Lördag

Jag såg att marabou hade kommit med en ny smak, marabou vinter. Den innehöll kardemumma, nejlika, ingefära eller nåt sånt. Lät inte allt för gott tyckte jag, och därför lät jag bli att smaka den. Nu ska jag ta och göra mig iordning och gå bort till Vicki.

Fredag

Titta vad jag fick av Joss förut, en halloween blomma, den passar jävligt bra in i mitt rum nu måste jag säga.

Vad är det för dag idag?

Jag vill börja med att meddela att Luleå vann över Timjå ikväll =) Jag vet inte riktigt vad jag ska säga annars, har mest bakat och kollat på soffor idag. Kakan blev misslyckad, man kan säga att det är en riktigt kladdig kladdkaka!

På lördag har jag bokat tid hos Vicki!

091028

Undra hur det alltid kommer sig att det är jättekallt när jag ska ta och gå? Det har varit runt 6 grader på morgonen nu, men idag när jag ska gå till sjukhuset då är det 3. Ska ta och göra mig iordning nu och sen ska jag skicka ett sms till Ida och fråga hur länge det höll på.

Bakning på högsta nivå

Idag så har jag bakat som satan.




Dock så har jag ingen bild på spindlarna. På torsdag blir det nya tag och nya kakor.

Hemskt

Jag tycker synd om vår föreläsare, för hon vet verkligen inte vad hon snackar om. Men hon ska få en chans till nu, blir det inte bättre tills nästa rast då går jag hem.

Löning

Idag får jag lön =) Mycket mycket trevligt måste jag säga, nu ska jag åka till skolan och försöka sitta där och försöka att inte inte skratta, för då gör det ont.

Mörkt

Klockan är tre och det är typ redan mörkt ute, hur ska det då gå när jag ska hem vid nio? Trött är jag också, blev lite lite sömn inatt, men förhoppningsvis så somnar jag fort ikväll.

En spricka i revbenet var dom.

Måndag

Idag vaknade jag upp och var hur pigg som helst =) Kan det verkligen slå över på en natt?

Hockey

Jag glömde ju säga att Challes lag vann med 4-2 mot Kovland. NU ska jag lägga mig och försöka sova, eller ska jag se en film? Det är frågan. Nej jag ska sammanställa alla recept!

Mums

Tänk att frysta jordgubbar kan vara så jävla gott =)

=)

Fick prata med en as trevlig människa, pluspoäng till Katrin! Dock så fick hon ett brådskande samtal när hon pratade med mig, och jag hörde allt och då vare någon som ringde från något boende och sa att de inte fick tag på kvällssköterskan, och jag kände igen mig.

Var någon kväll när jag jobbade så ringde de från Liden och och självklart var det bara jag där, så de frågade mig vad de skulle göra =O Jag hade ingen aning så det slutade med att de ringde 112, precis så som den här människan gjorde nu.

Hur som helst så ska jag och kolla om jag har lunginflammation på nacksta vårdcentral imorgon. Fast den här veckan heter den skönsmon/nacksta. För det är inte förns från och med nästa vecka som vi får nya vårdcentraler, spännande att se vart man hamnar då, stöde kanske?

Nu ska jag läsa om urinvägarna

Nervösis

Ni som känner mig vet att jag inte tycker om att prata i telefon, och just nu så sitter jag och väntar på att sjukvårdsupplysningen ska ringa upp mig. Det är 45 minuter sen jag ringde och sen dess så har jag suttit här as nervös, vill bara att de ska ringa så jag får det gjort någon gång. De skulle ringa vid åttatiden så de har ju faktiskt femton min kvar innan den inte är vid åttatiden längre.

HELVETES JÄVLA SKIT FAN

JÄVLA SKIT FAN! FY FAN VAD JAG HATAR AIK! i och för sig så hatar jag alla Stockholmslag.

Hjärtat i halsgropen

Nu är det jobbigt, jag vågar knappt kolla =O och jag sitter och låter som farfar, ni vet som han typ suckar eller vad det nu är han gör när han kollar på fotboll. Känns inte bra måste jag säga, det är något jag måste träna bort. Så fort matchen är slut så ska jag ta och tvätta mitt hår, som inte är tvättat sen i tisdags, behöver jag säga att det är fett? ;) Men vem orkar tvätta håret när man inte ska gå utanför dörren.

Vaken igen då

Blev inte många timmar sömn inatt, klev upp tjugo över tio. Nu så sitter jag och kollar på hammarby - Aik, har väldigt svårt att bestämma mig hur jag vill att det ska gå, tror jag röstar på oavgjort, men så ser det knappast ut att bli, är AIK mot Hammarbys backlinje.

