En skjuten björn


Av någon konstig anledning så har jag ge mig en öl på hjärnan, jag som inte ens tycker om öl.

leksakstraktor

Känns som om jag har två knän på mitt vänsterben nu, men så är det inte.

Söndag

Var helt slut igår när jag kom hem efter att ha jobbat hela dagen, eller jobbat och jobbat, stängde entrén vid två så sen fick de gå in via den andra istället. Hann knappt lägga huvudet på kudden innan jag sov och vaknade inte förns vid halv 11 idag.

Idag har jag varit på fotboll, de förlorade och nu så spelar giffarna de kommer förlora med 4-0 har jag sagt och snart ska jag byta om för att åka och spela match själv mot häxorna, får inte ta ut oss så mycket idag eftersom det är match imorgon också, då mot Nsk, ska det bli 3 matcher och 3 vinster mot de? Kan ju alltid hoppas på det.

Schlafen

Nu ska jag sova så jag orkar jobba imorgon. Börjar tidigare än när jag ska till skolan, men men det kan det vara värt för i skolan tjänar jag ju inte pengar.

Fredag

Nu är det helg och jag vill gå och sova. Ska ju upp vid sju imorgon och jobba hela dagen blir nog bra om det är fint väder annars kan det bli lite jobbigt att stå ute hela dagen. Ska nog sätta mig framför tv:n nu och sno lite chips av småbarnen. Har ju faktiskt städat rummet nu så nu är det fint förutom blommorna och kassarna som står mitt på golvet.

TV

Trött som ett as idag också fast jag somnade tidigt igår, vid elva redan. Nu är det bara 2 timmar och 40 minuter kvar i skolan innan helg och de ska jag avklara mellan 10:00 och 12:40 imorgon med en lunch däremellan också. Min tv är borta nu, eller borta och borta den är i stugan så nu har jag två tvapparater där.

Nu ska jag se om det är något bra på tv eller om det bara är skit, då blir det nog sängen.

Fysik B

Nu så sitter jag på min första Fysik B lektion med Eva. Japp skak Eva har gjort comeback och jag är nog inte ledsen för det för Ulla gillade jag inte. Snart så har vi historia med han i rosatröja och örhänge, får se hur han är som lärare. Sen slutar jag får se om jag drar in på stan en sväng eller om jag väntar med det tills imorrn.

Vi vet inte om vi har någon idrott imorgon, om inte så slutar vi ganska tidigt och jag kan hem och ladda för att jobba hela lördag. Tråkväder ute idag också, regnar som satan men kan ju skratta åt att natutvåorna har exursion idag så det blir nog väldigt blöta :P

Varför

Varför heter det rusningstrafik när det gåt som långsammast?

Regn

Skitväde

Idag regnar det så man var inte så pepp på att gå till skolan imorse, eller imorse och imrose började klockan 13 och gjorde inte många handtag vill jag lova, vi hittade på nya dieter och Carina var lite osäkerpå om det verkligen kunde funka men får hoppas det. Är hemma en sväng nu och håller på och laddar för om en timme ska jag och Joss iväg och dansa.

Sömnsvårigheter

Jag kan inte sova, vet ine varför men legat här väldigt länge nu, känns som om jag inte kan slappna av utan det gör ont som fan i knäskålen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har testat att kolla på tv, vilket jag alltid brukar somna när jag gör, men inte nu. Har lyssnat på musik också men det funkar inte heller, får helt enkelt gå upp och kasta mig i sängen och slå huvudet i skåpet, då måste jag ju kunna sova iallafall.

Gårdakvarnar och skit

På spinningen spelade de Håkan på slutet och jag nästan skrek när jag hörde början men jag lyckades hålla mig och viska till pappa, känner du igen den? Han sa Joo jag har ju hört den hela sommaren. För sent för edelweiss om ni undrar vilken det var.

Blev så jäkla trött efter spinngen så jag gick och la mig klockan nio och här ligger jag än. Men inte tillräckligt trött för att sova. Imorgon ska jag luncha med mamma på stan, visst lät det vuxet? Nu ska jag lyssna på Håkan och fundera på om jag ska sova.

