Bättre än inget

Hittade lite grejor i skåpet att ställa på bordet iallafall, så att det inte ser hypertomt ut. 
 
 

Lördag

Trodde att min förkylning skulle gå över någongång, men så verkar det inte vara. När jag vaknade idag så tyckte jag att den var värre än vad den varit hittills, tillochmed halsen gjorde ont, men men bara att bita ihop, är ju trots allt bara 10 nätter kvar nu innan 7 dagars ledighet och sen går jag över på dag/kväll igen! Giffarna förlorade, AIK vann, en riktig skitdag med andra ord. Men nu så fick jag höra att Drott vann mot Esch, så nu går de vidare i gruppspelet i champions leauge, så något positivt iallafall. 

Matsalsbord

Var och köpte 6 stolar och ett matsalsbord i torsdags, skruvade ihop 5 stolar och när jag skulle börja på den sista så insåg jag att det fattades delar, så var bara att bege sig ut till IKEA när jag vaknade och säga vad som fattades och sen hem och skruva igen. Vi hann tillochmed äta middag där igår, men det skulle behöva pyntas lite, men har inga grejor att ställa där och den här helgen är det jobb som gäller så får kanske hålla utkik om jag ser nåt i Sthlm nästa helg. Sen så ska spegeln och lampan flyttas, men det är ett projekt för sig. 
 
Foto: Invignigsmiddag på Jessicas nya matsalsbord!

Goding

Sitter och tittar igenom gamla bilder, hittade en bild på den här godingen, titta så liten han är. 
Nu är han inte så liten längre. 
 
 
 

Det står still

Det har inte hänt speciellt mycket sen sist, jag har jobbat och är fortfarande förkyld. Men idag så tog jag mig utanför dörren utan att låta som flåsande 90 åring, tog mig faktiskt hela vägen ner till stan. Väntar på att mamma ska bli klar, så att vi kan åka och käka, sen ska jag in på birsta en sväng innan jag ska och panta och handla lite grejor och sen bege mig mot jobbet för ytterligare en jobbnatt, bara 13 kvar nu. Var in och jobbade kväll i lördags och gud så kul det var att få jobba med flera stycken som man kan prata med, samt att prata med patienterna. 

Tisdag

Sov närmare 12 timmar inatt, vaknade, gick ut till lekparken där Frida och grabbarna var. Försökte leka lite, men jag hade absolut ingen ork alls, gick på kubiken och hämtade paketet, det hela slutade med att Frida fick bära Isak och paketet fick åka vagn, såg när jag kom hem att det vägde 26 kg. Kom hem la mig och sov i 1½ timme, sen började jag laga mat, hade nämligen bjudit mamma och pappa på middag, för att pappa skulle såga golvet och fixa lådan i diskbänkslådan. Så nu kan jag köpa ett matsalsbord, bara jag har en bil med dragkrok och släpvagn samt någon som kan kör. Sen kom Frida, Robin, Oskar och Isak och fikade, jag hade återigen lyckats göra en superkladdig kladdkaka, trots att jag glömde bort den i ugnen. Nu ska jag ta och hoppa i säng och sova, så kanske jag mår lite bättre imorgon, är dags för jobb då igen. 

Måndag

Ledig i 2 dagar nu, men när jag vaknade idag, så hade herr förkylning kommit och hälsat på, men han ska väl förhoppningsvis försvinna med lite sömn. Fick veta idag att jag kommer att få student till hösten, hur nu det ska gå, den mest opedagogiska människan i världen ska försök a handleda en student. Aja, får väl se det som ett tillfälle att öva på att förklara och säga vad jag gör. Nu knarka zyx och nässpray.

Svammel

Nu sitter jag här igen, jobbnatt 3/3. Vill som vanligt bara hem och sova, ska hit igen imorgon på dagen. Så några timmars sömn vore inte helt fel. Svettas som en gris och huvudet värker som satan, säkert druckit förlite. Ja men herregud vilket intressant inlägg det här blev.

Onsdag

Igår så var jag och pappa och beställde en låda som man kan ha under diskhon i diskbänksskåpet, där man liksom kan förvara diskmaskinstabletter och annat smått och gått. Vi fick som sagt beställa eftersom IKEA har bytt kökssortiment, så det kommer inte förns på torsdag nästa vecka, men jag tror nog att jag ska kunna stå ut tills dess. Annars så sitter jag och funderar på om golvet kan komma att gå tillbaka av sig själv, eller om vi (pappa) måste ta bort lister och kapa en bit, så att det slutar att bukta och längtar tills klockan blir 07:15 så jag får gå hem och sova.

Matsalsbord

Tror att jag har bestämt mig för vilket matbord jag ska ha. Dock så tycker jag inte att klädseln på stolarna var så snygga, men de kanske man kan byta ganska enkelt? Har bestämt mig för att satsa på 6 stolar på engång, ser nog lite fjuttigt ut annars. 
BJURSTA/BÖRJE Bord och 6 stolar IKEA
Bild: IKEA

Twister

Längesen jag körde twister, men igår gjorde jag det igen. Tyvärr så förlorade jag mot Frida, men jag ska ha revansch någongång. 
 
För övrigt så gick jag och la mig kl 21:00 igår, så det kanske kan förklara varför jag är vaken nu. Är huvudet dumt får kroppen lida.
 

Money

Det är över 4 år sedan jag tog studenten, men idag fördes pengarna från klasskassan över och jag måste då säga det att det var den perfekta månaden att få de överförda, då fröken har handlat många många många tågbiljetter den här månaden..
RSS 2.0