GOTT NYTT ÅR

Sista dagen på detta år, som det känns just nu så har detta varit ett skit år.

Nyfiken

Var in och kollade på listan över vilka som har mentalträning, och det var inte många namn man kände igen förutom mitt och Joss. Men Maina verkar ska ha den kursen men sen var det okända namn, eller ingen man känner iallafall. Nu blir det sängen iallafall, eller där ligger jag redan men jag menar sova, för det är slut batteri i datorn och jag kan behöva sova några timmar om jag ska orka röja imorgon.

Nya folksjukdomen

Jag tror att jag har drabbats av den nya sjukdomen SMS-tumme. Tror jag har skickat några förmånga sms idag och de allra flesta kom nu såhär på kvällskvisten när man ska försöka få ihop något tills imorgon. Fast det enda som är bestämt är väl att vi ska till Dahlbergs och käka, och det har väl varit bestämt en längre tid.

Tror jag ska ta och läsa lite bok nu, orkade inte läsa så mycket igår på tåget som det var tänkt, för mina ögon gick i kors.

Näst sista dagen av året

Nu är jag hemma igen efter en liten vända. Man kan ju undra vad jag gjorde där egentligen? Har nog aldrig kännt mig mer utanför än just då, kände mig helt enkelt inte välkommen. Var kul att träffa Sebbe iallafall, det händer ju inte så ofta nuförtiden när han bor långt åt helvete, tror nästan att det var för ganska bra precis ett år sen sist.



Var skönt att träffa Lisa igen också, var ett tag sen jag träffade henne nu. Lite förlängesen om jag får säga det själv.

Trondheim



På järnvägsstationen i Trondheim hade de en modelljärnväg, och självklart (eftersom jag är lite tågskadad) så knäppte jag några kort på den. Annars så var Trondheim en väldigt gullig stad med en massa små söta hus.

Det tog tid


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN EMIL!

Söta små gulliga hus

Nu är jag tillbaka i Sverige och nu ska jag ta och gå och sova!

SNOR

Jag tror jag har nyst ut hela min hjärna nu. Ska ta och sova nu eller försöka iallafall, ska upp om 5 timmar, är det ens värt att sova? Kan ju sova på tåget, hur som helst så ska jag stänga ner datorn och låta den vila tills jag kommer hem.

Söndag

Kartorna är utskriva och klara, så nu ska jag överlämna de till Charlie så att vi vet vart vi ska. Känns lite för riskabelt att jag ska läsa en karta, för vi vet väl alla hur det gick på norra berget? MP3:n är laddad och klar och jag har med mig en bok som jag ska läsa för vårt projekt, så likabra att läsa den nu när jag har X-antal timmar på tåget.

Har hunnit med mycket idag, har hunnit varit till Hudiksvall en sväng, på dollarestore närmare bestämt, mamma skulle köpa fler tallrikar. Har träffat någon som sa att jag var lik Åsa, ätit en såndär bjöd fransk sak som jag inte ens tänker ge mig på att försöka stava till. Sett Liverpool vinna över New Castle, och ser just nu att Chelsea ligger under, klockan fyra blir det hockey.

Hur får ut pengarna?

Idag så vaknade jag halv två, kände mig fortfarande trött, men kände samtidigt paniken över att inte ha klivit upp än, så klev upp och då ringde mamma och sa att de var påväg hem, så jag gjorde mig klar och vi åkte ut till birsta där jag handlade lite kläder, dock inte så mycket eftersom jag fick panik av allt folk.

Åkte till farmor och farfar och hjälpte farfar med hans julklapp, sen åkte jag hem och gjorde ingenting och det gör jag fortfarande, tror att jag snart ska gå och lägga mig, måste ju börja vänja kroppen om jag ska orka upp fyra på måndag, vilket just nu är tiden jag brukar gå och lägga mig.


Dagens i-landsproblem

Funderar på om jag ska försöka hålla mig vaken tills junior-VM börjar eller om jag ska ta och gå och sova. Vill inte somna förtidigt heller för då kommer jag vakna as tidigt imorgon och det vill jag inte, även om det vore bra att vända tillbaka dygnet tills på måndag, tåget går liksom klockan 5 på morgonen =O

Vad är det för dag idag?

På måndag åker fröken Sandström till Norge, det fick hon nämligen i julklapp.

