Världens bästa pappa

Jag och mamma åkte och handlade förut och när vi kom hem så hade pappa gjort detta =) Visst blev det bra?


Dock är det inte riktigt klart än, för tapeten avr tvungen att sitta uppe ett tag innan man kunde sätta dit glasskivorna. 

Trött

idag så tänkte jag att jag skulle ta och kolla mitt blodsocker, så sagt och gjort stack mig själv och såg till min förvåning att det var 3.2 mmol/l och det var bara en halvtimme efter att jag hade ätit. Kanske är det som är svaret på varför jag är så trött, får ta och kolla imorgon igen.

Stod att man kunde bli trött, få koncentrations svårigheter och att man kunde få nervryckningar. Det stämmer väl ganska bra in på mig? Är det bara de som har diabetes som kan hamna i diabeteskoma? (det borde jag veta som hade mvg på diabetesprovet)

Skönt

Imorgon så har vi inga lektioner, utan bara mössprovning!

SUGER

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på gifmatchen, man kan säga så här: giffarna SUGER!

Tur det var änglarna de mötte iallafall så jag är glad ändå, men nu är nog hoppet ute för giffarna, förhoppningsvis får Per Joar sparken snart så att Sankala kan rätta till allt igen. Nu ska jag gå och titta på tv och sen sova tror jag =)

Match

Idag så har  vi haft möte med Peder och vi kom inte fram till något vettigt tror jag, förutom att vi ska få tag i en tant. Sen så har jag och Josefin varit på stan i flera timmar, och jag vill bara påpeka att denna stad är inte stor, så vi hann nog gå på alla affärer som finns. Sen tog jag en promenad hem och det gjorde att jag har ännu ondare i fötterna nu än igår när jag höll på att kollavippa.

Har även hunnit med att hämta mamma på jobbet och nu ska jag snart äta innan jag och pappa ska ner och kolla på fotboll. Det bästa är ju att jag blir glad oavsett vilket lag som vinner, men håller nog mer på giffarna nu så att de kan hålla sig kvar. För änglarna är ju borta från guldet så då håller jag nog på giffarna.

Blod

Var och kollade mitt hbvärde (blodvärde) idag och då sa hon att det var 132, så nu är jag frisk igen, om ens var sjuk någongång, men men. Har tänkt på en sak flera gånger nu, vad äckligt det måste vara att få någon annans blod. Jag kan ge bort mitt blod men jag vet inte om jag skulle vilja ha någon annans.

Åksjuk

Vågade inte gå på toa, så här sitter jag mer kissnödig än någonsin. Om en timme så är jag innanför dörrarna hemma iallafall, och jag vet vad det första jag ska göra då! Nu börjar jag bli åksjuk efter allt läsande på intenet, kanske ska ta och döda datorn och koncentera mig på tågåkandet.

Tåg

Nu  så sitter jag på tåget och just nu så är vi i Gävle tror jag. De här 1 ½  timmarna har gått förvånandsvärt fort, men nu har jag ett problem, jag är AS KISSNÖDIG. Men vet inte om jag vågar gå på toan här, är ju lite rädda för offentliga toaletter. Men frågan är om jag klarar två timmar till för det är så långt kvar hem, och då ska jag lägga mig och kolla på andra avenyn.

Blev inte så jättemycket shopping, men jag fick med mig ett par skor, ett senapsgultlinne, ett svartlinne och ett par leggings. Imorrn så ska jag på stan och kolla efter ett par stövlar, för i Stockholm fanns det inga.

Stockholm

Nu så befinner jag mig i Stockholm, ligger på hotellrummet nu och funderar allvarligt på att sova. Sov ingenting inatt och på tåget kanske jag lyckades sova i en timme sammanlagt. Dagen i Stockholm har bestått av frestelser och lite shopping. Får se om det blir mer shopping imorrn eller om det är springning för hela slanten.

Imorrn ska det tydligen vara storm här och jag har ingen jacka med mig, bra jobbat igen fröken Sandström.

Hockey

Nu så sitter jag och tittar på hockey, tyvärr så leder timjå men det är över 1½ period kvar, så det fick mycket tid kvar som de kan förlora på :P Idag när jag kom hem så funkade inte portkoden och trött och less var jag redan och det där höll på att få bägaren att rinna över, när precis skulle börja rota i handväskan efter nycklarna, så kommer Mörtsjö och öppnar åt mig, tror aldrig jag varit så glad att se Mörtsjö.

