Söndag

Imorse klev jag upp 9 och hoppade i badet och läste lite om sondmatning. Sen fick jag för mig att jag skulle baka, så sagt och gjort vi åkte och handlade bakgrejer och sen satte jag igång och baka, har gjort morotskaka, vitkladdkaka och cookies än sålänge, vem vet det kanske blir något mer innan kvällen är slut.

Lite coolt är det ju i allafall!
Jag diggade hjärnkontoret när jag var liten

Lördag

Inatt så såg jag hela curlingfinalen, och det som förvånar mig mest är att jag tyckte att det var intressant. Kanske var det bara för att det var en OS-final, eller så har jag börjat tycka att det är intressant.

Just nu sitter jag och tittar på bronsmatchen och läser bauhaus reklamen. I den så finns det grillar och massa växter, vilket får mig att tro att det snart är sommar, sen tittar jag ut och ser att det är 3 grader kallt och en massa snö. Så då blir jag deppig och får för mig att det aldrig ska bli vår någon gång.

Idag har jag varit barnvakt och det gick prima pannkaka tycker jag, och han verkade nöjd också. Väldigt enkelt att vara barnvakt åt, bara låta han hålla på med mitt hår så är det lugnt.


20-års kris

Det går någon på taket, det låter väldigt skumt måste jag säga. Om en timme ska jag åka iväg och träna på friskis med Ulrica. Sen ska jag plocka upp Ullis och åka upp på sjukhuset, idag är det ergonomi som står på schemat, sen är det helg =) En helg med inga måste, eller ett har jag, men det har jag tagit på mig själv.

Sug!

Idag har jag lärt mig att suga med en sug. Men det var lite knöligt eftersom inte dockan kunde öppna munnen. Sen fick den lite syrgas som tack för att jag fick gräva han i munnen och råkade skruva av honom/henne handen. Sen så åkte jag och pantade flaskor för fulla muggar, innan jag åkte och hämtade mamma och vi handlade lite.

Efter det så har det blivit soffläge, Vicki kom förbi en snabbis förut =) Jag har tydligen kommit i en lite 20-års kris eller något för imorgonbitti ska jag och träna, sen så är jag sugen på att testa på yoga också. Vet inte om det är något för mig men jag har fått för mig att jag ska tycka att det är kul.
Jag är less på all kyla nu, så ge mig vår!

Macaroni & Cheese

+
=
Jävlig gott!

Tisdag

Vilken dag, först fick jag veta att jag hade klarat tentan som jag aldrig trodde att jag skulle klara, så nu blir det praktik på skottsundsbacken i 4 veckor. Sen så fick jag en grej från Vancouver, nämligen 12 paket maccaroni & cheese från Cathrine, Mårten och grabbsen. Jag vet vad jag ska äta till frukost imorgon innan jag ska upp på KTC iallafall ;)

Nu så håller pappa och Robin på och bär upp sängarna och de säger att de är jävligt tunga, men det skiter jag i, för jag får sova i en riktig säng inatt =) Nu ska vi åka och käka tror jag, sen ska jag nog gå och sova känns det som.

Måndag

Min kära mor kom nyss hem och var så fin i håret =) Jag ska och bli fin i håret nästa tisdag, det ser jag fram emot. Idag har jag gått i min egna bubbla hela dagen, jag har nämligen varit så trött så jag har inte orkat med något. Inatt får jag förhoppningsvis sova lite mer och förhoppningsvis så ramlar jag inte ur sängen heller! Skulle vilja ha en större säng nu, för annars slutar det med att jag kommer ligga på golvet för att inte slå ihjäl mig.

20 februari

Nu ska jag snart gå och lägga mig i en "dissekerad" säng och sova sista natten i mitt rum på ett tag. Jag frågade om vi skulle spela på hur många gånger jag ska ramla ur sängen inatt, men fick inget svar, vem vet jag kanske kan hålla mig kvar i den? Det borde inte vara någon risk att att madrassen glider ur sängen iallafall, för jag har ingen!!

Är sjukt sugen på att göra något nytt med mitt hår, så tror jag ska ta och boka en tid hos Linda. Dock vet jag inte riktigt vad jag vill göra, men det kanske hon vet =)

Torsdag

Idag så har jag varit och lunchat med Joss på coffee house, vi kom fram till att vi är bäst på lyckohjulet och att det inte gör något om man missar ett år av våra bästa år, man skulle ändå hänga med. Efter två timmars lunchen så tog vi en sväng på stan, men jag vet inte om vi köpte något.
Nu så ligger jag i soffan och kikar på tv, är trött som en gnu men ska inte gå och lägga mig än, för imorgon så ska jag sova tills jag vaknar, förhoppningsvis blir klockan mer än 7:30. Vi verkar ha en tung svenskdag i dag, ingenting verkar vilja gå vår väg..