Wiie

Vilken tur jag hade att det inte var julmat idag =) Nu är det snart dags att öppna julklappar =)

Öka takten sista kvarten

Nu blir det att slänga i sig frukost och sen åka till farmor och farfar och hämta äppelmos och sen åka upp till Indal, bäst att öka takten för vi ska vara där om 50 min. Tur vi kör ford så att det gå snabbt =)

Juldagen

När jag vaknade imorse så kände jag att halsen gjorde ont och det var täppt i näsan, någon som är förvånad? Inte jag iallafall. Ska så snart jag har samlat krafter ta och göra mig iordning för att åka till Indal och fira jul nr 2. Trevligt med lite julklappar =) dock är det ganska jobbigt med ännu en dag med julmat, jag tillhör nog de få som är less på den, kan ju iochförsig vara det att jag bara äter köttbullar och äppelmos, INTE ENS POTATIS.

Min jul i bilder


Vill tacka för alla julklappar =)


Imorgonkväll kan ni få en lista på vad jag har fått, om jag orkar och ni är snäll.

Julafton

Sitter och halvsover i soffan och inser att jag inte har något att ha på mig, så det får helt enkelt bli samma kläder som förra året. Väntar på att det ska bli min tur i badrummet, men känner jag min far rätt så ligger han väl därinne och sover så det kan ta ett tag, lika bra att käka frulle före.


Vid två bär det bort mot fridhemsgatan, först till 98 och gå upp med julklapparna till Joss (hur kommer det sig att deras trappor är mycket jobbigare än våra?) och sen till farmor och farfar för att fira jul =) Undra vad jag får i år? Har jag ens varit snäll? Kommer tomten?

GOD JUL! =)


Insåg att vi inte är ensam om att ha granen i hallen, den här bilden tog jag i Indal förra året =)

Julafton

Har en liten ben & jerry paus nu mitt i allt irimmande, har gått väldigt bra måste säga. Men har fortfarande lite kvar, sen är det de jobbiga, sortera paketen vilka som ska till 100 och vilka som ska till Indal, och efter det så är det dags för det super tråkiga STÄDA. Blir ganska mycket papper och skit efter att man har suttit och klippt ut rim.

GOD JUL

Sista rycket

Kom nyss hem från att ha varit och handla det sista . Pappa ska börja griljera skinkan tror jag, och jag och mamma ska ta och börja fixa rimmen på rätt paket och slå in de som inte är inslagna, sen får jag gå och sova, är väl bara två - tre timmar bort.

Kom ihåg

Jetskida måste ta och ladda kameran tills imorgon! Men först måste jag få middag, nu när liket inne i mitt rum har vaknat och kan fixa den, var orolig att jag och pappa skulle behöva ta tag i den ett tag där.

Hemskt

Jag börjar verkligen förstå Pelles problem, idag när vi kom hem från stan så gick jag och pappa och la oss och kollade på tv, när min mor kommer in och hon hinner knappt lägga sig ner på kuddarna innan hon börjar snarka, jag sätter igång med mitt klassiska sparkande som jag bara använder när någon snarkar, efter ett tag så fattar hon och går in i mitt rum =0 och lägger sig och snarkar där.

Lugn och ro trodde jag men DÅ sätter pappa igång att snarka, så då var det bara för mig att pysa ut till soffan och lägga mig och kolla på tv där. Jag som trodde att det var jag som skulle sova med tanke på min brist på sömn inatt.

Smärta utan dess like

Jag har så ont i armarna att jag inte vet vad jag heter. Inatt när jag gick och la mig så kände jag att jag hade ont i armarna. Men det jag inte insåg var att jag hade så ont att jag inte kunde sova, lyckades få kontakt med mamma vid sex när hon skulle åka till jobbet, så hon kom in med en ipren åt mig, så jag kunde sova en timme iallafall, men sen gjorde det för ont för att kunna sova mer så då var det bara att kliva upp efter endast 1 timmes sömn.

Nu ska jag på stan och slåss med alla där!

Wii

Sitter här nu med världens mjölksyra i armarna. Vi har köttat wii hela kvällen, eller vi håller på fortfarande faktiskt. Jag ligger sist av oss tre som kör iallafall, men jag låg topp tre innan vi började med bågskytte, det är inte riktigt min gren om man säger så. Men vad är min gren egentligen?

Victor och Emil har flera världsrekord, men hur många har jag? NOLL.

