Plötsligt händer det

För 8 veckor sen trodde jag inte att jag skulle säga det här, men jag tror att jag kommer att sakna min student. Jag var ju jättenervös inför att ha en student, men jag måste nog säga att det har gått över förväntan. Men jag tror att det är jäkligt bra att vara 2 stycken på en student. För jag tror att det är bra att få vara själv ibland Men jag vet att Erica kommer att bli en bra sjuksköterska! Nu är jag ledig i 4 dagar, gud så skönt. Klockan 05:00 går tåget mot Göteborg!

Träningsvärk

I lördags så trodde jag för en sekund att jag hade fått en hjärtinfarkt, men sen tänkte jag efter och kom på att jag hade burit den här sötsaken under dagen. Igår så spädde jag på min träningsvärk lite till, men jag vann för jag fick Isak att somna. 
 
 

Regn?

Min käre far säger ju att det alltid regnar i Göteborg. Till helgen så skall vi åka dit och tyvärr ser det inte bättre ut än att det ska regna alla 4 dagar. Men alla gånger jag varit i Gbg i år så har det varit fint väder. 
 

Ledig helg

Gårdagen började med att jag vaknade tidigt, gjorde mig iordning och åkte hem till mamma och pappa, jag hade nämligen lovat Oskar att vi skulle baka, så sagt och gjort först fick vi gå och handla, sen satte vi igång och baka och vi bakde och vi bakade, resultatet blev kanske inte så snyggt men de var goda att äta iallafall. Lagomt till att vi hade bakat färdigt så ringde de från jobbet och frågade om jag kunde jobba inatt. Kände att jag hade ingen större lust men hade ingen bra anledning att inte jobba heller, så nu sitter jag här på ett nattpass som är 1 timme längre än vanligt, men nu så slår klockan snart 03:00 för andra gången inatt och då innebär det att det bara är 4 timmar kvar till hemgång. Då blir det hem och snabbsova en kvart nä men någon timme iallafall, för 12:20 ska jag och Oskar gå på bio och se Turbo.

Perfekt

Titta så perfekt den passar i mitt vardagsrum. Tack Moster och Stefan, eller borde jag säga Xièxiè, eller hur det nu kan tänkas stavas med normala bokstäver. Funkar perfekt med bluetooth och allt, så nu ska jag nog kunna bräcka grannarna när det behövs!
 

Måndag

Älskar att det är billigare att flyga till Kina än vad det är att åka till Amsterdam. 4600 kostar det, det är jäkligt billigt egenligen om man tänker.Aja nu ska jag inte grubbla på det mer idag. Ska ta mitt dunkande huvud och gå och sova tror jag. 

Fredag

Tror jag börjar bli mig själv igen. Imorse så gick jag ner till navet köpte en bok av Johanna, sen gick jag hem igen. Ställde mig och baka en kaka, alltid trevligare att jobba helg när det finns något att fika, så jag slängde ihop en kladdkaka med hallonpannacotta. 
 
Sen tog jag mig ytterligare en promenad i höstenstecken. Här var det så mycket löv så att man såg inte vart man satte fötterna. 
 
 
 
 
 
 

Kul att läsa något positivt i tidningen

Kim Källström har det senaste dygnet blivit uppmärksammad för det han gjorde mot Max 8 år innan matchen mot Tyskland i tisdags. Läs artikeln om du inte förstår. Max pappa har nu i efterhand skickat ett mail till Kim där ha tackar han för att han gjorde det så bra för Max. Men jag måste då säga att Max hade tur att han fick gå in med just Kim, då Kim har en egen cup uppkallad efter sig, där lag med funktionshinder från flera länder kommer och spela. Bra jobbat Kim!
 
 

Torsdag

Igår så var jag först in på jobbet på syrremöte, tycker dock att det står still, vi kommer ingen vart. Tror vi måste rösta innan nästa möte, så att vi har nåt att prata om. Sen bar det av hem, snackade lite med mamma på skype och sen var det bara att bege sig ner på invito för att käka med några från jobbet. Hem kunde inte sova, skrev lite av det sista på uppgiften som vi ska lämna in om 2 veckor. Lyckades somna, ville inte kliva upp imorse, men pallrade mig upp vid 11:30 plockade upp farmor, var och handlade, hem till de och fika lite, skjutsa farfar till vägverket, hem plocka i och ur diskmaskin, tvätta, byta sängkläder, baka, vidare till farmor och farfar för lite middag, sen hem till mamma och pappa och kolla posten, där är jag kvar nu och tittar på handboll. Sen hem och sova, och tro det eller ej, men det väntas en ledig dag imorgon också. Just ja, det snöar ute nu...

