Fredag

Idag så invigde vi nya grillen, och gud så tammefan i mig så gott det var, nästan så att det inte finns. Imorgon så ska det grillas igen. Vi var ju tvungen att testa idag så vi inte skulle bli besviken imorgon. Ikväll så ska vi sova i stugan, första natten är alltid lika spännande, typ hur länge kan jag hålla mig innan jag måste springa upp och gå på toa, hur många älgar kommer att hoppa in genom fönstret och hur ska jag sova?

Idag så blev jag med en vit tv i mitt vita rum, så nu är det nästan bara lampfoten som inte är vit, som ska vara vit. Sen har jag ljusrosa lampskärm och överkast, och det får duga som ovit.

Onsdag

Jag funderar på att köpa en ny dator, men så blev jag helt plötsligt lite snål. Men jag behöver en dator som jag kan få in office paketet på. Idag så har jag sett på den lilla röda traktorn med Oskar och Nora. Nora var den som satt mest still, men Oskar tyckte nog att det var bättre.

Vad är det för dag idag?

Idag när jag hade tänkt sova ut så vaknade jag klockan kvart i åtta och kunde inte somna om. Så jäkla typiskt när man får sova, men men. Funderar på att gå ut och ta en promenad nu, solen skiner så vore i inte helt fel. Måste slå igång den andra datorn och påbörja powerpointen som jag ska ha imorgon också. Ikväll blir det middag med Lindbergs som på den gamla goda tiden.

Glad Påsk

Jag önskar att jag hade haft ägg nu så jag kunde baka, eller mycket mjölk så jag kunde gör risgrynsgröt. Ingen potatis ska skalas till imorgon heller, hade ju varit bra om jag kunde göra nåt nu så jag glömmer bort hur trött jag är. Bara skit på TV:n är det också, dock börjar det en film på 4:an klockan 03.00 som jag hade tänkt se, den kan inte vara sämre än skiten som går nu.

Påskägg

Igår fick jag ett påskägg av Ulrica och Stefan.
Idag kunde jag inte hålla mig längre
Känns som om Ulrica känner mig =)

Jag har fått ett påskägg, ska försöka att ...

Jag har fått ett påskägg, ska försöka att inte öppna det förns på lördag. Får se hur det går med det.....

Från förr

Torsdag

Idag så står först lunch med farmor på schemat och sen är det jobb som gäller. Jag lyckades ju ta på mig en natt nu i helgen. Så ikväll är det en kväll som gäller, imorgon natt och på söndag 7-21. Jag som inte hade tänkt jobba något i påsk, men ibland blir det inte som man har tänkt sig. Det skulle ju bli strålande väder i helgen, så då är det väl lika bra att jag jobbar,så jag slipper få skuldkänslor för att jag inte är ute. Farmor och farfar har 49 årig bröllopsdag idag, herregud det låter ju helt overkligt.

På den tiden såg farfar typ ut såhär.

Glädjebesked

Jag är så glad för din skull =)

Grillat är godast

Sitter och tittar igenom bilder och drömmer mig bort till stugan och sista april. Titta bara så gott det ser ut med grillad fläskfilé och grillad vitlök.
Som tur är så är det bara 10 dagar kvar till sista april.

Måndag

Jag och Ulrica var som sagt på bio ikväll, filmen vi såg var helt okej. Ingen höjdare men den var ändå lättsam att se och det var ett slut som Ulrica gillade. Nu ska jag försöka skriva lite på min redovisning som jag ska ha nästa vecka. Känns som om att jag vill göra klart så gott det går nu, så kan jag koncentrera mig på annat i helgen. Jag är as trött så min redovisning kan nog bli mycket rolig, om jag tar med det som jag skriver här.

Dagens fundering

När småbarn tänker, tänker de som oss då eller tänker de dadadablana, eller tänker de inte alls?

