Första advent







Mums

Ord är överflödiga!

Middag hos farmor

Farmor frågade om vi ville ha kaka till kaffet, eftersom vi är Sandströmmare så sa vi ja. Hon glömde dock tala om att det var sex sorter.
Isak han har lärt sig att dricka sofistikerat, nämligen att lyfta på lillfingret. Han tyckte om Brittis kakor också 😃

Ibland hinner man med mycket.

Sov till strax efter 12 idag, tog en promenad på 8.5km, bakade saffranskaka och chokladcornflakes. Bestämde mig för att dammtorka, dammsuga och torka golven i lägenheten, tog även fram resväskorna så nu har jag nog nästan packat klart till Kina, om 21 dagar är vi ju påväg 😉😀




Nu sängen och titta på på spåret och inse att man är osmart, för att sen sova så jag orkar infinna mig 07:00 på jobbet imorgon.

Fredagsmiddag

5:e dagen utan kött idag. Så idag blev det halloumi, sötpotatis, avokado, rödlök och max sourcream & pepper till middag.


Fejkljus



Får se om det är ljusare när kag kommer hem från jobbet ikväll. Eller om jag måste hitta på något mer.

Hmm

Tog med mig adventsgrejorna upp från källaren idag och satte upp, men herregud så mörkt det blev överallt. Jag vet att jag hade samma problem ifjol och då tog jag upp granen, men i år tänkte jag inte plocka upp den. Så nu funderar jag på att köpa antikljus med led-belysning. Hade dock önskat att det fanns på timer, men har inte hittat några sånna. Sen funderar jag på att skaffa en bollbelysning och hänga över gardinstången i köket, men jag vet inte jag.
 
 

Julfest avd 2







Tror vi hade kul 😃

Torsdag

Nu har jag helg, är nämligen kompledig imorgon, så jag kan sova ut och ladda för julfest imorgon med jobbet. Har haft bekymmer med vad jag ska ha på mig, haft 2 klänningar att välja mellan, men ingenting att ha utanpå. Men nu tror jag att jag har valt, så det firar jag med att äta popcorn med pinnar.

Drömmar

Jag drömmer så fruktansvärt mycket nu på nätterna. Ibland bra och ibland dåligt men framförallt mycket konstigt. De där sekunderna innan man inser att det bara är en dröm, är ibland långa, helst när det verkar så verkligt.

Söndag

Ibland hinner man med mycket trots att man sover halva dagen, typ som idag, healing, åka nya E4, säga hej i Rotvik, äta middag och ta en långpromenad, trots att jag sov till strax före 11.
Nu blir det ett bad och lite läsning innan jag äntligen får gå och sova igen.

4 dagars ledigt



Fyra dagar ledigt och det bästa av allt är att jag INTE FÅR jobba 😀 Så jag kan kort och gott inte bli utringd. Passade på att söka ledigt nästa fredag också. Så nu tror jag att jag har jobbat min sista fredag för i år, iallafall dagtid.

Då har man grinat en skvätt idag också!

 
För att vara lite egoistisk så känns det förjävla bra att han har uppmärksammat hur mkt sjukvårdspersonalen försöker, att vi är mer än bara sjukvårdspersonal.

Pappa har beställt farsdagsfrukost till 08:00

 

Onsdag

Jag måste ha svalt en taggtråd nu när jag har sovit, för det river bra i halsen. Har en fin huvudvärk också, så livet känns inte på topp just nu. Men nu är det bara 2 nätter kvar innan det är ledigt igen. Annars så har det kommit ut 2 st lägenheter som jag tror skulle vara något för mig, men eftersom jag inte riktigt vet vart jag står med allt, så vet jag inte om det ens är läge att fundera på att flytta.

Håkan på bio

Sitter och väntar på att biljetterna skall släppas, men det verkar inte vara dags för det än. Jobbar faktiskt också, så sitter inte uppe helt i onödan.
 
 
RSS 2.0