Onsdag

Vad jag har hunnit med mycket idag. Klockan stod på 07:15, gick upp duschade, drog på mig lite mascara, åkte och fixade kort till mitt visum, visade upp min hårfärg för mammas jobb, åkte och handlade, först Ica Maxi, sen citygross och efter det hemköp granlo, tankade. For till stan och skrev på min visumansökan, fick ringa till mamma och fråga vad hon och pappa jobbar som, fick ringa igen och fråga efter Stefans mobilnummer, som jag hittade sen i min telefon och sen fick vi leta på vilken gatan mittuniversitetet ligger, för det skall minsan kineserna veta. Dock kom jag på sen att jag glömde säga att jag jobbade också, men det kan väl inte spela någon roll. For på kubiken och handlade det som jag hade glömt på de andra ställerna, ringde vårdcentralen, fixade lunch, vårdcentralen ringde upp. Nu ska jag gå och sova några timmar innan jag blir så himla nervös över min första natt på Öster.

Tisdag

Idag så gick jag och Vicki bort till farmor och farfar för en kaffe, vi hade sån tur att farmor hade bakat bröd som vi var tvungen att smaka. Sen så visade det sig att farmor skulle hämta Oskar på dagis, så vi gled ner till dagis och hämtade han, sen försökte vi gå hem, men ibland var det två steg framåt och ett bakåt. Efter ett tag så skulle jag och farmor gå på konsum, och Oskar ville följa med, vilket han fick. 

När vi står i kassan så klättar Oskar upp där man ställer korgen, och börjar lasta ur och tittar på han som står bakom.
Oskar: Hej
Gubben bakom: Hej
Oskar: Du ser farlig ut
Alla börjar skratta.

Förvirrad

Jag har suttit och tittat igenom gamla tentor nu på förmiddagen, men jag fattar inte. På vissa är det en massa andra frågor och på de andra är det bara frågor från artikeln, så jag har ingen aning om hur det kommer att vara på vår tenta. Det får jag helt enkelt se om en vecka och en dag.

Tjoho

Idag var det dags att  fixa till håret. Just nu känns det väldigt ovant, men jag gillar det. I vissa lägen så ser det dock oranget ut, men det ska dämpas  efter några tvättar, så jag tror att det blir ännu bättre då. Knäppte ett kort, men de gör verkligen inte färgen rättvisa. Hur som helst så hoppas jag att man ser något annat än en blond kaluffs på stan nu ;)
Före
Efter
Ni ser ju hur de här bilderna skiljer sig åt, och jag lovar skulle jag ta en till bild så skulle den också se annorlunda ut. Vill ni se får ni helt enkelt ta och träffa mig i verkligheten.

I fredags fick jag brev från region hallan...

I fredags fick jag brev från region halland (antar att alla nya ssk + ssk-stud får det) där de stod att de söka sommarjobbare och de kunde även fixa boende. Så jag är sugen på att söka, men samtidigt om jag håller mig hemma så har jag kanske en chans att få in foten här hemma och få chansen att jobba extra efter sommaren. Men samtidigt kanske den chansen finns i Halmstad/ Varberg också? Hade det varit i Göteborg så hade jag sökt på engång.

julskyltning

Igår så nämde jag för Frida om min idé med håret, idag har jag bokat tid på Jess och imorgon sker det. Känns spännande och nervös, känns som om antingen kommer man knappt se någon skillnad eller så blir jag supernöjd. Imorgon efter kl 13 så får jag se hur det ser ut. Sen ska jag ut till Lillis och baka stompa. Jag, Lillis och Nora var på julskyltningen en sväng idag, men jag tyckte inte det var så mycket stånd där i år, så jag blev nästan besviken.

Juligt?

Väntar på att mamma ska ringa och säga att hon vill bli upplockad. Men det dröjer nog minst 1 timme till skulle jag tro. Har försökt gjort det lite juligt här hemma, men julstämning saknas totalt. Man skulle kunna säga att jag handlade upp mitt studiebidrag igår. Lite mat, en fejkad en, två ljusfat och tre ljuslyktor är vad man får för ett redcerat studiebidrag. Så nu är det bara att vänta till 23 december när nästa kommer.

