Lördag

Idag har vi varit och firat Lante som fyllde 36, fast enligt tårtan så fyllde han bara 30. Sen följde jag med pappa hem och vi käkade och tittade på fotboll, sen så skulle han plocka fram dammsugaren, så då sprang jag illakvickt hem. Är nu superdupert trött, men skulle behöva vara vaken en stund ikväll eftersom jag jobbar natten imorgon, så kan det vara bra att börja vända dygnet lite. Två tvättmaskiner och disken har jag att ta tag i, men jag orkar inte sätta igång... 

Bananer

Det har blivit lite modernare sen jag satt som klistrad och tittade på bananer i pyjamas.
 
 

Varför?

  • Varför skall det regna jämt när jag är ledig?
  • Varför är det så varmt i mitt rum?
  • Varför skall det vara så svårt att stänga/låsa dörren när man går på toa?
  • Varför har jag inget tålamod?
  • Varför varför?

Måndag

Idag fick jag mail om att allt är klart i den palliativa kursen som jag har läst, så nu kan jag säga att jag har läst 15 hp till, dock ger det mig ingenting förutom kunskap och kanske en större chans att komma in på det jag har sökt till hösten. Firade detta med att åka hem och göra potatis och purjolökssoppa, slog till stort och köpte halloumi också, så nu är det verkligen tomt på kontot, så längtar tills på onsdag när det är dags för lön.
 
Jag har jobbat hela helgen och så även idag. Imorgon skall jag på HLR-utbildning på jobbet mellan 14:00 - 16:30, och efter det åka hem och försöka sova en kvart eller två innan det är dags för första jobbarnatten av två, Har en plan på att cykla upp till sjukhuset på utbildningen imorgon, men jag vet inte hur jag skall orka, så jag hoppas att det regnar för då är det skäligt att ta bilen. För ont i foten är inte ett skäl nog, för det börjar bli en del av min vardag nu. 
 
Ska även in på avdelningen och ge Eva en hejdå kram, för imorgon jobbar hon sista dagen innan hon flyttar hem till Östersund på onsdag. Usch kommer att bli tomt, har inte riktigt velat inse att det är så snart som hon flyttar. Men det är ju tur att jag har kvar de andra, så tror jag ska sätta ett förbud på att de inte får sluta eller skaffa barn inom den närmsta framtiden. Emilia vet redan att hon inte får överge mig, utan måste söka om lov innan ;) Men nu tror jag att jag ska införa det för alla andra också!

May. 24, 2014

Det blixtrar och dundrar ute, så jag ringde pappa och frågade om han var hemma, det var han. Hade kunnat använda CL-finalen som ursäkt att hälsa på, men jag sa som det var att jag var rädd. Tog mitt pick och pack och åkte hit, tänkte ta och sova över också, ska ju upp och jobba imorgon.

Fredag

Sedan en vecka tillbaka så har Sverige drabbats av en värmebölja, eller svensksommar kanske det kallas, men den kom så plötsligt, från 8 grader till 22 på ett kick. Imorse så var jag ute och gick en sväng, men min fot gör för ont för att gå så långt som jag vill, tänkte att det är bäst att spara lite på foten eftersom jag ska jobba hela helgen, helt ärligt så skall jag jobba till torsdag 07:15. Nu ska jag se klart hur många kramar finns det i världen och sen skall jag hoppa in i duschen och sen bege mig mot jobbet. 
 
 

Helt ok



Testat espresso house för första gången, helt ok. Men går inte att jämföra med Starbucks!

May. 21, 2014

Lämnade Göteborg 1 1/2h sen. Enl. vad de säger så beräknar vi vara i Sundsvall 04:57, kul att jag 3 timmar senare skall skjutsa till flyget och sen sks jag och Malte umgås. Om han inte ska bli helt förvirrad så kan jag nog behöva gå och sova middag.



Sol





Solen skiner och jag har sovit ute på altan.

Rim

Jag tror att Eva uppskattade vårt rim som vi läste upp igår(Linda läste jag bara stod där och Emilia orkade inte kliva upp), det känns som så iallafall. Här får ni en bit ur den, är dock inte den slutgiltiga versionen. Det är mycket interna skämt så det kan ha varit många som inte förstod igår.
 
 
 
 
 

Present

Vi har köpt en present till Eva eftersom hon slutar hos oss om 2 veckor. Vi tänkte ju att vi måste ge henne något som påminner om oss, så därför köpte vi en trombocyt och en erytrocyt, de var ganska söta måste jag säga. Hoppas hos förstår tanken bakom de också.
 
 
 
 

Torsdag

Imorgon är det dags för sommarfest på jobbet, av någon anledning så ser jag inte fram emot den så som jag brukar, kan kanske bero på att jag är så grymt trött att jag knappt vet vad jag heter. Dagen börjar med utbildning 8-16 och 16:30 drar festen igång med bowling. Jag hatar dock att bowla, kan kanske bero på att jag är dålig förlorare och värdelös på att bowla. 

Brainstorma

Idag så begav jag mig till Linda för en promenad och för att brainstorma lite, jag tror dock inte att vi kom speciellt långt, för vi kom in på annat istället. Satte oss ner vid köksbordet och försöka brainstorma lite där istället, då ringde en en ängel, hon var precis vad vi behövde iallafall, så nu har vi något på G iallafall, återstår att se hur slutresultatet blir.

Måndag

Har gått tillbaka till dagtid på jobbet och nog känns det, är trött, orkar inte göra något efter eller innan jobbet. Men idag har jag faktiskt tänk ta mig en promenad, får dock se om jag orkar. Har jobbat hela helgen och ska jobba fram till onsdag sen är jag faktiskt ledig en vecka, skall ner till Göteborg på examination. 

Fredag

Skulle tvätta och städa här hemma idag, men det blev en dag med Eva på stan istället. Kom hem strax efter 17, började plocka lite, men blev less, som tur var så frågade Pernilla om jag inte ville med ut i skogen en sväng, det ville jag. Sen hem igen och det var ingen som hade städat åt mig under tiden...
RSS 2.0