Död


Om en och en halvttimme ska jag iväg och spinna vet inte hur det ska gå, känner mig helt död. Men nu måste jag försöka få tag i Vicki och snacka allvar med henne =)

Tillbaka till framtiden




Idag så har jag gått i skolan i typ 27 minuter, fick veta att vår enda lektioner den här veckan är historia typ för annars ska vi bara surra om PA1201, får se hur det blir med vårt kostarbete, vi får nog ta och snacka igenom det imorgon. Har hunnit vara en sväng på stan också, köpte nya gardiner som Anki ska sy, hoppas det blir lika bra som jag tänker mig att det ska bli.

Första dagen i skolan

Inatt när jag skulle sova så låg och tänkte och kom på att  lillplutten Charlie början 6:an, hallå sexan han är nästan lika gammal som mig för jag går väl bara i nian eller?

Iallafall så börjar jag mitt sista år i gymnasiet om typ 50 minuter så det är kanske dags att sätta fart så att man inte kommer sent. Ska väl ner och få veta att Matte och Layton slutat och få ett schema som hinner ändras 34006700 gånger innnan det stämmer. Tar väl en halvtimme timme sen får vi gå hem igen.

Kort i taket

Jag undrar fortfarande vad det betyder!!!

sorgligt

Thaien i bommen hade såklart stängt på måndagar så det blev ingen middsag därifrån, får se vad det blir nu om det kanske blir får vagnen nere på torget eller om det slutar med subban som vanligt tänkte jag säga, men det brukar bara bli med Joss.

Sen ska jag och Carro iväg och träna om vi nu kommer iväg men vi måste komma iväg!

Jobbigt

Nu är rörkrökaren äntligen här, det är han äckelgubben som satt hemma i badrummet en gång när jag kom hem skolan. Uscha så jag spelar typ död eller jag säger ingenting utan sitter vid min dator och lyssnar på dålig tyskmusik. Låter som om han håller på och repar golvet nu, blä kan han inte bara vara klar och åka?

Idag blir det thai iallafall för pappa är ute och bögar sig (spelar golf) där ute någonstans så då kan han lika gärna handla med sig så slipper vi äta nåt som vi inte tycker är lika gott =)

Vart är du?

Nyss vaknat typ, trodde vattennissen skulle ha varit här då men icke, så vi väntar på han fortfarande, och det verkar som om vi kan få vänta. Snart så kommer Lillis bort och kollar på köket, sen måste jag på stan eller något och köpa en väckarklocka eftersom skolan börjar imorgon så kan det vara bra om man kommer upp.

JAG VILL HA EN HUND

Å-Å-Å-ÅH, EN BLÅ

OCH ÖGON SKA DEN HA, JA JA JA

SVANSEN LÄNGST DÄR BAK

SOM EN VÄXELSPAK

NOS DET SKA DEN HA, BRA BRA BRA

FYRA SMALA BEN

KÖR PÅ FOTOGEN

TUTAR NÄR MAN PIPER DEN I MAGEN

KÖR SOM EN RAKET HELA DAGEN

EN HUND, JA JA JA

EN BLÅ-Å-Å-Å-Å

SOM KÖR PÅ FOTOGEN

MED FYRA SMALA BEN
BRA, BRA, BRA DEN VILL JAG HA


 

Svamp

Idag har jag varit i Indal på fotboll, de mötte kuben behöver jag säga hur det gick eller kan ni lista ut det själv eftersom det var just kuben de mötte? Indal vann såklart med 3-0, det var första seriematchen i 11-manna, sämst på plan var domare Bosse Kull han kom ut ur mittcirkeln två gånger men mer var det nog inte.

Ikväll så har jag varit ute och gått med Carro =) vi surrade en massa och kom fram till att vi ska och träna imorrn, jag är jävligt pepp nu men får se hur det blir imorrn, försöker få med mig Vicki också, kan ju hoppas att det går =)

Städmani?

Vad har jag gjort ikväll, kollat på film superheromovie, den var ju inte bra om man säger så. Hämtat Vicki och Sara, spejat på Saras brandman, han vände sig dock när vi åkte förbi så det gick inte så bra för oss. Sen har jag städat vilket jag hållit på med ganska länge nu, bäddat sängen men nya sängkläder och efter jag gjort det så blev jag slö så jag la mig på sängen med datorn så nu vet jag inte om jag orkar börja städa igen.