Ge mig sommar nu!

jag längtar till sommaren nu, vet inte varför men jag vill till stugan nu, min hjärna måste tro att det är sommar där just nu.

Rubrik

Vaknade halv åtta imorse av mig själv, snacka om att man börjar bli gammal. Men jag har inte gjort många knop för det, typ badat, ringt Therese och varit på Kubiken och köpt rostbiff.

Söndag

Har intagit soffan nu efter en hel helg i eon, det hela slutade med en andra plats vilket inte är fy skam. I morgon så ska jag ha en lite spadag för mig själv har jag bestämt, ska bli skönt värre. Sen ska jag väl få reda vad de har att säga om min nacke.

tionde februari

Nu kommer det bli ett klagoinlägg. I tre dagar så har jag haft huvudvärk och mått illa och haft ett slags yrsel eller vad man ska säga, man är närvarande fast man inte är det. Man ser att människor pratar men man hör inte vad de säger, värst är det när någon pratar med dig och du ser att läpparna rör sig men det enda du hör är ett pip-ljud och hela världen snurrar.

Kanske ska tillägga att det inte är första gången som jag har det, men förut har det bara varat några timmar, och det känns inte som migrän för då ska man ju vara ljuskänslig och det är jag inte. Förhoppningsvis är det bara en släng av spänningshuvudvärk, men jag har bestämt mig för att om det inte är bättre på måndag så ska jag ringa och få en tid på vårdcentralen eller något.
Jag hittade lite bilder från webcamen, bilderna är från 2004-2005 står det.

9 februari

Idag så fyller Oskar 1 år =)
I morse så pallrade jag mig till skolan och satt där i flera år kändes det som innan jag äntligen fick åka hem. Det känns som om jag har något i nacken som gör att jag har ont i huvudet hela tiden, så det var inte så kul att sitta still i mycket ljust rum i flera timmar.

Sen for jag hem och tog tag i resväskan, så nu är den uppackad, är snart bara drygt 2 veckor sen jag kom hem. Passade på att lägga upp madrassen i sängen igen när jag ändå höll på och fixa och dona. När jag ändå var i städartagen så letade jag fram något som eventuellt skulle kunna vara lottpriser, så nu ligger de över hela golvet så madrassen hade lika gärna kunnat legat kvar. Men jag hittade TV-dosan iallafall och det var inte en dag förtidigt.

Ge mig sommar!

Himlen kan vänta

Idag så hade jag planer på att gå ut till nordic, men mina ben är inte så samarbetsvilliga, så jag hamnade framför himlen kan vänta och nu kan jag inte sluta titta!

Fredag

Igår så kom jag hem halv tolv efter att ha varit ute och flängt hela dagen. Men det gick bra tyckte jag och de måste föräldrarna också ha tyckt för de frågade om jag kunde ställa upp någon mer gång. Idag så sov jag tills jag vaknade, skönt att inte behöva vakna av någon klocka.

Sov till tio och då bestämde jag mig för att följa med till stugan för att skotta. Det är något jag ångrar nu, för nu har jag så ont i bena så jag vet inte vad. Så det är tur att man inte går i nästan 1 meter snö varje dag. Nu så funderar jag på att gå och sova, men ska nog vänta tills mamma och pappa kommer hem.

Onsdag

Idag så fyller min kära moster år och Diza har namnsdag, så vi kör ett dubbelgrattis.

Ikväll så har jag eller hela familjen för den delen varit borta hos Nettan och Pelle och fixat med tv:n så nu har de ljud ;) Nu så är Lillis här och käkar cookies och snackar om operation av garderoben(?) Hon har skrämt upp mig med en skräckfilm, jag vill se den men jag tror inte att jag skulle våga. Jag ska snart gå och kolla på roomservice och landet brunsås, så att jag kommer att tänka på något annat.  

Imorgon så har jag någon hälsodag, vet inte riktigt vad det är, men kakor ska jag ha med mig iallafall!

Tisdag

Idag har jag nog haft den längst skoldagen på länge, känns som så iallafall. Jag hade tänkt vara duktig när jag kom hemmed att läsa igenom frågorna vi ska diskutera imorgon, men jag orkar inte, känner mig helt knäckt så nu blir det mästarnas mästare med far min.
Eftersom så många är och åker till Thailand nu så kan jag inte låta bli att längta tillbaka.

Måndag

Det var ju dumt att inte ha med sig matlåda idag så det enda som erbjöds var kyckling, korv eller oliver, och jag äter ingenting av det. Nu är jag hemma iallafall, trött som en gris, men jag ska klara av den här kvällen. Imorgon går jag hela dagen från 8:00 - 17:00, hur ska jag orka med det?
RSS 2.0