ALLT ÄR SKIT

Jag ligger och tänker och mår psykiskt dåligt, jag funderar allvarligt på att hoppa av skolan, jag känner att jag orkar inte med och med tanke på att den värsta veckan i mitt liv kommer till veckan och att exakt alla pratar om det, får mig inte att må bättre precis. Men jag har ju insett att grina hjälper inte, annars brukar det vara ett sätt att få ut allt, men inte nu. Det bara maler på, men vissa saker har jag bestämt mig för iallafall.

Behöver jag säga att jag mår jävligt dåligt över det här?

Hockey

Jag sitter och kollar på Modo - Rögle nu och det är ju nästan magiskt, jag tycker nästan att det är sorgligt nu när det är paus. Snart kommer pappa hem och då har han med sig mat, Jesper har bestämt mat idag, så det blir MAX. Idag hände det igen, jag hade inga nycklar hem, men lilla yrvädret Jesper hade det. Så nu är det andra gången han hade koll på sina grejer och inte jag. Och det var ju tur att han hade det, så vi kom in genom dörren.

Lördag

Igår så var jag i lill-strimma hallen hela kvällen, att de förlorade gjorde inte saken bättre. När vi kom hem var jag hur trött som helst men höll ut till klockan elva innan jag slocknade och sov till tio idag. Om någon timme ska vi bege oss till gärde för idag är det Jesper som har match.

Trött

Nu har jag och mamma varit och handlat för helgen, och imorgon är det jag som lagar mat till grabbsen eftersom mamma och pappa ska ut, så imorgon blir det korv och makaroner ;) Så fort hunden kommer så ska jag gå och lägga mig och sova, för imorgon ska nämligen jag och Diza ut och gå och baka lussebullar.

Sen på kvällen är det hockey som gäller för mig och grabbsen.

Man kan ju försöka iallafall

Idag så har jag funderat och funderat, och det jag kommer fram till är nog att jag inte klarar av att gå  samma klass som Pia, hon får mig att känna mig jättedum helt enkelt. Det funkar ju ganska bra nu när Ida är där, men om 2 veckor så flyr hon landet för lite sol och bad på varmare breddgrader, hur ska det gå då?

Aja idag så mår jag inte allt för bra, som det kanske märks. Men det var trevligt att få en fika med Carro iallafall, då man släppte allt och snackade gamla goda tider och insåg att man börjar bli gammal. Det spöregnar ute nu, det är ju inte heller direkt uppiggande.

Är jag så glömsk?

Jag är förvirrad, jag loggade nyss in på min internetbank och såg att jag skulle få drygt 1000 spänn i lön för oktober, hur är det möjligt? vad jag vet så jobbade jag bara en kväll och jag kommer inte ens upp i den summan utan att det dras skatt. Så ska bli intressant att se när lönespecen kommer vad det är som har hänt, eller om det är så att jag har glömt bort att jag har jobbat mer.

Ny vecka

Imorse så ställde jag klockan på 8:30, men jag orkade inte kliva upp då, så jag ställde om klockan till 10:00 och då var det bara att kliva upp för då skulle jag och ta Hb-värde och det var riktigt bra den här gången =) Så nu hoppas vi på att det stannar på den nivån. Ikväll så tänkte jag tvinga med mig min far ut till birsta för att kolla på lite grejer.

Sen funderar jag på att överta mammas klipptid på fredag.

Söndag

Jag skulle kunna skriva massa om utlänningar som kör som idioter eller tjejer som spelar hockey, men jag skiter i det. Utan säger istället att jag ska ta och hälla upp lite dricka, ta några jordgubbar och gå och läsa några kapitel farmakologi (fast jag borde läsa mikrobiologi, men den boken är så jobbig.)

Lasagne

Nu ska jag ladda upp för att gå 240 meter till Nettan och Pelle, där bjuds det nämligen på lasagne idag =) Min pappa laddar upp ordentligt, han ligger och snarkar för fullt. BBC Lifestyle är min nya favortikanal, dock så funkar den bara i vardagsrummet.

