Slökorv

Idag så vaknade jag tjugo över elva och tjugo i tolv kom mamma och hämtade mig och vi åkte ut till NSK och kollade på hockey, dockgick det inte så bra, tror nästan att hela laget hade varit ut igår, dock har de ju några år kvar tills de fyller 18. Sen åkte jag hem och har inte gjort ett piss sen dess, jo jag såg Luleå vinna =)

Nu ska jag ta och gå och sova, tänker inte vara vaken till halv sex som imorse.

MAX

Nyss hemkommen från en sväng på max, jag åt inget utan skrattade bara åt de som åt, oj oj. Undra hur blöt Jonte blev efter sin lilla åktur i rutschkanan? Nu blir det sängen iallafall för om 8 timmar ska jag befinna mig ute på NSK för att kolla på grabbsen.

Begravning

Idag så har jag tagit ett sista farväl av Nenne. Det var den jobbigaste begravningen jag varit på, hade brytit ihop innan den ens börjat. Men det var en fin begravning, lite annorlunda för jag tror inte det är så ofta man brukar nämna tåg på en begravning.

Silence

Har nyss kommit hem efter att ha varit och hämtat pappa, han har nämligen varit ute och ätit och kollat på hockey. Har även hunnit varit ut till Njurunda och hjälpt Vicki lite dock så sket det sig när hon inte hade programet man behövde, men jag tror hon löste det ändå.

Nu ger jag upp osten, känns som om den där osten kommer knäcka mig snart, har ingen aning alls om hur man skriver en sammanfattning så jag tar helt enkelt och hittar på någonting. Ska gå och lägga mig nu för imorgon har jag en jobbig dag framför mig =/

Tack JOSS

Joss kom förbi med en present till mig förut =) Undra om hon visste att jag har gått och funderat på att göra en nagelförlängning ett tag nu eller om hon tyckte att jag behövde en? =)

Sammanfattning?

Hur skriver man en laborationssammanfattning? En labbrapport vet jag vad det är men vad i hela friden är en labborationssammanfattning? Jag ska klura på det ett tag till sen ska jag ta och skriva en.

Alla problem är till för att lösas

Nu är alla problem lösta, tänk vad ett samtal kan förändra mycket. Nu  vet jag att jag ska vara inne i stan runt kvart i två för att träffa mamma. Sen ska vi fixa lite grejer inför födelsedagar och sånt, vem vet jag kanske råkar få med mig något hem från GinaTricot.

1000 frågor

Jag sitter och väntar på att min mor ska höra av sig. Eller jag kanske ska ta och åka hem ändå? Eller är det så illa att hon har tagit bilen? Nej nu blev det lite för många frågor på samma gång så jag tror jag stannar här framför datorn ett tag till.

Eller så ringer jag helt enkelt till mor min och hör vad hon har att säga, vet att vi ska skjutsa Challe vid kvart i tre till Timjå och sen ska jag och mamma slå till på en sallad på kebaben =)

Skinnhandsken

Olivia har fått spunk inget vill gå så som hon vill och som pricken över i så kom skinnhandsken in genom dörren nyss.

Någon som har en sax som vi kan få låna,  NU?

Klamydia

På måndag ska jag tydligen gå på någon klamydiadag. Vi ska gå en frågeslinga och sen skulle man testa sig i centralhallen =O

Har jag berättat att jag redan har slutat? Eva är sjuk och vi pratade med Peder så vi fick göra historian vart vi ville. Så nu sitter vi och funderar på om vi ska kasta ut flaggorna genom fönstret eller om vi ska kasta ut datorerna för de vill inte göra som vi vill. Eller är det kanske länderna som har så konstiga flaggor som vi ska göra något åt.

WEB-TV

Nu ska jag ta och kolla på arga snickaren och sen sova, men först blir det berocca.

Inställd lektion

Fick nyss ett mejl från Janne om att det inte var någon lektion imorgon för han skulle jobba på skid SM. Ganska tråkigt att det var just den lektionen som blev inställd, hade inte gjort något om det hade varit biologi eller fysiken.

Kallt

Har varit en sväng till Indal med en servis och vinsten till Ulrica. Hann med en promenad runt Indal också samt en fika. Nu så sitter jag och kollar på semester svenskar, och även denna vecka längtar jag tillbaka.

