Sjukhuset

Än så länge så har jag bara legat och kollat på sjukhuset, men nu är det dags att ändra på det. Ska nog ta och gå ut i det vackra vädret. Senare så ska jag åka och kolla på kök tror jag.

Jag tål inte blondinbella, hon ser så fejkad ut och tror att hon är någonting, det är sånna som hon som gör så att man inte tål stockholmare. Gör oss en tjänst och läs inte hennes blogg då kanske hon försvinner.

=)

Fick släktträds tjosan av Pelle förut och kom fram till att farfars farmor och mormor (tror det blir så?) hade fina namn, Mina och Edla =)

Göteborg

Nu är jag hemma från Götet igen, har en massa bilder som jag ska ta och ladda över till datorn, eller om jag väntar med det. Dock är det inga seriösa bilder, fast det är det väl aldrig?

Vad gjorde vi i Göteborg då? Den frågan ställde jag mig själv nyss och kom fram till följande. Vi kom ner till ett snöande Göteborg vi checkade in och la oss på rummet ett tag sen gick vi ut på stan och käkade och sen så gick vi på bio och sen hem och sov.

På onsdagen så gick vi på stan men Vicki tröttnade snabbt och gick hem. Jag och Sara gick en sväng och hittade många konstiga affärer men vi köpte ingenting utan gick hem och la oss och vila ett tag och sen så gjorde vi i ordning oss för att gå ut, men det hela slutade med att vi bara kom till hotellbaren där vi kollade på fotbollen.

Torsdagen började med att Sara höll på att riva sängen men sen så somnade vi om igen och sov tills klockan ringde då vi efter mycke om och men började packa ihop och sen så checkade vi ut och låste in väskorna på järnvägsstationen och gick sen på stan. Jag tog en prommenad och hittade subway, det var en bit att gå men nu vet jag ju vart det är, och om man vill så kan man faktiskt ta spårvagnen om man känner för det.

Klockan 18:42 så rullade tåget ut från perrongen mot Stockholm, i Stockholm käkade vi och sen satte vi oss på tåget hem, och på det tåget så satt jag och läste teori ända till Söderhamn, värt att påpeka att vi åkte loktåg, så det tar längretid än X2000.

Vi kom hem i natt vid 4 och kom i säng vid 5 och klockan 9 kommer mamma och väcker mig, men jag orkade inte ens öppna ögonen så jag lyfte bara på foten och somnade om och tvingade upp mig vid halv 11 istället och då klädde jag på mig och gick ner på stan med mamma.

Ikväll så kommer Lindbergs hit och ska äta, vet inte vad det blir för något, men en gissning är VITLÖK. Lär nog bli hockey också om jag känner Joss rätt?

Göteborg

Första riktiga lovdagen idag och jag är redan uppe och klocka är knappt 7. Men det är inte frivilligt utan det är för att om en timme går tåget till Göteborg =) Dock har jag packningsproblem, får inte igen väskan och jag har knappt med mig någonting, tror den krympte när de var för sig själv i Spanien och vandrade runt.

Kommer hem igen på fredag har jag för mig. Igår så vann Timjå tyvärr, men vi får hoppas att det bara var en engångs företelse. Nu ska jag packa det sista för snart kommer Vicki och farfar och plockar upp mig.

Hockey

Jag och Ulrica var ute och gick förut med Diza och det var väldigt kallt. Nu så sitter eller ligger jag rättare sagt och kollar på hockey, det går ju int så bra om man säger så.

Packa måste jag också göra, eller jag har börjat men jag vet inte vad jag har glömt att packa, men det kommer jag väl på när jag kommer ner till Göteborg. Tågbiljetterna ligger i handväskan iaf och det är väl nästan huvudsaken.

Isbit

Igårkväll så var jag och Carro ute och gick och det var väldigt kallt vill jag lova. Frös flera timmar efter att jag kom hem, men nu så har jag tinat upp igen.

Idag så har jag hunnit med att gå på stan och köpa tekakor inför imorgon, sen så har jag inte gjort så mycket, ska ta och städa mitt rum en snabbis och sen så tänkte jag att jag skulle börja packa lite smått, för ikväll är det hockey, och då ska vi hoppas på att Timjå förlorar =)

En efter en trillar de av

Jag som har kämpat så hårt med mina naglar och nu så går de sönder en efter en =( Men ska försöka hålla mig ändå =) för annars blir mamma sur på mig och det vill man ju inte, helst inte nu.

