Stöde

Igår när vi kom hem från stugan, så säger pappa åt mig att komma ut, så jag går ut mot balkongen, och där sitter det en duva =O Gissa om jag blev rädd och äcklad, sen så slog pappa bort den med skurkäppen, och sen sprang han och jagade mig med den, behöver jag säga att sprang?

Sen så fick jag veta att jag alltid sjungit fel i blinka lilla stjärna, jag har alltid trott att det varit: liten diamant i skyn. Men igår så fick jag höra att det var fel. NU så passerade vi stöde så nu är vi snart hemma =) Och då blir det stuvande makaroner med bacon har farmor lovat ;)

Live från E14

Nu sitter jag på väg hem till kära Sundsvall igen =) Jag överlevde min första dag som sjuksköterskestuderande, hör ni hur det låter? Det låter helt overkligt, jag är ju bara ett litet barn ju. Det är bara att inse att jag börjar bli gammal. Det var mycket mer killar än vad jag trodde det skulle vara, det var säkert 20 stycken där. En från Kiruna och en från Malmö bland annat, sen så var det en hel hög stockholmare.

Packa?

Ska man packa? Vad ska man ha med sig? En penna? Ett block? Jag som slängde allt när jag tog studenten, för jag tänkte att det behöver jag inte. Har precis sett IFK Göteborg vinna över Elfsbog med 4-0 =) härligt värre måste jag säga. Nu ska jag snart ta och gå och sova, förhoppningsvis är jag så trött så att jag somnar på engång.

Pannknack

Idag så känner jag mig bakis, jag har ont i huvudet och allt snurrar. Men jag vet att det var jag som körde hem igår, så jag drack bara vanlig dricka. Jag har iallafall hunnit med att kolla på fotboll, Granlo - IFK Sundsvall, och Ifk vann med 4-0 om jag inte missminner mig helt.

Söndag

Nu så ska jag åka och kolla på Världens bästa Puckos match, och sen ska jag ta mig hem på något vis. Men det löser sig nog förhoppningsvis, men nu måste jag försöka få ordning på mitt hår som står åt exakt alla håll och kanter.

Tankar hit och dit

Nu har jag börjat vela och ha mig, är det verkligen det här jag vill? Kommer jag klara det? Hjälp jag känner ju ingen. Det är saker som snurrar omkring i mitt huvud nu, och när jag väl glömmer bort det, då är det någon som säger någonting om det, och då börjar jag grubbla igen.

En av frågorna kan jag svara på iallafall, och det är om jag verkligen vill det här? Och ja jag vill det, men jag hade hellre pluggat här hemma, men vad ska jag göra? Jag blir ju klar en termin innan än om jag skulle söka till jul, och samtidigt så finns det ju en liten gnutta hopp om att jag kan få förflyttning hit.

Förhoppningsvis så känns allt bättre om en vecka. när jag kanske har kommit in i det, men van kommer man nog inte bli på minst en månad iallafall. Ikväll så ska vi iväg på 40 års kalas, och har jag känner absolut inte för att gå men det ska jag göra ändå, vem vet jag kanske glömmer bort allt för en sekund. Annars får jag försöka tigga skjuts hem av någon.

Upp och ner

Nu så blev vår norrlandsresa inställd, jag kommer nog aldrig få se Kiruna skulle jag tro =O Snacka om att det har varit en väldigt upp och nervänd dag idag. Imorse så ville jag inte riktigt kliva upp utan ville mer bara ligga hela dagen, men jag pallrade mig upp och började städa bilden. Då kommer mamma utspringande med min mobil och säger det ringer.

Jag såg att det var dolt nummer så jag trodde det var bemaningen, men icke, det var Anki som ringde och ville att jag skulle börja sjuksköterskeprogrammet på måndag. Så ja det är det jag ska göra, blir mycket pendlande men det får jag ta, kan ju alltid hoppas att jag kan få förflyttning till Sundsvall till jul eller tidigare.

Bilen är fortfarande inte färdigstädad

Svininfluensa

Just nu är jag trött och less på allt, jag fryser, svettas och ögonen rycker, är det svininfluensan jag jag fått tro? Idag så har jag köpt en ny mobil åt min käre far, så nu hoppas jag han slutar klaga, för annars tar jag igen den.  Imorgon ska jag städa bilen, om jag orkar. Annars är mina planer att fly här ifrån ett tag så jag orkar med kvällen, som kan bli lång.

Kom ihåg att hosta och nysa i armvecket!

