Vad döljer sig där?

Vad döljer sig därbakom? Är det något farligt? Något jag kommer att få leva med resten av livet? En hjärntumör? MS? Något annat som jag inte har någon aning om eller ska det förbi oförklarigt? MR-hjärna och ögon imorgon, nu vänta på att bli av med nål så jag får gå hem. 
 
Foto: Hej olika stora pupiller! Ibland är det bra att jobba på sjukhuset, akutremiss till ögon skriven. #olikastorapupiller #akutremiss #ögon

Onsdag

Snart dags att börja göra sig iordning för ännu en kväll på jobbet, men först så skall lite grejor fixas, typ en matlåda har jag hört kan vara bra att ha med sig på jobbet och att åka dit i kläder kan också vara bra. Man kanske bör äta något innan man åker också? Skulle ju ha tränat imorse, men vaknade starx efter 10 och var helt slut, somnade inte förrän kring 4 imorse..

Jordgubbar och nutella!

 

Saker jag borde..

  • Köpa kanelsulor
  • Städa
  • Ta tag i träningen/ ta tag i mitt liv
  • Hitta på någonting på semstern

Midsommarafton

Midsommar spenderas på jobbet, ett fint jobbpass på 13:30 - 07:15, ojj vad jag kommer att bli rik! Nä men det är inte så hemskt som det låter, vi hade en jättebra kväll på jobbet och kunde sitta ner och äta tillsammans alla vi 4 som jobbade, nu är det bara natten kvar. Vi hade tagit med oss lite grejor var och en så det blev som ett litet knytkalas, jag hade med mig bernaisesås, Ernstpotatis, fläskfilé och halloumi. 
 
Josefine som jobbade dagen hade varit så gullig och gjort efterrätt till oss också, vitchokladmousse med hallon.
 
Och jag har flätor dagen till ära.
 
 
 

Hur man bäst spenderar en ledig onsdag!

 
 
Oskar baka kladdkaka och Isak väntar på att få smaka. 
 
Isak vispar grädde och Oskar kollar så att allt går rätt till, 3 sekunder efter att bilden togs låg all grädde på golvet.
 
 
 

Söndag

Jobbat i helgen, kväll igår och dag idag. När jag kom hem idag så tittade jag in i köket och såg att jag har pollen längs med hela köksgolvet, jippie. Men sket i det och tog en promenad, sen lagade jag iordning lite matlådor och sen gick jag in i väggen, så det ser lika förjävligt ut under köksfönstret. Men det får bli morgondagensproblem. 

Onsdag

Borde tvätta, borde städa, men nej jag ligger som en utslagen säl i sängen. Tror fortfarande inte att jag har hämtat mig sen i helgen. Jobbar kväll imorgon, så får se om jag orkar få fingrarna ur arslet och ta tag i mitt liv, men det tvivlar jag på. Annars är jag jättenyfiken på vad helikoptern gör, den flyger precis utanför fönstret och landar en bit bort. 

Satsommar!

Idag så började satsommar, med två av personerna som var med i Christer på den goda tiden när den fanns. Jag ser fram emot det, så i 8 veckor kommer jag att få njuta, så nu blir det det och sängen! 

Nionde juni

Idag är första gången på evigheter som jag inte har dödsont i foten efter ett jobbpass, kan kanske bero på att jag hade tennisskor med mina sulor eller på att det var en lugn kväll? Hur som så börjar jag få hopp om livet igen. Nu dags att sova i en renbäddad säng, imorgon väntar en kväll på jobbet igen.
 

Håkan Hellström

Många hatar honom och säger att han inte kan sjunga. Men något måste det ju vara med karln då 69 349 personer var där! Kvällen började dock inte så som det var tänkt, jag och Emil skulle äta innan vi gick bort till Ullevi, så vi gick på en restaurang på avenyn och beställde, när det hade gått 1½ timme och vi inte fått vår mat, så sa vi till att vi måste gå snart och undrade vart maten var. Det hela slutade med att vi fick maten men behövde inte betala för den. Sen gick vi bort mot Ullevi, tror inte att Emil rikigt litade på mig att jag visste vart vi skulle, men snart skulle även han bli övertygade om vart vi skulle. 
 
Det var så sjukt mycket folk inne på Ullevi, så man visste knappt vart man skulle titta, men det såg ut att vara mycket mer folk när det var filmat från scen, för vi såg antagligen inte alla från där vi stod.
       
 
Han hade med sig en hel del gästartister, med chockad såg nog Veronica Maggio ut att vara, trodde nästan att hon skulle bryta ihop när hon kom upp på scen. Adam Lundgren och Håkan körde varannan vers i en låt också, ja det var en skitbra kväll, men jag tror fortfarande inte att jag har tagit in allt riktigt än.
 
   

Tröttmössa

Shit pommes vad trött man kan vara. Nu har jag äntligen fått fingrarna ur och fått tag i Scandic så att vi får samma rum alla dagarna. Tänkte det kan ju inte vara många som ringer den här tiden och rätt hade jag, för han i receptionen svarade innan första signalen hade gått fram. Har suttit och tittat igenom schemapärmen för sommaren, ser att jag ska jobba extra över midsommar, natt. Så tror nästan jag ska fråga Marlene om hon vill byta med mig, för jag jobbar dagen och sen skall jag och jobba natten, har dock jobbat kvällen innan, så lär ju få allt förmånga timmars sömn och hon jobbar kvällen. OM hon kan tänkas byta så kan jag sova längre och jag behöver inte åka emellan flera gånger.

Försening

Extremt trött och ont i hela kroppen, känns som om jag skulle kunna sova i flera dagar. Var ute och tog en promenad förut, den blev inte lång men några steg blev det iallafall. Nu ligger jag och kollar på flightradar24 för att se om mamma kom iväg eller inte. Verkar dock som att de har lyft drygt 5 timmar försenade, så hem till Sundsvall finns ingen möjlighet att hon kommer idag, har hon riktigt tur så kanske hon hinner med sista planet till Arlanda, men den chansen är nog inte så stor. 
 
 

Söndag

Idag gick min favoritväska sönder, ni vet den svarta med bruna detaljer, prada tror jag det är. Men den har ju hållit i 2½ år, det är inte dåligt för att vara kinakvalité. Idag så går jag på mina 4 nätter, så går av 07:15 på torsdagmorgon och då skall jag hem och sova några timmar innan det bär av mot Göteborg. Vi ska plocka upp Denise när hon slutar kl 16 i Södertälje och sen tar vi sikte mot Göteborg eller Mölndal för att vara helt ärlig. Eftersom fröken Sandström inte tycker att det är så roligt att köra bil i stora städer, helst inte där det finns spårvagnar som bara dyker upp plötsligt så bestämde vi oss för att bo där ute. Men tar väl inte mer än 10-15 min in till stan med spårvagn? Tror det blir bra jag. Just ja mammsen kommer hem ikväll också, men jag hinner inte träffa henne utan får vänta tills på måndag. 
RSS 2.0