Kallt

Idag har jag varit på birsta och slagits med en massa folk, eller det gick ganska bra faktiskt det som tog mest tid var att ta sig från farmor och farfar ner till stan, så jag tänkte till då och tog timmervägen efter att jag hade dumpat Joss. När jag kom hem så tänkte jag vara snäll och skotta vår parkeringsplats, vilket jag gjorde skottade även platserna brevid vår.

Det skulle jag nog inte ha gjort, för han i röda volvon sa till mig hade du inte kunnat skotta lite bättre? Va fan här försöker jag vara snäll och skotta åt han, men näe det ska jag aldrig göra om iallafall. Han kan väl inte ha varit så dum så han trodde att jag jobbade här, för jag tror inte en sån som skottar snö går omkring i stövlar och leggins för då fryser den ihjäl efter en stund.

Träffade Mörtsjö när jag stod och skottade, hon hade varit och tatuerat sig, fyra tassar på högerarmen tror jag det var. Nu hör jag traktorn, var väl på tiden nu när jag redan har skottat.

Grattis


Grattis Carro på 18 årsdagen

Julklapp

Har fått min första julklapp för i år, presentkort på gina tricot undra om jag ska anväda det för att köpa något att ha på mig på julafton eller om jag ska ta och spara det till mellandagsrean. När jag började slå in julklapparna så insåg jag att jag inte alls hade köpt allihopa, har 3 kvar att köpa. 

Dagen efter

Igår så hade jag en riktig hockey dag. Dagen började klockan 10:00 ute i Timjå, för att beskåda matchen mellan Timrå IK - Sundsvall hockey vit. Timrå vann den matchen, men jag kommer dock inte ihåg med hur mycket, men vann gjorde de iallafall. Förflyttade mig efter mycket om och men till Löta för att även där kolla på Timrå IK - Sundsvall hockey, men nu i P96. Timjå vann även den matchen, och världens bästa pucko gjorde mål, sen fick vi förflytta oss ut till NSK för att kolla på  matchen mellan Timjå och NSK, timjå vann den matchen med 10-3 och Pucko två mål =)

Sitter och kollar på Ryssland - Sverige nu och Sverige är ju inte bra om man säger så, så jag tror att jag ska tipsa Bengt -Åke om Charlie. Strax efter klockan två så är det dags för lilla julafton tror jag, eller de skulle och kolla på tågen först. Sen blir det att skriva en lista på alla julklappar så mina kära mor kan sätta igång att rimma. Emil kom på en skitbra igår som jag måste använda iallafall.

Den porriga stjärnan har gjort comeback

Tänkte bjuda på lite bilder på hallen, med julgran och allting. Undra vad en riktig julnörd tycker om att vi har en porrig stjärna, lilakulor och sist men inte minst granen i hallen.




Schlafen

Nu är det sängen som gäller, klockan tio imorgon ska jag infinna mig i lillstrimma hallen för att sedan förflytta mig till Löta för ännu mer hockey. Hallen är jättefin förresten, kommer nog bilder imorgonkväll när jag har klätt granen, men jag måste hitta den satans kabeln först.

Första dagen

Imorse vid halv elva så kom Veronica och hämtade mig och vi åkte ut till birsta och jag tror att vi var in i alla butiker som finns därute dock blev det inte så många julklappar. Sen så bytte jag ut Veronica mot mamma och då åkte vi på stan och handlade lite mer julklappar där, åkte hem och åt, åkte ner på stan igen och handlade några julklappar till och sen så åkte vi ut till birsta igen.

Men nu tror jag att alla julklappar är köpta, tänkte börja slå in de men kom på att man måste rimma i samma veva och det får min mor göra för jag rimmar som en kratta. Imorgon är det hockey för hela slanten, tror jag? Någon som har hittat min kabel till telefon?

Vagant

Ikväll så drog vi ifrån med ytterligare 20 poäng i vaganttävlingen, så nu leder vi med 63 poäng =) gäller bara att hålla det hela vägen ut.

JULLOV

Japp då var det jullov då =) Idag har vi haft den årliga NV-pysseldagen. Min grupp hade noll fantasi så jag satt och lekte med tandpetare, ärtor och pepparkakor och tillslut så hade jag gjort något som såg ut som ett fallfärdigt stall, hur som helst så vann vi, tror att domarna var fulla eller nåt. Var även till Sture och bytte till mental träning som individuelltval.