Longtailpotatis

Skulle skära potatis förut till middagen och det var lika stora idag som i onsdags, såg ut som long tail båtarna i thailand, var nog nästan så att en thailändare skulle fått plats i den.

Söndag

Imorse så var mamma och jag ute i birsta och kollade på datorer, hittade en som var jättesöt men den var bara på 14 tum, så vi åkte och handlade istället och sen for vi hem. Håller på och laddar mammas stone nu eftersom jag ska lämna in min telefon så måste jag ju ha en mp3 till Göteborg så då tog jag den av henne =) Hon fick den ju av mig så den är ju nästan min.


Bortskämd.se

Anmäld

Inatt så anmälde jag mig till att ge blod, liksom varför ska jag inte göra det? Jag är inte spruträdd men jag tror jag är frisk och det är blodbrist så då kan man lika gärna göra det. Imorse så väckte mamma mig jättetidigt typ vid 9 så då var jag upp och letade påskägg :P

Sen så fixade jag mig i ordning och vi åkte ut till birsta, gick där en sväng sen for vi hem med mamma och farmor och åkte ut till stugan. I stugan så träffade vi de nya grannarna från Stockholm, de verkade trevliga och de skulle vara där mycket i sommar sa de så det är bra.

Strax innan vi hade frysit till isbitar så åkte vi tillbaka till farmor och farfar och käkade där med hela släkten och fick väldigt bra påskpresenter =) tacktack.

Grillat när det är som godast

Ikväll så har vi varit uppe i Indal och käkat, gott som alltid =) Grillat, även att jag och Carro gick och pratade om hur gott det skulle vara med grillat. Vi var även ute och gick med Diza och jag blev jätterädd för mamma nästan hoppade åt sidan och jag såg bara nåt som låg på backen (då vi var inne i skogen och gick i det kolsvartamörkret) jag tror att det är en älg eller ett lik så jag ger väl ifrån mig nåt skrik, sen så gick jag och var rädd hela vägen tillbaka.

Mobiltelefon

Jag har varit ute och gått med Carro och Eskil vi gick runt ett tag men Eskil var så seg tyckte Carro. Sen så gick jag hem och satte mig här vid datorn och började kolla på ny mobiltelefon men ja tror att vi har löst det på ett nytt sätt istället så nu är jag lugn.

WebTv

Måste säga att web tv är förjävla bra.  Alla kanaler har så att man kan se de programmen man vill se gratis utom fyran. De enda som de har gratis är några gamla program som ingen vill se. Femman har bara svenska program men de är oftast de man vill se för de har man missat medan de amerikanska måste man se när de är, för annars är man efter.


Svt är ändå bäst, där kan man kolla på alla tre avsnitten av andra avenyn på engång så det har blivit en tradition att kolla på de på söndagarna, de finns en massa andra program där också. Trean lägger ut nästan alla sina program tror jag? Programmen jag vill se finns där iaf =) Svt har bäst bild också för om man förstorar på femma och trean så kan bilden bli lite grynig, kan iof bero på storleken på skrämen också.
 
Så tv4 ni är sämst, sen har ni inte så mycket bra program heller mer än i en annan del i Köping.

=)

Om det var någon som missade det så hade jag kul igår =) Nu ska jag gå och sova tror jag, känns som om jag behöver lite sömn och hoppas att ingen ringer och väcker mig imorrn bara för att jävlas, ja jag sov fast jag sa att jag inte gjorde det.

Problem

Jag har ett problem, jag skulle behöva skicka in min telefon för att få knappsatsen bytt samt att de måste kolla upp varför jag inte kan svara. Men saken är den att då är den borta i minst 2 veckor och utan telefon går det ju inte att vara, så nu funderar jag på om jag ska ha kvar de såsom den är ett tag till och vänta tills det kommer någon ny som jag vill ha. (För jag vägrar använda telefonen som vi har hemma, om man trycker på 2:an på den så får man med alla andra siffror också, fast knapparna är större än på den jag har nu men ändå är de störda.)

