=)

Idag så sa Carina att det var tur att vi inte var här igår när det kom 10 lärare ut från toaletten, det ni. Sen så är allt om "misshandlingen" av lärare en myt. För de visste att han skulle komma hit och bråka, aja vi har skrämt bort de få som ville söka till västermalm iallafall.

Provet gick inte så bra, det jag kunde klockrent var inte med, men men. Efter provet så satte vi igång med att förbereda inför redovisningen, så nu vet jag vad jag ska säga, gäller bara att lära sig det mesta utantill samt prata lite långsammare så att vi får ut 20 minuter.

Om 20 minuter slutar jag och då ska jag åka ut till stugan

Be en bön

Att det ska vara så komplicerat för en muslim att be en bön? Kan de inte bara ställa sig på knä för att be? De måste gå igenom hur mycket som helst. Och det ska jag försöka lära mig så jag kan visa det nästa torsdag för hela klassen, lycka till liksom.

Joss har tagit reda på vilken lärare det var som blev nedslagen igår! Och jag trodde att det var på IVIK och det var det också.

Skavsår

Jag har skavsår på båda fötterna, det är mindre bra om man säger så. Nu ligger jag här och ska ta mig i kragen och läsa igenom biologin innan jag ska pallra mig bort för att utnyttja min födelsedagspresent, nämligen lite massage, mmh massage är helt perfekt nu, kunde inte komma mer lägligt. Tillbaks till biologin.

Norra


jordgubbar

Biologiprovet är flyttat tills på torsdag, vet inte om jag tycker att det är skönt eller om jag bara skjuter på pluggandet?  Ska nog ta och läsa igenom det en gång nu innan jag tar och går och lägger mig för kvällen, är så trött så det finns inte. Så det blev ingen träning för mig idag, kände att halsen inte klarade av det heller. Men imorgon blir det en promenad till skolan iallafall, sen får vi se om jag orka cykla hem cykeln från stugan i helgen, så jag kan börja cykla till skolan.

quiz

Jag hade rätt om att vi skulle vara få på metala träningen, vi var hela 5 stycken där. Men vi som var där fick ledigt på torsdag iallafall =) Nu ska jag ha svenska tror jag, känner för att göra lika mycket som på biologin, dvs sitta och göra quiz på facebook.

Regn

Jag har en känsla av att vi inte kommer vara många idag på mentala träning. Sen ska jag väl försöka få ihop något vettigt om den där bönemattan,dock så fattar jag inte alltför mycket, men det får jag väl ändra på.


Gud så skönt att snön är borta =)

uppför

Jag och Carro tog oss en promenad runt sidsjön och sen när vi ändå var igång så tog vi trapperna upp för norra. Nu sitter jag här hemma, fortfarande i min ensamhet och funderar på om jag ska ta och läsa lite biologi eller om jag ska kolla på hockey. Om 45 minuter är det tonårsliv och det ska jag se iallafall.

Ensam

Helt ensam hemma är jag förtillfället, och det gillar jag inte riktigt. Mamma och Pappa är påväg till alby på match och jag ska vara hemma och plugga, och det hade jag tänkt ta och börja med alldeles strax, men först lite middag. Den som gissar rätt på vad jag ska äta, ska få ett tuggummi.

30 grader varmt

Jag har 30 grader varmt inne på mitt rum och då är fönstret öppet och fläkten på. Jag tror allvarligt att mitt duntäcke kan döda mig inatt, näe tacka vet jag när man sover i stugan. När man kommer ner i lillstugan och är blöt om fötterna efter ha gått i gräset och sen kryper man ner under täcket och man nästan fryser, men man sover förjävla bra =) Sålänge man inte hör mamma och pappas snarkningar.

Bilder

Jag laddade nyss över lite bilder från kameran






Mina axlar idag

Varmt

Tyvärr blev det  förlust imorse, men efter att Jesper ställde sig i mål så blev det mycket bättre, dock saknades det något framåt då. Igår när jag var ute hela dagen så insåg jag att jag måste ta och köpa mig ett par solglasögon, eftersom jag inte äger några.

Nu ska jag ut i värmen igen.