OST

När jag kom hem så försökte jag ge mig på ostfrågorna som jag ska svara på. Dock fattar jag inte ett jävla piss, vet inte ens om det är rätt frågor jag svarar på. När de är klar vilket kommer dröja ett tag så ska jag skriva en labsammanfattning, men vad är det egentligen? Hur skriver man en sån?

Tillbaka in i ostens värld

Ny dörr



Nya badrumsdörr

Andra avenyn

Ligger och kollar på andra avenyn nu, tror aldrig jag har kollat på det på TV förut, men nu är det dags. Rapporten är utskriven dock blev texten lila istället för blå, men det diggar nog bara Peder. Kan meddela att huvudvärken gick över när jag käkade lite vitlök, vitlök löser alla problem.


Kom att tänka på att det kanske inte var så bra att vi berättade en sak när Charlie var med, fast iochförsig så är han snart 13 år och han vet nog mer än vad jag tror.

Ett första utkast

Nu ska jag åka och skriva ut rapporten, tror den är 26 sidor om jag inte har helt fel ska även handla lite grejer, testa på nya saker liksom. Sen ska jag hem och sova är så fruktansvärt trött och mitt huvud vill sprängas.

Vårshow

Idag har jag varit på hedbergskas vårshow, den var inte lika bra som förra året. Kan ha varit för att jag saknade backstreet boys, trodde och hoppades att de skulle köra en favorit i repris men icke. Man kan ju inte säga annat än att de är duktiga iallafall.

Sitter och kollar på vänner med Charlie nu, han är här och väntar på att få åka ut till EON och kollar på hockey.

Mentalt störd?

Imorgon är det dags för mental träning igen, dock så måste jag och Joss gå efter typ 40 min för då ska vi på hedbergskas vårshow =) skönt då missar man några lektioner och kan kanske få sig ett gott skratt. Men nu ska jag ta och gå och sova eftersom jag ska upp as tidigt imorgon.

Blodsockerkurva

Jag och Joss sitter hemma och väntar på att klockan ska bli kvart i ett så vi får sticka oss i fingret igen, hoppas Joss får ut lagomt mycket med blod den här gången, så hon slipper ha torkat blod över hela fingret. Jag och Joss håller på med ett experiment just nu, vi har käkat så mycket kolhydrater vi kan och nu ska vi kolla blodsockret och vi hoppas få en mycket ojämn kurva så vår LCHF-kurva ser mycket fin ut.

Nu är det dags för blod

Samantha Who?

Jag och Carro var ute på en prommis förut, det var skönt men ovanligt jobbigt måste jag säga. När jag kom hem så hade mamma gjort typ citronmarängpaj, det var mycket gott måste jag säga. Nu ska jag lägga mig och kolla på Samantha who?

Uppe med tuppen

Imorse klev jag upp klockan 8 klädde på mig och gick ut och sopade fram en blå bil under all snö. Sen tog vi vårt pick och pack och for till Timjå för match. Dock var vägen inte den bästa, de hade plogat trottoaren men inte vägen, bra jobbat! Motorvägen var inte plogad den heller, inte på Sundsvalls sida iallafall men när man kom till vår grannkommun som luktar apa så var den plogad och fin.

Kom på mig själv när jag stod och tittade på hockeyn, det var en kille som rådde för två av Sundsvallsmål. Han åkte inte skridskor eller någonting utan bara gled med liksom och då tänkte jag men för i helvete pojk rör på dig, åk skridskor för fan. DÅ blev jag irriterad på mig själv, för så tänker man inte om en 11-12 årig kille, det sköter hans pappa så bra ändå.

Hans farfar var ovanligt positiv idag, han passade på att klaga på andra spelare istället. En vacker dag kommer jag inte kunna hålla käft längre utan säga några väl valda ord till han. Pappan till pojken var inlåst i en bur idag så han hörde vi inte klaga. Sen att pappan ser ut som en clown gör ju inte saken bättre heller, ni ska se ögonbrynen de har en böj jag aldrig någonsin skådat och sen att han ser allmänt dum ut spär ju bara på det hela.