Stressigt

Jag har nyss haft det väldigt körigt (se bild) håller nämligen på och packar inför Stockholm, för imorgon slutar jag inte förns klockan sex och då vet man inte vad jag hittar på då, så då är det lika bra att packa redan nu.


En sorgligdag

Håkans spelning är flyttad 3 månder, vet ni hur illa det är? Det enda som kankse är positivt är att han som fyller år senast i världen hinner fylla år och får gå. Aja bara att vänta och vänta, hinner ju tillochmed åka till Kina innan det är dags nu ju. Jag som hade längtat till håkan. Nu ångrar man sig ju ännu mer att man inte är i Göteborg på fredag.

261 dagar kvar

Just nu så är jag lite fundersam och förvirrad. Alla bloggar utom fettfantasterna fungerat, vad betyder det? Att någon har anmält oss och vill ta bort den eller någon av oss som råkat ta bort den, eller är det så att det bara råkar vara just den bloggen som inte fungerar?

Nu ska jag till skolan en sväng, vet inte ens om det är svenska för vi har inga läroböcker och vi har en bok vi ska läsa som jag tycker man lika gärna kan läsa hemma men så kanske det inte är.

Hoppande öga

Jag har så ont i huvudet så jag vet inte vad jag heter längre, ska försöka sova bort den nu. För imorgon måste jag vara pigg för då måste jag städa eftersom mitt rum är utlånat på torsdag.

Studenten

Jag kan meddela att det är 263 dagar kvar till studenten.

Varmt

idag klev jag upp runt halv tio precis som det var tänkt och åkte till Indal för att kolla på fotboll. De förlorade med 3-1 mot seriesegrarna, så det var ganska bra ändå. Missade hela andra halvlek när jag spelade fotboll mot en lite kille, han sa att han vann med 125-4 men jag vet inte om det riktigt var så.

När vi skulle åka hem så var jag helt död och orkade inte köra, så mamma fick köra dieselsvinet. När vi satt där så kände jag att jag bara måste trycka på cdknappen (för man vet ju aldrig han som jag inte vet vad han heter kan ju faktiskt ha en skiva i bilen.) Och tro på fan det hade han, en skiva med bra musik också, så jag höjde basen och sen poppade jag och mamma som fan hela vägen hem. Så tack till dig för att du hade en sån bra skiva i bilen.

Nu ska jag käka lite paprika och guacamole och ladda upp inför cupfinalen och sen för andra avenyn som börjar ikväll.

Dött

Ligger och lyssnar på håkan nu men batteriet i datorn dör snart och jag orkar inte gå upp och hämta laddaren så är väl lika bra att sova då. På fredag spelar Håkan på liseberg, där skulle man gärna ha varit. Synd han inte spelade på grönan för där är jag ju nästan typ. Men den 12 november så kommer han hit =)=) Känns dock som om det är väldigt långt dit men det går förhoppningsvis fort.

Dumpad

Jag tänkte att jag skulle gå och lägga mig tidigt idag, men så blev det inte. Gick och kollade på en film, dumpad helt okeej faktiskt. Nu så ligger jag och kollar på musikmaskinen men sen så måste jag nog sova för jag ska upp halv tio får se hur det går. Thomas Järvheden kan förresten sjunga det trodde jag inte, trodde man skulle få hålla för öronen när han sjöng men så var inte fallet.

Yatzy

Idag så har jag inte gjort så mycket, bara varit ute och gått en sväng i skogen och sen tillbringat dagen framför datorn och tv:n. Ska väl snart ta och bege mig mot sängen så jag orkar kliva upp tidigt imorgon och åka till Indal och kolla på match =)

Eftersom det nalkas Stockholmsresa till helgen så skulle det inte sitta fel att få pengarna sen vi var i Lisas stuga.

Grädde

Jag har haft nervryckningar i ögat sedan igår om det inte var ännu längre sen, och det är så jobbigt och jag vet inte vad man kan göra åt det. Man ser ingenting när man har de heller, men det är bara att leva med det, stod att man kunde bota det genom att sova, får nog ta och testa det.