Soligt

Fröken Sandström har idag lyckats med bedriften att bränna sig på axlarna, ja jag var inte så smart, så jag smorde bara in ansiktet, men det är smällar man får ta. Jesper och de vann sista matchen vilket betyder att de spelar imorgon klockan 10:00, så ingen sovmorgon denna helg inte.

Jag och Charlie tog en promenad till Selånger med Diza, och när jag står och väntar på Challe som är inne på hemköp så ser jag en gubbe som bara tippar bakåt och man riktigt hör när han slår i huvudet i backen. Men han såg ut som en narkoman och blödde så jag vågade inte gå fram utan tänkte mest herregud vad fan ska jag göra? Men då kom en av hans knarkarpolare och hjälpte honom.

Har även hittat en som har samma problem med madrassen i sängen som jag, nämligen Jesper, det kan kanske bero på att det är min gamla säng, eller? Nu ska jag ta och gå och sova känns det som, om jag nu kan sova med axlarna.

Lördagsmorgon

Nu ska jag ta och åka på fotboll, idag har jag faktiskt smörjt in ansiktet med solskyddsfaktor 50, jag tror att det kan behövas, om jag överhuvudtaget ska överleva, fast det kanske inte är så varmt ute nu men senare lär det bli.

HELG

Vad vill man önska sig i studentpresent? Har suttit och tänkt på det ett tag nu och då bli jag bara irriterad när jag tänker på det. Nu ska jag snart gå och sova för imorgon har jag en fullspäckad dag, hoppas den är lika fin som idag bara.

Huvudvärk

Huvudetv ärker fast jag har tagit en tablett, och det ska mycket till innan fröken Sandström tar en tablett, men nu har jag ju bevisat att de inte funkar. Nu måste jag ta och ta tag i historian, för den har kommit ikläm. först giffarna och sen göteborg - hammarby, bara sköna  vinster idag =)

Mjukglass

Idag har jag ätit årets första mjukglass, och den behövdes för det var varmt som satan ute idag, eller det är det fortfarande.

Nyss hemkommen från träning, mycket jobbigt var det idag måste jag säga. Det kommer att bli fina blåmärken om några dagar. Nu är min plan att jag ska äta något, bli ren och plugga historia, sen tänkte jag hinna kolla på giffarna också som har matchstart om en timme samt en promenad, körigt värre skulle man kunna kalla det.

Vill avsluta med att säga att jag är glad för Sannas skull =)

24

Nu har jag suttit på balkongen och läst lite historia och valt en nobelpristagare, fick bli Dorran. Det var lite hårt därute nu när vi inte har hunnit skaffa några dynor än, men det gick ändå. Nu ska jag snart äta och sen tänkte jag ta mig en promenad ner på stan och sola lite, känns som om studenten närmar sig med stormsteg, 24 skoldagar tror jag det är kvar.

Idag så såg vi Ted på skolan =O han hade vi i fysik och matte på höglunda, han såg likadan ut fast han hade bytt ut sin isbjörnströja till en grå.

Morgonpromenad

Nu har jag tagit mig en promenad runt kuben, skönt faktiskt men lite för varmt. Nu ska jag käka frukost och fixa mig för om 55 min ska jag hämta Emil och Joss och vi ska till skolan för två lektioner. Bara vädret håller i sig tills vi slutar också, så kanske man kan sitta ute ett tag.

För att komma på bättre tankar

När jag är nere på botten så brukar jag kolla in Fridas blogg för där finns det söta bilder på Oskar och det får mig att le och komma över tröskeln. Så tack Frida, och Robin också för den delen.

Inte värd nåt

Just nu rinner tårarna nerför mina kinder och jag känner mig så jävla värdelös.

Smör

Nu har jag gjort något som jag förhoppningsvis inte behöver göra igen, nämligen att skära en stor smörbit och he lite grädde på för att sedan stoppa in den i munnen. Nu ska jag leta fram lite fotbollskläder och sen byta om för om 45 minuter ska jag hämta Joss och vi ska iväg på träning.