Imorrn eller senare idag är det match som gäller, klockan tolv närmare bestämt på Indals IP, har aldrig sett grabbarna spela 11-manna så det kan bli kul att se, roligast är att de möter kuben också, men det är ju synd att de ínte spelar på kuben hade varit närmare då om man säger så.

Kina

Sitter och kollar på fotboll nu, farfar är här för farmor har sitt jobb på surströmming i stugan nu och då ville han inte vara där. Jag har inte orkat städa än men det kanske kommer sen får se, känner inte för det funderar på att gå ut och gå eller något, känns hemskt att man inte varit ut idag när det är sånt här väder.


Grattis morfar, 66 bast blir du nu.!

Blåbär

Jag orkar inte städa känner mig inte pepp på det idag =/ stod i mitt horoskåp idag att jag inte skulle börja med några nya projekt för det var att ta vatten överhuvudet. Ska skrapa triss nu så kanske jag kan vinna en massa pengar så behöver jag inte städa..!!

Rosa lampa

Idag har jag byggt ihop en byrå som var väldigt tung att bära upp. Igårnatt så målade vi min röda vägg svart, så nu står den nya byrån framför den svarta väggen med en fin rosa lampa på. Dock är det de enda som ser normalt ut inne i mitt rum för resten ser ut som ett kaos, och ja det är faktiskt kaos men det ska jag fixa imorgon hade jag tänkt och sen så kankse vi går på projektet på balkongen också får se hur det blir med det.

Kanske kommer bild imorgon ifall någon är intresserad av hur det ser ut, måste hitta kabeln till mobilen för jag tror jag råkade städa bort den förut. Ligger och kollar på handboll nu, Sverige spelar ju, dock ganska ointressant om man får säga så, tacka vet jag fotboll.

Ingvar kamprad

Väggen är målad, det blev svart tillslut så nu ska jag duscha och sen ut på ikea, men  helst skulle jag vilja gå och sova. Vad skulle man göra om inte ikea fanns? Man skulle antagligen vara fattig för det är så dyrt eller så skulle man vara rik för man skulle aldrig köpa några nya möbler, det är ju faktiskt jag som är fröken snålis.

Kök

Köket ser ut som ett kök  nu bara tapeten bakom diskbänken som fattas, och lite smågrejor såsom lister och sånt.


 

Femtio

Match idag, jag skulle ju inte spela så mycket men det blev ganska mycket ändå, när jag väl kom in i det så orkade jag inte byta, men det var nog ingen som var ledsen för det för alla vägrar spela mittback. Vi vann iallafall med 3-2, vi låg under med 1-2 när det var 7 minuter kvar men då klippte Sofia in den efter lite flipper, och sen så fick Carro på ett jävla träff och bollen dök precis under ribban och målvakten stod och sov.

Har nyss plockat bort de blåa på skåpen så ska be pappa skruva fast bänkskivan sen så jag kan plocka in i "skafferiet" eller vad man nu ska kalla det. Kollar på Sverige matchen nu och jag diggar tröjorna de hade för 50 år sedan.

Vitlök <3

Idag har jag betsat så nu är jag bajsbrun om händerna igen. Ikväll är det match det var tänkt att jag inte skulle vara med eftersom jag är krasslig men nu ser det nästan ut som om jag måste vara med iallafall för att de ska få ihop folk. Köket håller på och blir ett kök nu, bilder kommer sen när vi tagit bort den blåa plasten på luckorna, för de är inte så snyggt.

Home sweet home

Vet ni vad det bästa med att sova hemma är? Närheten till toan, sen så är ju sängen as skön också. Men iallafall det är så jobbigt när man ligger i stugan och är kissnödig för man vet att man måste gå ut och de är kallt och det kan finnas älgar eller andra hemska djur på vägen. Då håller man sig hellre men man vaknar likförbannat mitt inatten och är så kissnödig så man håller på att dö. Hemma är det bara att kravla sig ur sängen öppna dörren och ta 4 steg till vänster sen är man där.
 
Jag har börjat tappa mina lösnaglar nu, de höll nästan hela sommarlovet, och jag har faktiskt riktigt långa naglar under =) gäller bara att jag kan hålla de här nu, för de var ju faktiskt ett nyårslöfte jag hade.