Sundsvallhockey vann med 4-3 efter en ganska konstig och halv ful men spännade match. Nu ska jag leta reda på Joss blodsockerresultat som jag vet att jag har sett någonstans, frågan är bara vart och vilken dator de var på. Sen blir det stuvademakaroner med ketchup, mums.

Lördag

Idag så hade mamma köpt en brownie till mig och wienerbröd till pappa, en liten mysig lördagsfika. Dock slutade det hela med att jag hittade äggskal i min brownie så nu tänker jag aldrig äta det igen iallafall inte om de är från eclaire.

Nu sitter jag med mina kära kusiner och kollar på bandy, vi väntar på att hockeyn ska börja. Ikväll blir det en lugnkväll för imorgon vid typ åtta ska jag upp och koka havregrynsgröt till pucko. Kan meddela att jag har nu tömt alla mina kartonger från Tyskland tog bara 6 månder eller nåt, men de är inte slut för de, utan de ligger numer i mina sänglådor.

Philadelphiatårta

Nu håller Joss och Olivia på och klipper flaggor för fulla muggar, och jag, ja vad fan gör jag? Ingenting skulle jag vilja påstå, eller jag letar lite roliga bilder som vi kan använda till vår fina affisch. Snart har jag lunch och sen är det dags för boxning, dock glömde jag plastpåse hemma så jag vet inte hur jag ska kunna duscha men det löser sig nog på något vis.

Nä nu måste jag ta fram min kreaktiva sida och tänka hur fan man kan göra en snyggaffisch, jag tror dock inte jag kommer komma så långt, men men.

Grattis

Grattis Vicki på din tjugonde födelsedag =)


As gammalbild men bara den som fanns på skoldatorn.

Thailand

Sitter och kollar på fyran och drömmer mig tillbaka till Thailand nu =) ser så härligt ut. Man känner verkligen igen sig i hon som springer och irrar omkring i korridorerna på vårt hotell för det var inte lätt att hitta där vill jag lova.

Ta mig tillbaka!

Telefonräkning

När jag kom hem idag hade jag fått ett jättekuvert av telia, i den låg min telefonräkning, den var 81 sidor med text på båda sidorna. Av 3048 skickade sms gick 1381 av de till ett och samma nummer, gissa vems? Den som gissar rätt får en banan.

Stackarn

Min käre far sitter och skrattar åt mig just nu, han tycker nämligen att jag låter lite för mycket. Jag hickar och nyser samtidigt just nu, och ibland så toppar jag det med en hostning, och stackarn försöker se på tv, det är inte lätt när det är svårt men det visste vi väl redan?

Däckad

När jag kom hem så däckade jag i soffan och sov till klockan sex, det var mycket skönt måste jag säga. Mer sömn åt folket! När jag vaknade så tror jag att jag käkade upp en hel ko eller vad du lövbiff kan komma ifrån, svingott var det =) Ikväll är det andra avenyn och det hade jag faktiskt tänkt ta och sen innan jag somnar, men det kan ju ta och bli ändring på det.

Idrottsgalan

Överlevde skoldagen, men frågan är om jag kommer överleva fredagarna, den största frågan just nu är hur jag ska orka gå hela dagen imorgon, men det är bara att bita ihop, 3 nya ämnen och 3 nya lärare.Spännade att få höra hur Krister tänker göra med torsdagarna, om han tänker kötta biologi eller om vi kör en och sen får hål.

Sitter och kollar på idrottsgalan nu, just nu är det någon skrikmusik så passade på att blogga lite under tiden. Har inte gjort ett piss sen jag kom hem från skolan, helst skulle jag vilja gå och sova men måste vara vaken en sund till iallafall, måste säga att jag tycker det är coolt att de kör en Håkan låt när de visar vilka som är nominerade =)

Host host

Jag har precis försökt att duscha utan att blöta ner såret, man kan säga att jag MISSLYCKADES, trots att jag hade en plastpåse runt benet. Penicillinet är taget dock är inte någon lunch intagen än, och jag tror jag struntar i den fanns inget som föll mig i smaken.

Har försökt ringa blodcentralen sen de öppnade efter lunchen igen men det går inget vidare, är bara upptaget hela tiden =/ men skam den som ger sig.