FETTDAG

Nu sitter jag på biologin och gör inte mycket skulle jag vilja säga. Vi slutar om 45 minuter och då ska vi hem och spela in fettfilmen, hehe lite läskigt måste jag säga, men vad gör man inte för ett bra PA betyg? Eller sänks betyget kanske? Imorgon slutar jag lite mer än 1 timme före än vad jag ska sluta, mycket skönt måste jag säga :=) Nä nu får vi hoppas att vi slutar snart så vi får åka hem.

Fotboll

Nu måste jag ta och börja tänka fotboll, för jag ska tydligen komma med idéer till morgondagens träning, och jag vet inte ens hur lång träning det är, det känns ju bra. Nä men jag är peppad för fotboll, synd att det inte är oftare bara.

Törstig

Gud vad varmt det är i mitt rum idag, jag skulle vilja dricka ett helt badkar med vatten, men jag orkar inte kliva upp ur sängen. Det får vänta tills imorgonbitti. Det är synd att nästan alla avsnitt har gått av tonårsliv nu, jag tycker faktiskt att det är bra program, även om jag tycker synd om en del. På lovet såg jag nåt som hette barn på sjukhus, och det var så synd om en liten pojke som hade ryggmärgsbråck =( han var så söt så jag tyckte synd om honom, fällde nästan en tår och det där skulle vara ett barnprogram, hemskt ju.


DU är en ängel

Olivia är en ängel, efter mycket tjorv fram och tillbaka så har hon äntligen fått in innehållsförteckningen i rapporten. Nu har hon skickat den till Ingrid så hon kan skicka den till tryckeriet sen (eller hur det nu går till).

Glöm allsvenskan nästa år, med Sundfors i mål!

Sundfors vad säger man? Ta och gå i pension? Idag har han gjort två riktiga jävla tabbar som inte en får hända i korpen. Nästa match hoppas jag att Hysén får stå, men då ska inte jag gå för då kan man få en boll i huvudet. Olivia har gjort en ny innehållsförteckning nu iallafall, men nu får vi inte in den i rapporten utan att allt blir strul. Jag är riktigt jävla less på det här nu, men skam den som ger sig.

Nörd

Ikväll känner jag mig lite nördig, för nu har jag nämligen skrivit lite loggbok också, hehe från den 29 september till den 20 april, undra om Peder går på den? Jag har ingen aning om vilka dagar vi har gjort vad, eller jo lite koll har jag tack vare bloggen. Sen har jag fixat min dagbok också, ganska roligt att läsa hur man mådde när vi körde det där. Fast när jag läste den 17 september fick jag en klump i hjärtat och är glad att allt löste sig =)

Nu ska jag ta och leta tomma godispapper som vi kan ha till vår film imorgon, så om det är någon som har ätit godis och inte slängt pappren så tar jag gärna emot de.

Duktig idiot

Nu är idrottsuppgiften inskickad, känns bra måste jag säga. Vad är det jag ska fokusera på nu? Historia? fast först måste vi dela upp så vi inte behöver läsa allt, det verkar ju jobbigt, får se hur det går med den biten och den andra för den delen, om det ens blir något av den?

Balkong

Jag vet inte om jag har berättat att jag började med projekt balkongen i lördags? Idag så fick pappa slutföra det, och han var minst sagt lika less som mig på att måla, så nu är det bara dynor och ett bord som ska fixas så kan man sitta och ha det mysigt där sen, nu ser det lite stelt ut men men.


Det är svinvarmt där på morgonen och fram till typ 3, sen byter solen sida

Rapporten

Här har vi den satans jävla rapporten som inte vill som vi vill!

Sen undrar jag när den ska vara inne för jag hörde att det var nu på onsdag, men sen sa någon att det var nästa onsdag, så jag är förvirrad nu. Vi kan nog behöva en hel termin på oss att jävlas med den.

Trött

Nu ser rapporten helt riktig ut på min dator, frågan är bara hur man ska få den att se riktig ut för den som ska skriva ut den? Jag tog en promenad förut till Joss via kuben. Nu är jag helt slut och har sockerdricka i fingret, ska snart ta och kolla på giffarna, så får se om det blir någon styrketräning idag, skulle ju behövas om man säger så.

