Bali

Efter mycket om och men så kom vi till Bali i fredagskväll. Vi gjorde inte mycket mer än gick och la oss när vi kom. Vi bor förresten i en lite hydda eller vad man skall kalla det för. 
Så jag och Josefin sover nere i dubbelsängen och Linda och Malin i enkelsängar uppe på loftet.
Frukosten här är helt sjuk, du får välja mellan 5 olika sorters,och till det så får du alltis en frukttallrik.
Sen har vi ju det bästa, poolen. Är bara 8 stugor på hotellet så det är inte alls mycket folk här. Var inga i poolen när vi var där igår, vilket kanske gjorde att vi gick lite överstyr, men vad gör det om 100 år?
 
 

Singapore

I Onsdags slutade det med att vi fick ta ett plan till Singapore. Jag hade dessutom turen att få bo hos Jessica & Luke och tjejerna. Så vaknade på torsdagmorgon av ett hello och ett supersmajl. Cleo sa att hon kände igen mig, men jag vet inte. Jag tog tunnelbanan till Gardens by the bay och mötte upp de andra. Var inga problem alls att åka tunnelbana eller hitta, kan ju bero på en bra beskrivning också. 
 
På kvällen fick jag lära mig vad My little Ponys heter igen, då jag och Cleo lekte med de, eller vad man nu ska kalla det. Vi är inbokad på ett flyg till Bali nu i eftermiddag, så vi hoppas att vi kommer iväg, för biljetterna var dyra!
 

Kuala Lumpur

I måndags mitt på dagen så landade vi i Malaysia, i Kuala Lumpur närmare bestämt. Där hade vi lyxat till det rejält och hyrt en svit med 2 sovrum. Vi gick mest runt och tittade på allt och inget, bodde nära Petronas, så de såg vi många gånger, det här var utsikten från poolen. 
 
Vi var även till Batu Caves där det fanns apor, uscha de var överallt och ville gärna komma så nära som möjligt. 
Annars var KL ingen stad som känns som att hit vill jag åka tillbaka, dock har jag inte känt så till något av ställena vi har varit på hittills. Nu är det tänkt att vi skall flyga till Bali eftermiddag,men som det ser ut nu så är alla plan inställda på grund utav vulkanutbrott, så vi får se hur det blir med det, 
 
RSS 2.0