(orkar inte flytta på glasen och godisskålen)

Fundering

Jag har fått en idé nu, det är att jag ska färga håret i min naturliga hårfärg och sen göra slingor på det. Så på tisdag ska jag gå och höra med Linda om hon tror att det går att göra + hur många hundratusen det skulle kosta. För jag känner nu att det är lite för ljust för den här årstiden + att om man gör slingor så behöver man inte färga så ofta.

Svarta ljusstakar

+ + + + =

Svårt att fånga hur högblanka de är. Men en till blomma så och kanske nåt mellan ljusstakarna.

Fredag

Idag på min lediga dag så hade jag ställt klockan på 06:30. Så nu har jag målat ljusstakarna för andra gången, en gång till, sen tror jag att det är klart. Min tanke är att de ska lysa lite snyggt för att ljusen kommer att reflektera i färgen. Men först måla en gång till, men det får bli ikväll. Nu ska jag kolla när biltema öppnar och sen ska jag hoppa i badet och sen åka iväg och handla.

Har fått paket från Kina

Jag har fått paket från Kina, 3 st fina kashmir sjalar =)

Imorse när jag skulle kliva upp så snurrad...

Imorse när jag skulle kliva upp så snurrade hela världen och det tog 30 min innan jag hade lyckats sätta mig upp i sängen. Men på med åksjukebanden och iväg till skolan där jag sitter nu, alla andra springer upp i trappor och åker hiss för att genomföra ett experiment.

Irene Huss

Sitter och tittar på nyaste Irene Huss - I skydd av skuggorna nu och käkar Dumle gingerbread. Pappa hade köpt en förpackning på båten. Men helt ärligt så vet jag inte vad jag ska säga om den, från början är den jättegod (när den smakar som vanlig dumle) sen så börjar den smaka pepparkaka och det känns som man tuggar på en bit pepparkaksdeg. Men det kanske är bra för då tar man bara nån för sen blir det helt enkelt inte gott längre.

Dagens I-landsproblem

Varför börjar jag alltid att frysa om fötterna 10 minuter innan jag skall gå och sova?

Lussebullar

Nu har vi bakat klart, blev både lussebullar och pepparkakor. Dock så blev jag lite less på slutet så jag gjorde en krans, vilket kanske inte var så smart, men den var helt ok (jag som snott en bit från den)

Hoppas den hoppar ut genom din dator moster

Oskar in action

Dagen L

Idag är det dagen L, nämligen dagen då årets lussebullar ska bakas. Ska hämta Oskar på dagis vid halv 3 och sen ska vi hem och baka. Men först ska jag och pappa åka på plantagen och köpa julgran med inbyggna ljus. Mamma har väl pratat om att köpa ny gran i 7 år, men alltid varit ute försent. Men igår så såg jag en på plantagen, dyrare än den som funnits åren förut, men inte med så mycket, då det var extrapris på granen den här veckan.

Efterlysning

Har kollat i flera butiker efter Dumle - gingerbread, men jag har fortfarande inte sett den någonstans. Är det någon som har råkat sett den någonstans? Googlade på den och neröver har den funnits i butik över en månad, kanske bara är här som vi dissar den?
Bild:Google

Måndag

Nu så ska det fungera med headern igen, jag fick göra om den helt. Vaknade strax efter 9, så har inte hunnit göra så mycket än. Hade funderingar på att ta en promenad till Sidsjön och runt, men jag vet inte om jag orkar, borde plugga också, får nog ta och sätta på min engelskamössa och plöja igenom nursing reasearch eller vad den nu heter. Sa till Tanja igår att jag tyckte jag hade ont i knä, igår när jag gick och la mig så förstod jag varför det gjorde ont, ett blåmärke över hela knäskålen.

Söndag

Är faktiskt helt slut nu efter att ha jobbat 22,75 timmar (och varit på jobbet 26 timmar) på 37 timmar. Ska titta klart på allt för Sverige nu sen ska jag nog gå och sova och längta tills sushifrukosten imorgon. Annars har jag inte så mycket att säga förutom att jag ont som satan i höften/låret, trodde inte att jag skulle kunna ta mig upp ur sängen imorse.

.......

Min mamma har lite konstig tidsuppfattning för 1½ timme sedan sa hon att hon kommer hem snart. Men än har hon inte dykt upp, hon ringde dock nyss och sa att hon åkte nu, så dröjer nog minst 30 min till innan hon är hemma, och då är det dags för mig att sova.