Vårt studiebesök på sjukhuset blev inställt idag pga att de var sjuka, och inte gjorde de mig någonting, jag fick sluta 3½ timme tidigare.



Jag håller med mamma, är nog den svenska avundsjukan som har drabbat en viss person.

Ett varv

Nu har jag och Carro tagit oss ett varv runt Sidsjön nu ska jag ta och skriva klart hela G-delen på idrottsuppgiften och sen ska jag åka och styrketräna lite för att sedan åka hem och göra klart hela idrottsuppgiften samtidigt som jag kollar på giffarna. Men frågan är bara hur mycket man ska skriva på G-delen?


Student?

Videokamera

Är det någon som har en videokamera över? Vi ska spela in en kort film till vår LCHF-redovisning, annars får vi filma med telefonen, dock kanske det inte blir den allra bästa men det får nog duga.

TACK SÅ JÄVLA MKT :@

Idag kan jag säga att Sofie sänkte mig rejält. Tack Sofie nu mår jag verkligen inte bättre. Sen att hon är så jävla seg av sig när hon ska försöka fixa någonting gör ju inte saken heller. Sen känns det inte så jävla bra att du klagar på allt jag har gjort i rapporten, du vet hur man får en person att må dåligt!

Skola

Idag ser det ut att vara jättebra väder, är väl väldigt synd att man ska gå i skolan idag då. Fast vi har hål från 11:30 - 13:50, fast då tror jag vi skulle jobba med vår redovisning, men vi får se hur det blir med det. Men nu måste jag sätta fart om jag ska hinna.

Äntligen

Efter mycket om och men så har jag skickat vår PA1201 rapport till kommun så att de kan trycka den =) Fast vi vet inte om vi hinner få den klar tills den ska in, så jag har skickat den till pappa för säkerhetsskull, för han kan man lita på. Har även suttit och letat som en galning efter mina loggböcker som jag har skrivit, men eftersom datorn är helt ren så hittade jag inte så mycket.


REKOMMENDERAS

Finns på ica Stöde

SURKÄRRING

haha jag tror jag dör vad röd jag är i ansiktet, ser ut som om jag har varit utomlands eller något, och det har jag ju nästan. Ebba satt och lekte lite med min telefon förut och tog kort på mig, och jag måste säga att jag ser verkligen ut som en gammal surkärring.

Fotboll

Idag har det varit fotboll för hela slanten, tur att det var fint väder och jag tror att jag har fått lite färg (röd) för det stramar lite i ansiktet. Just nu sitter jag och funderar på varför inte msn funkar på lilldatorn, den här har jag inte word på och tänker inte lägga in heller eftersom den ska in på reparation igen, och jag måste läsa det Sofie hade ändrat på rapporten. Planer för ikväll är att sova så jag orkar gå till skolan imorgon, känns som om jag har varit ledig i typ 3 veckor men det har jag inte, bara 1½.


Sms-mannen nr 1

Stugan

Nu har farmor varit och köpt nytt bord och stolar till altanen i stugan. Det var precis så att bordet fick plats i mondeon. Ibland är det bra att ha en kort mamma, det var hon som fick köra eftersom hon har stolen längst fram, fast nu var det tillochmed lite förlångt fram för henne. Så det var tur att farmor och farfar är så snäll så pappa och 4 stolar fick åka med de, så han slapp bära ut de.



pengar

Igår så fick jag för mig att jag skulle räkna mina pengar i svartapengar burken. Det var 483,50. Undra hur mycket pengar de var i den från början? Jag skulle gissa på 480 och sen fick jag ju en 50 öring av Pucko i julklapp som också åkte ner i burken. Var det mindre än 480 kronor från början så kan jag meddela att mina pengar förökar sig, för jag har inte stoppa ner några.


Jag bestämde mig för att låta de stå på växning ett tag till, det ska vara minst 500 innan jag får använda pengarna.

Mondeon har gjort comeback

Bilen har kommit tillbaka, dock så tycker jag att den är mycket mörkare än vad den var förut =O Hur kommer det sig?

