Tisdag

Igårkväll ringde Eva och frågade om jag inte ville komma upp och titta på bilder på lilla Cleo, åh gud så söt man kan vara. Nu funderar jag på att göra lite pannkakor till frukost/lunch innan jag ska ta och göra mig iordning för en kväll på jobbet.

Måndag

I fredags kom mina koder, så idag har jag hämtat ut mitt kort, så nu kan jag komma in i omklädningsrummet på sjukhuset, lägligt när det bara är 2 veckor kvar att jobba. Men det var inte helt smärtfritt att få ut kortet, när jag väl fick det så hade jag inte tillgång till något, så det fick chefen ordna. Men nu så ska det fungera :)

Trötter

I fredags så skulle jag jobba till 14:30, men det dök upp mer och mer hela tiden, så det hela slutade med att jag inte stämplade ut förren klockan var 15:36, men det gjorde inte mig någonting. For till farmor och farfar och lämnade lite grejor innan jag for hem och blev bjuden på middag, sen lyckades Pucko övertala mig att spela minigolf och tro det eller ej, men jag kom faktiskt inte sist, men jag är fortfarande sämst i Sverige, eftersom det var Ida som kom sist. For hem och tittade på OS-invigningen och och väntade på att Lena skulle höra av sig så att jag kunde hämta de vid tåget och sen fara hem och sova. Dessvärre så var tåget försenat och där satt jag och ville inget annat än att sova. Tillslut som kom tåget och jag skjutsade de till Lenas bil sen tog jag och däckade på 100 och 06:06 ringde klockan. Var bara att bege sig upp till Indal och jobba 7-17 på väster och sen ta ett nattpass på söder, där jag sitter just nu. Är så trött så att jag vet knappt vad jag heter, men nu är det bara 6½ timme kvar till hemgång, så som jag längtar.

Torsdag

Idag har det varit en helt hysterisk dag på jobbet, fick ingen lunch förns vid 14-tiden. Då var inte jag hungrig längre och kunde helt enkelt inte äta mer än en tugga. Men från 14 fram till 15:30 stod tiden stilla och jag trodde ett tag att jag aldrig skulle få gå hem. Åkte till Anna och hon  gav min nacke en rejäl omgång, trodde jag skulle dö där ett tag, satan vad ont det gjorde, men det behövdes vill jag lova. 

Tisdag

Ingen lägenhet som jag vill ha idag heller, kan det inte bara ta och komma ut några på blocket eller hemnet som jag vill ha? Att det ska vara så svårt för folk att flytta ;)

Har jobbat idag, gick hem tidigare för att det var fint väder plus att jag hade ont i huvudet. Tur jag ska till Anna och bli misshandlad på torsdag för annars vet jag inte hur jag ska klara mig,

Ännu en anledning att inte äta korv

Om alla åt mindre än 70 gram per vecka – eller två korvar – skulle det betyda att vi fick 4 000 färre patienter med tarmcancer i Storbritannien varje år, säger doktor Rachel Thompson från organisationen till Daily mail.

Håll för

Ni vet att man skall hålla för när man hostar va?? Vet ni hur mycket skit det sprids när man hostar och nyser rakt ut? Inte undra på att folk blir sjuka.

Måndag

Idag var det dags för dag 8 av 10 på jobbet, gick ganska bra, det gick tillochmed jävligt bra och lätt att sätta en PVK så jag måste ju ha gjort något fel. Nu ska jag snart gå och baka en kladdkaka tills imorgon.

Lampa igen

Man kanske ska köpa sig en skål och borra hål i och göra en lampa?

Känner för att pyssla

Funderar på att göra en ny lampa till vardagsrummet. Farmor har nog några dukar som hon kan skänka till bättre behövande. och en sån här till köket

Sjuk?

Jag är sugen på att köpa en bok, hur nu det kommer sig? Jag som alltid hatat att läsa. Måste se om jag hittar en bra bok, men jag vet inte vad jag vill läsa om.

Typsikt telenor

Typiskt telenor eller vad säger man?

Nostalgi

Har haft en liten nostalgi morgon här hos farmor och farfar, började med något som jag inte har gjort på över en månad, badat. Det var där nostalgin började, och precis som förr så fanns det båtar på badkarskanten, men de var utbytta. Tänkte ett tag börja leka med de, men kom på att jag faktiskt är 22 år. Nu ska jag gå och se om farmor har någon smörja någonstans, innan jag tappar all min hud.
RSS 2.0