På serveringen så fick vi igen provet, bara två fel det tackar man för, och ett MVG i betyg, det kanske säger klassen på den kursen? VI fikade bara och sen fick vi gå hem, och då var det jullov för hela slanten, åkte till farmor och farfar och fick middag där =)

Sista dagen

Trött som ett as, hade stor lust att inte kliva upp idag men man måste ju, är ju sista skoldagen för i år. Synd att man aldrig slutar bara, men men några timmar hål har väl aldrig någon dött av. Min kabel till telefonen är borta, jag som tänkte visa er en fin bild igår men så blev det icke.

Tvätt

Ska snart iväg till ännu en onödigdag i skolan. Idag ska vi fika och snacka betyg med Roy, dock så drömde jag inatt att Roy kom med en uppgift som vi var tvungen att göra idag och klarade vi den inte så fick vi IG. Bara hoppas att det var en dröm, eller vill han plåga oss det sista han gör innan han blir rektor på Liden?

Efter skolan ska jag köpa några julklappar och ikväll när jag kommer hem så SKA jag veta exakt hur kassan funkar och jag ska ha övervunnit min feghet!

Rudolf

Insåg att det är typ jullov nu, Imorgon så har vi två lektioner och på den ena ska vi fika och på den andra ska vi snacka betyg, så känns ganska chill. På torsdag är det NV-dagen och då ska vi julpyssla och dansa Bills svärmorsdans. Sen på fredag så är Carina borta så vi behövde tydligen inte gå på julshowen och sen fika.

Måste bara säga att jag älskar Håkan, hela Sunes Jul för den delen. Vi är inne på knäckkokningen nu, dvs det allra bästa med hela julkalendern.

Blöt om fötterna

Idag så tycker jag att vi håller en tyst minut för Ulricas hårfön som brann imorse när hon skulle blåsa håret. Vi kan även skänka en tanke till Ulrica som kanske fick gå blöt i håret. Har hunnit gå en sväng på birsta och köpt lite julklappar, men mest behövligt en ny BH till mig, så nu kan jag slänga det gamla aset jag hittade när den andra gick sönder.

Ska ta och leta fram Sunes jul nu för sen blir det marathon av det, är ju så jäkla bra =) mycket bättre än skiten som går på tv nu.

Jul jul strålande jul

Pappa håller på att riva tapeter och jag letar presentpapper till Victors julklapp, har jag berättat att pappa hittade den när han slängde ut allt ur garderoben? Sen ska jag väl plugga lite fysik, även fast jag inte kommer fatta något mer, kanske borde göra något vettigare med mitt liv istället? Typ gå och kolla på det blinkade huset.


Kommer ni ihåg när köket såg ut såhär?

Eller när mitt rum såg ut såhär?

Ett gott skratt förlänger livet

Har en paus i fysikpluggandet, så satt och kollade igenom korten på oss själva när vi var små, dock har jag bara fått in 11 stycken, skärpning klassen! Skrattar varje gång jag ser Mafi, han ser liksom lite full i fan ut och har intagit en pose jag aldrig sett förut. En av de som är mest olik sig är Victor iallafall, men det var nog meningen att han skulle tycka om Håkan Hellström iallafall eftersom han hade en sjömanskostym på sig när han var liten.

Nu ska jag gå in i den obegripliga världen igen!

Färgade linser

Jag har länge gått och funderat på att skaffa färgade linser, men har aldrig beställt de. Men nu så ska det bli ändring på det. Var in på fargadelinser.com och där finns det många fina och olika fäger, jag tycker att Dimension Pacific Blue är en av de finaste, finns att beställa HÄR.

Plusgrader

Blev väckt av hemtelefonen imorse, var han som ska fixa högtalarna på TV:n, han sa att han hade ringt hela förra veckan och nu skulle han komma imorgon efter klockan två. Imorse såg jag verkligen ut som ett troll när jag vaknade, blev riktigt rädd för mig själv.
 
Håller på och samlar kraft för att kliva upp, dock verkar jag vara totalt energilös idag. Just ja måste hämta korten som ligger i garaget också, bäst att sätta fart.

Grått och trist

Grymt tråkigt väder ute måste jag säga, är alldeles grått  och dimmigt, ser inte ens södra och träden ser ut att att ge vika vilken sekund som helst av all snö. Det är jättedammigt här hemma för pappa skulle borra i en betongvägg eller något förut och då blev det typ ett dammoln.