Ser ni? As mörk

Telefonräkning

Idag har jag fått min telefonräkning igen, denna gång var den på 111 sidor. Jag har suttit och funderat ett tag, och jag undrar hur vissa kan vara så positiva när det gäller jobb efter studenten. En han tror garanterat att han kommer att få jobb, bara det att han är ju inte speciellt smart och jag skulle inte vilja anställa honom men han är säker på att han får det.



Själv funderar jag på om det ens är värt att söka något sommarjobb för man kommer ju aldrig få något ändå.

HUSVAGN

Igår så fick pappa äntligen sin husvagn, eller han fick många för jag hitta nämligen ahlgrenshusvagnar, och jag smakade en och jag tyckte de smakade blä, de smakade inte som bilar iallafall. Pappa fick i sig påsen iallafall, men det var väl ingen som trodde att han skulle lämna den heller.

Bortglömd syster?

Jag har ju glömt att berätta att svt ringde mig idag, de hade hittat en syster till mig =O

J: Heej
C: Hej jag heter Camilla och jobbar på svt, du heter Christina Sandström och är född den 24 november i malmö och vi vill veta lite om din barndom för vi har hittat en syster till dig.
J: Ähm va näe
C: Jo du är Christina
J: Näe jag heter Jessica
C: Jaha ha en trevlig dag då.

Som ni vet som är jag inte född den 24 november och absolut inte i malmö.

Handikappad

När jag och mamma var och visade upp bilen så sa de att de skulle ta 2-3 dagar att fixa den, nu har det gått 3 dagar men jag har inte sett tíll bilen än. Skulle inte förvåna mig om den är borta i 2-3 veckor, shit hur ska jag klara mig då? Jag och Joss får helt enkelt flyga mellan Västermalm och Hedbergska för att hinna och på måndag får vi gå till sjukan, om inte Joss har bil vill säga.

KLAR

Nu har jag hela min studentoutfit klar, tror jag. 1016 kronor har allt gått på hitills iallafall, och det är mössa, skärp, skor och klänning, behöver man nå mer? Jag har tvingat Vicki att sminka mig och fixa håret. Det fulaste är att mössan är mer än halva beloppet, nämligen 569 kronor.

SNÖ =(

Nu så snöar det ute, mindre kul om man säger så!

Vaknade med världens halsont idag och snorig som en gnu, tror mamma har smittat mig. Så min planerade joggingtur får bli inställd det får helt enkelt bli en promenad till birsta istället. Frågan är om jag ska göra det nu så jag har det gjort, eller om jag ska vänta så jag kan åka med mamma och pappa hem.

Örngott

Hittade ett sött örngott förut, stod världens bästa farmor, men det fanns ingen världens bästa farfar, det är ju orättvist ju!! För nu är det så att jag råkar ha världens bästa farfar och farmor, men det vet de nog ändå, så de klarar sig nog utan örngott.

Städa

Det blev inge sova, fick sätta igång och städa istället så nu har jag fuskstädat hela lägenheten, jag skulle egentligen bara plocka ihop alla papper så att de inte ligger framme och skräpar, men nu kan jag nästan svära på att jag kommer få skit för att papprerna inte ligger där de ska ligga.

Då var våren över

Vi fick ha vår i 2 dagar iallafall. Idag var det riktigt kallt ute, trodde jag skulle frysa ihjäl nu när jag gick hem från stan. Nu känns det som om jag vill sova någon timme tills mamma och pappa kommer hem, för att sedan fundera på om jag ska träna ikväll eller inte. Är ju mindre än 3 veckor kvar tills korpen startar så kan ju vara bra om man orkar spela 10 min utan att dö.

Goodbye

Det är inte rättvist, nu är Liverpool ute, fast det var väl ingen som trodde att de skulle vända heller. Det är bara hoppas att äckel Barcelona slår ut Chelsea i semin. Imorgon ska jag ner på stan och kolla efter skor till studenten, måste börja reka nu så jag vet vad jag ska ha sen, tror jag ska lura med mig Vicki en vacker dag.

Idag har jag varit ganska duktig, har gått till stan 2 gånger och sen har jag gått hem från Nacksta också, och i Nacksta var det mörkt.

Kämpa

Nu gäller det, kom igen!