Tack

Vill tacka metso för mina 1784 kronor jag fick för att jobba på familjedagen =) Det var helt klart värt det om man säger så. Idag har vi knäppt skolkort, sista gången om man inte räknar med studentkorten vill säga. Har ingen aning om hur det blev men det blev antagligen förjävligt. De enskilda ska vi inte prata om, för det ser ut som om jag bara har ett öga.

Ikväll ja vad händer ikväll? Blir kanske att se på film med mamsen eftersom pappa skulle inte komma hem förns sent ikväll. Tror nya Irene Huss har kommit så den ska vi nog kunna kolla på =)

Vilken jävla dag

idag på skolan så surrade Roy på som vanligt, slutade lyssna efter första meningen typ. Men för första gången så fick vi sluta tidigare, annars är ju Roy en mästare på att dra över. På historian så kollade vi på en krigsfilm var man inte trött före så blev man det då. Sen kom mamma och hämtade mig och skjutsade mig till hedbergska, det är där den jävla dagen börjar.

Det började med att han skulle bjuda på fika som vanligt, gick och hoppades på att det inte skulle vara nå gott. Men så kommer jag in och känner att det luktar nybakat bröd, gissa hur sugen jag blev då. Sen så var det någon som hade ost på och värmde den i micron och sen med sås på, gissa hur gott det såg ut.

När det äntligen var över efter en timme så skulle han demonstera hur man dukar upp för en fin middag. Mitt i dukningen så börjar det ringa inne i köket, han säger sitt kvar det är lugnt, så går han in i köket för att se vad det var som låter. Då kommer det en annan lärare springande och skriker UT UT UT NI MÅSTE UT! Var bara att pallra sig ut och ställa sig och vänta på att de skulle hitta vad det var. De hittade ingenting sen kommer brandkåren och springer igenom hela byggnaden men de hittar inte heller något. De lyckas tillslut få tyst på larmet så vi får gå in igen, men de vet fortfarande inte vad det var som orsakade brandlarmet.

Iallafall så fortsatte han att berätta hur man dukar. Sen fick vi gå upp och vika servetter, hehe men det blev inte så mycket vikt för ingen orkade göra någonting och sen fick vi gå hem 20 minuter tidigare.Så nu ska jag ta och käka middag innan hockeyn börjar, vi ska hålla tummarna för att Timjå förlorar.

Nya däck

Det här kommer att ta död på mig. Andra dagen jag mår åt helvete idag, hade funderingar på att stanna hemma men va tjänar det till, ingenting så lika bra att ta tjuren i hornen och pallra sig iväg till skolan. Dock är det ju den längsta dagen idag men 6 timmar får ja väl härda.

mångmiljonvinst

Jag har vunnit på triss eller egentligen så är det pappa som vunnit, men jag som skrapade. Ni vet mamma och pappa är ju gift och kan inte ha otur i kärlek därför fick jag skrapa, och självklart så vann vi.

Bloggen är igång

http://fettfantasterna.blogg.se

Fy fan

Tillbaka från skolan, fick veta att vi börjar 12:05 imorgon. Har inte så mycket att säga förutom att jag mår illa fast jag nyss spytt och att jag ska ta och lägga mig och sova eller läsa lite ur ett öga rött.

Om det inte vore för att jag gick i skolan så skulle jag ha tagit mitt pick och pack och flyttat till Göteborg eller någon annanstans för just nu orkar jag inte vara snäll längre.

Här stod det en text en gång!

Fett

Ska snart dra till skolan, är så jävla mätt, den där feta maten kommer få mig att spy av mättnadskänsla. Man känner inte att man är mätt när man äter heller utan det kommer typ 30 min efter. Idag var jag inte ens hungrig innan jag åt, men tvingade mig själv att äta avokadosoppa och bacon.

Drömmar

Ligger och kollar på fotbollsresor till Liverpool nu, och satan vad dyrt det är och inte spelar de mot några intressanta lag när jag kan se de heller. Jag har bestämt mig för en sak när pappa fyller 50 så ska han få en fotbollsresa till Liverpool av mig, dock fyller han år när de uppehåll men han får väl den före eller efter. Jag har ju nästan 8 år på mig att samla ihop pengarna.