Finns en telefon som jag vill ha nu men den är inte ny utan har funnits i ett år och om man har läst resentionerna så är inte musikspelaren som finns i den, den allra bästa fast den kommer från bang olufsen. Så hur ska jag göra?

Skärtorsdag

Igår fyllde jag som sagt 18 och Vicki kom hit med mina paket och sen så sminkade och fixade hon till mig, sen  käkade vi här när Lisa och Victor äntligen kom, efter ett tag så gick bort och spelade fia med hut, trodde du ja, så det kan låta och spritleken, hette den det? Var kul tyckte jag iaf =)

Idag så ser jag förjävlig ut i håret, har både dust it och en massa spray och när man har sovit med det så ser det ut som ett råttbo. Fick nyss påpekat för mig att fläkten var väldigt dammig, så jag måste väl ta och städa den innan dammråttorna anfaller, har jag otur kanske de vill bo i mitt hår.

Vi tacka för alla presenter =) tack så mkt

Arton

Nu är jag 18 år och nej det är ingen skillnad, pappa har slutat snusa så han har ingen nytta av att jag fyllt 18, ska vara krogen då. Ska städa nu innan de kommer, Joss skulle komma så fort hon hade hittat på något djävulskap som jag ska få, är kanske Jögge eller en fiskmås eller nåt som har med Jesus att göra eftersom just det är mitt smeknamn.

Höll nästan på att glömma bort att det är påsklov nu =)

Inne på mina sista timmar

Nu är jag inne på mina sista timmar som omyndig. Håller på och pluggar kemi nu men jag fattar ingenting så den kan gå och dö, blir så jävla irriterad när jag inte fattar någonting. Eller så är det paniken som börjar göra sig påmind.

Sitter och kollar på hockey samtidigt på Modo - Timjå, håller mina tummar för modo får hoppas på det för jag vill inte att det ska stå en massa bra rubriker om Timjå imorrn på min födelsedag.

Söndag

Idag så har jag gått framochtillbaka till stan, det var härligt väder ute dock tyckte jag att det var väldigt långt hem idag. När jag kom hem så la jag mig i soffan och kollade på en film och började frysa som satan. Ikväll blir det att baka och kolla på andra avenyn.

Idag fyller Pelle Strand år det betyder att det är 3 dagar kvar tills jag fyller år!

Jag var visst inte tom i skallen

Idag så vaknade jag 06:17 med världens huvudvärk, lyckades somna om till 9 då någon skrev på msn, jag hade tydligen glömt att stänga av datorn inatt. Känner mig som en riktig grinkärring idag ont i huvve och träningsvärk i armarna, som tur är så är det lite bättre nu men jag känner mig fortfarande sur :S jag som brukar skratta värre än en fiskmås.

Igår så satte jag Joss på ett uppdrag och hon klarade det galant, eller jag tror det iaf, jag fick en bild på vem det kunde vara. Så en stjärna till privatdektektiven Joss von Sune.

Idag så fyller farmor och Olivia år så grattis till er

Rostbiff

Pappa försökte vara rolig förut genom att lägga rostbiff i min säng, dock misslyckades han totalt och jag blev bara surare. Det var bara roligt igår, undra vart den där jäkla rostbiffen legat inatt, inte i min säng iaf för jag säkerhetskollade igår eftersom jag hade lagt den i pappas säng.

Pundrar Britta från navet

Sitter hos farmor och farfar och väntar på skjuts hem, det regnar som bara den =/ men blir ju deprimerad och ledsen som lilla Åke. Idag har jag inte gjort mycket, spelat pundrar Britta från navet och haft idrott. Asså jag tål inte människan, vet inte varför men jag gör det verkligen inte, kan ha att göra med att hon alltid smörar.

Ikväll så blir det att läsa ut ego girl och sen så blir det nog lite tv också. Kan även meddela att jag har jävligt ont i min stortå ifall någon undrar, ser jag en motorsåg finns det risk att jag tar den och sågar av tån.

EGO GIRL

Började läsa Carolina Gynnings Ego girl som jag fick igår. Och jag har redan läst 80 sidor och det är väldigt mkt för fröken Sandström har väl aldrig läst så många sidor på 1 timme förut eller ens på samma dag tror jag. Men fick lägga ner för ikväll nu för jag fick blogg abstinenst och sen så är det ju den elake kocken på tv nu.