Funderingar

Imorgon så måste jag komma ihåg att ringa till löne och fråga hur det egentligen är med OB på skärtorsdag. Om det är vanlig OB hela kvällen, eller om det är storhelg OB från 16 eller 19. Sen så behöver jag även ta ställning till om jag vill jobba påskdagen, jag vill ju jobba (pengakåt), men jag tror att vi ska bort/få främmande på kvällen och då är det ju inte så bra om jag jobbar 7-21. Nu ska jag ta och packa ihop mina grejer och sen bege mig ner till bion.

Bild från google

Blåsiga måndag

Imorse så tog jag och Vicki och en promenad och tittade vart Kalla bor. Men det blåste så mycket så det blev inte en sån superlång promenad. Ska strax åka till Jenny och försöka få ihop allt i hälso och sjukvårdsrätt. Sen ska jag hem och sova ett tag innan jag ska på bio och slutligen jobba natt.

Dagens fundering

Varför är toasitsen hos farmor och farfar alltid iskall?

Fotboll

Idag har det varit fotboll för fulla muggar.

Dagens fundering

Varför är Stockholmare så dryga? Eller uppfattas de bara som dryga?

Lördag

Dagen började med fotboll på kuben, där giffarna vann över kuben svart med 2-0. Sen for jag på 1-års kalas och fikade lite innan jag begav mig hem för att laga mat. Tänkte vara snäll med mamma och laga maten, men det slutade med att halva släkten var här och åt. Men de sa att det var gott så jag får väl tro på det. Nu ska jag hoppa i säng så att jag orkar med att kika på fotboll imorgon också.

Himlen är oskyldigt blå

Inatt så såg jag Himlen är oskyldigt blå, och då tyckte jag att den var jättebra. Men jag känner ändå att jag måste ta och sen om den någongång när jag är lite mer vaken och se om den verkligen var så bra som jag tyckte inatt.
Bild från google

Fredag

Jag är seg, men jag kan inte sova, hur kommer det sig? Det gick bra att jobba inatt iallafall, och för engångsskull så var det mellan 05:30 - 06:30 som var den jobbiga tiden, och inte runt 2 som det brukar. Efter att jag slutat jobbat for jag på skolan och jobbade lite och då menar jag lite med mitt individuella. Jag började nästan grina när jag skulle söka artiklar för allt gick emot mig och jag var så trött. Men när jag åkte hem och fick lägga mig och sova då var jag inge trött längre.

Jag håller alla tummar och tår!

Dagens fundering

Om man är göteborgare, tänker man på göteborgska då, eller tänker man utan dialekt?

Heinz har fått nya skor

Dags att börja leta fram kläder och packa med sig dricka och alla skolgrejer, för att sedan slänga lite tidningar och slutligen styra herr Heinz mot Indal. Heinz fick på sig sommardäcken idag, så strax ska jag ut och köra med de för första gången, undra om man märker att det är tystare? Jag tyckte dock att de såg väldigt feta ut, men det kanske bara är inbillning. Näe nu är det slutsnackat, dags att sätta igång!

Dagens fundering

Varför vill man äta musslor? Man måste ju skala maten innan man får stoppa in den i munnen, och då hinner ju maten bli kall?

Natt i natt

Jag känner mig lite nervös inför att jobba inatt, då det är över 3 månader sen jag jobbade natt sist. Men jag har jobbat några dagar så jag känner ju till nästan alla som bor där, så det borde inte vara några problem egentligen. Men saken är den att det är så många nya som jag inte vet hur de är på natten.

Kvällspromenad

Var ute på en kvällspromenad nu, tyckte se någon komma emot mig som såg ut som min far. Men gubben gick så fort, så jag tänkte nej det där kan inte vara pappa. Men det var det, tror aldrig jag sett gubben gått sådär fort någon gång.

Ansiktsförlamning

Jag kommer inte ihåg att jag var såhär sne i ansiktet när jag hade ansiktsförlamningen. Men om man tittar på bilderna så ser man att ena halvan av ansiktet är helt dött. Det är synd att jag vänder bort huvudet på nästan alla kort, för det skulle vara kul att se hur det såg ut i naturliga situationer också.