Måndag

Igår gjorde jag inte så mycket mer än att sova tyckte jag, men inatt så slog jag till på att sova ytterligare 12 timmar =O Allt detta har gjort att min nacke typ har gett upp men det sjukaste är att jag är sjukt trött iallafall. Hostar som jag vet inte vad nu, känns som om min hals har växt ihop men det har den förhoppningsvis inte.

Igårkväll så lyckades jag äta lite spagetti och ketchup, det var gott som satan. Nu ska jag försöka äta lite så att jag kan ta kåvepeninen sen, gud vad jag hatar ordet kåvepenin det smakar ju värre än satan själv. Efter det ska jag ta och knyta en påse runt benet så jag får duscha, fast helst av allt skulle jag vilja bada men det får jag inte, dumma sår.

Törstig

Jag är så törstig så jag tror jag jag kan dricka hur mycket som helst, men jag får bara ta en klunk typ var 5 minut, Jag skulle kunna hälla i mig en hel vattenflaska med iskallt vatten, gud vad gott =) Annars jag kan säga att jag har ont i ryggen efter att ha legat som en ostkrok inatt, men det går förhoppningsvis över.

13 februari 09:37

Blää

Jag och farfar verkar också ha åkt dit. Jag har så ont i kroppen och fryser/svettas hela tiden. Aja bara hoppas att det går över fort som fan.

090117



Kvällen igår var rolig, trodde inte att den skulle bli så kul som den blev. Igår så var det alltså 150 dagars festen och min klass började förfesta halv 5 =O det gäller att vara ute i god tid. Vid tolv drog vi till aveny tror jag och där var det  mycket folk och en massa glas på golvet. Var trevlans att träffa folk som man inte brukar träffa så ofta. Dock känner jag idag att jag har träningsvärk i vaderna, men det var det värt. 

Var tillbaka till lokalen idag och städade, dock hade de hunnit städa nästan allt innan jag kom dit så jag tog med mig tomglasen och åkte och slängde de. Tror Lindgren skulle hyra den där lokalen till 100 dagars festen också, som det förresten 55 dagar till. Måste säga att de stämmer ganska dåligt det där med 50 dagar kvar och så vidare, för när 50 dagars festen är så är det 64 dagar kvar till studenten.

Idag så strejkar min hals ibland och jag hostar och är snorig som en gris. Det är dock lite värre för pappa, Robin och Vicki då de har åkt på magsjuka, hoppas jag slipper det. Gäller att knapra vitpeppar och dricka hälsofil så ska det nog lösa sig.

150-dagars

Japp nu är det dags för 150-dagars först middag och förfest med några ur klassen sen blir det aveny.

Berocca

Nu tänkte jag berätta något för er, om man dricker berocca så kissar man grönt =O det visste ni inte va?

Sitter på historian nu, det är tänkt att jag ska skriva om nationalism men jag orkar inte det just nu. Slutar om 30 min och då får jag gå hem för dagen =) då ska jag åka på birsta och köpa nya leggins. Var nyss ner till Roy och lämnade igen min kemibok, och fick mitt betyg var det jag väntade mig. Det som var onväntat var att jag hade vg + laborationerna och labbrapporterna =O.

Bara att tacka och ta emot eftersom jag i våras var nära att ge upp kemin för då tyckte jag att den var så jobbig, men tro det eller ej det gick mycket bättre på slutet. Jag fick en elefant i betyget också, medan alla andra fick en bild på sig själv.

Annars har jag inte så mycket att säga förutom att jag hoppas att Robin kan gräva fram någonting intressant, så vi får se om det är sant eller om det bara är påhitt.

Vinprovning



Idag så hade vi vinprovning på serveringen, och jag trodde allvarligt att jag skulle dö, det var så äckligt. Hur som helst så gick jag innan lektionen var slut och det fanns några som kunde offra sig för att dricka upp mitt vin. Pappa kom och hämtade mig och vi åkte hem och slängde i oss mat på 4 minuter innan vi åkte bort till Skönsmohuset.

Kom nyss hem från skönsmohuset, hittade många söta bilder i byråerna, ett helt album på pappa och Pelle, och de var så söta. Sen hittade jag kort på mig utan hals. Nu är det hockey för fulla muggar som gäller, dock går det lite tungt men Luleå har nog gjort elitseriens snyggaste mål =)

 
Jag och Robin hittade fina mösser, min ser ut som en lampskärm och Robin ser ut som en jag vet inte vad.