Lär nog läsa ut den där boken i helgen, tänk om körkortsboken kunde vara lika lättläst, då skulle jag nog ha körkort inom en snarframtid.

Framtidsresan

Idag slutade vi tidigt så jag och Joss åkte hem och jag lagade mat, hon lever än iaf tror jag? Vi satt och kollade på någon hyper sak på tv sen såg vi nya tider. Sen tog jag bussen till mammas jobb och vi handlade och så. Vi skulle käka på subban till middag men det var så mycket folk där så vi gick på hemköp och köpte skinka.

image137

Redo att flytta hemifrån

Nu så har vi firat mig och mamma =) Jag fick cocktailglas av Robin och Frida som vi ska inviga på onsdag =) Hade jag haft batterier i kameran så hade det kommit en bild. Sen så fick jag flyttahemifrån grejer, tallrikar as fina, glas, skål och en karaff =) Ville inte ha mina grejer från Farmor och farfar och Nenne utan ville spara det tills det är lite närmare tills jag fyller år, tror jag vet vad det är men ändå :P

Väskan har gjort comeback

Idag har jag och Joss kommit fram till att man ska nog vara tysk om man vill bli en professor eller smartskaft. Min väska har gjort comeback förresten, eller den är på metso men kommer väl hem snart. Håller på att leta fram några recept som jag kan baka tills på fredag, men får se om jag hittar nåt.

Jag och Joss har nyss gjort en deal, bara så ni vet är hon en jävel på negerbollar.

Grattis

Grattis mamma =)

Liverpool

Modo förlorade mot Timjå, jävla skit kan man säga för att spara på de fula orden. Liverpool tog nyss ledningen mot Inter iaf genom Fernando Torres =) Så nu är det nästan klart att de går vidare i champions leauge, tror inte att Inter gör 4 mål på några minuter.                                                                                                  

Väskan vart är du?

Loggade in och kollade om de hade hittat mitt bagage men det hade de inte gjort. Vi har tyvärr inte hittat ditt bagage men vi fortsätter att leta och tack för att du väntar. Har jag något annat val eller? Är säkert någon färgblind spanjor som tagit den, inte för jag tror att man kan vara färgblind på rosa då men. Någon som upptäck en rosa väska på vift så är det nog min. Skulle behöva ha den inom två veckor för då ska jag och den åka till Göteborg

image136

Sportlovet är slut för detta år =(

Känns som om det är måndag idag, men det är det inte vilken tur. Bara 3 dagar  kvar till helg, känns mycket skönt, ännu skönare med 6 skoldagar kvar till påsklov. Och detta säger jag efter att ha gått 1 dag i skolan efter sportlovet. Imorrn fyller mamma år, 40 närmare bestämt, och när hon fyller år betyder det bara att det är 1 vecka kvar tills jag fyller år och påsklov i år =)

Sitter och väntar på att pappas telefon ska ringa och att de säger att min väska har nu kommit till midlanda. Dock har jag börjat tvivla på att den ska komma idag, så får väl gå i de hemska jeansen jag hittade imorrn också. Ska väl ta och plugga lite matte nu har prov imorgon, för halv åtta då blir det att kolla på hockey och sen så är det fotboll också Liverpool spelar ju =) Så ikväll håller vi tummarna för Liverpool och Modo.

Bye bye ät inte äppelpaj

Santiago Bernabéu



Lägg märke till bubbelpoolen som finns i motståndarnas omklädningsrum. Stolarna på avbytarbänken var hur sköna som helt. Santiago Bernabéu är hur mäktig som helst. Polisbilen där är till för hästar, sen så var jag ju tvungen att ta med bilder från tunnelbanan också.

Hemma

Nu är vi hemma från Madrid, så trött så orkar inte lägga ut några bilder nu, men det kommer. Min väska är kvar i Barcelona också :( så jag vette gudarna hur jag ska överleva, sulorna ligger i den eftersom jag inte kunde ha de i skorna när jag flög.

Hola from Madrid

Igar var vi som sagt pa Real Madrid - Espanyol. Real vann ju saklar =) Var hur stort som helst, vi satt nere vid planen och ibland var det nara att bollen kom till oss, hade ju varit grymt om den gjort det. Idag har vi gatt runt pa santiago bernabèu och kollat, var som sagt en grym arena. Knàppte en massa bilder sa bilder kommer nar jag kommer hem.