Kom att tänka på att jag har ju faktiskt sett real madrid live på santigao bernabeu. Ingen fattar nog hur stort det är och hur häftigt det var att vara där om man inte varit med om det själv.. Man fattar knappt att man har varit där när man ser de på tv, ett minne för livet är det helt klart.

R8

Idag har jag varit så duktig. Jag har skickat in min loggbok till Peder, jag har skrivit en kemilabbrapport samt valt färg till vår blogg för vårt projekt, men det är Joss som har gjort allt jobb med bloggen. Ska snart gå och lägga mig tror jag så att jag verkligen är pigg imorgon och inte tänker jag försova mig heller.

Måste komma ihåg att lägga ner vår bok som vi har skrivit allt om projektet i för annars kommer Sofie nog döda mig imorgon eftersom jag glömde den idag.

Satan

Trött som ett as och hungrig. Tänkte jag skulle prova yoghurt med grädde men va fan då  är det ju bär i yoghurten, det vill inte jag ha, jag vill ha barn yoghurt, får nog testa en ostskiva med vitlöksost istället.

Vitkål med köttfärssås

Min middag idag, ser kanske inte så gott ut, men var godare än vad det ser ut.


Twingo



Så glad att jag slipper den där bilen, räckte med fem timmar. Handväskan får ju knappt plats i bagaget och man får inte ha några ben om man ska sitta i baksätet.

28 dagar kvar

Idag har jag ätit kokt vitkål med köttfärssås, det smakade väl sådär eller ganska gott om jag ska vara ärlig. Ska ta och testa virlöksostfylld ost någon dag, får hoppas att det är gott bara. Kan meddela att twingon är borta och att vi nu har en ford mondeo en grå, den färgen som är snyggast, och backsensor har den också, dock är det en diesel annars hade jag nog behållt den tror jag.

Nu ska jag ta en paranöt och ett glas dricka tror jag för det får man äta iallafall. Jag är så jävla irriterad på ls så det finns inte. Läs för i helvete vad det står innan du säger någonting, och du ska så in i helvete inte glida på en räkmacka på oss så som du gjorde på medicinen.! Tycker du ska tacka mig och Joss för ditt G som du fick där!

Vilken upplevelse

Nu så har jag varit och blivit av med yttligare lite blod, men nu var det för projektet. Sen så har jag och Joss varit och lämnat in bilen. Vi fick en ful jävla bil i lånebil, tog typ 5 minuter innan jag och Joss lyckades lista ut hur man fick i backen och det var inte logiskt vill jag lova. Vi satt och skämdes hela vägen hem, tror aldrig det varit så långt hem någongång. Ska knäppa ett kort sen när jag går så kan jag lägga in här sen.

Ska fixa mig nu och sen gå ner på stan och kolla efter en bar som smakar kanelbulle, kan vara bra att ha under vår 4-veckors period och sen hämta passet för att avsluta min lilla utflykt med att gå på skolan och  skriva på ett ledighetsintyg. Nu ringde pappa och sa att jag skulle in och byta bil efter klockan ett, tack för den. Men jag går nog gärna ner till skolan för jag vill visa mig i den där bilen så lite som möjligt.

Överlevnad

Nu har fastan börjat, den har pågått i en timme och fyrtiosexminuter. Bara typ tolv timmar kvar. Sen ska jag börja leva som Annika Dahlqvist. Undra om vi får räkna vår tid med dieten som timmar med projektet? isånnafall är vi ganska fort uppe i våra 400 timmar som vi ska ha gjort tillsammans.

Nu ska jag sova för 7.40 imorgon ska jag hämta Joss usch vad tidigt.

Six minutes

Sex minuter kvar..!

sista lördagen

Idag har jag inte mått bra, nu så ska jag ta och kolla på en film!

Pepparkakor

Fy satan  vad trött jag blev när jag kom hem, funderar på att sova ett tag innan jag sätter igång och städar. Eller så kanske jag åker ut på birsta en sväng, får se hur det blir. Är ju lite velig av mig helst nu när jag ätit pepparkakor.