Vila i Frid

VILA I FRID

Imorse somnade vår älskade Nenne in <3

(Bilden är
Pelles)

Andra Avenyn

Nu har jag och Carro varit ute och gått en timme det var väldigt skönt måste jag säga, även om det stramade lite i benet. Nu ska jag och mamma åka och handla så jag missar de sista minuterna av hockeyn. Andra avenyn börjar om 12 minuter man jag tänker se det på nätet sen.

SÅR

Efter



Ser inte så mycket ut för världen men gjorde ont och det var djupare än det ser ut. Tycker inte ni också att bild två av de små ser ut som en mun?

Förr i tiden



Idag är det 3 år sedan vi åkte till thailand för första gången, (dock verkar  jag inte ha några Thailandsbilder på den här datorn förutom denna.) Ett år sedan mamma stack till Indien också, uscha det var en jobbig dag.

HEJ DÅ!

FY FAN
jag vet inte om jag vill vara med längre



Måndag 15:00 - 16:50
Tisdag: 8:30 - 14:50
Onsdag 10:50 - 15:00
Torsdag 8:40 - 16:20
Fredag 10:00 - 16:30 (med 3 timmars hål innan sista lektionen)

Tack, men nej tack

Nu är det snart dags för mentortid, och jag känner på mig att vi kommer få världens sämsta schema. Hörde rykten om att vi skulle sluta halv 5 på fredagar. Återkommer med några mindre väl valda ord när jag har fått reda på hur sanningen är

Vilken jävla dag!

Imorse när jag skulle åka till skolan för lite projektarbete, så sprang jag över gruset och lyckas på nåt jävla vänster ramla och he sönder mina favoritleggings, efter mycket om och men så bestämmer jag mig för att gå upp och byta byxor, när jag får av mig byxorna så ser jag att jag blöder som fan från benet. Ringer mamma och frågar om vi har nå stort plåster, hon ringer pappa och pappa kommer hem.

Han kollar på på såret och säger oj då och sen ringer han vårdcentralen och jag får komma dit på en akuttid på engång (kors i taket) gå till vårdcetralen och där kollar någon på såret och säger ojj måste prata med en läkare om det funkar att tejpa eller om jag måste sy.

Han säger att jag klarar mig med att tejpa, så då börjar sköterskan att tejpa och sen fick jag veta att jag inte fick bada på en vecka (?) hoppas jag missuppfattade allt. Nu sitter jag på svenskan och gör ingenting, har redan skrivit klart svenskan fast man tydligen bara fick skriva på lektionstid, men men.

Upp som en sol ner som en pannkaka

Vi kom väldigt långt med rapporten måste jag säga, tror Joss, jag och Olivia har fått ihop 10 sidor sen vet jag inte hur mycket sofie har. Vid kvart över två så skickade Charlie sms om att han hade slutat så då åkte jag och hämtade honom och for en sväng till birsta.

I birsta så köpte jag skorna som jag har funderat på ett tag nu, var tur att de fanns kvar i min storlek eftersom de var på rea. Sen åkte vi hem och käkade upp subwaykakan som var kvar sen lunchen, kikade lite Simpson, Challe åt och sen for han iväg på hockeyträning.

Efter middagen tog jag och pappa en promenad runt kuben, det var skönt vill jag lova, funderar på en prommis med Carro snart också =) dock så blåser det ute men det får man väl stå ut med. Imorgon börjar jag 12, skönt värre men vi ska träffas tio och köra lite projekt.

Nu ska jag ta och göra lite svenska som ska vara klar imorgon tills efter lektionen och jag kan aldrig jobba på lektionerna så känns bäst att göra den nu så att den är gjord. Ska även kika lite på hockey.


Enda bilden som fanns på den här datorn.

Duktiga idioter

Sitter på barista nu och skriver för fulla muggar på rapporten, känns som om vi kan komma ganska långt idag. Det är snart dags för ett lunchbreak tror jag, känns som om det skulle behövas ganska snart då jag blödde näsblod imorse och hann inte äta frukost.

Vi har jobbat snart i två och en halv timme så det känns bra. Tror dock att vi ska kötta på tills vi känner oss ganska färdiga, vi hade ett mål att vi skulle göra ett första utkast av rapporten idag men vi får se hur det blir med den saken. Dags att förflytta sig till subway för lunch nu.