Ska val snart ga och lagga oss vi ska upp tidigt imorrn for att ta flyget till Barcelona och sedan hem till Sverige igen. Blev jatte glad igar nar vi klev av planet, det kom ett sms fran Joss dar det stod att jag kunde andas ut for Lule behovde inte kvala, gud sa glad jag blev.

De kor som nagra galningar har i iaf sa jag ar glad att jag inte ska ovningskora har, och de parkerar mitt i gatan och tutar som nagra galningar. Vi har forresten akt spansktunnelbana idag, gick valdigt smidigt.

Hala Madrid

Nu har jag packat, det blev typ ingenting som jag har med mig men det blir nog bra ändå, kameran är med iallafall. Ska se kustbevakarna nu och sen så ska jag väl sova för 05:45 kommer skjutsen och då ska jag vara klar och ha packat det sista, kom på en sak som jag har glömt att  packa som måste med, men får ta det imorgon. Så blir väl uppgång vid 5 eller något, frukost är överskattat, skippar man den kan man sova 10 min längre =)

Om ni inte har förstått det så drar jag till Madrid imorgon och ska kolla på Real Madrid - Espanyol =)

..................

Nu ska jag kolla på Robins sen så ska jag packa och sen sova, men nu är det Björn som gäller.

=)

Ikväll är Björn Gustafsson med i Robins =)

Fredag

Idag så väckte pappa mig halv 10 och vi stack ner till stan och jag gjorde nya sulor. Sen så käkade vi på Subban, satan vad mycket godare det var här hemma mot för nere i Stockholm. För tillfället är jag irriterad att det ska vara så svårt att fatta något så simplet?

Ska städa lite nu sen ska jag kanske börja packa, inte för att jag behöver har med mig så mycket då. Ska väl typ inte ha med mig någonting, eller jo kameran ska jag ha med mig men den vågar jag inte lägga ner i resväskan.

Milliliter

Nu har jag och Carro varit ute och gått, vi gick runt kyrkan och sjöng till Björn Gustafsson, haha tur ingen hörde, sen gick vi in till Carro och kollade på några djurräddare eller var det var sen såg vi en gubbe som hade fått en krok rättigenom ansiktet, det såg riktigt läskigt ut. Ikväll ska jag gå och sova tidigt för klockan 10 ska jag vara hos håkan, sen lovade pappa frukost på subban =)

100 ml - 7 ml - 7 ml =?ml

Mars

Att många fyller år i mars vet ju alla. Det  vanligaste datumet att vara född är den 14 mars, och jag känner ingen som fyller år då, och jag känner en massa som fyller år i mars. Just nu så ligger jag och väntar på att Carro ska vakna, ska fråga henne när vi ska ut och gå =)

Rubrik saknas

Igår när vi var upp till Indal så la mamma sig i bakluckan när vi svängde in på ljusstakevägen, och sen så ropade Stefan på Charlie, så att han skulle komma och hjälpa oss att bära. Så han kom ut och öppnade bakluckan och ut kommer mamma, han skiker MOSTER vad gör du hemma? och sen så sken han upp. 

Kina

Jag är as pepp på att åka till Kina, så nu ska jag spara pengar så att jag och mamma kan åka dit en vacker dag. Räcker med att  Jobba i sommar så är det resan + 5000 att handla för, vore najs.

Pottfrilla

Vet ni hur gott det är med grillat? As gott, var det i Indal idag och fy fan vad gott det var.

Nu sitter jag och kollar på Real, det går dock mindre bra för de, men men. Sen ska jag gå och lägga mig och kolla på roomservice för det verkar väldigt dött här. Blev inget ikväll eftersom jag inte hann hem innan Lisas buss gick från navet. Var och klippte mig förut idag också, så nu är pottfrillan borta =)

Grattis

Grattis världens bästa pucko på födelsedagen =)

Stockholms skabbigaste Subway

Joss hade med sig stor plånboken till Stockholm, funderade på om hon hade rånat en bank. Hon shoppade en massa fina saker. Själv köpte jag 2 tröjor, en mössa, 2 par skor, ett armband och en födelsedagspresent till mamma, sen käkade vi på Sveriges skabbigaste subway tror vi, den på kungsgatan. Vi kom in och tänkte vart fan beställer man? Sen kom det ut en kille och vi sa vad vi skulle ha, dock fick han fråga om några gånger för han kom inte ihåg. Resten får ni läsa nedan.