Vilken jävla eftermiddag

Tanja kom till mig och sa: Det ligger bajs på golvet därborta. Vi gick dit och sprutade oz-vad det nu heter, sen började vi torka upp skiten och när jag ska gå tillbaka och ta upp det sista, så halkar jag för det har blivit halt på golvet efter luktagottgrejen. Som tur är så är det bara skon som får bajs på sig, men Tanja bryter ut i skratt och jag fattar inte vad som händer först, men sen börjar jag också skratta. Som pricken över I.et så var det ganska yrsigt innan det där hände, och det blev ju inte bättre av det där. Nu har jag ont som satan i vänster skinka/lår.

Hmm

Kul att jag har 64 kronor kvar på kontot och det är en vecka kvar tills jag får mitt studiebidrag, tur att jag jobbar i helgen så att jag inte gör av med några pengar då.

Hjälp

Kan någon förklara för mig varför min header har försvunnit? Jag har inte varit in och ändrat något utan helt plötsligt så var den bara borta. HJÄLP!

Sushii

Har varit och hämtat en hel drös med sushi som jag, mamma, Nettan och farmor ska äta till middag idag. Nu ska jag ta och plocka undan lite kläder så att det inte börjar klia i farmors plockarfingrar när hon kommer hit. Sen ikväll så ska jag åka och handla lite inför imorgon då det är thaiafton här. Men först måste jag kolla upp ett recept till mamsen som jag lovade att jag skulle göra igår.

Tjuvlyssnar

Någonn i huset står i hallen och säger att hon är förföljd av någon man och att någon säger nåt, men det kommer fram nya saker hela tiden. Men jag tycker hon känns paranoia och kanske en släng av något annat, men det är vad jag tror. Men jag måste säga att mamma är väldigt pedagogisk och tar samma sak 27 gånger och låter lika intresserad. Själv sitter jag och biter mig i läppen för att det inte ska råka slinka ut något ord.

Onsdag

Fick idag ta beslutet att säga ifrån mig 2 pass, då jag skulle få ut 450 kronor per natt av de, och det tycker jag inte att det är värt. Då är det bättre att någon annan får ta de passen än att CSN ska få en massa pengar. Gruvade mig lite innan jag ringde, men hon på RoP förstod hur det var. Kan ha varit för att jag bad att få prata med Kerstin (den enda som verkar ha något vett innanför pannbenet) och hon sa bara att hon tog bort de passen och sen önskade hon en trevlig dag. Jag var tvungen att hålla koll på passen på timecare och de var borta efter 10 min, så jag behöver inte känna något dåligt samvete över att de inte får in någon.

Fötter är äckligt

Kul att jag har blåsor under tre tår och på trampdynan. Det är tur att jag har min vän kirurgtejp.
PS googla blåsa

Funderingar hit och dit

Väntar på att man ska kunna se lönen på heroma, men det verkar inte vilja bli idag. Räknar nämligen förfullt och det felar på några 100-lappar för om jag ska klara mig från att ringa CSN eller inte, är det mycket över så ska jag ta och jobba nätterna, men skiljer det bara någon hundring så ska jag inte ta nätterna. Annars har jag varit duktig idag och läst 6 kapitel i den hemska statistikboken eller vad det nu är jag läser, så nu har jag gjort mig förtjänt av att titta på greys anatomy ikväll.

Lite chockad jag blev imorse när jag gick ...

Lite chockad jag blev imorse när jag gick in genom dörrarna på skolan och det stod militärer med vapen där. Men de såg förvirrade ut, så jag gick in, sen så kom de ner för trappen i full kareta. Då var det tur att jag hade hittat Veronica aka min fru(lär väl bli skilsmässa snart då jag inte har några böcker att låna ut längre), så att jag kände mig trygg.

Undrar vad jag gör på skolan egentligen. S...

Undrar vad jag gör på skolan egentligen. Stör mig på att läraren harklar sig hela tiden + att jag bara längtar efter att få gå hem.

Måndag

Idag så tog jag och Vicki en promenad ner till stan och gick in på den kinesiska resebyrån vi har här i stan. Tjejen som satt där var hur gullig som helst och när hon pratade med mig så lät det i mitt huvud att det skulle bli billigare att boka via de än att boka via finnair själv, men ska ta med mig mamma dit så hon kontrollerar allt. Spelar musik högt nu, men grannarna kan väl knappast klaga då jag har musik för att inte höra vad de gör i lägenheten längst ner. Nu är det dags att se till att diskmaskinen får jobba.