Vinnare av vagantbrännbollen 2008

Vi vann =) så nu har vi 50 poäng det tackar och bockar vi för. Vi hade en ganska röta om man säger så. Först så höll vi inte ens på att gå vidare från gruppen, men tillslut gjorde vi det på poängskillnad tror jag.  Sen så blev vi lottad så vi slapp spela kvartsfinalen, fråga mig inte hur men så var det. I semin så vann vi rätt stort över el. I finalen fick vi möta N06B. Vi vann med 44-41 tror jag det var.   

Paralympics

Jag kom på en sak som jag har undrat över i några minuter nu som jag inte kan hitta något svar på. Fotboll finns ju med i paralympics, men vilken typ av funktionshinder har de som deltar? Någon som vet?

Peppa

idag har jag varit ut till bommen och köpt thai, där stod det en traktor på parkeringen, snacka om att man kommit till landet när det. Nu ska jag se hur mkt kläder jag kan ha under lucialinnet, sen ska jag besöka sängen tror jag.

Imorgon då jävlar

Nu är det typ helg, eller det är slut med att sitta och bläddra i böcker för den här veckan. Imorrn så smäller det för då är det den första vaganttävlingen, nämligen brännboll. Vi ska vinna vi ska först ut på trappan annars kan vi lika gärna gå ut sist. Nu väntar jag på att klockan ska bli sex så jag får åka ut till njurunda och köpa thaimat =) finns fan inge godare och måste ju passa på nu innan de här hemska fyra veckorna kommer.

Min matdagbok kommer bli jättefin den här veckan, haha. Igår var första gången jag käkade hemma och då blev det en subban till lunch.

Mohahah

Idag har jag lite svårt att andas men det ska inte hindra mig och Joss från subban. Sen ska vi på skolan i 50 minuter, ovärdigt till tusen men men. Måste komma ihåg att ta med mig blodsockermätare idag så jag kan plåga de i projektet med att sticka hål på dem och sno lite blod av de. Måste ut på ikea och köpa lakan på ikea också så jag kan sy ett lucialinne, är det ingen som har något?

ikväll är det även match, dock så tror jag inte att jag får vara med, men det fattades folk fick jag nyss veta så jag kanske måste vara med iallafall, är ju liksom sista matchen.

<3

Jag glömde att göra som Jörgen sa både igår och idag, så jag säger det här istället. Jag älskar dig pappa du betyder jättemycket för mig. Det gör mamma med för den delen. Bara så ni vet är livet förkort för att inte säga det till sina föräldrar, de betyder mer än vad man tror.

Nu ska jag kolla på OTH och sen på sjukhuset för att sedan sova, imorgon börjar jag 13:40 och slutar 14:30 känns som en väldigt onödig dag.

tisdag

Ikväll så har jag varit i Torpshammar och kollat på fotboll. När jag kom dit så kändes det som om jag hade ont i foten,men det var nog bara inbillning. Annars har jag inte gjort så mycket idag, eller jo jag och Joss har gjort klart vår svenskaredovisning.

Norrland

Just nu så fick jag en aslängtar till göteborg, nästan så att jag skulle vilja flytta dit på engång, men om jag någonsin gör det så är det tidigast om 4 år. Men vem vet jag kanske flyttar till någon by i norrlandsinland och skaffar mig renar, låter inte det som jag?

Varför är de största fördomarna mot norrlänningar att vi är tröga, snusar och bränner hemma och tar skotern eller renen till skolan?

Nu ska jag sova bort min förkylning

Flux

Jag kan meddela att jag nyss avslöjat slutet för Josefin i boken som vi håller på och läser, gud vad taskig jag är. Förövrigt är jag väldigt sugen på att åka till Göteborg men jag ska ju åka till Kina så planerna får nog läggas på is tror jag.

Fri som en fågel

Jag blev utsläppt från polisen tro det eller ej. Så nu ska jag lägga mig och sova, så jag orkar med morgondagen.

Nästa station polisen

Nu kommer snart pappa hem och då ska vi åka på bilbolaget och sen en tripp till polisen. Och om jag sköter mig så kanske han bjuder mig på middag vem vet. Måste ju passa på att äta nu när det är sista veckan innan det hårda livet börjar. Har faktiskt inte oroat mig för det förut, men nu så gör jag det.

Snorigt värre

Jag vet inte vad det är eller vad som har hänt men det känns ändå förjävligt om det är så. Det får bara inte vara så. Nu ska jag ta och sova lite så jag orkar åka till polisen sen.