Gruvar mig för att plugga fysik, känns onödigt för det känns som om jag inte fattar någonting, men det gör jag bara jag tar mig i kragen och börjar.

Söndag

Inatt har jag drömt om knappar och siffror med ett pipande ljud i bakgrunden, undra vad det betyder? Funderar på om jag ska börja förbereda mig mentalt för att börja plugga lite fysik. Ikväll måste jag ta mig en promenad förbi det blinkade huset, har inte lyckats med det än.

Måste fundera ut vad jag ska köpa för julklappar också, tror jag ska handla alla på tisdag, så att jag har det gjort.

Lördag

Idag har Frida försökt lära mig hur kassan funger, dock så fattade jag bara litegrann, men det kommer nog så småningom. Bara så att ni vet så är inte ryssar duktiga på engelska, iallafall inte de som var in på macken idag. De öppnade en massa grejer och pillade men de köpte aldrig någonting.

Har hunnit med att beställa tapeter till hallen också, så det blir nog bra när de väl kommer. Ikväll blir det en lugn kväll med svensson svensson och el clasico.

SUNE

Idag när jag kom hem så hade mamma köpt en present åt mig, Sunes värld så nu kan jag kolla på den och det är bra eftersom vi inte har cartoon network längre. Är så trött så jag tror jag somnar, men jag måste hålla mig vaken någon timme till annars kommer jag vakna inatt och då blir det ännu mer fel.



Det godaste lager jag någonsin har ätit.

Hallgolvet



Här kommer det en bild på golvet, tog många men insåg att det såg likadant ut ;D

PAIN

Någon som vill köpa mina knän?

Petter Hansson har aldrig åkt skridskor!

Imorgon är det som sagt skridskor på idrotten. Jag är inget stort fan av skridskor, tror att rädslan satte sig in när jag var en liten parvel och åkte skridskor med mina lilahjälm ute på NSK, då jag plötsligt ligger pladdask på isen och min näsa sprutar ut blod.

Så min fråga idag är, vem gillar att åka skridskor?

Drick upp ditt glas till fylleas

Vinprovet gick nog ganska bra skulle jag tro, eller det måste ha gått bra så är det bara. Annars så har jag blandat drinkar idag på serveringen, de blev ganska goda och coola, dock så var de alkoholfria. Efter skolan så åkte jag och mamma ut till birsta och kolla på tapeter, men vi hittade ingen som var riktigt så som vi ville.

Kom nyss hem känns det som, ska gå ner i källarn och lägga in en klubba i bilen samt kaktusdräkten så jag är förberedd inför morgondagens skridskor. Sen ska jag plocka ihop lite här uppe också så inte Robin och Frida vänder i dörren när de kommer imorrn.

Dum blondin

Fröken Sandström har inte kommit igång med vinplugganet än, men nu ska hon ta och sova så hon orkar jobba med fettprojektet imorgon klockan 10. Förresten när jag klippte mig idag så blev håret längre :P

10 december

Kemiprovet gick åt helvete, hade ingen aning alls om några frågor, bara hoppas att man fick ihop de där 9 poängen som behövdes, dock ser det lite mörkt ut om jag ska vara ärlig. Jag höll på att dö förut idag, när Carina läste upp en satir som någon av oss i klassen hade skrivit och när jag insåg att det var min så bad jag att hon inte skulle säga namnet, men så frågar hon är det okej om jag säger vem som har gjort den, och alla sa ja utom jag, så hade jag sagt nej så hade de fattat att det var min iallafall.

Har ingen aning om vad jag ska plugga på inför provet imorgon, Carro sa två papper iallafall men det verkade nästan lite lite. Fast om man ska lära sig alla ord är det inte så lite =O gör ett försök till sen tror jag att jag lägger ner skiten, fick ju mvg på förra provet och har varit där alla gånger, så ett IG kan jag ju inte få iallafall. Imorgon är det projektarbete som gäller på morgonen och sen är det kemi och historia innan jag avslutar dagen med serveringsprov.

Pappa håller på och lägger golv för fulla muggar ute i hallen, hoppas nästan att han ska skriva att han vill ha hjälp så att jag har en anledning att sluta plugga för ett ögonblick.

