Nedräkningen fortsätter

Om 3 veckor och 4½ timme går jag på semester, min första betalda semester någonsin. Just nu så längtar jag bara hem till min säng, så att jag får sova några timmar innan jag sätter igång med att sätta upp kakeldekor. Satte upp några få igår, bara för att jag ville se hur det såg ut. Sen så behöver jag lite specialhjälp när de kommer till de trixiga plattorna. Var tvungen att testa med min ljusrosa handduk till den enda kakelplattan och det såg riktigt bra ut måste jag säga.

Robin och Fridas bröllop & Isaks dop

Så fina!

Han kunde sjunga.
 
Sen var det dags för lilla Isak att bli döpt. Oskar fick hjälpa prästen att hälla upp vatten. 
Tårtan
 Frida var så himla fin, eller hon är ju fin i vanliga fall också, men hon var speciellt fin i lördags. När de gick ut ur kyrkan så spelades nationalsången, Så skönt och så Robin.

Måndag

Imorse när jag gick av natten, så hade jag gjort 1/4 av mina nätter innan semestern. Imorgonbitti när jag går av så har jag 3 veckor kvar till semester. Nedräkning pågår. Nästa vecka när jag går av efter helgen, så har jag gjort hälften av nätterna. Nu är det dags att klä på sig och gå ut och gå.

Torsdag

Ligger och tittar på IFK Göteborg - Malmö FF nu, hinner se första halvlek sen är det dags att bege sig ut mot midlanda för att plocka upp mammsen och pappsen. Snacka om att dessa 2 veckor har gått fort, känns som om det bara var igår som det åkte. Men jag klagar ju inte på att de kommer hem.
 
 
 
 

Bomb

Det är en misstänkt bomb i Halmstad, på stålverksgatan, den hann man gå förbi några gånger under min korta tid där nere, gick var ju det enda jag gjorde där nere för att försöka döda några timmar och min hemlängtan. Den röda pluppen är där jag bodde. 

En månad

eller 4 veckor!

Onsdag

Försökte sova igår, det gick ju sådär, vaknade alldeles förtidigt, men vad är det att göra åt det? Det är bara att pina sig igenom den här natten och hoppas att jag kan sova längre idag. Jag satt och bläddrade i svts öppna arkiv igår i förrgår och hittade sjätte dagen. Jag kommer ihåg att jag tyckte att den serien var så hemsk, men nu så tyckte jag att den var bra. Har ju tur att det finns 24 avsnitt utlagda ifall att det skulle bli lugnt någongång under mina 5 månder natt. Kakeldekoren som jag beställde häromdagen kom redan igår. Så nu är det bara att vänta tills nästa vecka när jag har tid att sätta upp den.

Måndag

Imorse så kom Sofie förbi och vi gick ut och gick en liten sväng innan vi gick upp och fikade och snackade lite skit. När hon åkte så kände jag såhär, jag kan ju inte gå och lägga mig nu, jag går ut och går istället, sagt och gjort gick ner till Lidl och köpte bea och sen gick jag runt och hem igen, blev 8.8 km och med de 3.8 jag och Sofie gick så får jag väl känna mig nöjd för idag. Nu är frågan vad jag ska hitta på nu, vila och ta det lite lugnt innan det är dags att göra middag kanske? 

Nu kör vi

Idag påbörjas schemat, det sista schemat innan SEMESTER!

smält

Imorse så gick jag till farmor och farfar, för jag hade lovat att följa med ut till stugan och hämta ett bord. I stugan så hade det smält väldigt bra sen förra veckan då jag var ut. 
 
Med bordet på plats hemma, så kunde första middagen avnjutas ute på balkongen. 

Kakeldekor, igen...