Slö slöare slöast

Det blev inget birsta igår, orkade inte göra någonting, förflyttade mig från sängen till soffan och sen låg jag där och såg timmarna flyga iväg. Nu ska jag försöka sova och vända tillbaka dygnet. Så får göra ett nytt försök att åka ut till birsta senare idag istället.

Är så övertrött nu så jag börjar bli räds ...

Är så övertrött nu så jag börjar bli räds för mig själv. Tur det inte är jag och Emmelie som jobbar inatt då hade vi nog varit dubbelvikta av skratt. Bara en timme kvar av mina 3 nätter nu, hoppas bara att jag kan sova när jag kommer hem, känns som om jag har en del timmar att ta igen. När jag vaknar så måste jag åka och köpa en ny fläkt och när jag ändå är i birsta så ska jag på ÖB och köpa saffran, 2 st för 18 kronor, som hittat. Lussesälar here I come.

11/11/11

Jag blir nästan lite generad när jag läser vad vi fick för feedback på rapporten som vi lämnade in under praktiken. Tror att det var precis det jag behövde nu för att orka med den sista jobbnatten. Som sagt dags för den tredje natten och den tredje personen jag skall jobba med. De två föregående nätterna har gått jättesnabbt och jag hoppas att den sista också gör det, för nu är der brist på sömn hos fröken Sandström. Sen ska jag nog säga ifrån mig nätterna jag har på Öster, för jag känner att det är risk att det blir för mycket samtidigt som är nervös också, så det spelar nog in. 

Jag kan inte låta bli att undra vad an tänkte när han såg påsen imorse, undra om han har ätit upp den. Kanske var det bara jag och Emmelie som tyckte det var roligt eftersom vi var så trötta.

=)

Emmelie bjöd på frukost imorse.

Idag var det långt hem. Godnatt!

Idag var det långt hem. Godnatt!

Önskelista

Julen närmar sig med storsteg och därför har jag börjar klura på en önskelista

* Ny fläkt (som inte slår gnistor och håller på och skakar sönder varje natt)
* Husrum i Kina
* Kinesiska pengar
* Presentkort på lilla fotvårdshuset
* Pengar
* Ha C-uppsatsen färdigskriven (borde bli mer födelsedagspresent, men önsketänkande kan man ha)

Där har jag svaret

Trodde den hette sundsvalls vårdcentral jag. Lite kul att de skriver skönsmons vårdcentral när de har en annons ute i högra hörnet där det står sundsvalls vårdcentral. Där har jag alltså förklaringen till att det var så mycket bilar som hade parkerat idiotiskt efter vägen igår.

Fundering

Ligger och tittar på resor till Kina igen. Nu håller jag på och velar hur länge jag vill vara borta, antar att moster kommer att hålla mig sysselsatt så att jag inte känner mig rastlös och Jenny den underbara människan sa att vi lägger upp en projektplan som räknar med att jag är borta, men att jag tar med mig några artiklar som jag kan granska när jag är borta och jag har ju 24 timmar på ett plan eller nåt sånt. Det står emellan att jag ska vara borta 10, 12 eller 15 dagar, det tål att funderas på under natten.

Fick mina nya sulor igår, så just nu har j...

Fick mina nya sulor igår, så just nu har jag jävligt ont i mina fötter. Men det är bra att det gör ont, för då somnar jag inte under föreläsningen. Dock så slutade vår första föreläsning 9:45 och nästa börjar 13:00, alldeles förlångt hål om jag får bestämma, då den dessutom håller på till 17. Sen ska jag hem och sova innan jag ska iväg och jobba natt 1/3.

Vuxenpoäng

Idag har jag varit på banken och träffat min personligebankman (som är en kvinna), hon fixade och donade med mina fonder eller vad det var jag hade. Så nu har jag bytt från nåt till något annat (visst låter jag insatt?) samt att jag låste lite pengar så att de ska föröka sig tills jag ska köpa lägenhet. Så jag gick därifrån lika oklok som innan fast med 2 biobiljetter. När vi ändå var på stan så passade jag och mamma på att käka på 7 kryddor och hämta sulorna hos Håkan, så nu ska jag nog få ordning på mina fötter igen. Nu är det dags att bege sig till skolan för att ha kvantitativmetod, låter mindre roligt.