Nu vaknade min far upp och låter ungefär såhär: åh fy fan, och sen går han runt och ser ut som om han har förlorat ett världskrig eller något.

Varför?

Kan någon förklara för mig varför jag vaknade före åtta på en lördag?

nytt försök

Jag har precis renbäddat min säng och lagt tillbaka alla madrasser. Jag insåg att jag skulle behöva en omgång med sängkläder till och ett riktigt lakan! Nu blir det sängen och sova, och förhoppningsvis ligger alla madrasser och lakan kvar imorgon när jag vaknar :-)

Ett ljus i mörkret

Lampan är på plats, innan maten tillochmed. Då slänger jag potatisgratängen och gör makaroner och korv istället ;)

Fjäsk

Har precis gjort potatisgratäng för att fjäska för pappa, så att han kan sätta upp lampan ikväll ;) Fast det är inte säkert den går att äta, han kanske blir matförgiftad eller nåt.

Idag så köpte jag min första julklapp, bara resten kvar nu.

Ge mig en bäddad säng

Ligger och kollar på något barnprogram som handlar om gud? Han som spelar Ralf är förjävla lik Sebbe. Undra varför jag kollar på det egentligen? Är äckligt trött men madrassen ligger på golvet och kuddarna ligger på fel sida sängen och det är svinigt varmt inne på mitt rum, livet känns allmänt jobbigt..

Känns extra lockande med mikrobiologi i 4 timmar imorgon, eller inte. Men som tur är så är det den sista lektionen imorgon, dock är det tenta om två veckor =/

Snabba vändningar

Nu ska jag tydligen inte vaccinera mig mot TBC, då det är så många som har tagit svinis så måste vi skjuta på det. Då de tydligen ska gå minst 4 veckor emellan. Så nu gäller det bara att få försöka ta hepatit B... Det positiva med det är att jag får sova hur länge jag vill på måndag =)

Nu ska jag gå och sova...

Snart helg

Jag är förvirrad, jag ringde nämligen infektion idag för att få ut vaccin mot hepatit B, men då sa hon att jag skulle höra med länshälsan om jag inte kunde ta hepatit samtidigt som tbc, men de kan inte hjälpa mig och säger samtidigt att man måste vänta 2 veckor mellan tbc och hepatit. Så nu står jag här utan vaccin och en infektionsklinik som inte vill hjälpa mig.

Men något positivt är att jag efter sju år och fyra bedrövelser tillslut fick tag på ROP, så nu har jag anmält mitt intresse.

Nu sitter jag och äter pepparkakor, jag tror snart jag har käkat upp två plåtar, så snart kommer jag nog inte må så bra längre. Pepparkakor och SOS Gute var en bra kombination.

Onsdag

Sitter och tittar på fotboll nu, när man ser den gröna gräsmattan så glömmer man bort hur grått och tråkigt det är ute nu. Mer fotboll åt folket, är Italien - Sverige jag ser ifall någon undrar.

Idag så har det varit en otroligt seg dag på skolan, och mikrobiologin trodde jag aldrig skulle ta slut, sen stod det att vi slutade 16:00 på schemat men tydligen så var det 17:00, men läraren tyckte synd om oss och släppte iväg oss halv fem, det tackar vi för.

Tisdag

Jag har så ont i vaderna så jag vet inte vad. Igår när jag och Ulrica var ute och gick, så ville jag lägga mig ner och grina några gånger. Idag har jag varit på matte för dumma,kändes det som iallafall, läraren snurrade till allt. Får fundera på om jag ska gå nästa vecka, eller om jag ska lösa det hemma istället.

Äntligen!!

får man gå och sova, aldrig längtat mer. Men måste testa att mobilblogga först :-P

Klamydia i lungorna!