FOTBOLL

Finn felet

Skottning pågår

Före





Efter

=@

Vad är det för jävla tulp som har skurit rostbiffen på kubiken? Den är ju tjockare än en fläskfilé för fan. Fick brev om att jag måste ringa vesta också, min jävliga dag blir genast mycket värre när jag måste ringa folk jag inte känner, och allt är den där jäva turkens fel!

Nu ska jag lägga mig och kolla på Andra avenyn

Nackjävel

Inatt har jag haft så jävla ont i nacken, så i natt blev det inte många timmars säng. Nu ska jag försöka pallra mig ner till stan! Nu gör pappa det ödestigra misstaget att komma in på mitt rum och fråga om frukost, men han borde veta att jag bara blir irriterad, och idag är stubbinen så jävla kort så det finns inte.

Idag skulle Nenne ha fyllt år!

Solsken

Giffarna vann vilket var mycket bra och solen sken, dock inte på mig för jag satt för högt upp. Blev en promenad både dit och hem, var skönt faktiskt även om jag fick kramp i vaderna när vi gick hem. Nu ska jag ta och kolla på lite web-tv och sen ska jag ta och sova för klockan 10:00 ska jag infinna mig på stan imorgon och efter det så ska vi åka ut till stugan och skotta lite till. Idag har jag haft jätteont i nacken, undra om det kan bero på att jag har haft halterneck eller om det är från träningen igår?

Såg att det skulle snöa här på torsdag :( inte bra inte, jag vill ju ha vår.

Fußball

Solen skiner och det är jättevarmt ute och nu ska jag ta och gå ner till IP och kolla på fotboll. Förhoppningsvis så stannar solen kvar hela matchen så man kan passa på och sola lite, eftersom jag sitter på solsidan.

Regn

Nu regnar det ute, det är bra för då smälter snön. Men imorgon måste det vara fint väder för då ska jag gå på fotboll, nu ska jag ta och sova eller iallafall försöka. När jag hittar kabeln till telefonen ska jag bjuda på lite bilder!!

Vår?

Det blev Pelle som tog hem paltvinsten den här gången också, 5 st blev det närmare bestämt. Efter att vi hade käkat så for vi ut till stugan och kollade hur mycket det hade smält där, det var inte mycket vill jag säga. Vi såg en känguru iallafall ;) eller så var det ett rådjur. Nu sitter jag och kollar om det är något vettigt på TV men det verkar det inte vara, så blir kanske till att gå och lägga sig istället.

Jag är fortfarande lite irriterad över det där med studenten!

Paltdagen

Idag är den stora paltdagen, för de som äter palt vill säga. Undra vem som ska vinna den här gången? Sist var det Pelle som vann, jag tror han ligger bra till i år igen. Vi som inte äter palt vi får nudelwok och stektris, låter mycket godare tycker jag, och framför allt så smakar det mer.

Åskmoln

Måste bara få ställa mig frågan hur tänkte du?? Hon vet att om man väcker mig så blir hela min morgon och dag förstörd, men likförbannat var hon in och väckte mig. Sen måste jag skynda mig att skaffa något att sätta på väggarna i mitt rum, för jag hör tammefan allt.

Jävla fiskmåsjävlar!

Nudlar

Det känns som om jag har varit ledig i evigheter, fast det har jag inte. Och det mest positiva är att det är en veckan kvar av ledigheten. Jag har bestämt mig för att träna något varje dag resten av påsklovet, haha tror ni på den? Det gör inte jag, men jag ska försöka iallafall.

Nu ska jag åka på ica kvantum och handla nudlar.

Påskägg

Kan det bli bättre än ett rosa påskägg?


Det kunde det, när jag öppnade och såg vad som var i =)

Ulrica hon vet att jag är barnslig av mig och älskar kinderägg

Kräks

Någon står och spryr vägg i vägg med mitt rum, inte så lätt att sova då! Det låter tjejigt så jag gissar att det är mamma, men skulle inte förvåna mig om det är pappa, för han kan spy på beställning. Vill lova att jag är trött, då jag inte har somnat än utan legat och kolla på film fram tills nu.