Titta vad mamma kom hem med idag

Titta vad mamma hade med sig hem som jag har fått från Petter och Anders, som de har köpt i Kanada. Tror att det blir till att baka bullar till fotbollsgalan idag.

Måndag

Natten gick bra att jobba, men jag trodde aldrig att jag skulle komma hem för det var så mycket trafik. 8:00 så stupade jag i säng och sov till 11:30, mycket dumt då jag kunde sova till 12:30. Klev upp åkte iväg till skolan och hade kursintro, kan inte säga att jag hörde mycket av vad hon sa för jag var mer intresserad av prata med Jenny. Sen for jag hem, eller jag kom aldrig hem för jag stannade till hos farmor och då skulle hon och Vicki gå och hämta Oskar, så då hängde jag på. Sen for jag och hämtade pappa på jobbet och åkte på birsta city där han var in och köpte en ny mobilväska som man kan ha på skärpet. Nu har jag ganska nyss kommit hem och ligger halvdöd i soffan och väntar på att fotbollsgalan skall börja.

Snart halvtid! Väntar på att moster ska lo...

Snart halvtid! Väntar på att moster ska logga in på Skype, men hon verkar ha något vettigare för sig. Det har uppstått förvirring om hur jag ska jobba senare i veckan och dessvärre är chefen ledig imorgon, men jag har skickat ett mail så att hon ser det på tisdagmorgon när hon kommer till jobbet.

Vem är förvånad

Fick svar idag om mailet jag skickade. Det stod: kolla i studiehandledningen. Men om hon hade läst det jag skrev så stod det att jag inte hittade någon studiehandledning och att kursen inte ligger på webCT så vi kommer inte åt något material. Nu sa hon att hon skulle ta upp det imorgon under kursintrot. Men ibland undrar jag om lärarna inte kan läsa eller om de bara inte bryr sig. Nu ska jag åka och jobba natt.

Lördag

Idag har jag inte gjort många knop, tog en promenad till minneslunden och sen vidare till farmor och farfar och sen hem igen. Eva och Anders var här och käkade och kikade på så mycket bättre. Jag hade tänkt vara vaken länge idag och försöka halvtvända på dygnet eftersom jag ska jobba natten imorgon, men jag är så trött så jag tror jag tar och besöker sängen.

Äntligen

Åkte ut till elgiganten iallafall igårkväll och tro på fan när jag kommer dit så finns telefonen där, men de hade inte hittat någon ägare till den. Så nu har jag tillslut fått den och håller på och återställer den så som jag vill ha den. Ikväll så har jag gjort efterrätten till imorgon, skulle göra en, men det blev så mycket grejs över så jag tog och hittade på en egen också. Nu väntar jag på att mamma och pappa ska höra av sig och vill bli hämtade så att jag får gå och sova snart.

Kladdkaka med hallonpannacotta

Less

Ingen telefon idag heller. Fan jag som verkligen trodde att den skulle komma idag. Det betyder att jag har den här när jag jobbar natten på söndag, vilket betyder att jag inte kommer kunna surfa så som jag vill. Jag är skitpist nu över att den inte hann komma idag, när de faktiskt skickade den i onsdags mitt på dagen. På elgiganten i Sundsvall svarar de inte och därför kunde jag inte få reda på något därifrån heller. Första gången tog det 9 dagar, lämnade in den på fredagen och fick igen den på en tisdag. Nu har den varit borta i 12 dagar, lämnade in den på en söndag och nu är det fredag vilket betyder att den tidigast kommer på måndag, då har den varit borta i 15 dagar. Det som skulle gå snabbare den här gången...

Fredag

Idag så skulle jag, Lillis och Nora åka på gammommasgrav, men det spöregnar och är grått så vi slöt bort det. Det betyder att jag tyvärr har hela dagen fri för städning, men någon timme till ska jag väl kunna skjuta på det. Igårkväll när jag var som mest irriterad så fick jag för mig att jag skulle baka. Dock så hade de inge saffran på kubiken så det fick bli vanliga kanelbullar, de blev helt ok, men inte bland de godaste jag har gjort.

Då har man lärt sig något nytt!