Sen kanske jag ska bege mig ut till kovland och kolla på hockey, bara för att ha någonting att göra så att jag inte somnar. Hemskt det där med olyckan i Ljustadalen inatt, läskigt att han som dog var född 90.

03:56

Det är väldigt förvirrande det här med TV-tablån nu ;) Det är nästan som en överraskning vad som är, jag tror det bara är ettan som har riktig koll på att vi ställde tillbaka klockan inatt. Undra vad fan jag gör vaken nu egentligen?

Jag har så jävla ont i sidan och hostar som en galning, vilket gör det väldigt svårt att sova. När jag hostar så river det som satan i halsen och så fort jag hostar så får jag ont i huvudet, scary. Trodde ett tag att jag hade lunginflammation.

Två månader kvar till julafton

Djurgården vann, inte bra inte bra. Skulle inte förvåna mig om Timjå vinner idag också =O Det händer inte så mycket idag, jag sitter och snorar, men hostar numer bara på morgonen och på kvällen. Dock så börjar vänster kind domna bort  litegrann, vilket får mig att tänka på 2000, så jag sitter och gör grimaser hela tiden för att känna att jag fortfarande kan röra den.

Aja nu ska jag fortsätta min sportdag! Det är jobbigt, det kör liksom ihop sig, både fotboll och hockey samtidigt nu.

Lördag

Om Djurgården förlorar idag så har väl sista tåget gått för de? Vore kul om det vore så hehe =) Det märks inte att inte jag tycke om Stockholmslagen va? ;)

snart en månad

Den 29 september så skickade jag ett mail till milko, men inte har jag fått svar än =O Så mycket kan de väl inte ha att göra, eller? Nu ska jag snart ta och kliva upp, om jag orkar. Hör en massa sirener ute, undra vart de är påväg =/

Fredag

Nu ligger jag och kollar på G-som i gemenskap, en av de sämre filmer som jag sett, men det är inget som hindrar mig från att se den igen. Jag började morgonen med att se Sunes sommar!  Jag har iallafall kommit på några idéer om vad jag ska baka tills på fredag, dock ser det ut som om vi kommer få äta ihjäl oss.

Ikväll så skulle man ha varit på Grimsta och sett brommapojkarna - IFK Göteborg, men jag nöjer mig nog med att se den hemma framför TVn. Konstigt att spela på en fredag förresten.

Lyxfällan

Ikväll så hände det något överraskande och kul måste jag säga. Och nej idag så snackar jag inte om något sportresultat, även om det var bra att Luleå vann i sudden över Timjå =) Hur som helst jag blev väldigt förvånad och glad och jag tror att det gjorde min kväll lite bättre.

Nu så väntar jag på att min löksoppa i café world ska bli klar så jag får lägga mig och kolla lyxfällan och S.O.S Gute.

Bara för att han är så söt och världens bästa Challe =)

Dock är han ju inte så lite längre.

=)

Kolla vad min snälla mamma kom hem med =) Nu så har jag någonting att göra imorgon när jag ligger hemma för mig själv.

091022

Jag har massa idéer men inga som jag vågar förverkliga. Sen så kan jag inte riktigt bestämma mig vad jag ska ha på väggarna. Det ekar just nu och det är inte så kul när man hostar. Så frågan är: vad ska upp på väggen?

Stackars sängen

Så här ser sängen ut när jag har sovit =O allvarligt jag fattar inte hur jag gör.





Torsdag

Visste ni att på gravljusen så står de att de absolut inte får lämnas utan uppsikt. Det struntade jag i och tände de och sen åkte jag därifrån. Jag skulle vilja se den som sitter framför graven i 5 dagar. Visseligen skulle mina ljus bara brinna i 1½ dygn men icke hade jag lust att sitta där.

Sen så höll jag på att dö innan jag kom upp för trapporna hemma, gud vad jobbiga de var =O Jag låter värre än en KOL-patient. Nu ska jag lägga mig och sova ett tag.

Johan Falk

Jag tycker himmlen ser konstig ut, typ som om den ska spela ett spratt, typ ge oss en massa snö =O Nu ska jag se den fjärde av Johan Falk, har sett de andra tre idag också. Sen ska jag sova.

Dumt

Varför skulle jag vara så dum så jag tog febern för?