Snark

Det är ganska otroligt hur högt två människor kan snarka! Eller så är det björnen som står utanför mitt fönster. Jag var helt livrädd när jag var upp och kissade förut, för det var kolsvart ute och jag såg inte ens vart jag satte fötterna, så rampen var väldigt läskig måste jag säga. Om 19 minuter kommer min lön in på kontot.

Färdtjänst

Idag så har jag bokat biljetterna och även hämtat ut de. Dock så blev det lite problem när jag skulle få ut de, för de hittade inte rätt biljetter att skriva ut på =O När jag kom hem idag så kände jag att jag kände mig lite småsjuk, har haft ont i huvudet hela dagen och sen så har jag lite ont i halsen också =/

Lyckorus?

Jag fick en hjärtattack nyss när jag såg vad jag skulle få för lön på torsdag. Jag tror dock inte riktigt på det förns jag får se papperet med specifikationen imorgon. Nu ska jag ta och gå och sova, ska upp i tid imorgon och åka upp till Indal, sen ska jag hem och boka biljetter =)

Nu ska jag pallra mig ner och hämta batteriet så att jag får med mig datorn ner till lillstugan. Men det är bäst jag springer så inte björnen kommer och tar mig =O

Tisdag

Idag har jag inte gjort mycket, vaknat, pratat med moster, ätit thaimat, tagit mig till stugan och där sitter jag nu. Ikväll blir det nog en sväng upp till Indal eftersom jag saknar det så mycket. Nej men Jesper har match så tänkte se den, så har jag gjort något vettigt iallafall =)

Dagen efter

Igår så var det min första dag som arbetslös. Den dagen firade jag med att gå till metso, gå på fotboll och gå ner till stan. Så idag har jag ont i benen och skavsår på mina fötter.

En lite upptäckt i bäckparken


Vinterdäck


Selångersån


Jag var lika glad som vanligt                        och Vicki blev fin i håret

Sista dagen

Nu har jag min sista rast och idag så firade jag den med att gå bort på tempo och köpa en cola. Ska snart upp och jobba igen och sen så ska jag ut på jakt efter alla mina brickor och formar som kanske ligger här någonstans, gäller bara att hitta de. Namnet på skåpet har jag tagit bort samt varit ut med lite kläder till bilen och lagt det som inte är mitt i smutsen precis som Lena sa att jag skulle göra.

Förvirrad

Har suttit och kollat på det här med meritpoäng och sånt, och det hjälper inte mig någonting, man får tydligen ha max 1 poäng men jag kan få upp till 2,5 med allt jag har läst, så det var ju onödigt då hade jag kunnat gått en lättare linje, haft bättre betyg och varit ganska säker på att komma in.

Nu ska jag gå upp och jobba igen.

Spruckna korvar

Rast igen, känns som om dagen har gått väldigt fort idag, iallafall tills nu. Lite små krångel har det varit, bland annat så var korvarna vi skulle fixa till lunch spruckna och sen så fick vi inte igång spisen, och när vi väl fick igång den så sprack korvarna lite till. Men vi lyckades ju iallafall med potatismosen.


Fredag

I helgen kostar jag svin mycket pengar bara så att ni vet. Så Lena sa att jag absolut inte fick byta med någon i helgen och sen var hon tacksam för att jag kom med förslaget att jobba 7-16 själv. Har rast nu och jag har inte bestämt mig för hur jag ska ta och göra ikväll om jag ska åka hem eller sova här. Beror nog på hur livat det är när det är dags att börja röra på sig. Fick nyss reda på att Anna ska jobba här i helgen, och det gillar jag!

Åt helvete med allt

Nu är det tredje eller fjärde natten som jag sover hemma när jag ska upp och jobba, och jag kan inte sova. Varför är det så? I stugan somnar jag senast halv elva och vaknar inte en sekund innan klockan ringer. Jag ljuger inte om jag säger att jag har sovit max en timme inatt. Min klocka ringer om en halvtimme, men vad fan gör det när jag ha varit helt jävla vaken sen fyra. Fy fan slutar inte förns fem idag, vet inte hur jag ska orka med dagen.

Baka en kaka

Det blidde fyra kakor, banka banka, kanelkaka, cookies och någon som jag hittade på själv. Nu så sitter jag och funderar på vad jag ska ha med mig imorgon när jag åker ut till stugan, är ju det jag ska ha hela helgen. Som tur är så tror jag att allt typ är i stugan redan, är bara datorn som ska med.

Det är dyrt att vara ledig

Som sagt det är dyrt att vara ledig, jag kom hem från stan med två par byxor och ett par skor. Men det var välbehövligt faktiskt. Nu ska jag ta komma på vad jag ska baka så jag kan åka och handla.