Helvete



Jag som aldrig brukar misslyckas med bakningen, men igår så gjorde jag det. Ser ut som om någon skitit på plåten, fy fan.

Guld

Tacka vet jag paraolympics, vad har det gått, två dagar och redan två guld, det är mer än vad de andra lyckades med under hela OS. Ska ägna min tid åt den totaltvärdelösaboken Singoalla nu. Fattar inte vad som står där för att det är gammelsvenska.

Accu-chek

Idag så har jag varit och träffat Peder, verkar som om han tycker att vi gör ett bra jobb, för han har inte så mycket att säga iallafall. Sen så har vi försökt få tag i Anna Skipper, vi får se om vi får något svar. Sen så åkte vi apoteket för vi skulle handla blodsockermätare, men där försökte de lura oss och köpa en as dyr, så då sket vi i det. Jag och Joss styrde coyen till farmor och farfar, där farfar tog sockret på mig och det var 5.3mmol/L.

När vi satt där så säger jag, ojj nu kommer polisen, han parkerade ju sneare än mig. Ja de ska upp till Calle säger farmor, jaha tänker jag och tänker inte mer på det. Sen så säger farfar, ja nu blir det en lägenhet till ledig. Då klack det till, sen kom det en läkare och polisen for iväg och jag och Joss gick. Sen så möter jag polisen på skiftesvägen ser ut som om han svängt ut från vårdcentralen.

Hade dött om polisen hade åkt efter mig från stan till farmor och farfar och svängt in på samma gård. Helst eftersom jag och Joss snackade om att tappa körkortet på vägen från stan.

Apoteket

Imorgon måste jag köpa mer järntabletter, är säkert det som är fel och därför jag är så trött, hade 102 sa hon när jag var där och man ska absolut inte ligga under 120 enligt hon som snodde blod ifrån mig. De svåraste är att komma ihåg att ta de där tabletterna. Sen så lär jag ju behöva käka en hel hög med vitaminer också, men det vågar jag inte kolla upp..

Sverige

Nu ska jag lägga mig och sova ett tag så att jag orkar med kvällen.Tänkte kanske läsa några sidor ur den fantastiska boken singoalla, blää hata! Eller så kanske jag sätter igång och tar ner hyllan på väggen och åker en sväng på birsta :P För det röda ska ner iallafall. Dock är jag bekymrad om hur jag ska göra med det röda i hörnet, men det löser sig nog.

Findus

Just nu så ligger jag och kollar på Pettson och Findus med Thelma efter en sväng i lekparken. Alltså vad säger man om Pettson det är ett underligt program, där de säger att tomten inte finns.

Joss

En dag med Joss



 

1. Joss väldigt koncentrad på fysik
2. Joss njuter av att fysiken är slut
3. Joss käkar bleka kyckling nuggets
4. Joss pepp på historia
5. Joss visar sin fina historiabok.
6. Snygga parkeringarna på balders
7. Snygga parkeringarna på balders.

Dagens i-landsproblem

Dagens i-landsproblem handlar om kvalité hatar när det är dålig kvalité. Man har längtat efter att hitta den så länge

  • Jag har löst lambifallet jag hade. Det var mammas fel, hon hade köpt lambi med extra mycket papper på.
  • Madrassproblemet går det sämre med. jag tycker inte jag rör mig så mycket på natten, vaknar oftast så som jag somnade. Så det problemet återstår.

Störda

Nu är  jag tillbaka från skogen, har varit det ett tag men ändå. Funderar på att gå och kolla på en film, bättre lycka nu liksom än vad jag har hållt på och jävlas med en timme.


Lika röd som vanligt!

Skavsår

Idag har jag spelat tennis för första gången i mitt liv, ska väl inte säga så mycket om det. Ska snart åka och hämta mamma på jobbet och sen ska vi åka och fira Veronica som fyller tio år äldre än mig. Helgen ska jag ägna mig åt att komma på något bra tema till vaganttävligen som är nästa fredag. Några förslag?

Ikväll så kommer det nog bilder med, en dag med Joss.

Dagens i-landsproblem

Dagens i-landsproblem är att madrassen i sängen ligger mer utanför sängen än i. Det är ett stort problem för madrassen är för tung för att orka lyfta och rätta till. Så därför sover man dåligt och får ont i ryggen dagen efter. Finns det inte sätt att lösa detta på? Jag blir galen snart om den inte ligger still inom en snar framtid.