Tisdag

Inatt har jag sovit som en räka, jag har vaknat flera gånger av att jag inte kunde andas och att det verkligen rev i halsen. Om någon timme så ska jag ner till stan och se om jag hittar nya solo och sen så ska jag gå på föreläsning. Känns som om jag kan behöva ha mycket kallvätska om jag ska överleva denna dag.


Skulle vara gott nu!

Måndag

Idag var en sån här kväll när det var riktigt roligt med fotboll igen. Änglarna vann och Djurgården och hammarby förlorade vilket är bra för ÖIS, för nu ligger de pål kvalplats =)

Imorse när jag vaknade så ringde jag tandläkaren för att få byta min tid, men det fick jag inte =O Jag skulle återkomma senare i veckan, jag fattar ingenting jag. Men enligt deras brev till mig så är jag ju inte myndig heller. Började kvart över ett idag, och det var tungt måste jag säga, går nog hellre mellan 8:30 - 12 istället för 13:15 -16. Var helt tom i bollen efter ett tag, men det var tur att jag visste vad vi snackade om, jag säger bara tack biologi B och medicinsk grundkurs.

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på allt jag missade när jag kikade fotboll =)

Söndag

Väntar på att pappa ska komma hem så vi kan se på Wallander, dock tror jag inte att han kommer hem förns vid nio, och då kanske jag redan sover? Nu kom jag precis på att jag inte har sett greys anatomy, eller det kanske inte var någon den här veckan?

Torsdag

Idag är jag riktigt jävla slö, ska jag vara ärlig så har jag inte klivit upp ur sängen än. Men jag har faktiskt läst igenom mina ben och riktningar några gånger. Funderar på vad vi ska hitta på till middag, känns som om inget förslag är bra eftersom jag måste kliva upp då.

Egentligen borde jag ha en massa energi idag och hängt på låset på ikea klockan 10 så att jag hade kunnat köpa en massa grejer så jag kunde få till sista piffen i rummet, men icke.

KLART

Nu så är det klart =) Snacka om att det känns ovant.


TV:n ser ut som en pygmétv, och den ska föreställa 40 tum? =O

Ni kanske känner igen tapeten?

Det luktar klart

Min käre far är så duktig =) Han håller på och skär den sista våden nu, sen så är det listen som ska tillbaka och sen är allt klart. Det blev en väldig skillnad måste jag säga, det blev 100 gånger ljusare. Ska knäppa ett kort sen när allt är på sin plats.

Nu blir det fotboll och kanske en negerboll?

Onsdag?

Mina tapeter har kommit =) hela 2 veckor förtidigt. Så ska åka ut och köpa lim nu och sen ska jag till farmor för att äta stuvademakaroner och bacon, mumma =)

Vertebra lumbales

Nu sitter jag i sängen och dricker varm choklad så att jag ska få upp lite värme. Funderar dock på att gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon.

PIZZA

Idag så blev det pizza från kuben pizzeria till middag och den var inte god, var knappt någon botten och sen var den helt kolsvart under =O Tacka vet jag hemmagjorda pizzor, då kan man göra de lite roliga också.

Måndag

Idag så klarade jag cellen och vävnader, så nu kan jag lägga det bakom mig och gå in på de 200 latinska muskler och ben vi har tills på fredag. Jag har även hunnit med att göra negerbollar, gjort 4 matlådor till mig, och städat mitt rum. Jag tänkte nämligen chocka Nettan när hon och Pelle kommer hit, jag har tillochmed bäddad sängen.

Ska göra ett sista ryck nu med orden innan det får räcka för idag. Klockan sju(?) så är det giffarna, det ska jag inte missa. Dock så väljer jag att se matchen hemma istället för att sitta på IP och frysa ;)

Så här blev det

Mina nya orkidéer

Inte behöver jag väl ha några gardiner? Det räcker väl med rullgardinen?
Grannen kom nyss upp med nybakt tunnbröd, det är smarrigt måste jag säga.

=)


Ja vad ska man säga? Tiderna förändras?

ROBINS

Här ska de stå en massa svärord!!

Klockan är inte ens elva men jag ligger redan och halvsover. Skönt måste jag säga, tänkte snart somna för natten också, så jag har långtid på mig att plugga imorgon. Tror inte jag har några andra planer imorgon, men det kan ju hinna ändras många gånger.

Det är ett jävla liv här utanför! Nu blir det Robins!

