Julfest

Igår var det dags för julfest med avd 2. Som vanligt när avdelning 2 är i farten så blir det rätt kul. Om man ska tolka bilderna jag knäppt så verkar jag haft jäkligt kul eller så har jag fått parkinson. Kul att den yngre generationen orkade hålla ut ett bra tag iallafall, så i år måste väl Helena vara nöjd?
 
  

 
 
 
 
 

Äntligen

Efterrätterna klara, håret färgat, väskan packad, logistiken löst, då var det bara det där med middag kvar, tror jag hoppar den idag. Då återstår det väl bara att gå och sova så att man orkar med morgondagen? 
 
Dock så sket det sig helt med en av kakorna, medan de andra bara blev misslyckade, FAN!

Så är det

YES andra uppgiften i palliativ vård är godkänd, bara 5 kvar nu innan hela kursen är klar. Nästa uppgift tycker jag verkar lite krånglig, men det kanske löser sig på onsdag när det är dags för föreläsning igen. 15 mars är det IFK Göteborg - Giffarna. Synd för mig att jag ska ner till Göteborg den 18 mars och att de inte spelar då istället.

Thoughts

Nu har moster och Frida lyckats övertala mig att det blir den röda. Tror jag har modifierat den lite till. Nu återstår bara resten, nämligen att få till logiken med allt. Vill ju helst inte ha någon bil med mig, då det är dåligt om parkeringar uppe på kungsbackavägen, sen så är det inte så kul att lämna bilen där heller ifall att jag behöver den dagen efter. Bussen är ju ett alternativ, men då är frågan hur jag ska ta mig från sjukhuset till kungsbackavägen, gå? buss? Och hur ska jag få med mig väska med grejor samt alla efterrätter? Aja får höra mig för på jobbet imorgon hur folk skall göra. 

Funderingar

Nästa fredag är det dags för julfest med jobbet, jag är taggad som fasen nu, så hoppas mina kollegor också är det. Men nu är ju den stora frågan vad man ska ha på sig. Har lite förslag men jag vet inte riktigt vilken jag fastnat mest för. Antingen en röd glansigsak, eller en typ likadan fast lila. Eller det som jag alltid brukar köra på, en svart tunika/linne.
 
 
 
 
Fast med strumpbyxor till såklart. Eller så slår jag på stort och ser om jag hittar något nytt, när jag nu skall hinna med det.
 
 

Tröttnäsa

Ställde klockan på 12:19 idag och herregud så trött jag var när klockan ringde, men lyckades öppna ögonen iallafall, men så mycket längre än så har jag inte kommit än. Är snart dags att pallra sig upp och ta tag i dagen eller disken framförallt. Sen skjutsa pappa till casino eller vart det nu var han skulle och sen hem och ladda för en jobbarhelg...

Torsdag

Väntar på Emil och Anna nu så ska vi käka tacos innan det är dags att bänka sig framför TV:n och titta på Känn ingen sorg! Får se om vi hinner se hela innan jag måste sticka iväg till jobbet, men det borde vi nog hinna, iallfall om de äter lika snabbt som en stressad sjuksköterska som knappt tuggar maten innan den sväljs. Börjar få en fin utväxt i håret förresten, men har bestämt mig att nästa vecka kör jag i en toning och när det blir utväxt på den så får jag ta ett beslut i hur jag gör då. Är ju inte ens 3 veckor sen jag tonade det sist så kommer ju bli runierad om jag ska behöva göra om det var 3:e vecka. 
 

Nattsurr

Då var man på jobbet igen då. Känns som om det var längesen jag jobbade natt nu, men det kansjke det iinte är. Har 2 nätter framför mig nu innan jag ska jobba helgen. Hade tänkt försöka skriva lite på min uppgift inom palliativa vården, men jag orkar inte tänka klart, så tror jag tar och tittat på ett avsnitt av döden, döden, döden innan det är dags att sätta igång med morgonsysslorna.
 
 

Fin färg iallafall

 

Måndagslyx

Igår så hade jag tänkt att jag skulle hem och städa och byta sängkläder efter jobbet. Bara det att när jag kom till jobbet så blev jag påmind att jag skulle på föreläsning med middag på kvällen. Så det var bara att skynda sig hem och försöka stoppa i sig nåt och sen traska ner till stan. Förelsningen var intressant och middagen var god, helt plötsligt var klockan 22:30 och det var bara att bege sig hem, hade sån tur så jag fick lifta med Inger. Det var tur eftersom att det hade börjat regna. 

Bakdag.

Har idag provbakat en kladdkaka med passionfruktspannacotta. Den blev lite klen i smaken när det gällde passionfrukten, men då jag hittade på det själv så måste jag ändå säga att jag är halvnöjd. Ska bara hitta någon som ställer upp och smakar på den så jag vet om jag kan göra den igen. Hade egentligen tänkt göra någon mer julig variant men kom inte på någon som är syrlig i smaken, som kan vara ett bra kompliment till den söta kladdkakan. Så om någon sitter inne på tips så mottages de gärna. Har även hunnit med att göra lussebullar, men de blev inte så goda som jag hade hoppats på då jag provade på ett nytt recept, men de lär nog gå åt iallafall skulle jag tro.

Onsdag

Jobb jobb jobb. Efter jobbet idag så for jag och plocka upp mamma på jobbet och vi for på birsta. Jag skulle kolla på någonting, men när vi kom dit så hade jag glömt bort vad det var. Nu har jag dock kommit på vad det var en burk på IKEA, deodorant, surdegsbröd med havssalt och peppar, samt att jag skulle kolla på någonting att ha på mig på julfesten. Nu ska jag kämpa mig att hålla mig vaken iallafall en timme till så att jag kan njuta av min sovmorgon imorgon, Bara 2 jobbdagar kvar nu innan helg!

Senaste nytt

Vad har hänt sen sist? Jo jag har blivit mörkhårig, jag har varit i Göteborg, jobbat helg. Ja det händer ju inte så mycket i mitt liv, varför ens uppdatera?
RSS 2.0