Idag så har jag lärt mig att jag har haft klamydia i lungorna, det ni. Det är tydligen så att när man har TWAR så är det en klamydiabakterie som orsakat detta. Jag vet att när mamma läste på bipacksedeln så sa hon nåt om att det lät som om jag hade klamydia för det stod så mycket om det. Nu har vi förklaringen till det.

Torsdag

Efter att ha skruvat malm så har jag lite ont i händerna, men på lördag blir det nya friska tag. Nu försöker jag titta på tv, men min mor kör med sin jävla visp hela tiden. Jag tror inte att det går en dag utan att den där jävla vispen låter. Igår körde hon den efter att jag hade gått och lagt mig. Så död åt visphelvete!

Onsdag

Herregud tänk att det redan är onsdag =O

Idag så slutade vi strax efter 11 mycket mycket skönt måste jag säga =) Jag har nyss kommit tillbaka från skiftesvägen, där jobbade de och stod i, men frågan är vart var Nettan?

Eftersom jag inte tänker vaccinera mig mot svinis så passar jag på att vaccinera mig mot TBC istället, vilket betyder att jag kommer få ett sår som varar i typ 2 veckor och sen så har man tre prickar på armen föralltid! Så nästa måndag ska jag på länshälsan och få mig en intradermal injektion.

I vägen

Nu är det fjärdegången idag som jag slår i fötterna. Man kan ju undra varför jag har ställt den mitt i rummet? Det är för att den inte får plats under sängen.


Nu har jag köpt järntabletter både vanliga och med folsyra, så nu kan jag börja knarka sånna.

farmakologi?

Idag är jag trött tröttare än tröttast, jag måste nog ta och köpa min järntabletter så jag får någon ordning på mig själv. Nu har jag nyss ätit lunch iallafall, lövbiff med potatisgratäng, det var mycket gott. Ska snart ha lektion igen, men jag undrar om jag behöver skriva ut någon åhörarkopia eller hur jag ska ta och göra? För vi har kommit så långt i den vi har, men jag trodde aldrig att vi skulle göra över 17 sidor på endag.

Men snabba grabbar gör tidigkväll eller nåt sånt ;)

Fotboll

Jag sitter och kollar på fotbollsgalan nu, men det är ju bara en massa reklam. Så jag googlade fram vad fotboll är enligt wikipedia, så nu vet ni.

Fotboll
är ett spel där två lag på en plan sparkar en fotboll med avsikt att inom en på förhand bestämd tid få in bollen i motståndarlagets målbur samt försöka hindra motståndarlaget att göra samma sak i det egna lagets målbur. På organiserad nivå är tiden rullande, det vill säga den stoppas aldrig, och delas upp på två halvlekar om 45 minuter vardera (dock mindre tid i ungdomsfotboll). Halvtidsvilan är normalt 15 minuter. Det lag som gjort flest mål då matchen är slut har vunnit. Om inget lag gjort mål, eller båda lag gjort lika många mål, blir det oftast oavgjort i träningsmatcher och seriematcher, medan det i utslagsturneringar oftast blir förlängning och straffsparkar. På organiserad nivå har varje lag en målvakt och tio utespelare.

Katt

Ännu en anledning till att inte tycka om katter.

Lat latare än latast

Lövbiff och potatisgratäng på en måndag är inte helt fel. Min långpromenad som jag tänkte gå på idag, har inte blivit av, jag har inte ens kommit utanför ytterdörren. Har faktiskt inga planer på att gå utanför den heller, klockan åtta är det fotbollsgalan och den ska jag se. Sen ska jag sova för imorgon ska jag upp till skolan, nio tror jag att jag börjar.

Carro + Sundsvall = Prommis

Nu är jag inte blodgivare längre

De ringde nyss från blodcentralen och sa att jag behövde behålla mitt blod för mig själv, för jag låg fortfarande jättelågt. Så nu får jag inte ens lämna blod längre, måste nog ta och köpa mig nya järntabletter, fast nu hade jag ju käkat järntabletter ett tag innan jag åkte dit.

Men hon tyckte det skulle vara bra om jag kollade det en gång i månaden, hur man nu gör det?