- Ska ni hade varma?
- Ja
- Just ja vi har slut ost
- Jaha? men det gör nog inget
- Jo det gör det, osten gör mackan
- Vi ser ut som frågetecken och jag får fram typ på subway hemma
- Hemma, hemma i Norge eller?
- Näe i Sundsvall
- Jaha, känner ni Denise från Tunisien, Sundsvall är väl en liten stad alla känner alla?
- Näe, jag tänker vilket jävla pucko, aldrig varit norr om lapplandsväsby
- Dressing?
- Aaa, vitlök =)
- Vitlök, vi har ingen vitlök, men det här är typ samma
- Aa men ta den då.

Sen var det tyst ett tag och när vi skulle betala så säger han:
- Ni får lite rabatt eftersom vi inte har någon ost, nått att dricka?
- Aa
Tyst ett tag vi väntar på att han ska säga vilken, för det stod flera sortes muggar där.
- Vilka muggar är det?
-
Bestäm själv, vi är i Stockholm nu, där tar man bara.
- Jaha tänker jag och Joss och tar den största muggen.


Dressingen smakade inte ett dugg vitlök och vi fick ingen kaka. Näe tacka vet jag Subway hemma i Sundsvall =)

Stockholm

Jag måste ha varit snabb idag för jag är redan klar och har fixat allting, väntar på att klockan ska bli 7:52 så att skjutsen ner till järnvägsstationen kommer. Har lyckats pula ner allt i jackan så att jag slipper ta en väska.

Nästa station centralen

Vilken tur hon hade =) Ska skicka ett sms när ja vaknar imorrn för då är landar hon i Frankfurt. Sen ska jag sitta på tåget i tre och en halv timme =) jag gillar faktsikt att åka tåg. Sen ska jag shoppa en jäkla massa i Sthlm om jag hittar shopping motivationen, känner inte av den i nuläget men den kommer nog när tåget kör in på centralen.

Nu ska jag lägga ner tågbiljetterna i handväskan och leta fram banden, sen ska jag kolla på tv tills jag ska sova, inte för jag vet om det är något bra på tv. Kommer hem om 24 timmar om tåget är i tid, men det har ju varit sent förr, men imorrn hoppas jag att det verkligen är i tid.

Aha

Jag fick en aha upplevelse att jag skulle köpa något åt någon i Stockholm imorrn, men kommer inte ihåg vem, så om du känner att det var du, säg till så fixar jag det. För koll.nu har inte koll på allting för stunden, har knappt någon koll alls.

Brumm brumm

Idag har jag övningskört, hon sa att hon ville åka till okq8 men att jag fick bestämma vägen, och sen så fortsatte hon att säga olika mål, och sedan parkera på målen och en massa sånna saker, så backa är jag en jävel på nu. Sen skulle jag köra efter skyltar, vilket inte var lätt eftersom man vet vart allt ligger, men jag skulle spela dum turist. Allt gick bra förutom att en lastbil höll på att preja oss av vägen och då jävlar tände Ingela till, fick avsluta allt med att fickparkera, vilket faktiskt gick bra, haha vred på ratten åt rätt håll.

Mamma har börjat sin resa hemmåt, fick sms förut och då satt hon i taxin påväg på flygplatsen som låg 3 timmar bort eller något sånt.

Fan helvetes jävla skit fan

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!

AA

Funderar på att gå och sova snart, har ju 3 avsnitt av andra avenyn att kolla på innan jag ska sova. Och jag ska ju faktiskt köra bil imorgon vid halv tolv tror jag det var, sen måste jag peppa för Stockholm också, eller rättare sagt inte vara vaken förlänge så att jag orkar upp på tisdag.

Allergichock

Idag har jag varit hyper duktig. Jag har dammsugit under sängen, försökt möblerat om tills jag insåg att det bara går att ha så som jag har det i mitt rum. Men nu är det rent och fint iaf, hann med att städa garderoben också innan vi skulle bort till farmor och käka. Sitter kvar borta hos dem, funderar på att gå hem snart eller vänta på pappa.