Randig

Tack till min kära mamma som har lyckats med den stora bedriften att sälja nästan alla polkagrisar på jobbet. Idag så orkade jag verkligen inte kliva upp så tog en timme innan jag lyckades pallra mig upp, ska ta och panikplugga lite kemi nu innan jag ska åka på skolan.

Efter skolan ska jag och klippa mig.

Stressad?

Varför blir jag så pluggelak? är det för att jag känner prestationsångest eller vad är det? Hela kvällen har varit kaos på grund av det. Tur att det bara är ett halv år kvar i skolan, annars vet jag inte om jag skulle stå ut med mig själv.

Det var bättre förr

Vet ni hur mycket lättare livet var när man liten? Hur som helst så är jag jävligt less på allt nu och allt är ditt fel, allt var mycket bättre innan du kom in i bilden. Nu har jag legat och grinat ett bra tag, men vad fan blir bättre av det? INGENTING. Det enda som händer är att jag mår dåligt och vill dö. Måste försöka samla mina krafter och plugga lite kemi nu, annars kommer Roy döda mig imorgon.

Någon som vill köpa polkagrisar??

Finns i följande smaker

Dunder sur

Tutti frutti

Hallon/ salt lakrits

Salt lakrits

Äkta polkagris

Kola

Citron lime

Päron

Mint/kola

Viol
Hallon

Trötter

Jag la mig ner för att läsa lite kemi förut, gissa vad som hände? Jag somnade, var jäkligt skönt men jävligt onödigt, är det någonting jag behöver så är det att plugga kemi iallafall.

En riktigt bussig svärmor vill jag ha, vill jag ha, det kan vara bra att ha. (eller nåt sånt går texten) Trodde vi skulle slippa den idag men icke, Bill kom ihåg den. Blev helt yr i bollen av polkan iallafall, kändes som om hela jorden snurrade..

Gäsp

Nu är det snart dags för skolan igen, kemi, fysik och dans.  Min BH gick sönder i fredags på idrotten och jag har gått och ojjat mig för det hela tiden, nu har jag äntligen bytt, så nu ska jag sluta gnälla om det, men behöver nog köpa en ny iallafall, för den är inte ens i närheten av att vara lika skön.

Verkar vara kallt ute idag, så det blir nog kanske peak jackan idag, dock så är den så stor så den knappt får plats i skåpet på skolan.

SMART

Jag tror jag har kommit på en idé om hur jag ska skydda mina ben i kroppen på skridskorna på fredag, jag ska ha på mig kaktusdräkten, för då landar jag ju mjuk iallafall =)

8 skoldagar och 3 prov kvar till jullov, känns ju inte direkt lockande med så många prov innan om jag ska vara ärlig.

Stark som fluga

Jag tror jag har lyckats bryta ryggen. Att lägga in golv i bilen och sen bära upp de för trapporna tog knäcken på min rygg. Men nu har vi köpt golv iallafall och jag tror pappa beställde dörrar förut, nu blir det lite kemi innan middagen.

Snön den faller och vi med den

Idag vågar jag påstå att jag har haft en av de tråkigaste dagarna på skolan i mitt liv. Dagen började på MIUN med nån som surrade om nån apparat som gjorde att man kunde se allting jätteförstorat. Sen fick vi gå in i ett rum med en massa sladdar på golvet och om man nudda de så gick de sönder och de kostade en hel årslön eller nåt sånt.

Efter lunch fortsatte redovisningarna om film/bok projektet, ska jag vara ärlig tror jag aldrig att vi kommer bli klar med de där.  Sen skulle vi ha klassråd, och ska jag vara ärlig så kommer vi närmare och närmare ett krig för varje gång vi har klassråd, inte kom vi fram till något heller.

Imorgon är det dans med C-klassen tror jag? och då funderar jag på om jag ska sparka Knä-Pär på knä. Eller om jag ska göra illa mig själv så att jag tyvärr inte kan åka skridskor på fredag, har en massa teorier om hur jag ska göra på fredag, den senaste är att jag ska rulla in mig i täcke och kudde i arslet, för då gör det inte så ont när jag ramlar.

Sen tror jag inte att folk kan köra bil i den här stan när det har fallit lite snö på marken.

MIUN

Då har ännu en dag börjat och idag så ska jag tillbringa några timmar på mittuniversitetet, blää känner mig noll pepp för det. Men man kan ju alltid hoppas på att det här är vår näst sista vecka med kemi, som Roy sa för några veckor sen, men det senaste var ju att vi skulle köra på som det var tänkt från början =O jag är helt förvirrad fattar ingenting längre, men men.