Mätt

Jag är så mätt så jag håller på och dör. Vi har varit och käkat hos farmor och farfar, god mat och tårta. Just nu känner jag att jag ska ta en långpromenad imorgon. Helst skulle jag vilja gå och träna, men det kan jag nog inte.

Brum Brum

Jag älskade brum när jag var liten, men nu vet jag inte om jag blev lika imponerad av honom.

JUL

Eftersom det snart är jul och jag aldrig brukar veta vad jag önskar mig så har jag helt enkelt kluddat ner det jag har kommit på. Så kanske jag kommer ihåg det här när någon frågar ;)

* Presentkort på make up kurs på make up store
* Saker till rummet
* Presentkort
* Överkast
* Pengar
* En resa till Göteborg och få gå på änglarna

Vilken stjärna!

Man kan ju undra om denna kvinna har något i trafiken att göra. Klarar man inte teoriprovet förns på 950 försöket, så kanske man inte ska ha något körkort? Hon började den 13 april 2005 och klarade det nu? Betyder inte det att hon har skrivit ett teoriprov typ lite oftare än varannan dag?

Grattis får man väl säga då, men jag är glad att inte jag bor i sydkorea och möter henne på vägen.

Johan Falk

Om en timme ska jag bege mig till eon för att kolla på hockey. Men just nu ligger jag och kollar på Johan falk - operation näktergal. Vickis älskade Frank Wagner har man knappt sett i denna film, så jag antar att hon skulle bli ledsen om hon såg den och inte han var med.

Fredag

Hej jag heter Jessica och jag har panik och ångest nu! Varför känner man alltid såhär innan man ska iväg och skriva ett prov? Fast den stora frågan är nog, varför skriver jag här och inte sitter nergrävd i böckerna? Tenta mellan 14:00 - 19:00, lagomt kul på en fredagkväll.

De ringde och frågade om jag ville jobba imorgon också, men jag kände att det är inte rättvist mot de jag skulle jobba med, eftersom en del saker gör så fruktansvärt ont i revbenen så jag sa att jag inte kunde.

Jag är lik min far!

Idag har jag gjort en pappa, jag ställde klockan på nio och tänkte att jag skulle gå och bada en stund. Den stunden blev väldigt lång för jag klev precis upp. Jag tror jag har bytt skinn för 20 år frammåt också, för satan vad jag såg ut som ett russin och jag tror halva min hud är kvar i badkaret. Det kliar som fan nu, så jag måste nog köpa nå babygrejs så jag inte får torrutslag.

Nu ska jag strax åka och hämta mamma

Rubrik

Jag har städat mitt rum och bakat en kaka tills ikväll när de ska ha nå möte här hemma. Jag känner mig helt slut och helst skulle jag vilja gå och lägga mig nu, men det kan jag inte göra. Ikväll kommer det hända mycket olyckor ute, för det är knappt två grader varmt nu, och de kommer sjunka ännu mer tills ikväll. Samt att det har regnat hela eftermddagen.

Ifall någon undrar så hör jag gubben unders tv nästan bättre än min musik. Han kollar på ettan ifall någon undrar. Jag har volym 12 så han kan ju knappast bli störd av min musik. Det var förresten hos de det spikades imorse, jag mötte en elektriker(?) i trappen som tog ett stort andetag och sen gick han in.

Blod

Imorse så vaknade jag 7:15 av att någon hamrade. Det var tur att jag skulle upp 30 min senare för annars hade risken varit stor att jag hade snetänt som fan och skällt ut mamma (som satt oskyldig på jobbet) eller någon annan. Min morgon blev inte som jag tänkt och jag känner fortfarande mig småsur och irriterad.

Jag åkte på sjukan och lämnade blod iallafall och hon skulle kolla hur mitt blodvärde såg ut nu, då det var extremt lågt sist 98, och man ska ha 120 som lägst för att få lämna blod. Kanske var dumt att ta blodprov den här veckan eftersom jag blir helt tom i bollen så fort de tappar mig på blod. Men jag får helt enkelt försöka göra det bästa av situationen!