På den gamla goda tiden

Jag laddade ju över korten från mobilen förut och då hittade jag de här, ni vet på den goda tiden när solen sken och det var varmt på kvällarna.



Inte så smart att knäppa i motljus men om solen hade varit på något annat ställe hade nog kanske bilden kunnat blivit fin.

Back in town

Nu är jag tillbaka i stan efter några dagar i Lisas stuga =) Är för trött för att skriva någonting så ska bjuda på några bilder iställer och sen gå och sova lite. Insåg att jag inte hade så mycket bilder utan det var mest filmer,men iallafall.



1. As cool kossa som stod i fönstret, tror den hette Rosa
2. Lisa vaxar Emils rygg, resultatet blev väl som det blev
3. Bartendern Victor har varit i farten och blandat en god drink

Vuxenpoäng

Blev thai till middag idag också =) så jäkla gott! Annars har jag inte gjort så mycket eller jag och Lisa var och handlade så att vi skulle ha någon mat med oss dit, vuxenpoäng till oss. Tar det lite lugnt nu sen så ska jag ta och packa, men som tur är så lärman inte behöva ha med sig så mycket grejor.

AA

Satan vad trött och slut jag känner mig, känns som om jag skulle kunna sova i 300 år och lite till. Men det kan jag inte göra för jag ska snart åka och fixa mat och sen ska jag packa och handla, sova lite och sen åka.

Din tur, nej inte idag

Nya busstidtabellen har kommit idag, han säger att det ska ta 5 minuter från bredsand till skönsmohuset och sen att det ska ta fem minuter mellan skönsmohuset och härstavägen =O Låter inte speciellt vettigt för mig? så jag tjänar två minuter om jag går bort till härstavägen eftersom jag får två minuter extra på mig då..!

Tur man har körkort säger jag bara!

Lär dig krypa lär dig gå, lär dig hata AIK

Vet ni hur god thaimaten är på bommengrillen? Det är dock en bit att åka men det är det lätt värt, hann inte ta någon bild för de var så gott så det tog slut väldigt fort. Nu är det fotboll en stund innan jag ska iväg och leta ett kvitto.

Vid ungefär ...

Vid ungefär kvart över nio igårkväll bestämde vi att vi skulle åka och bada =O sagt och gjort vi åkte och badade i havet, det var kallt men ändå inte as kallt, det var nästan mörkare än vad det var kallt. Vi överlevde iallafall. Idag är det köksbygge som gäller =)

Bättre sent än aldrig

Har äntligen lyckats ha både kameran och sladden på samma ställe och eftersom jag äntligen fått in de på datorn så bjuder jag på några.


Håkan =)

Idag har jag och Joss varit och köpt biljetter till Håkan =) så nu är det bara att vänta till november. Jag har betsat bordet idag så mina fingrar är bruna nu, ska vänta tills pappa kommer hem nu så vi kan fortsätta med köket och sen kanske en sväng på selånger om vi orkar och känner för det.

Imorrn blir det köket hela dagen, eller jag hoppas det så att det blir klart någongång =) Nu ska jag återgå till fotbollen hoppas på sverige även om det ser mörkt ut.

Bowling

Igår så var jag, Vicor, Lisa och Emil och bowlade, tycker vi inte behöver säga så mycket mer än så. Annars har jag städat en massa här hemma, har tömt fem flyttkartonger så det börjar närma sig =) dock blir det väl inte riktigt klart förns om en vecka tidigast beror på när bänkskivan kommer.

Sen så har jag kommit på en massa nyaidéer idag, bland annat om vad man kan göra ute på balkongen, pappa nappade på den idéen så får se när det blir, är ju inte ett jätteprojekt men vill väl bli klar med köket först hoppas jag =)  Nu ska jag snart gå och sova för imorgon ska jag ha den nya ikeakatalogen och få en massa nya idéer =)

Skona tvättmedel

Idag så har jag varit hem och tvättat, kände att det började tryta på kläder så åkte hem och gjorde det, sen fick jag hjälp med att tanka bilen, eller hjälp och hjälp. Sen träffade jag Lisa och Victor på stan, Lisa hade klippt sig =) Efter en väldigt kort stund så styrde jag den asblåa bilen ut mot stugan igen där jag varit sen dess förutom en liten sväng in till wii.

