Jag har bestämt mig

Är stolt över mig själv nu som har tagit mig igenom ett kapitel i boken plus att jag har läst läxan vi fick igår, det firar vi (jag och mina löss) med lite naturgodis. Appropå löss så hade vi förläsning om hudsjukdomar idag och satan vad det började klia på mig där ett tag, hade nog både skabb och psoriasis. Nu blir det såld på hus!

Tisdag

Imorse när jag gick till bilen så hörde jag sirener ute men tänkte väl inte mer på det, men av någon anledning så slog jag på p3, jag som alltid lyssnar på skiva på morgonen. Där sa de att det var någon som hade krockat i nacksta, så jag tog helt enkelt en annan väg till skolan och det var nog tur det för enligt de som åkte förbi där så var det långa köer och knöligt att ta sig fram. 

Imorgon ska jag få jobba 16-21 och det är jag glad för det ska bli skönt att få jobba några timmar. Nu ska jag läsa några sidor i min älskade medicinska sjukdomar, bara jag orkar. Men måste ju göra något vettigt när man får sluta två timmar tidigare och idag har jag inte ont i huvudet, så har kapitel 5 som mitt mål, är bara på 64 sidor eller nåt sånt så det lär ju ta lite tid.




Tid är pengar och det är nåt jag får från CSN imorgon =)

Måndag

Nu är jag återfunnen på miun, det skålar vi för tycker jag! Dock fick jag ont i huvudet och är helt knäckt efter den första skoldagen så jag som skulle vara så duktig ikväll och läsa ett kapitel blev istället en latmask som bara ligger i sängen och tycker synd om sig själv.

Söndag

Hmm slappardag eller ta sig en promenad till westhagen och kika på fotboll sen? Det är den stora frågan idag.
Känns som om det var längesen det såg ut så här hemma hos oss ;)

HJÄLP

Varför får jag inte till det så att den ser normal ut som visningsbild på facebook? I vissa vinklar gillar jag bilden och inte andra inte alls. Pelle har förresten knäppt bilden, han tog fram kameran och knäppte innan jag hann bli beredd då jag alltid gömmer mig ;) 

Sen så gillar jag den här bilden fast jag ser så ensam ut, eller så är det det som jag gillar.

En stund i lekparken

Jag passar på att ladda upp några bilder på världens bästa Oskar från när vi var i lekparken i måndags.

En stark liten klätter-apa (han har inte benet i backen)

Det var tider det

Vilken besvikelse

Igår så köpte jag tortilla chips med ostsmak som vi skulle ha till tacosen idag, men när vi öppnar påsen och provsmakar en så är det ju ingen ostsmak! Snacka om att jag blev besviken hade ju föreställt mig hur gott det skulle vara med chips och cremé fraiche.

Lördag

Jag förstår inte! Men man ska väl inte förstå allt heller, men som sagt jag förstår inte!

Masoud

Andra eller tredje dagen när jag gick uppe i Östersund så fick vi se en film om Masoud. Han var med i diskoteksbranden i Göteborg och blev svårt brännskadad och har fått genomgå många hudtransplantationer. Filmen vi såg då handlade om tiden direkt efter branden och 5 år efter har jag för mig. Det jag kommer ihåg mest från filmen är att han var så positiv till allt och såg någonting positivt med exakt allting. Efter filmen så blev jag nyfiken på hur han hade det nu (eftersom filmen slutade 2003), men jag hittade ingenting om honom och glömde väl mer eller mindre bort honom.

Men nu inatt när jag skulle hitta något att titta på när jag skulle sova så bestämde jag mig för att titta på outsiders och där var ju Masoud, och han var lika positiv nu. Jag blev så glad när jag hittade han igen så jag var tvungen att skriva ett inlägg om det, även om det blev ett väldigt luddigt inlägg så här på natt-kvisten.

Nu ska jag försöka sova!

Less

Idag har det gått mindre bra: muffinsarna blev totalt misslyckade och sen så brände jag mig på kolan. Just ja sen så finns jag inte antagen på miun längre, så vem vet jag kanske inte ens pluggar längre? Blev så jävla less när jag fick reda på det så blää. Men vi får se om det går att lösa på måndag annars får jag väl hoppas på att jag får jobba en massa i höst/vinter istället.
Nu skulle man haft 3 liter jordgubbar för 15 kronor så kanske man hade blivit på bättre humör.

Fredag

Idag så gick jag och småplocka lite här hemma och såg den svarta fläcken här hemma, nämligen mammas hörna med en påse som har stått där sen vi gjorde om köket, dvs 3 år och en massa annan skit.
Hur som helst så satt jag och tänkte lite och kom på att man borde kunna ha ett skåp som pappa har fast man vänder på det. Sagt och gjort åkte på ikea och handlade lite och kom hem och byggde ihop skåpet. Det gick snabbare för mig att skruva ihop skåpet än vad det tog för mamma och få bort allt skit därifrån ;)
Så här blev slutresultatet, en stor skillnad om jag får säga det själv.
När skåpet kom på plats så tänkte jag att man kanske borde kunna byta vägg på pappas skåp också. Det tog inte många sekunder innan jag var igång med att göra det också.
Rummet blev så stort och helt annorlunda efter ommöbleringen. Det bästa är att pappa vet ingenting för han är borta, och i vanliga fall är det han och jag som brukar hitta på nå bus när mamma är borta, så ska bli spännande och se vad han säger när han kommer hem.

Man slutar aldrig förvånas

Ibland undrar jag hur vissa människor tänker.....

sjuttonde augusti

Imorse när jag vaknade så var jag nästan död, jag ville liksom inte riktigt vakna. Men tillslut klev jag upp och åka och hämta mamma och for till kebaben i timjå och käkade en sallad och det är väl ungefär allt jag har gjort idag. Ska dock följa med mamma och handla så vi har något i kylskåpet, nu när vi har flyttat hem och allt.

sextondeaugusti

Idag är första dagen på min 2 veckor långa semester (eller är det sommarlov?) och jag börjar redan bli rastlös. Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, baka? ta en promenad? sova? ja jag har alltså inga planer alls för dagen vilket känns väldigt konstigt.

Nattjobb

Jobbar natten nu och jag fattar inte hur jag tänkte när jag skulle jobba natten, jag som absolut inte kan smyga. Dock så gick det bra igår så bara hoppas att den här natten går lika bra och lika snabbt.

Fredag den trettonde

Igår gjorde jag mina sista schemalagda timmar på Solgården, men ikväll ska jag dit och jobba natt, för man blir tydligen inte av med mig så lätt. Snart ska jag bege mig till gärde eller HK-vallen som det så vackert heter och titta på fotboll. Idag drar nämligen drakcupen igång och jag ska dit för att kolla på IFK Sundsvall FF. Är ju synd att man jobbar i helgen när det är drakbåtsfestivalen och allt, men supa det kan man göra någon annan gång. Men då blir det nog ingen Nisses special!

RSS 2.0