Trötter

Ikväll så gör jag min sista kväll på 1½ vecka, skönt värre, nu kan man snart leva ett vanligt liv igen. Är inne på dag 9 av 11 och jag börjar känna mig slut nu, för jag är konstant trött, men det är bara 19 arbetstimmar kvar innan jag är ledig i 3 dagar för att sen köra en 7-dagars.

Onsdag

Ska snart börja rulla mot jobbet för att göra dag 3 av 11, bara hoppas att resten av dagarna går lika fort som de två första har gjort =) Imorgon börjar jag 7, undra hur det ska gå när jag har sovit till halv 9 flera dagar i rad, men det löser sig nog.

Måndag

Nu kör vi, idag är jag inne på dag 1 av 11. Har varit jäkligt effektiv på morgonen och hunnit med betydligt fler än vad jag trott. Nu har jag lunch, jag hatar att ha lunch för man blir så trött då + att man bara sitter och väntar på att tiden ska gå, tänkte ta en promenad förut men vädret ville inte riktigt vara med mig, så blev datorn istället.

Mamma är nere i Gbg nu, och igår när vi släppte av henne så fick jag en konstig känsla, först var det som när hon åkte och var borta i många veckor på jobb, men sen kom jag att tänka, men va fan det är ju jag som ska åka till Göteborg och inte mamma, iallafall brukar det vara så.

NU har mina 45 min rast gått, så nu blir det att återgå till arbetet.

Tisdag

Då var det dags för ytterligare en kväll på jobbet. Som tur är det inte lika varmt idag som det var igår. Jag tycker tiden har gått fort fram tills nu, så håller tummarna för att resten av kvällen fortsätter i samma takt så man får gå hem någongång ;) Imorgon så jobbar jag dag sen så är jag ledig i två dagar och då vankas det gatufesten, och jag skulle behöva ha varit på systemet men det får bli någon annan gång.

Första juli

Har rast nu i 45 min sen så är det bara 3 timmar och 15 min innan jag får helg. När jag slutar så ska jag åka på citygross och handla och sen ska jag hem och fixa lite frukost så vi har i bilen på väg upp inatt. Sen tänkte jag försöka stänga mina blå och sova några timmar så man har fått några timmar sömn tills då vi ska åka.
RSS 2.0