Imorgon så ska jag jobba, eller jobba och jobba jag ska på möte, visste inte ens vilken tid det var med det hade någon annan koll på som tur var =) Uscha imorgon är det match igen känner mig nollpeppad, helst när vi inte är nå folk.

Grattis

Vill börja dagens blogg med att säga grattis till Sofie J  och Victor som klarade körkortet idag =) hörde även rykten om att Jonte klarade det också, så grattis till er =)



Var till tandläkaren imorse och jag hade så fina tänder sa hon =O hon måste ha varit blind eller nybörjare. Inga hål iallafall men de har blivit modern hos tandläkarn för nu fick man anmäla sig att man var där via en dator, dock var det ingen som förstod sig på den där apparaten som en tant sa, förutom jag.

Ikväll spelar giffarna mot hammarby och jag tror på förlust faktiskt för giffarna, jag menar de är ju ganska vana att förlora. Köpte förresten en coca cola light med vitaminer idag, måste ta och testa den snart.

Det okända

Trött tröttare tröttast är jag idag, min hjärna funkar inte utan allt jag skriver blir bakvänt och helt fel. Klev upp halvnio imorse och skjutsade mamma till tåget dock var det försenat så de fick boka om sitt plan. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag förutom bytt smssignal så nu har jag en väldigt irriterande igen =)

Imorgon ska jag till tandplågarn =O var ju jävligt tur att jag var hemma iallafall för jag fick brevet i torsdag, jag hade ju lika gärna kunna varit borta och inte fått reda på det och blivit 400 spänn fattigare eller vad det kostar när man inte kommer dit.

En aning högre

Snarka lite högre tack så kanske hela Grönviken hör, slut batteri i datorn och ska skjutsa mamma om 7 timmar eller nåt så nu blir det till att försöka sova!

Nutella

Idag har jag inte gjort mycket, tänkte inte lämna ön men det blev så för vi åkte och handlade. Tog mondeon och den var ganska så läskig att köra på skärgårdsvägen vill jag lova, men jag klarade det jag körde inte in i något. Min far är döende eller nästan iallafall han har fått en halsböld så det är lite synd om honom faktiskt. Så jag och mamma tyckte så synd om honom så vi köpte en burk nutella..

Blir en tidigkväll ikväll eftersom jag troligast ska skjutsa in mamma till stan imorgonbitti.

Du är sämst

Det är inte klokt vad man kan vara trött, men vill tacka Vicki som ringde och fick fart på mig =) annars hade jag kunnat legat där hela dan. Vicki den jäveln hon åker ju till Bulgarien ikväll, det är lite fuskigt om man säger så. Ligger och kolla på Sverige nu men de är ju så dåliga, är det ingen förutom jag som tänkt på att han förbundskapeten Dennerby eller vad han heter? Han har inga framgångar alls med svenska damlandslaget..! Näe tacka vet jag Domanski Lyfors hon fick allafall några medlajer med de.

Om de går dåligt här i OS måste han väl ställa sin plats till förfogande, eller?

Samsung

Är lite smått besviken idag, för farmor sa igår att hon skulle väcka mig innan de skulle åka hem till Stockholm, men när jag klev upp så var det bara farmor och farfar där, så då blev jag besviken för jag inte fick säga hej då =/  Aja är hemma i stan nu iallafall håller på och tvättar och sen ska väl mamma packa också.

PANIK

Alltså du snarkar så väggarna vibrerar, vågar inte springa upp och hämta headsetet heller eftersom det är så mörkt. Men nu får jag riktigt jävla panik snart, kan inte slappna av när någon snarkar utan får PANIK.

Snaark

Jag hade tänkt sova tidigt idag eftersom jag ska upp och säga hej då imorgonbitti. Dessvärre så ligger min kära pappa och snarkar som as på andra sidan om bastun, och jag har tv:n as högt men jag hör snarkningarna ändå. Det är nog dagens i-lands problem.