Så min dag idag har bestått av städning, så nu måste jag nästan ha städat för hela det här året. Tiur att man inte är dammallergiker för då hade jag nog inte levt vid det här lagret.

Fuerteventura



Haha alla de där bilder är från den veckan vi var där, uscha vill inte veta hur många knäppa bilder det finns på oss allt som allt, typ som när vi lekte kossor?

Från den gamla goda tiden

Tänkte bjuda på lite bilder från när 5A på skönsmons skola var på klassresa, haha satan hur vi såg ut!




Finns mer bilder så säg till om ni vill ha.

Vickilina

Nu ska jag fixa mer dricka och sen så ska jag nog börja städa innan jag somnar, kan ju inte somna nu direkt. Ska även fråga Vicki om hon ska göra någonting imorrn eller om hon har lust att färga håret på mig när det är byggkväll, om nu ens Pelle ska in. Men msn funkar inte för tillfället, kan ju alltid skicka ett sms om det inte vore för att telefonen låg inne på mitt rum och jag sitter här.

Städtant

Känner på mig att jag kommer att få ett städryck inatt, vilket vore väldigt bra, men en sak oroar mig bara. Jag brukar ju få de runt 1-2 snåret på natten, men imorrn är det ju vasaloppet och jag brukar alltid vakna tidigt när det är det =/ illa. Vet inte varför jag vaknar heller? jag sitter ju inte dirket och kollar på det :S Men det är ju lov så jag kan ju sova senare i veckan.

Björn Gustafsson

Dagens var inte i närheten av lika bra som den förra veckan. Sitter och lyssnar på den igen nu, vet inte vilken gång i ordningen det är men det är inte den första iaf.

Du är en blick, och den är mörk, och den är varm.
Å jag vill dansa med din midja i min arm
Du är doften av viol
Du är restskatten från ifjol
Du är en helt fantastisk tjej
Du är Beatles å Leila K
Du är glad och elegant
Du är laktosintolerant
Du är strösslet på en glass
Du är det roliga i hasch
Jag kan diska, laga mat, va i tid och aldrig sen
Å jag tycker de e jättekul att lyssna på problem

Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg
Denna sången är till dig Carina Berg
Carina vi två skulle passa bra ihop
Häng me mig hem till Götet å gör slut me
Kristian Luuk

Carina du är änden på min fantasi
Du är brödet man vill lägga korven i
Du är hej och skepp å hoj
Du e sodastreamad oboy
Du är allt en man kan få
Du är bättre än Die hard 2
Du e Jane å jag e Tarzan
Gör slut med han från Hassan
Du är vacker och unik
Min pappa är rik
Jag har tre meter i tak och lakan av sammet
Ta mitt nummer utav Kristian efter programmet

Carina Berg mitt hjärta slår så hårt för dig
Så gör slut me Kristian Luuk bli ihop me mej
Carina låt oss vandra natten vidare
Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare
Carina jag står chanslös jag är evigt din
Jag vann över Kristian ganska lätt i plockepinn
Du kan mejla mig å tacka eller om du tänker om [email protected]
Jag vet att vi skulle passa bra ihop
Å jag vill att du gör slut me Kristian Luuk

Björn Gustafsson

Hade glömt bort hur skön röst Håkan Hermlin (heter han så?) har. Nu ska jag kolla Björn Gustafsson. Ingen låt var förövrigt bra idag. Hatar Charlotte hon ser så 90 tals aktig ut och är nog värsta divan också.

Jag ser det snöar jag ser det snöar, det var ju förjävligt

Idag skulle jag och pappa börja städa hade vi tänkt, men vi sköt upp det tills imorrn för vi kom att om vi städade idag så skulle det nog vara stökigt imorgon igen. Vi har även varit på stan och kollat på present till Charlie, men vi gick bet, så jag får väl rita en teckning till han eller något.

När vi kom hem så tänkte vi kolla på Skellefteå - Luleå men då var matchen uppskjuten pga att brandlarmet hade gått, så vi fortsatte bläddra vidare och då såg vi att Djurgården - Brynäs var inställd för då hade någon vaktmästare borrat hål i kylanläggningen. Så vi tittar på Frölunda - HV71 i hopp om att Luleåmatchen ska börja snart.

Det snöar ute, blää för snön, vi vill ju ha sommar.
RSS 2.0