Ikea-katalogen

Nu ska jag ta och hoppa i duschen för sedan väntar en tur med mamma på stan. Känner jag oss rätt så är vi klar efter typ en halvtimme. Fast idag så tror jag att jag måste spendera lite pengar. Sen så ska jag hem och baka tills imorgon, eftersom det är min sista "riktiga" dag imorgon.

Det ser ut att vara fint väder idag också, måste vara första gången det är fint när jag är ledig?

Regnet det bara öser ner

När jag fick rast så öppnade himmlen sig =O Nu är det klart att jag jobbar i helgen, och vågade öppna munnen och fråga om det gick bra att bara jobba 7-16 båda dagarna istället för monsterpassen. Det gick bra att jobba så, så nu känns det lättare, hade faktiskt oroat mig för att det kunde bli lite mycket. Men nu känns det bara bra.

Jag hoppas att regnet har lugnat ner sig lite tills jag ska gå ut till bilen, för annars kommer jag bli as blöt.

Måndag

Så lång dag som jag hade igår går inte att beskriva, jag tyckte klockan var 18:05 i minst två timmar. Det kan vara för att det var så lugnt eller för att jag var så trött. Trött är jag idag också, men nu är det bara 5 timmar kvar till hemgång så jag ska nog överleva och sen så hoppas jag att tiden går fortare idag.

Fredag

Nu är det bara 3½ timme kvar tills jag är ledig i en hel dag =) Fast jag har ju redan varit ledig två dagar den här veckan så man ska inte klaga. Jennie frågade förut om jag kunde jobba åt henne på fredag,lördag och söndag nästa helg, och det säger jag inte nej till, isånnafall avslutar jag med en 8 dagars vecka, då får jag känna att jag lever iallafall. Ikväll tror jag att det är grillat, beasås och lökringar =) Sen kanske det blir ett besök på selånger marknad också, vem vet?

Jag kan meddela att jag fick tänka till väldigt många gånger innan jag kunde lista ut vilken dag det var, för mig är det onsdag.

Torsdag

Nu så har jag rast igen, har märkt att jag bara bloggar när jag har rast. Idag så jobbar jag kvällen och imorgon så har jag dagen, sen så är jag kanske ledig i helgen, det beror på om Emmelie kan tänkas byta avdelning eller inte. Om jag inte jobbar i helgen så har jag bara 5 arbetsdagar kvar efter denna, liksom shit vad ska jag göra med all min fritid? Det var som Anna sa förut, när man jobbar så gör man inte av med nå pengar, och sånt gillar jag, pengarna ska läggas på hög.

Nu är det dags att traska ner till solgården igen.

Lite extra

Idag så skulle jag vara ledig, men så imorse så ringde Camilla till mig och frågade om jag kunde jobba eftersom det var en som inte hade dykt upp. Som tur är så är det bara en kortdag, dvs att jag bara jobbar till 16:00. Så jag kommer nog aldrig få min 3-dagars ledighet. Fast vad gör det när det här är den sista(?) helgen jag jobbar. Sen kommer jag vara ledig hur länge som helst.

Och ska jag vara ärlig så tycker jag att det är ganska skönt att jobba, för jag är faktiskt mer ute då än vad jag skulle vara om jag skulle vara ledig.

Grönviken nästa

Nu nalkas det snart hemgång och grillning, mums ska bli gott med kött och lökringar med beasås. Jag trodde seriöst att jag skulle dö av skratt förut, men icke jag lever än. Att skratta är nog min starka sida.

Hett

På rasten så tänkte jag ta en långpromenad med Diza, men efter en timme då gav jag upp, då trodde jag att jag skulle dö av värmen. Ändå så hade jag med mig ½ liter vatten åt mig och en ½ liter åt henne, men det var olidligt. Så därför kröp jag in till datorn och tog med mig en kall pepsi max, det är grejer det. Måste gå och provsmaka negerbollarna som jag gjorde förut, tror inte de blev lika bra som förra gången.

Just nu sitter jag och längtar efter kvällen då det blir grillat, mumma =)

Varmt som bara den

Snacka om att det är olidligt varmt ute, tur det finns skugga säger jag bara för annars skulle jag inte klara av den här värmen. Har nyss suttit och sökt på vad den kvalificerade övertiden är på, och när jag såg den så fick jag en smärre chock, jag kommer inte veta vad jag ska göra av med alla pengar.

Ska snart gå ut i solen igen, är ju bara 6 timmar och 15 min tills jag slutar, så den här kvällen kommer nog bara att springa iväg. Inte har jag insett att det är fredag heller, och imorgon jobbar jag 8-20 sen är jag ledig tills på onsdag 7:00, om det inte är så att jag måste jobba på söndag.