Är det ingen annan som har detta problem?

kolhydrater

Idag så har jag varit hemma hos Annika dahlqvist, ni vet fettdoktorn. Det är inte alla som varit hem till henne, så det ska jag ta och lägga till på min meritlista? Sen så har jag haft min första lektion i servering också, han bjöd på glass och vi fick sluta en timme tidigare så man ska väl inte klaga.

Nu ikväll har jag upptäckt att det bara är uppför från kuben och hem har aldrig tänkt på det förut.

Rädd

Jag kom på en sak, vi skrev inte många frågor till Annika, vi får väl klura ut några fler imorgon på kemin eller något. Allvarligt jag är riktigt rädd för Annika, men vem vet jag kanske ändrar uppfattning om henne imorgon. Vi måste ta reda på vad det är för prover vi måste ta också, för de var vi tvungna att göra på vår egna vårdcentraler bara det att skönsmons vårdcentral måste vara världens sämsta. Ska man vara där halv tre men kommer in före halv 4 då får man vara glad.

Jäkla skönt att matchen blev inställd idag må jag säga, tack gud för regnet du bjöd oss på idag. Får se när matchen spelas istället, hoppas inte till helgen, för då har jag annat för mig har jag bestämt.

Dagens i-landsproblem

Det här har jag gått och funderat över ett tag nu, har lambis toapappersrulle blivit större?
De får inte plats i vår toapappershållare längre, och jag tror knappast att den har krympt.

Onsdag

idag så har jag haft en enda lektion, kemi i 50 minuter.  Kändes onödigt att åka dit om jag ska vara ärlig. Men jag pratade med Eva iallafall, så att vi slipper gå på föreläsningen imorgon. Så att vi kan åka till fettdoktorn så fort kemin är slut. jag har fått för mig att hon är riktigt läskig,men det får vi se imorgon.

Imorgon så ska jag lämna blod också, det betyder att jag måste ta det lugnt imorgonkväll så vi hoppas att det inte blir någon match då. Nu ska jag gå och koka ris, önska mig lycka till för det kan jag behöva. Ikväll är det idol också, roligast att se nu när alla gör bort sig, inte lika roligt när de bara är duktiga kvar.

Illa

Just nu har jag så dåligt samvete så det finns inte.

smarrigt


Idag till middag så käkade jag bland det godaste som finns, makaroner och ketchup.

Amigo

Idag när jag väntade på mamma så var jag in på ica maxi och där hade de den nya marabouchokladen. Den var väldigt underlig, den smakade typ salt, den var ungefär lika underlig som popcorn med socker. Åt tvåbitar sen tror jag min far fick resten.


 Nu så verkar Kina vara bokat och klart, om det inte strulartill sig. Gud vad jag ska skratta åt alla kineser då, och vad de ska skratta åt mig när jag äter med pinnar. Joss vi kanske måste ha ett äta med pinnar träningsläger?

Regn

Idag så regnar det, idag gick jag i skolan i typ två timmar och på den tiden så hade vi lunch också. Imorgon så går vi bara 50 minuter känns nästan ovärt att åka dit men det måste man väl.Vem vet jag kanske åker och skaffar ett pass efter skolan imorgon.

Förr i tiden



Suddigbild, men jag är mig väl inte lik?

Polis

Jag tror jag börjar bli gammal eller så är det en smäll som jag fått. Är det någon som vet vad polisen i Sundsvall har för öppettider?

Just dance

Idag har vi jobbat med projektet hela dagen, eller jag har skrivit en massa samtidigt som jag spelade lite wii. Sen hade jag match och tro det eller ej men vi krossade Nsk, eller krossade och krossade 4-1 eller nåt sånt, och jag fick göra mål också, det var trevligt och längesedan sist. Att det var Sofie som stod gjorde inte saken sämre heller.

Väntar på att mamma och pappa ska komma hem med middagen nu, blev tydligen pizza är dock inge hungrig men kommer väl kanske om en timme, brukar göra det när jag "tränat". Imorgon är det spelledigt innan det är dags för sista matchen på onsdag mot trasdockorna.
RSS 2.0