Idag gjorde jag det, beställde kakeldekor. Det blev hel gråa, för jag tänkte att det håller nog bättre i längden. Men nu får jag nog leva på vatten tills lönen kommer på fredag, men vad gör det? Så Frida du kanske har lust att hjälpa mig att sätta upp de när de kommer? Lär väl ta 1 vecka eller 2 tills de kommer. Anledningen till att jag beställde de nu är att jag råkade köpa ljusrosa handdukar nere på Ullared och det matchar ju inte så speciellt bra med senapsgult.

Kära klantverkare

Jag har fått en idé! Skulle det vara möjligt att bygga en bänk till balkongen? Typ en sån som mamma och pappa har på balkongen, men att man bygger den i något material som står emot väta lite bättre? Tanken är att man skall kunna sitta på bänken också, för plastlådan som är där nu, sviktar lite väl mycket bara av att man ställer en stol på den. Så min fråga är kort och gott, kan ni åstadkomma något sånt här typ?
 

Vår på balkongen

Var hem till Eva förut och hämtade plattorna till golvet och balkongbordet. Blev rätt bra tycker jag om än lite rörigt med så många färger på liten yta. En annan stol så skulle det nog se ännu bättre ut. Sen så har jag en fundering på om det går att sitta på plastlådan? Står inget om det på hemsidan eller någon annanstans.  
 
Sen så stämde kanske inte allt så bra som det hade kunnat göra. SÅ PAPPA JAG HAR JOBB ÅT DIG NÄR DU KOMMER HEM. 
 
 

Fem veckor

kvar. 

Världens bästa farmor

I fredags så var jag och åt hos farmor, hon hade gjort biffstroganoff och det var så jävla gott, till det så hade hon gjort lök i ugnen, som hon glömde bort. Löken blev också skitgod, men saken är ju den att när man gör mat i vanliga fall så har man aldrig tid att vänta de där extra minuterna, men den här gången fick de några extra minuter. Det var så gott så att vi råkade äta upp allt, men det blev lite sås över, så den fick jag med mig hem. Så idag var jag och köpte lövbiff som jag ska steka och lägga ner i såsen. Jag hoppas att det är lika gott som farmors, för jag längtar redan till lunchen imorgon. Nu ska jag plocka ihop sängkläderna och sen bädda rent. Sen tror jag att det blir ett bad, är dock osäkert om jag kommer att komma upp därifrån sedan. 

Söndag

Dagen började med att jag gick till kyrkan, är nog första gången jag är i kyrkan som det inte är dop, bröllop, skolavslutning eller begravning. Det var nämligen bebissång, var lite härligt att det inte var så strikt som det annars kan vara i en kyrka. 


Solen sken när vi satt i kyrkan, så jag blev sugen på att ta en promenad, sagt och gjort, när allt var slut så gick jag hem, åt lite och sen bytte jag om och gjorde mig iordning för en promenad.Hade tänkt att jag skulle gå riktigt långt, men det blev bara 12,5 km. Men det får duga, mina ben gjorde lite ont sen den ofrivilliga löpningen igår.
 
Blev upplockad av farmor, farfar och Vicki och vi åkte till minneslunden där Nenne ligger, eftersom hon skulle ha fyllt 97(?) år idag. 
Sen for vi ut till stugan en sväng, för farfar ville se hur det såg ut. Sagt och gjort jag körde dit han ville. Sen fick jag bråttom hem till hockeyn igen, men idag hann jag hem innan matchstart, men det var med andan i halsen. Eftersom alla andra lägger upp bilder på sin mat, så tänkte jag göra detsamma, bara det att jag råkade äta upp maten innan. Men det var gott iallafall, fläskfilé, gullök och vitlök med bea till. 
 

Lördag

Dags att göra sig iordning för att gå på kalas och sen är det bara att ladda inför SM-final Nr 1. Har en känsla som säger att Skellefteå kommer att vinna ganska stort idag, jag hoppas dock att min känsla är fel. Nu en dusch sen är det dags att traska bort mot Södermalm, via mamma och pappa för att ta in posten.