復活節快樂

Idag har fröken Sandström inte gjort många handtag, typ varit bort på konsum. Blir snart sängen skulle jag tro för imorgon måste jag göra något vettigare än idag. Just nu sitter jag och kollar på Underbara älskade, en jävligt dålig film men jag kollar bara för att se om jag ser Carros namn i eftertexten.


Jag hann se det, Caroline Attner medical advisor.

Födelsedag?

Såg att idag är Sveriges vanligaste födelsedag, och jag kan säga att jag känner inte någon som fyller år idag, men imorgon då fyller en massa år.

Fäll en tår

Jag och mamma sitter och kolla på film nu, hon sitter och grinar och jag skrattar åt henne. Filmen är snart slut är 5 min kvar eller nåt och då ska jag gå och lägga mig och kolla på sjukhuset, både gårdagens och dagens avsnitt. Imorgon måste jag röja upp lite inne på rummet innan det kommer en massa folk....

Tro det eller ej

Idag var jag och mamma ner på stan och hämtade mina bestick, och tro det eller ej mamma lyckades pruta 200 spänn! Så nu kan ni få komma och få mat hos mig när jag har flyttat hemifrån (om sisådär 43 år)


Film

Har ni inget vettigare för er tycker jag att ni kan kolla in vår film!

Skär tors dag

Nyss hemkommen efetr en liten tur på stan, återkommer om den i något senare inlägg när jag har hittat kabeln till mobilen. När vi åkte hem åkte vi förbi farmor och farfar en sväng och då stod fröken Lindberg i fönstret, och klockan var inte ens 11 =O Joss jag tror du har missat att man ska sova när det är lov. Själv vaknade jag halv tio av ett mms från telia..

Nu ska jag spela lite the sims, jag och Joss snackade om det i tisdags, och nu är jag beroende igen.

Lov

Nu är jag lite ledsen på ögat. Men det är lov iallafall och jag är trött som ett as, så jag funderar på att gå och lägga mig!

MORDFÖRSÖK

Mordförsök har vi blivit utsatta för idag, typ. Några idioter kastade snöbollar på rutan så den sprack när vi hade lektion. Cribba visade sina taker från när han var en av Sveriges bästa medeldistanslöpare och tog ett allvaligt snack med de. Annars har dagen inte varit så seriös, jag och joss satt och funderade på om hönan måste bli påsatt av tuppen för att det ska bli ägg, eller funkar det ändå? Vi kom inte fram till nåt svar iallafall.

Vi har haft många konstiga funderingar för oss idag, sen har det varit en hel del skvaller också om allt och inget. Jag som trodde jag visste det mesta när det gäller skvaller, men jag insåg ganska snart när Joss satte igång att jag inte visste någonting.

Din gamla paprika!

Vuxenpoäng

Idag måste jag och Joss har fått en massa vuxenpoäng, vi har nämligen varit på ikea och köpt stängsel till mig, så nu kanske min madrass vill ligga kvar, sen åkte vi på citygross och handlade till påskäggen och lite dricka, för att sedan åka till stan och köpa ännu mer grejer till påskäggen för att slutligen hämta Joss dator hos datanissen, sen fick vi fara hem.

När jag kom hem så bäddade jag i ordning min säng och plockade undan alla kläder, (hörde rykten om att Ulrica kommer på onsdag). Nu sitter jag ner och andas lite och funderar på om jag ska ta och fortsätta städa, dammsuga kanske? eller plocka undan lite mer iallafall.

Vi fick se vår film idag, hahah jag och min cp hand och emils blick där blev man ju nästan rädd.

Less

Jag blir så jäkla less på detta väder, jag vill ju ha vår och sommar nu, inte om en månad. Nu ska jag ägna lite tid åt biotekniken som jag fattar 0 av och sen ska jag och träna och sen ska jag väl ägna lite mer tid åt biotekniken inte för jag vet om jag kommer fatta nå mer direkt, men då har jag iallafall försökt, inte för att det duger åt Göran men ändå.