Sur

Ingen telefon idag heller, snart går jag och köper mig en ny om jag inte får igen min snart. Är sur och irriterad över det och dessutom ska mamma vara ledig imorgon för att vara hemma och vara sjuk. Så det var det lovet det, nu kommer man höra någon som sitter framför datorn och klickar frenetiskt hela tiden.

Torsdag

Tungt. Jag funderar på om jag inte ska göra någonting idag, inte gå ut förns (om den blir klar idag) jag får ett sms om att min telefon är klar. Det kanske är en sån dag jag behöver så att jag blir av med min förkylning snart. Jag är fortfarande sugen på lussebullar.

Bilbälte

Se där vi är bäst på något iallafall. Från början så satte jag alltid på mig bilbälte när jag backade ut ur garaget, men nu gör jag det inte längre. Men det åker på så fort jag stängt garageporten. Fattar egentligen inte varför man inte använder bilbälte? Det räddar ju faktiskt liv, visst du kan få några trasiga revben och blåmärken om du krockar, men det är väl bättre än att flyga ut genom rutan.

Jul

Det ligger pass ute på julafton, ska man ta de eller ej? Den stora frågan är vart vi skall fira jul. Det är dock inget vi pratar om här hemma för alla blir sur på varandra, eller inte pappa han bryr sig inte, huvudsaken han får dopp i grytan på julbordet och mamma skulle nog helst vilja fira jul med datorn.

Bild:Google

Lussesälar

Jag längtar tills det närmar sig första advent för då får jag baka lussesälar!
image26
image27

Onsdag

Var in på elgiganten och frågade om de visste nåt om min telefon och han kunde se att den var skickad från verkstaden idag, så förhoppningsvis så kommer den imorgon eller senast på fredag, beror på posten. Anita ringde och sa att jag var dubbelbokad så jag behöver inte jobba 10/11, så nu jobbar 9/11 och 11/11, blir lite hattigt men det ska nog fungera.

Remind me

Jag fick 4 nätter på Öster, 2 i november och 2 i december. Så nu har jag 7 nätter eller 6 nätter om man vill räkna hela nätter. Påminn mig att jag inte får ta på mig något mer jobb i november för då spränger jag CSN gränsen. Men i December är det fritt fram för det räknas på nästa halvår. Jag kanske ska ta bort tillgängligheten så blir jag inte frestad över att ta på mig en massa jobb.

Dagens att göra lista

* Bada
* Åka förbi graven och ta hem ljuslyktorna för diskning
* Åka på citygross och handla dricka
* Åka på IKEA och köpa doftljus och ljuslykta
* Lagerhaus för att köpa ljusfat i skiffer till adventsljusen
* Hämta mamma på jobbet

Paket

Idag så fick jag mitt paket från vårdväskan och det innehöll en pennficka och en digitalklocka.
Igår köpte jag lite ljus på IKEA, 236 stycken närmare bestämt. Idag så fyllde jag på ljusskålen, så nu ska vi nog klara oss i vinter.

Planerarn är i farten

Har skickat mail till Daisy och frågat om det är något obligatoriskt under C-uppsatsen, men jag lär väl få något dumt svar tillbaka. Jag vet att det är omtenta 4/2 och 25/2, men sen vet jag inte om det är något mer. Håller nämligen på att planera Kina förfullt. Min förhoppning var att jag skulle kunna vara där nere när moster fyller 40, men det vågar jag inte chansa på ifall jag skulle få en omtenta. För jag vill inte skjuta på det till hösten, det känns så tråkigt och LÅNGTbort. Men jag måste höra när det passa för kineserna också.

Första november

Idag så har jag haft redovisning av min och Jennys rapport. Vi var först ut och jag tror att det gick ganska bra för vi blev godkända iallafall. Så nu är jag ledig och jag har fullt sjå att skaffa mig saker att göra så att jag inte blir rastlös. Nu i eftermiddag så har jag anmält mitt intresse till att jobba 8 nätter på öster. Har jag tur så kanske jag får någon natt, jag måste ju börja vidga mina vyer nu eftersom jag vägrar jobba delad tur plus att jag behöver pengar till Kina.

Tisdag

Nu är jag ledig tills på måndag 13:15, från skolan alltså. Börjar dock redan känna mig rastlös, men jag ska nog hitta på något att göra. Men först nu blir det lunch, fylld fläskfile.
RSS 2.0