11/1

Hockeyn vann Timrå med 6-3 och Pucko gjorde två mål, tror jag? Efter hockeyn for vi till farmor och farfar där vi hjälpte farmor att äta upp godisskålen som var tvungen att vara tom tills imorgon. Jag frös som en tok och åkte hem och värmde upp mig för att sedan sätta mig vid datorn och börja på svenskan. Jag vet dock inte vad jag ska skriva om och hur men det löser sig nog på något sätt.

Imorgon är det en heldag på barista som gäller, hade tänkt jag skulle slå Vickis fikarekord, dock är väl de på amfidor men ändå. Undra vad rekordet ligger på? Vicki hur länge har du suttit och fikat som längst?

Hockey

Nu ska jag dra och kolla på hockey, vi hoppas på vinst idag!

Fullt ös medvetslös

Jag kan sammanfatta kvällen/natten såhär. Det var skönt ute tills det blev varmare och började blåsa, då blev det svinkallt. Som tur är så hann jag tanka coyen innan det började blåsa. Det var mycket folk och gick inne i stan men det var tydligen inte många inne på krogarna. Nu är jag trött och ska sova, förhoppningsvis sover jag längre än till 10 imorgon.

Morgondagens planer är att ringa farmor och ändra tid samt att åka till Timjå och kolla på hockey.

Lördag

Imorse vaknade jag före en pensionär klockan var inte ens 10:00 när jag slog upp mina ögon, det är förjävligt helt enkelt. Har inte gjort många knop idag, har typ varit på birsta och köpt en svart kofta, den den andra fått för sig att konvertera till höna, annars har jag inte gjort många knop.

Jag har ont i min högerarm, jag är helt enkelt inte van att vicka på högerarmen som en bög, eller vad det nu var man gjorde när man spelade basket. Basket måste vara en av de tråkigaste sporterna som finns iallafall, om man inte är 4 meter lång och kan ta bollen.

Isblock

Nu har jag äntligen tinat upp efter hockeyn, Charlie och de vann med 4-2 om jag inte missminner mig helt? Charlie gjorde första målet iallafall, efter 38 sekunder. Efter matchen så fick Charlie sin nyckel hem hit, så jag har precis insett att jag måste hålla det städat på mitt rum för jämnan nu, för tänk om han kommer hit och det inte är städat, jag skulle gissa på att jag skulle få höra det några gånger från både han och Ulrica.

Har ju fått några lappar och andra pikar genom åren, vad sägs som en flaska mjällshampo på den håriga klockan som var lite dammig eller en lapp på dörren där det frågas om det har varit en orkan eller något likande där. Så från och med nu är det bara att se till att ha ett städat rum (mamma och pappa blir nog glad).

Blood

Grattis till Sebbe som fyller 18  idag =)

Idag fick jag papper från sjukhuset att jag var välkommen att lämna blod nästa onsdag. Jag vet inte varför, men det känns bra att lämna blod, det gör inte ont, tar inte långtid, det går till något bra och varje gång man lämnar blod så tar de blod som de analyserar och om det är något som inte är som det riktigt ska så ringer de upp och man får veta det. Så nu tycker jag att alla som får lämna blod ska göra det! Om man inte är som mamma och vill försvinna så fort man ser en nål, dock tycker jag att hon har blivit bättre på det den senaste tiden.

Nu ska jag klä på mig mer kläder och sen ska jag åka till Matfors och kolla på hockey.

Ge mig en rosa tavla

Jag har aldrig förstått mig på de som har mattor på väggarna? Eller vad det nu är, det är oftast äldre människor som har det. Fast det kanske slutar med att jag skaffar en matta och hänger på väggen för en rosa tavla verkar jag ju hitta =/

=/

Pappa har fått sin dom nu, en blandning av halsböld och halsfluss eller en blandning av båda, var väl vad läkaren hade sagt om jag fattade rätt. Det känns ju inte så bra om jag ska vara ärlig, helst inte eftersom jag drack upp pappas kaffe igår.

Men jag lär ju klara mig, jag får bara konstiga sjukdomar, inga vanliga som alla andra svenskar får. Varför ha öroninflammation när man kan ha twar och varför ha halsfluss när man kan ha halvsidig ansiktsförlamning?