Måndag

Jobbat inatt, känner mig mer död än valnligt. Hade tänkt gå ut och gå, men kroppen bara skriker när jag försöker ta mig upp ur sängen. Så jag tar och ligger kvar här ett tag till, eventuellt flyttar mig till soffan. Nu har jag 2 nätter kvar innan jag är ledig i 3 dagar innan det är dags för jobbhelg och mammsen och pappsen kommer hem. 

Lördag

Igår så var Sofie här, vi åt tacos, snackade skit och tittade på fotboll och idol. Sen blev vi akut trött, så skjutsade hem Sofie och jag tror knappt att jag hann lägga mig på kudden innan jag sov.Vaknade imorse och var och tittade in Tommy och Vickis nya lägenhet, åkte på birsta och köpte tassarna till stolarna som jag har glömt 5 gånger. Hem till farmor och fika lite, sen hem och beställa tågbiljetter och hotellrum inför nästa föreläsning. Nu ska jag ta och käka lite rester från igår och sen bege mig ut till Matfors för att titta in Robin och Fridas hus, hur jag nu ska lyckas hitta till Matfors, vet att om jag kommer till Stöde så har jag åkt förbi. Nämen till Matfors hittar jag, har bara så svårt att föreställa mig vart i Matfors det ligger.

Potatis och purjolökssoppa

Blev sugen på potatis och purjolökssoppa häromdagen, så igår när jag och farmor var och handlade så köpte jag för att kunna göra soppa. Så idag bjöd jag jag hit farmor då hon sa igår att det var längesen hon åt det och jag tror att hon tyckte att det var gott. 
 
 

Julen är här

Råkade få syn på julschemat igår och det såg väldigt bra ut för min del måste jag säga. Ledig hela julen, jobba dagen på nyårsafton, kvällen på nyårsdagen och sen dagen den 2 januari. Fast jag skulle ju kunna tänka mig att jobba natten över jul, det gör inte mig så mycket, för vi är inte sånna som firar jul långt in på natten. Annars måste jag ta semester för att få till timmarna på schemat, är inte det ganska sjukt egentligen? Bara för att det är min tur att vara ledig över ju så måste jag ta semester. 

Måndag

Gjort 4/6 pass nu innan jag får vara ledig en halv sekund. Helgen har varit helt ok, men idag vet jag inte vad som hände. Kom inte iväg från jobbet förns 16:30 och snacka om att hela dagen blir fel. När jag kom hem så var det ju bara att laga mat och sen så hade halva kvällen gått. Hade sett så framemot min lunch idag, då det var rester från farmor (pasta och fläskfilégratäng, typ.), men det visade sig att det var läkemedelslunch, så min matlåda står fortfarande och väntar på mig i kylskåpet på jobbet, så längtar till lunchen imorgon. Nu hoppas att giffarna håller i det här och faktiskt vinner, känns som om det var ett tag sen!

Far och fläng

Sundsvall - Göteborg, Göteborg - Sundsvall, Sundsvall - Örebro, Örebro - Sundsvall på 50 timmar. Varför ta det lugnt när man är ledig när man kan åka och upptäcka Sverige? Men nu lovar jag att vara hemma i 6 dagar, för nu har jag 6 arbetspass på raken. Eller jag ska nog ta och hålla mig hemma tills jag drar till Göteborg om 4 veckor.

Tåg

Sitter på tåget påväg hem från Göteborg, beräknas vara hemma 02:41 inatt. Då blir det hem och vända i sängen, för kl 07:00 kommer Elin och hämtar mig för då ska vi bege oss ner till Örebro för hon ska kolla på en bil. Föreläsningen idag på förmiddagen var jättebra och intressant. Sen var det dags för lunch, blev rödspätta! Föreläsningen på eftermiddagen var inte lika intressant enligt mig.Sen begav vi oss mot järnvägsstation för att käka lite middag och handla till tågresan.

Göteborg igen!

Sitter på tåget ner mot Göteborg nu igen. Har ju varit hemma drygt en vecka och längre än så kan man ju inte vara hemma. Kommer komma ner vid 23:30 om tågen bestämmer sig för att gå som de ska. Ska bo på scandic Europa mitt i nordstan, så att det är nära till spårvagn imorgonbitti när vi ska till skolan. Dessvärre blir det ingen långtripp då vi åker hem redan imorgonkväll. 
 
Och nu ska jag faktiskt vara hemma nästan en månad innan jag åker ner igen, men då är det för nöjets skull.
RSS 2.0