Något som också skulle vara roligt är att läsa min journal och se vad de skrev, för det enda jag minns är att jag var på akuten en kväll för vi trodde att jag hade öroninflammation då jag hade ont i örat. Sen så gick jag till skolan dagen efter och skulle redovisa och kände att jag sluddrade lite, sen hade vi utvecklingssamtal och mamma sa åt mig att prata riktigt för hon trodde att jag gjorde till mig. Sen tror jag att vi for upp på sjukhuset, men vad som händer där vet jag inte riktigt förutom att jag kom hem med en lapp för ögat och ögonfransarna tog i och att jag somnade grinandes i pappas säng den natten.

Dagen efter for vi upp på sjukhuset igen där de gjorde en lumbalpunktion, de stack in nålen en gång, den var för kort, fick sticka in en ny (jag tappade känseln i benen), jag grinade som en tok och pappas skjorta blev blöt. Sen så skulle jag ligga still någon timme innan jag fick åka hem, och på TV:n fanns det bara 1,2 och 4:an, så det var bara skit att se på. Sen for vi hem och jag kommer ihåg att det gjorde svinigt ont i ryggen så fort det blev ett gupp, så pappa fick köra som en riktig snigel över guppet som var vid skönsmons skola. Men vad provet sa och så det har jag ingen aning om.

Onsdag

Imorse så cyklade jag till Jenny och försökte göra lite på hälso och sjukvårdsrätten, den är dock så jävla tråkig så det blev inte så mycket gjort. Sen så cyklade jag hem igen och käkade och sen dess har jag inte gjort allt för många knop, typ bakat lite, städat lite och pluggat lite. När jag städade så hittade jag några gamla kort (dock inte detta). Jag måste nog ta en heldag hos farmor någon gång och titta på filmerna från när vi var små. 

Dagens fundering

Varför vill man inte vara vän med sina barn på facebook?

Cykelpremiär

Sitter och läser dödsannonser och ser att jag känner igen 4 namn, usch så tungt. Funderar på om jag ska åka och hämta cykeln i stugan eller hur jag ska göra. Var och lånade farmors förut, men den hade inga bromsar så det kändes lite halv riskabelt att cykla på den.

Så jävla irriterad

Jag är så jäkla förbannad! Vi hade skrivit upp oss på en seminarietid nästa tisdag kl 8:30, nu har någon slarvat bort den lappen och satt upp en ny och sen så har någon annan tagit tiden som vi hade. Jamen så jävla kul då att en i min grupp har redovisning att göra på eftermiddagen och att en annan jobbar dagen efter, så vi måste ha den där tiden. Jävla idioter! Lärarens svar var: Ni får prata med någon av de grupperna, för någon måste ju ha bytt. Jamen grattis, det är väl klart att någon har bytt, och jag tror inte att den grupp som har bytt skulle erkänna det heller.

Söndag

Ligger och tänker på veckan som kommer, till veckan är det föreläsningar i skolan måndag, tisdag och torsdag, så de dagar vet jag vad jag gör iallafall. Imorgon så ska listerna komma upp, så att man kan skriva upp sig när man vill ha sitt seminarium som man skall göra själv. Kan ju kanske vara bra att börja med det så fort vi är klar med grupparbetet. Imorgon så är det 8:30 - 16:00 som gäller, så jag lär ju känna att jag lever iallafall.

Sen så hoppas jag på lite sol och jobb till veckan också!

Dagens.....

Dagens fan: Att änglarna förlorade mot Häcken
Dagens komma över: Att det är försent för att få göra T5 praktiken utomlands och att jag inte får göra T6 praktiken i Kina
Dagens promenad: Skönsmon - spillvärme
Dagens mat: Spagetti och köttfärssås
Dagens förlust: IFK:s Göteborgs mot Häcken
Dagens vinst: GIF:s 5-0 vinst mot SFF
Dagens humör: Bra, dock trött
Dagens besök: Moster, Charlie, Jesper och Diza

Längtan

Just nu så längtar jag som en gris till stugan. Dock så vill jag att all snö skall försvinna först så att man kan gå barfota mellan lillis och storstugan, åh gud så jag saknar. Bilderna i headern är förresten från stugan, eller ja borta från trestenshällan. 