=))

Igår när vi kom ut efter matchen så hade Kinna, Assaad, Carro och Pelle kommit,  kul att träffa de igen =) Idag var vi en snabbis på birsta city (med litet b) och Carro hann med att handla en fin regnjacka på den korta tiden . Sen åkte vi på ica maxi och Pelle köpte hur mycket saft som helst =P Den fanns tydligen inte i Stockholm längre, tur de finns här uppe i Norrland ;P Annars har vi inte gjort så mycket idag typ kollat på en massa fotboll och kommit fram till att Carro har mitt drömjobb =)

Idag så bjöd Assaad på cevapcici (stavning?) och baba ganoush (stavning?) de sista smakade as mycket vitlök så det var gott, sen så vet vi ju sen förut att cevapcici är gott =)

Pepparspray

Dags att börja peppa snart, tänkte kolla på Kina - Sverige. Mina ben är kvar nere i lillis och jag har pallrat mig upp till storstugan, så nu sitter jag här tills jag måste åka, för jag tänker inte göra många knop i onödan. Uscha nu kommer mamma fram med dammsugaren finns det något otrevligare oväsen?

Inatt så såg jag en massa filmer, de flesta var bra även om en var sorglig men men. Filmer är nästan bäst när man kollar på de ensam för då kan man kalla de idioter utan att någon klagar.

Agda 93

Det märks att man håller på och bli gammal tänkte jag säga men det kan bero på att jag inte stretchade igår, trodde seriöst jag skulle avlida idag när jag var ute med Elvira för benen ville inte göra som jag. Men bara att härda för imorgon är det som sagt match igen, åh herregud. 

Nu ska jag snart åka och handla med farmor.

Morfin

Matchen idag gick inte som väntat. Vi var bara 2 avbytare och det var jobbigt som fan och det blev inte bättre av att Linda fick knä ur led ganska tidigt av matchen heller. Tror att alla blev lite chockad efter det men vi spelade klart matchen och förlorade med 1-0 de gjorde målet då hennes knä gick.

Nu har jag sett ett knä ur led och det såg faktiskt inte så hemskt ut som jag trodde, trodde det skulle se äckligt ut men det gjorde det inte. Ambulansen tog långtid på sig att komma dit tog 22 min från det vi ringde tills de kom. Vi fick köra hem hennes bil, så det blev en liten omväg till stugan men men.

Nu är det match på onsdag igen men vi måste ragga spelare innan dess, kan dock bli svårt det gäller att spela våra kort rätt, jag har fått tag i en iallafall så det är ju bra, men eftersom 3 st försvinner så kan det behövas fler.

Peppa!!

Håller på och peppar för match nu, känns som om det kommer bli tungt idag för jag känner mig inte så peppad och sen så är vi typ inga avbytare heller men det ska nog kanske funka. Har nyss vänt upp och ner på lägenheten för jag kunde inte hitta matchtröjan, tills jag kom på att Jennie har alla eftersom de skulle in på tryck, dock så var det stängt eller något så det blev inget.

Har varit och hämtat nybilen nu och Jörgen sa när jag kom, fan jag som trodde jag skulle slippa dig idag, men sen skrattade han. Jag hittade inget fel idag så han var nog lugn. Känns ju bra att vi har två bilar och jag har inte kört någon av de.

Nä nu ska jag hitta benskydden och byta om och börja peppa på allvar, måste hitta någon musik först.

Min sköna

Inatt ska jag äntligen få sova i min säng, har inte gjort det sen innan vi åkte till Tyskland, för den där timmen igår på dan räknas inte. Sover som sagt hemma inatt så hoppas att det inte börjar åska eller något för då vågar jag nog inte vara kvar =/ feg jag vet.

Imorgon ska jag spela match igen, känner mig inte iform om man säger så,men det ska nog hinna gå till sig förhoppningsvis, sen så ska vi ju hämta ficusen också. Jag skulle vilja städa härhemma nu men det går inte eftersom jag inte kan ställa grejerna någonstans, men ska ta en riktig storstädning snart så fort köket blir klart men vi kan ju få vänta i flera veckor till innan bänkskivan kommer.

Nu så tror jag att jag ska kolla på några avsnitt av project runway eller så blir det en film. Just ja jag är ju så smart nu när jag är hemma och har kameran här vart har jag kabeln då? Jo i stugan, bra tänkt igen Jessica.
RSS 2.0