Nu ska jag ut i snön, tur bilen står i garaget så man slipper sopa den.

=)

Nästa onsdag ska jag och Joss ha sunes jul marathon =) Vi ska fira att alla prov är över och att det snart är jullov, hon har bara en NV-dag kvar då och jag har det plus en vinprovning innan det är jullov, gud vad skönt det ska bli, synd att det är förkort bara.

Nu blir det andra avenyn

Söndag

Idag så har jag varit på hockey och kollat när grabbarna spelade mot Sundsvall hockey, dock så förlorade de men men. Sen var jag och mamma en sväng på bauhaus och kollade på golv, visade henne det coola "lastpallsgolvet".


(Charlie i utvisningsbåset)

När jag kom hem så gjorde jag en vetenskaplig undersökning. Jag tog en björklåda och ställde på alla golv vi hade här hemma i lägenheten och kom fram till att björk inte gick ihop med något annat träslag. Så det får nog helt enkelt bli svart laminatkliner i hallen tror jag. Men jag kan ju hinna ändra mig många gånger innan det är dags att lägga golvet.

Byta dörrar som vi också hade tänkt göra, verkar inte bli av, då måtten som vi har på dörrarna inte finns längre. Nu ska jag snart ta och börja med kemin, blir middag innan det om typ 1 timme.

Är huvudet dumt får kroppen lida

Imorgon (eller ikväll om man vill) så är det de sista avsnitten av andra avenyn innan de tar juluppehåll, tråkigt måste jag säga, men det finns nog någon som tycker att det är bra. Kan säga att jag har jävulskt ont i kroppen, skulle nog ha lyssnat på Ulf och stretchat. Men det är nog ingenting mot för hur ont jag kommer ha nästa vecka.


Om jag inte har sagt det förut så har jag uppfyllt alla mina nyårslöften förutom ett, men var ju på Real Madrid istället. Måste fundera ut nya nyårslöften till nästa år, tänkte ju ha att käka på MC Donalds i 3 nya länder, men nej det ska jag inte ha eftersom det inte blir något Norge.  Kanske inte har några nästa år heller.

Nej nu ska jag kolla på Sune och hans värld, sen måste jag sova!

Lördag

Nu ser man inte de fula rören i taket längre! Idag har jag inte gjort mycket, jag och Thelma har varit bort på konsum och köpt glass det är ungefär vad jag har gjort idag. Ska ta och bege mig mot sängen snart, ska vara klockan 10:00 i Timrå imorgon, sen ska jag väl kanske hem och börja plugga kemi, liksom det kan ju behövas, eftersom jag fattar lika mycket som de som är med är du smartare än en 5:e klassare.

Har man användning för ett dansspel till wii, tror ni att det skulle vara något?

Viva la france

Funderar på att dra mig till sängen för klockan 10 imorgon så sätter pappa och Stefan igång med taket i hallen, och då lär man väl inte kunna sova längre. Funderar på om jag ska ta och boka klipptid nästa onsdag, känns som om det skulle behövas, dock ska jag inte röra luggen den här gången eftersom det nyss har gått till sig.

De har sänkt bensinpriset idag!

Det är bra för jag tror att jag behöver tanka coyen!

PAIN

Idag har jag spelat fotboll på idrotten, trodde jag skulle dö när tejpen lossnade och skavsåret blev helt fritt. Just nu sitter jag i fotöljen och är helt slut i kroppen, men ändå funderar jag på om jag ska åka iväg och spinna, för mamma fryser och tycker synd om sig själv, och pappa han är inte hemma.

Dock så ligger jag jävligt skönt i fotöljen så jag tror jag stannar här, för jag och pappa skulle ju bära ut alla grejer från hallen ikväll och mamma skulle på afterwork, men det lär hon ju inte ska göra nu, sen kommer hon säga imorgon: Jag kunde inte sova inatt, näe och vad beror det på då? att hon kanske har sovit hela dagen idag?

Jag kommer bli 108 år efter det här

Jag höll på att skratta ihjäl mig förut när jag såg det HÄR.