Tisdag

Nu har min hjärna gått och blivit trött, så jag ger helt enkelt upp för idag. Konstigt nog så har jag inte lagt så mycket energi på just pluggandet, utan jag har varit på birsta och till stugan. Nu så håller pappa på i vardagsrummet och jag har inte hört honom svära än, så då måste det ju gå bra för honom.

Idag blev jag chockad, det luktade ännu värre i trappen i 6B än vad det gör när de under öppnar dörren. Jag trodde jag skulle dö, det luktade gamla kissblöjor. Det måste leva en massa ohyra där, så illa som det luktade.

Sveriges fulaste hem

Nu så blir det Sveriges fulaste hem och sen sova. Har ställt klockan imorgonbitti också, men vi får se om jag kommer upp då eller om jag tar sovmorgon. På onsdag ska jag nämligen befinna mig på sjukhuset 08:15 så det kan ju vara skönt med en sovmorgon någon dag, men jag har ju torsdag och fredag på mig också.

Problem

Idag så har jag varit inlåst hela dagen. Eller rättaresagt vi upptäckte nu när mamma och pappa kom hem att ytterdörren inte gick att öppna trots att det var upplåst. Först trodde jag mamma drev med mig eller nåt, men det gjorde hon inte. Men eftersom min far är lika stark som hulken så lyckades han få upp dörren så att de kom in. Sen surrade han om att det bara var smulor, men vad som var smulor vet jag inte. Men imorgonbitti kommer det någon och kollar upp det där.

Ikväll så ska jag se Ullared tror jag. Om jag inte missminner mig helt så har jag varit där och ja tyckte inte att det var något speciellt, jag skulle vilja säga att det var skit. Men jag kan ha fel.

Det var bättre förr

Man kan ju inte annat än älska sunes jul. Jag kan slå vad om att årets julkalender inte är i närheten av det här.

Man kan ju försöka iallafall

Idag så ställde jag klockan på halvnio och klev upp och läste igenom nervsystemet. Jag hade även planer på att fortsätta vara så duktig, men mina ögon orkar inte hålla sig öppna. Ska se om det blir bättre efter att jag fixat lite lunch. Jag har insett att jag måste köpa en sänglampa, för det är väldigt svårt att läsa utan lyse, och det är väldigt långt till lysknappen på väggen.

Läraren är sjuk idag, så blir ingen skola för mig.

Måndag

Om ett år!

När vi går genom staden över broar och torg
med doft av salt ifrån havet minns vi glädje och sorg
Och vi minns första gången när änglarna sjöng
hur vårsolen värmde och vintern var glömd

Åh... När vi kastar våra tomma glas finns det alltid någon med hjärtat kvar
Födda ur hav och himmel står vi kvar, för vi glömmer aldrig denna stad

Vi såg hur du haltade, vi såg hur du sprang
Med tårar på kinden och hjärtat i brand
Med längtan i bröstet, du stod där och sa:

Snart skiner Poseidon och Blåvitt står kvar

Åh... När vi kastar våra tomma glas finns det alltid någon med hjärtat kvar
Födda ur hav och himmel står vi kvar, för vi glömmer aldrig Änglarna

Första november

Vi fortsätter på det tråkiga spåret idag, och går och läser lite anatomi eller om det blir blodet. Vi kan ju alltid hoppas att Timjå förlorar idag, så vi får någon ljusglimt. Imorgon börjar jag halv tre, det känns väldigt tungt.

Så fort spelschemat för allsvenskan 2010 kommer ut så ska jag boka en resa ner till Göteborg!

GRAVÖL

Ja vad säger man? Snyft? Det jobbiga är att det var just AIK som vann, vilket annat lag hade gärna fått vunnit, men jag har något agg mot just AIK!

Söndag

Idag så är jag nervös som en iller, och det kommer nog bli ännu värre framåt tre snåret.

RSS 2.0