Kallt

Jag är så grymt sugen på subway, hade inte ätit det på evigheter före igår. Lär inte bli det till middag iallafall, får se vad som erbjuds. Pappa är på akuten iallafall eftersom skönsmons vårdcentral inte kunde ta emot honom, är väl inte en dag för tidigt att de lägger ner den?

Annars vill jag bara säga att det är grymt kallt ute och inne idag!

Tallinn

Resan började med en lång busstur som jag aldrig trodde skulle ta slut, tror vi höll på i nio timmar ner till Stockholm. När vi väl kom ner så gick vi ombord på båten på engång och jag och Joss började kolla på en film, sen så gick vi och käkade potatis som inte gick att äta, smakade konstigt. Sen så gick vi och kollade på film och sov.


Vi vaknade upp av en estländskröst som sa att det var 1½ timme kvar, IDIOT tänkte vi för vi ville sova. Klev upp 30 min innnan vi var i hamn, gick av båten och försökte hitta donken. Dock var det kallt och blåste som fan, så efter en lunch på donken och lite pälsmösseprovning så drog tillbaka till båten och la oss och kollade på film, dock somnade vi och vaknade inte förns vi gick från Tallinn.



Glöm det jag sa om att det gungade i måndagskväll, det gick ju som på räls då! Igår när vi åkte från Tallinn så gungade det som fan, vi låg ner i sängen och det kändes som om man lyfte från sängen, så mycket gungade det. Det värsta var att det aldrig tog slut heller, så jag sov på toaletten och spydde som en gris. Var nog en jävla tur att vi inte hade käkat någon middag.

Imorse när vi äntligen hade klivit av båten, så letade vi efter en subway, och efter att ha ringt Helena så hittade vi en, där avnjöt vi en väldigt god frukost, var nog bland det godaste jag ätit på länge. Sen gick vi runt på stan men varken jag eller Joss hade någon lust att kolla efter någonting eftersom hela världen gungade för oss, träffade Kinna iallafall, liksom hur stor är chansen att man ska träffa en man känner i Stockholm där det finns miljoner människor.

Gunggung

Sitter på båten och det gungar som fan. Är ett under att jag och Joss sitter kvar i soffan. Trodde aldrig vi skulle komma ner till Stockholm någongång, för bussen tog en jävla tid, efter fyra timmar var vi inte ens i Gävle. Hur som haver så sitter vi på båten nu som ni kanske redan har fattat eftersom det gungar.

Vi sitter nu och funderar på om det går att se Sverige - Kanada någonstans så att vi kan se matchen när vi sitter här mitt ute på havet.

Byebye

Uppe med tuppen idag, ändå är det 4 timmars sovmorgon mot för förra måndagen. Nu är resväskan iallafall packad och klar och det är jag också tror jag? Huvudsaken att nässprayen och telefon är med resten löser sig.

ROSA

Vet ni vad som tar mest plats i den rosa resväskan? Datorn, jag har ju laddat upp med en massa filmer så att vi har något att kolla på, hörde dock att det finns TV på båten, men jag kan inte estniska eller estländska eller vad man nu snackar i Estland, ligger Tallinn i Estland? =O

Den här gången ska inte den rosa resväskan åka sin egen väg!

Kallt

Idag är det jävligt kallt ute, om ni inte visste det så är det typ 15 grader kallt och det är kallt. Nu låter jag som en fjollig stockholmare eller en skåning, men jag tyckte faktiskt att just idag så kändes det betydligt kallare än de ynka 15 grader det var.

Idag har jag varit på IKEA en sväng, skulle se om de hade ett nytt överkast till mamma och pappa (eftersom mamma eldade upp de andra.) Sen for vi en sväng till mormor och morfar, så att pappa fick sitt kaffe samtidigt som vi hjälpte mormor med kameran, det är inte lätt när det är svårt vettni. Sen for vi hem och kollade på Real Madrid och de vann, det var tur det, har även börjat förbereda inför Tallinn imorgon.

Legobiten är laddad
(med förhoppnings fler låtar än de få jag hade till Trondheim)
Batteriet till kameran är laddat
Näsdroppar är nerpackat


Då var det bara resten kvar då.