JUL


Nu är det snart jul, vilket gör att snögubben får komma fram

Ont i huvudet

Trodde allvarligt att jag skulle dö av tristess idag på redovisningarna. Det blev ju inte bättre av att alla drog ut på tiden heller, 27.46 minuter när man skulle hålla sig inom 15 minuter, det är inte bra, hoppas de tar in det i betygsgrejset. När jag kom på serveringen idag så fick vi reda på att vi ska ha prov nästa torsdag, kul liksom, då vet jag vad jag gör på onsdagkväll. För på onsdag har vi prov i kemi, och kemin känns faktiskt viktigare än serveringen.

Nu ska jag kolla på hockey och sen packa idrottskläder tills imorgon då det är fotboll =)

Banen er en ellipse hvor punktet nÆrmest Sola ligger punkt lengst fra Sola ligger på marsbanen

Vilken underbar uppgift Roy bjöd på idag på kemin. Fattade ingenting, 9 sidor om något som jag inte hade en aning om på engelska!! Fattar inte vad vi gör nu på fysiken helller men men. Snart är det dags för redovisningar i svenska/historia igen, ska bli intressant att se hur vi ska hinna med 5 st på 60 min och Maja är med. Hon lär väl ta en timme bara hon, för hon gör ju alltid så jävla mycket.

Känner mig inte speciellt peppad på att gå till klockan sex idag.

Julkänsla

När man ser coca-colas julreklam så får man verkligen julkänsla och jag känner mig som ett litet barn igen, dock går de över lika snabbt som det kom. Ingen snö skulle vi få på julafton heller och inte är det någon svensson svensson heller, näe tacka vet jag förr då var det snö och svensson svensson.

Näe nu blir det 2½ men och sängen!

Chokladkalender

Jag är helt slut, nästintill död skulle jag vilja påstå, fast jag inte har gjort något. Dock håller min häl på att ta kål på mig, då jag inte kan röra mig utan att det som har läkt, spricker upp igen och allt börjar om igen. Nu är det roomservice som gäller.

Är det ingen som vill hänga med till Oslo?

Önskelista

Koss the plugg
Iplayer (färg spelar ingen roll)
Pengar
Presentkort

Blött

Idag har jag gått 2 timmar i skolan, och det var verkligen jobbiga timmar måste jag säga, först sitta och lyssna på redovisningar och sen ha kemi. Imorgon kommer det blir en tråkig dag, det är alltid tråkigt när det är labb på torsdagar, inte bara för att vi börjar 2 timmar tidigare utan för att det är fysik också. Tror även jag ska ge mig in i vinträsket imorgon på serveringen, fast man vet aldrig med Putte han tror ju alltid att vi ska hinna med så mkt, typ som Roy.
 


Det är blött ute och jag är blöt om fötterna. Hade nog likagärna kunnat gå utan skor, så hade inte skavsåret behövt skava heller. Ändå så ser såret bra ut på den här bilden.

Jag ser det snöar

Sitter på mammas jobb och väntar på pappa nu, han sitter tydligen i möte. Snöar för fullt gör det ute, så jag såg ut som en dränktkatt när jag tog mig in här efter en långvandring från alnöbron.

Andra december

GRATTIS JESPER PÅ FÖDELSEDAGEN =)

TACK

Idag fick jag en burk med saffranskaka i =)

Såhär såg den ut när jag fick den                           och såhär såg den ut efter ett tag


Annars har jag varit ut på birsta en sväng och kollat på tak och sen så har jag varit hem till Robin och Frida, och kliat Ylva medan Robin och pappa satte upp spegeln. Nu så måste jag snart bestämma mig hur jag ska göra imorgon om jag ska åka indalsbussen eller inte.

tåg

Idag kom det hem tågbiljetter =) trevligt värre.

Käck knäck

Det är inte varje dag man sitter och äter knäck på lektionstid. Tydligen är det ingen som kan redovisa idag förutom jag och Joss så vi lär sluta tidigare än fyra idag. Synd för mig, då får jag ta mig en promenad hem jag som hade tänkt åka med mamma och pappa, men tji fick jag.

DAGEN D

Eller var det Pearl Harbor vi hade? =O

Måndagmorgon när jag vaknar

Trött tröttare tröttast idag, jag som inte brukar vara dödstrött på morgonen men idag är jag det. Ska ta och bege mig ner mot staden och kulturmagasinet och lämna igen min bok som ska vara inlämnad idag innan jag fortsätter bort mot skolan redovisning.

RSS 2.0