Grattis

Idag firar jag 2 år på hematologen, det firas med en arbetsdag på 07:00 - 16:00, hoppas att det blir en bra dag.

Aug. 24, 2014

Skulle gå hem till mamma och pappa och titta på fotboll (de är inte hemma), men tog omvägen via oscarsgatan dit.
Tittade på FFF - IFK GBG. Änglarna vann med 2-1 tillslut, gick hem, lagade lite mat. Tyckte jag frös, hoppade i badet och där ligger jag nu och tittar på en ny match, Hammarby - Ljungskile. En svängig match såhär i början. Annars lär det bli en tidig kväll ikväll, för jag är trött. Imorgon är det sista semesterdagen innan det är dags att återgå till jobbet igen.

En kväll i Grönviken













Orkade man inte träna på morgonen så får man träna på kvällen





Pass

Kunde inte somna inatt, tror klockan var 04 innan jag stängde ner och kom till ro. Hade innan ställt klockan på 09 för att gå och träna, men den stängde jag av snabbt och sov vidare. Vaknade vid halv elva och hade då fått sms från polisen att mitt pass var klart, så det var bara att gå ner på stan och hämta det. Passade på att gå in på clas ohlsson och köpa ett till grenuttag också,så nu har jag snart inga undanflykter längre för att inte städa.

Ugglor ugglor överallt







Tisdag

Ställde klockan på 09:00 imorse och begav mig till gymmet. Var helt ensam där, var skönt fast ändå tråkigt, ledsnade efter ca 30 min, så gick helt enkelt hem igen. La mig på sängen och funderade på när jag skulle orka ta mig en dusch, kom inte så långt, för Micaela frågade om jag inte skulle med ut på en promenad, så vi tog ett varv runt elljusspåret på Alnö, sen drog jag ut till stugan.

Påväg hem

 

Besviken

Här lägger man sig i badet på hotellet och ska titta på fotboll, nämen se då är matchen uppskjuten.



Stockholm icecream half marathon!



Gjort nytt pass idag

Det var inte lätt att göra pass, man fick inte blinka inte visa tänderna och man skulle vinkla huvudet. Jag skulle tro att slutresultatet blev något liknande det här.



Men det kanske är tur att man är blek för det gillar ju kineserna iallafall!

Man måste dö några gånger innan man kan leva!

 

Torsdag

Om man inte har något att göra en torsdagkväll så kan man ju alltid få för sig att möblera om i köksskåpen. Så nu kommer jag att gå i fel skåp ett tag, men gud så mkt plats jag fick. Annars så har dagen spenderats med Malte, han var leksugen när han kom imorse, men det var inte jag. När han väl fått liv i mig så blev han trött och gick och la sig och sov. Idag kom fotoboken från Håkan Hellströms konsert på ullevi. 
Svullat i mig en glass har jag hunnit idag också.
Hittat en klocka jag skulle kunna tänka mig, synd att det är en märkesklocka och att den då är svindyr..
 
 

Fundering

Ibland så funderar jag på att skaffa ett vitrinskåp att ställa Carolina Gynning glasen i, men samtidigt känns det rätt omodernt med ett vitrinskåp. Förslag?
 
 

Sista passet innan semester

Det är alltid lite skönare att gå till jobbet och veta att det är sista passet innan semester. När man desutom kommer till omklädningsrummet och hittat det här nedanför sitt skåp, så blir man genast lite gladare. Josefin hon känner mig hon och hon har rätt i att pepsin har räddat oss många pass på jobbet, framförallt på helgen.

 

Slökorv

Att det ska vara så lätt att bli slö. Jag hade tänkt att jag skulle ut och ta en promenad, men jag kommer tammefan inte ut genom dörren. Men nu måste jag snart ge mig ut innan klockan blir för mycket. 

Söndag

Tvättat ✔
Promenad ✔

Så nu kan man njuta av fotbollssöndag.


Nu är det nära

NU är det snart dags för semester även för mig. Onsdagmorgon 07:15 går jag på 12 dagars semester. Har ingen aning om vad jag ska hitta på under semestern förutom en sväng till Stockholm. Annars får jag väl ta tag i mitt liv och se till att komma ut och springa, eftersom göteborgsvarvet kommer allt närmare, bara 288 dagar kvar nu.

Middag av det fattigare slaget!

💞

Gott

Härligt

RSS 2.0