Du gamla du fria

Jag tror inte att jag kan beskriva glädjen just nu. Det spelade ingen roll hur mycket domarna försökte vara emot oss, vi lyckades vinna ändå. Skön vändning måste jag säga, kan inte annat säga än att jag är stoltsvensk just nu och man kan ju inte låtabli att älska Wikegård och hans kommentarer.

JUST NU tycker jag att det är förjävligt att jag missar finalen, hoppas någon ställer upp och skickar sms ifrån Sverige. Undra vad Markström sa till Marie som han inte vågade säga i TV.

VAD I HELVETE!!

Nu är fröken Sandström riktigt jävla irriterad. Sitter och kollar på Slovakien - Sverige och domaren måste vara helt jävla blind, eller just ja han var ju från Kanada och vad gör Kanada? DE HATAR SVERIGE, för de kan de väl knappast förneka att de gör?

Annars skulle de väl aldrig säga som de har gjort, och se till så att Sverige inte får träna på finalarenan osv. Iallafall så det jag är irriterad över nu är att Sverige fick en utvisad för att en slovak körde upp en klubba i en medspelares ansikte, helvetes jävla skit fan. Såklart gör ju slovakerna mål i sitt powerplay, helvetes jävlaskit. Sen så blir Sveriges mål bortdömt, de ska jag nog inte säga så mycket om för det är mycket möjligt att tiden hade gått ut. KLOCKFAN!

Fernando Torres

Tänkte bara meddela att Torres gjorde mål i sin comeback  =)

Hockeylördag

Mamma försökte väcka mig 300 gånger imorse tror jag, men jag orkade bara inte kliva upp, men klockan 1 då lyckades jag pallra mig upp och då hade mamma hållt på att få liv i mig i 3 timmar.

Idag har jag absolut inte gjort någonting, bara halvlegat i fotöljen och kollat på en värdelös film och sen har jag haft det jobbigt, att kolla på all hockey som sänds. Ikväll blir det semifinalen i JVM iallafall, finns väl inte så mycket annat att kolla på heller för den delen. Imorgon har jag och pappa bestämt att vi ska plocka ner julen, så att den är nerplockad när vi kommer hem. Tror vi kanske ska en sväng till mormor och morfar också eftersom mormor fyller år medan vi är borta.

2 Januari

Idag så blev det middag i klockis, vi käkade thaimat från bommengrillen och de käkade kinamat. Måste säga att det var väldans trevligt och gott för den delen =) Sen jag kom hem har jag inte gjort många knop, har läst igenom några bloggar, Sannas bland annat och man blir verkligen berörd när man läser den. Kämpa på Sanna jag vet att du fixar det =)

Tack

Jag har nyss varit ute på en väldigt givande promenad. TACK för att du ville träffa mig och prata igenom allt, du ska bara veta hur mycket det betydde för mig.

Kina

Idag så skulle vi ha åkt till Kina, men pågrund av inställt(?) flyg, så blev det inte av. Synd det jag som hade sett framemot det, men iställer sitter man hemma och glor på tv. Har varit med Eva och kollat på tapeter till deras vardagsrum tror jag att det var. Vet inte om hon bestämde sig för en eller hur det blev.

Tack till Joss som offrar sig!

Nassi Nassi

Nu ska jag ta och bege mig mot sängen. Ska upp tidigt imorgon och följa med Eva och kolla på tapeter, jag tror att det var imorgon? Om det nu är fredag imorgon? Är dagvild som fan!

2008

Satt och funderade vad jag har gjort under 2008, jag kom fram till följande.

Var och kollade på Real Madrid, fyllde 18, tog körkort, betalade räkningarna, åt på världens sunkigaste subway, var med på ett kejsarsnitt, lämnade blod, gjorde debut i korpen, åkte X40, och cyklade över alnöbron. Det är väl ungefär vad man skulle kunna säga att jag gjorde under 2008.

Helvetes jävla skit

Ja vad hände igår då? Min telefon är blodig och jag har ont i mitt högra knä. Rix har slutat sända här i Sundsvall, var skit kanalen mix megapol istället. Så nu har vi den kanalen på två frekvenser? Verkar ju jävligt smart, näe det är väl bara att ta sitt pick och pack och flytta då.
RSS 2.0