag har packat allt, inte för att det är så mycket men ändå.

Nu har jag fått mitt schema, och det ser as bra ut om jag får säga det själv, men det kan ju ändras. Jag börjar med inskolning den 15 juni och slutar den 20 augusti, så det blev 10 veckor istället =) Nu så ska jag prova ut den skönaste kudden och sen ta med mig den till Göteborg.

Blåser

Jag håller på och blåser bort =O ska snart bege mig in mot stan och plocka upp Challe och sen ska jag hem och packa för ikväll åker jag till Göteborg =)

BAKA KAKA

Nu så har jag bakat några kakor till dansen imorrn, fast den tänker jag bara bjuda på om vi är duktiga. Men det lär vi nog vara. Nu så funderar jag på om jag ska gå och lägga mig eller om jag ska ta en promenad med hunden, har ju blivit stora slingar två kvällar i rad nu.

TISDAG

Jag hade precis skrivit ett jättelångt inlägg och sen så försvann det bara, sånt gör en irriterad fröken Sandström bara mer irriterad. Ska snart göra mig iordning för att gå på NV-dag iallafall. Gud vad kul liksom, eller inte vet inte ens vad vi ska göra och egentligen så tror jag att vi började för 30 min sen men det är ingen som har sagt något så jag kommer när jag känner för det istället.

Igår så blev de förlust, vet inte riktigt med hur mycket men förlust blev det iallafall. Så när jag kom ut till stugan så var jag arg, men då var Robin, Frida & Oskar där så då vände det snabbt. Frida var förresten jättefin i håret, jag skulle också vilja våga göra något med mitt hår. 

Imorgon ska jag klippa mig, men då blir det nog på det samma gamla vanliga. Huvudsaken är att jag ser något, vilket jag inte gör just nu.  

BRÄND

Tänkte bara meddela att brända axlar och sportbh inte är någon bra kombination känner jag nu. Jaja jag får härda, man lever ju bara en gång. Förresten var jag ju på apoteket förut och köpte någon smärstillande salva, undra om den kan fungera?

första juni

Det är varmt idag också, dock inte lika varmt som igår. Inatt när jag gick upp till storstugan vid ett så var det 18,9 grader ute, helt otroligt. Nu gör jag inte så mycket, Robin var förbi förut och sov lite i soffan. Jag var in till stan förut och hämtade mina fotbollsgrejor men jag lyckades glömma vattenflaska, inte bra men jag överlever nog. Ikväll är det som sagt match, och jag har fått tejp av far min så jag ska kunna tejpa fingrarna.

Imorgon så är det NV-dagen dock så fattar jag ingenting av vad vi som inte ska göra alla smågrejor ska göra. Undra om Bill ens vet det.

RSS 2.0