En veggieburgare med ost och bacon

Idag så ringde de och sa att mina tapeter kommer om 3 veckor, kul. Så jag får bo i ett halvfärdigt rum i 3 veckor, men det ska jag nog överleva. Det blev skitbra det som vi gjorde igår iallafall, och jag hittade fejkblommor också så nu ser det inte helt dött ut i mitt fönster längre, om jag hade orkat så hade jag lagt ut en bild, men vet inte var telefon eller kabeln är.

eftermiddagsfika

Inatt så har jag ramlat ur sängen två gånger =O så går det när man tar bort halva sängen. Nu ska jag äta bullar med Viktoria och Jesper.

Igår sjuksköterskestudent, idag målare, imorgon?

I tisdags så var jag på bio med Elin och såg flickan som lekte med elden, den var mycket bra måste jag säga. Igår så var vi i Granloholm och tapetserade, eller pappa tapetserade och jag var typ mest i vägen. Imorse så klev jag upp kvart i sju och åkte till birsta och köpte färg och sen åkte jag och beställde tapeterna. Så hela dagen har jag ägnat åt att måla.

Har målat två gånger men jag tror att det måste målas minst en gång till. Jobbigt, men sånt är livet. extra jobbigt är det när man är för dum för att fatta hur man ska göra för att få på rollen på skaftet. Så jag har målat två gånger men en liten jävla roller.

Nu ska jag ta och laga lite mat åt grabbsen samtidigt som jag tänker över en sak.

Ett leende på läpparna

Ibland så är sport jävligt kul =) Göteborg lyckades vinna tillslut och sen så går giffarna och gör något som bara giffarna kan och lyckas vinna med 3-2. Och Luleå leder med 5-2 över Frölunda och Timjå ligger under med 3-2 med 1 sekund kvar, livet känns bra härligt just nu måste jag säga.

Måndag

Helt slut i huvudet är jag nu efter en långdag i skolan, började 10:15 och slutade 16:30. Även om jag hade en hum om det mest så blir man ändå trött av att sitta still och lyssna en hel dag. Imorgon slutar jag 12 så då känns det bättre ;)

Nu ska jag peppa för Gifmatch och för Göteborgsmatch, känns som två förluster idag =(

Tapet

Idag så tapetserade pappa och morfar Jespers rum, jag har inte sett det i verkligheten än, men det får jag förhoppningsvis göra imorgon. Så nu är det bara ett rum kvar, nämligen Ulrica och Stefans.

Randigt

Idag så är det kanelbullens dag, och det firade jag med att baka 131 bullar imorse =) Sen åkte vi till Granloholm och kollade när pappa och morfar tapetserade Challes rum. Och jag måste säga att jag tyckte att det blev jävligt bra, ett tag funderade jag på att ta med mig väggen hem.

Haga nästa

Hejja Örgryte =) Hoppas de gör några mål till så att de ligger bättre till än vad de gör nu. Fast de kanske redan går om surgårn på bättre målskillnad? Nu ska jag åka till Filip och laga mat, pizza tror jag det skulle bli.

Birsta

Nu ska jag och pappa åka på birsta, undra vad vi ska göra där? Sen så ska vi en sväng till stugan och säga hej(tror jag?) och allt detta tänkte vi hinna med innan klockan ett då vi ska vara hemma och se Djurgården förlora =) Så jag tror vi måste sätta lite fart.

Toker

Jag är inne i en väldigt konstig tapetperiod. Jag kan dock inte bestämma mig vilken som är finast och som skulle passa i mitt rum, är rädd att det blir för barnsligt eller hur man nu ska säga det. Så vilket är finast, eller minst fulast kanske jag ska säga? Helst skulle jag vilja ha den vi har i hallen, men det skulle ju se ganska fult ut eftersom väggarna är bredvid varandra. Den svarta som är där nu är totalt för mörk iallafall och sen så ska de beiga målas vitt någongång......
1.
2.
3.
4.

Igår så fick jag en kärleksförklaring, satan vad jag skrattade.

Fredag

Idag så är jag lite trötter, var faktiskt jobbigt att kliva upp halv 8 imorse för att pallra sig iväg till MIUN och tentagenomgång eller vad det hette. Jag blev inte mycket klokare av det, men jag var där iallafall. Sen for jag och mamma ut en sväng till birsta och kollade på lite kläder och tapeter. Jag har som sagt kommit på att jag vill renovera om mitt rum, igen.

Nu ska jag snart åka till haga.

Första oktober

Idag mår jag inte bra, har ont i huvudet och svettas och fryser och känner mig allmänt seg. Men om 1½ timme ska jag skriva tenta, kul liksom. Men nu måste jag duscha och sen ska jag nog dra mig bortöver eftersom jag inte är riktigt säker på vart jag ska.
RSS 2.0