Solen skiner

Idag har jag faktiskt varit duktig på min rast, jag har nämligen varit ute och gått, och det var hur varmt som helst, men jag överlevde. Nu är det bara 2½ timme kvar tills jag slutar och då får jag inte glömma att plocka upp pappa på jobbet, för att åka ut till stugan och äta och sen hem och hämta lite grejer och sen gå ner på IP och se giffarna.

Ikväll kommer farmor och farfar hem, känns som om de har varit borta i ett år minst. Nu sk a jag gå ut och sätta mig på altanen och snacka lite skit.

Ledig idag? Nej

Nu sitter jag här på jobbet och funderar lite, det fattas en som ska jobba kvällen ikväll och först tänkte jag att jag skulle säga att jag kunde ta den, men jag orkar inte riktigt med det tror jag, för min kropp är inställd på att vara ledig idag. Fast det blir ju 5 timmar till att jobba och det är pengar, men jag orkar ändå inte, tror jag kanske eventuellt. Löser det sig inte på något annat vis så får jag ställa upp.

Igår så var vi ut och käkade och sen så var vi på bio, sommaren med Göran. Den var rolig och helt klart sevärd, såg även att det kommer många nya filmer nu i höst som man vill se. Så inatt sov jag hemma i stan och det var så jävla varmt så jag tror inte jag somnade förns klockan var 4 och jag skulle upp 6.

Ikväll när jag kommer ut till stugan så ska jag äntligen få bädda klart och så i mitt rum =)

Glömsk

Min tre dagars ledighet förvandlades idag till två dagar. Det var en som var sjuk och jag har ingenting planerat imorgon så jag sa att jag kunde jobba, det blir ju mer pengar till mig =) Och pengar betyder mer frihet, tror jag. Jag och mamma åkte in till stan förut för vi skulle hämta överkast, men vi glömde överkastet hemma, så inga poäng till oss.

Jag får helt enkelt vänta med att bli helt klar med rummet tills imorgon. Jag köpte iallafall kuddar så att allt sånt finns. Ikväll så ska jag ut och käka och sen gå på bio =) Känns som om det var hur längesen som helst sen jag var på bio.

Sol

Ikväll så har jag vandrar runt i Göteborg =) Dagen har varit helt underbar och nu ska jag snart gå och lägga mig och sova.

Söndag

Jag har nyss bäddat Jespers säng så nu kan jag sitta här och göra absolut ingenting tills jag måste tillbaka och jobba klockan 4. Nu så sitter jag och biter av en stackars kanin hans öron, fast till jul då säljs de som julrenar tror jag, men nu är de kaniner. Imorse så var jag jättetrött och ville inte alls kliva upp men det gjorde jag och jag tyckte jag var lika trött på jobbet, men så kom Margaretha och hälsade på och jag vet inte vad hon gjorde men jag fick ny energi av hennes glädje, så just nu i detta ögonblick så skulle jag vilja ut och springa, men det kan jag inte.

Det är faktiskt ganska fint väder ute nu måste jag säga.

Negerbollar

Jag känner mig as trött, vilket kanske är bra för då kanske jag somnar när jag kommer hem.  Nä nu ska jag ta och gå och kolla på sommarkrysset och äta upp de sista negerbollarna som vi gjorde idag. De blev hur goda som helst, vet inte vad vi gjorde för annorlunda men smaskens blev de.

Hjärnan går på högvarv

Det snurrar i mitt inredningshuvud just nu. Jag har sett en kudde som jag så gärna skulle vilja ha, men jag vet inte vart de finns att köpa. Men samtidigt är inte kudde så viktigt i mitt fall, (då jag 99 gånger av 100 inte har en bäddad säng, och är den bäddad så är det pappa som har bäddat den). Så egentligen borde det inte vara något problem, men då måste jag komma på vart jag ska ha färgklicken istället, det löser sig nog på något sätt.

Det är jävligt synd att inte dörrarna har kommit bara, för då hade det varit klart nu och jag hade kunnat flyttat in imorgon, men det kanske jag kan ändå eller?



Lördag?

Nu sitter jag på rast igen, fast nu är jag "hemma". Hade tänkt gå hem och lägga mig och sova ett tag, men när jag kom hem så orkade jag inte sova så jag satte mig vid datorn istället och tog en chokladkanin som jag nu sitter och äter på och  lyssnar på musik, tacka vet jag spotify =) Jag måste säga att tiden fram till klockan 13 har gått väldigt fort, inte alls så segt som den gick förra veckan när jag jobbade.

Ikväll jobbar jag till 21:15 så då hinner jag se sommarkrysset innan det är dags för hemgång.
RSS 2.0