Karta över stugan, gjord av Vicki eller mig för 100 år sedan.
(Ingen av de 4 bilarna finns kvar hos Sandströms idag)
Jag längtar till sommaren.
Saknar!

Kallt

Igår så hade vi seminarium i organisation och ledarskaper, det gick bra, men fy så tråkigt ämne. Sen så kom farfar och hämtade mig och vi åkte ut till stugan och lämnade grillen och jag skottade lite, men det var kallt, mycket snö och det regnade så det var inte så kul att vara där. Men man måste ju nästan börja skotta nu om vi ska kunna fira sista april därute, det har ju som nästan blivit en tradition nu, tror det är 3 året i rad i år. Idag så är jag ledig och jag har inget planerat förns min och pappas hockeykväll ikväll, dvs lövbiff med pommes och vitlökssmör och sen ostkrokar till hockeyn.

En effektiv dag

Klockan är bara strax efter 11 och jag har hunnit med att gå bort till Jenny, gjort klart organisationsteorierna och lunkat hem. Inte varje dag man börjar dagen med en nästan 1 mils promenad. Nu så håller jag på och kokar potatis till min lunch, sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för att gå ner till skolan och ha ett möte.

En dag med farmor

Idag har jag och farmor varit ute och gjort stan osäker. Vi gick ner på stan och kikade runt lite och köpte nya skor till farfar och en lykta till stugan. Sen så slog vi till på sushi, det var premiär för farmor och jag tror att hon tyckte det var gott, värt att tillägga är att farmor åt med pinnar. Sen for vi ut till birsta och där köpte mig ett par skor innan vi sprang in på ikea och köpte lite smått och gott, sen for vi hem igen.

Måndag

Idag så fyller Robin 25, herregud så gammal han börjar bli. Så ikväll ska vi dit med lite paket och säga grattis. Imorse när klockan ringde 07:45 så var jag totalt död, tror att jag var slut efter att ha jobbat 3 dagar på raken. Snacka om att man är vanemänniska och gör man ingenting på dagarna så blir man förslappad. Iallafall så lyckades jag pallra mig upp och ta mig till Millan och kanske tillochmed bidrog med något vettigt till vår redovisning på torsdag. Sen så var jag förbi skolan och skrev upp oss på nästa seminarium också, än sålänge så har vi fått de tider som vi vill ha. Det är även dags för allsvenskpremiär för IFK Göteborg ikväll hemma på gamla Ullevi.

Söndag

Älskar odören som sprider sig när man tar ut fötterna ur foppatofflorna efter en dags arbete. Det kanske inte riktigt var sant, men jag vill lova att det luktar iallafall. Efter att jag avslutat min jobbarhelg så for jag hem och hämtade mamma och drog till norrporten för att kika lite fotboll, distriktslaget vann med 5-0 (tror jag). Nu så väntar jag på att pappa ska komma hem så att vi kan ta och käka middag.

Fredag

Äntligen så börjar jag känna mig mindre ringrostig när det gäller jobbet, dock känner jag mig väldigt handikappad då min delegering gått ut och jag inte kunde få en ny förns det nya systemet var igång eller vad hon sa. Jag fick inte göra provet idag iallafall utan jag skulle få vänta tills nästa gång jag jobbade samtidigt som henne, vilket i princip skulle kunna dröja tills nästa år.

Nu ska jag titta på så ska det låta och sen ska jag packa min lilla övernattningsväska som ska med upp till jobbet imorgon, för jag tänkte nämligen vara så lat och stanna kvar där uppe eftersom jag börjar 7 på söndag också och då känns det bara onödigt att åka emellan helst när ingen är hemma imorgonkväll.

Måste snart bli dags att utöka mina länder igen!
RSS 2.0