Torsdag

Imorgon efter jobbet så måste jag ut till birsta för att titta på något prinsessaktigt till Klara. För på lördag så ska jag på 3-års kalas. Frågan är bara vad jag ska hitta på? Tips mottages gärna. Nu ska jag snart ta och hoppa i säng och titta på Sofias änglar och sen ska jag sova tills klockan ringer för sista gången den här veckan. I helgen måste jag försöka ta mig ut och ta några löpsteg, jag vet ju att jag kommer att dö, så det kan ju vara bra att börja, då det bara är 21 veckor kvar till tjejmilen. 

Onsdag

Efter jobbet idag tog jag en prommis med Vicki, prommisen slutade hemma hos farmor och farfar. Gick förbi mammsen och pappsen och hämtade det som jag glömde igår, samt tog upp posten. Kom hem, såg att de hade sanerat ur lägenheten som det brann i i lördags. 
 
Kom hem, gjorde iordning lite tillbehöver till lunchen imorgon. Passade även på att göra lite nötter som jag kan gnaga på nu till sveriges mästerkock. 
 

...

Sex veckor

Jaha

Ledigdag idag, vaknade kl 3 inatt av att jag tokhostar och har ont i halsen. Lyckas somna om, vaknar sen vid 8 och känner att det gör ont i hela kroppen. Jag som hade tänkt gå ut och gå och kanske försökt tagit ett löpsteg eller två. Något positivt är att det bara är 27 arbetspass (20 nätter 6 dagpass och 1 kvällspass) mellan mig och min första betalda semester.

B.S.T.L

Luleå är i SM-final, så nästa söndag är det jag som åker upp till Luleå. Pappa han sviker och drar till Kina istället, hur tänkte han då? Nu sova, imorgon väntas ett pass med plusmeny på jobbet, dvs 7-21:30.
 

Torsdag

Var med Pillan på birsta idag och shoppade lite smått och gott, bland annat 3 linnen, lunch och löparskorna som jag har suktat efter länge. Så nu får jag leva på hullet resten av månaden om jag ska ha råd att åka på allt som jag har planerat framöver. Men de planerna får vänta tills imorgon, för ikväll ska jag på O´learys och fira Robin och titta på Luleå matchen, och få tänker jag minnsan inte bara dricka vatten och titta på när de andra äter. Var ju tur att man har en stor bil, när någon har köpt en stor tavla, som inte får plats i sin egna bil, eller vad säger du Pillan? 
 
En kycklingsallad utan kyckling och brödkrutonger, men med buffelost. Man får se till att göra sina egna specialare på wayne´s.

Onsdag

Middagen står i ugnen, bara att vänta på att det ska bli klart nu, så man få kasta i sig lite mat och sen gå ut och ta en långprommis, så jag hinner hem till hockeyn.
 

Sju veckor

eller 4233600 sekunder kvar

Bekännelse

Nu känns det som om vi är inne i en period med patienter överallt, förhoppningsvis är det bättre imorgon när jag kommer till jobbet. Känslan i luften var bättre när jag gick hem än vad den var mitt på dagen.Åkte och hämtade mamma på birsta, sen åkte vi och fick däcken bytta på Heinz. Sen bar det av hem till mamma och pappa och titta på hockey, sitter dock här själv, så man kan ju fundera på varför jag inte skaffar dessa kanaler själv istället? Eftersom typ alla redan vet det, så kan jag väl gå ut med det offentligt, jag fick en liten påskpresent, nämligen fast jobb. Jag sa det dock inte till någon eftersom jag var rädd att det kanske skulle svida i ögonen på vissa, så kan man ju undra hur det kom ut? Nu har jag en dag kvar att jobba innan det är dags för en ledig dag och lite sovmorgon. Nu dags att boka hotell!

:(

Skulle boka hotell, men det gick tydligen inte. Så nu får jag väl leta vidare.
RSS 2.0