Svartpeppar

Idag när vi satt och åt så fick jag svartpeppar i håret, det ni, eller svart mjäll som pappa kallade det för. Sen gick vi bort till Bengan och Ebba och fick oss lite fruktsallad, jättegod och man tänkte verkligen på sommaren.

Just nu är jag jätteglad =)

Paket

Nu ska vi snart fara och hämta mamma på stan och sen ska vi plocka upp farmor och farfar för att sedan bege oss mot klockarberget där vi ska fira Robin. Har ägnat ett bra tag till att slå in lite paket, så det här ska han få av oss.


9 st

Grattis

Grattis Robin på födelsedagen

=)

För att visa hur mycket mamma betyder för mig så bestämde jag mig för att köpa tulpaner idag till henne (fast det vet hon inte om, än.) Och nej det är inte synd om pappa, sa faktiskt åt mamma att köpa en påse kinapuffar åt han förra veckan, och det kan jag nästan slå vad om att han uppskattar mer än en bukett tulpaner.

Datatjuv

Har snott Victors dator för att skriva resultaten på labrapporten, eller jag är redan klar med det så nu sitter Emil och kluddar på resten. Om 5 minuter slutar vi och då ska jag gå in till stan för att få behandling av nacken, ska även ringa mormor fick sms om det.

Idag så skippar jag biotekniken så det betyder att jag slutar efter idrotten idag, det vill säga halv 3. Kommer inte ihåg när jag gjorde det sist, men gud så skönt det ska bli =)

Vader

Vad är det för fel på mina vader? De gör så fruktansvärt ont så fort jag gör något, kan det ha något med att sulorna är slitna? Eller beror det på något annat? Det lär jag få reda på nästa vecka.

När jag och Carro skulle åka från träningen så hörde jag sirener men tänkte inte så mycket mer på de eftersom de tysnade. Men när vi svänger ut på bergsgatan så ser vi att det blinkar blått, Carro kör och jag kollar med hökögonen vad som har hänt och hinner uppfatta att det är en ungkvinna som ligger på backen och har blivit överkörd av en brun volvokombi.


Nu ska jag läsa lite bioteknik, om jag orkar.

Tränaa

Om typ en halvtimme ska jag och Carro iväg och träna och sen när jag kommer hem så tänkte jag ta och läsa lite bioteknik, nörd jag vet men känns som att det kan vara dags att börja provet är på måndag och jag har inte fattat specielt mycket av Görans lektioner, hmm undra om man får plugga hemma imorgon istället för att sitta på skolan.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Göteborg är bokat, 4 dagar i Göteborg hur skönt är inte det? Livet blev precis mycket bättre. Nedräkningen kan börja, 64 dagar kvar för den som undrar. Gud vad länge det lät, men då ska vi dit iallafall, under tiden får jag vara avundsjuk på Zäta som är där nere i 7 veckor nu.

Hallå?

Jag tror att Olivia har gått under ytan, eller så är hon bara väldigt inne i sin historiabok nu och vill inte prata med mig. Jag som vill boka tågbiljetter.

Rostbiff

Jag tror precis jag har ätit det godaste jag har ätit i hela mitt liv och ändå har jag ätit det förr men ack så god den var nu. Det jag snackar om är kubikens egen grillade rostbiff.

Helt slut

Typ nyss hemkommen från Sulan, han åkte på att göra nya till mig. Är helt slut i kroppen trodde inte att jag skulle orka gå upp för trappen. Jag orkar inte ens hålla upp papperet som jag ska läsa historia ifrån, det känns ju lovande menar jag.

Våren är här

Igår så blev jag omkörd av en motorcykel på motorvägen och idag när jag gick hem så åkte det förbi en till. Och när motorcyklarna börjar titta fram då vet man att då är det vår.

Tur man får skriva på dator säger jag bara

Svenska nationella blev bara 2 timmar långt för mig sen gav jag upp. Orkade inte försöka komma på något mer, så det fick bli som det blev. Efter en lättare springtur in till stan så träffade jag farmor och vi gick hem tillsammans. Så nu är jag hemma och tänkte försöka ge mig på historian innan jag ska ner till stan igen.

Kan ge er ett tips, gå inte med datorn från skolan och hem om ni har ont i nacken.
RSS 2.0