Onsdag

Imorse så ställde jag klokan på 8:30 och tro det eller ej men jag klev faktiskt upp då också. Nu så funderar jag på att åka förbi MIUN och kolla vart vi ska vara imorgon. Jag har lovat Ida att jag ska göra det, men jag har glömt bort det. Sen så ska jag åka och handla lite så jag har allt tills imorgonkväll, eftersom jag tänkte vara snäll då.

*Försöka förstå något
*Handla
*Ta reda på vart vi ska vara
*Hälsa på farmor och farfar
*Försöka förstå något


Ja så ser nog min dag ut.

090930

Farfar ringde nyss och sa att de hade landat och fått väskorna, och att han väntade på farmor som var på toa. Ovanligt va? ;) Nu ska jag ta och sova för jag tänkte kliva upp före elva imorgon, idag var hon halvtio och det var lite väl tidigt.

Tillåt mig att le


För er som ser lite dåligt så ligger Timrå SIST

Frågvisa unge

Nu har jag äntligen fått fingrarna ur och skickat ett mail till milko, jag bara måste få svar på min fråga!

Tacos

Jag hade glömt att slå på plattan så det var ingen fara på taket med köttfärsen. Typ som i söndags när jag skulle baka så glömde jag att slå på ugnen, då var det tur att Helen insåg att det är svårt att grädda något utan en varm ugn.

Idag så har jag och Vicki varit och kollat på mobiltelefoner, hon köpte en tillochmed, bara hoppas att hon är nöjd med den. Nu så håller jag som sagt på och förbereder inför middagen, tacos närmare bestämt. Sen blir det nog att försöka tvinga mig att läsa men framför allt att förstå någonting. Klockan sju är det Häcken - Örgryte och den hade jag tänkt snegla på faktiskt.

Nu ska jag skicka sms till farfar och sen göra guacamole!

Köttfärsen brinner

Inatt så kommer farmor och farfar tillbaka till Sverige och imorgon hem till Sundsvall. Tror jag måste plugga som satan ikväll och imorgonbitti så jag kan gå bort till de imorgon när de kommer. Känns som om de har varit borta i evigheter. Nä nu måste jag gå tillbaka till köttfärsen som jag håller på och bränner!

tisdag eller onsdag?

Just nu råder det total förvirring i min hjärna. När kommer farmor och farfar hem? Jag var helt bergis på att det var imorgon som de skulle komma till Sundsvall, men när man kollar på flyg från malaga så kommer det inget förns imorgonnatt. Jag borde ju veta eftersom det var jag som bokade flygbiljetterna, men det gör jag inte. Sen så säger något mig att de har tågbiljetter hem imorgon, men så är det nog inte heller, så de kommer nog hem på onsdag, men hur kunde jag tro att det var imorgon de skulle komma hem?

Aja jag inväntar ett sms från farfar med alla svar på.

Kallt

Här ligger jag och fryser som ett as, med en hals som skriker svälj inte. Jag hör hur regnet smattrar på fönstret och hur det blåser så det verkar inte göra så mycket att jag ligger här inne och försöker förstå någonting av det jag läser. Jag har läst 3 böcker men jag kommer inte ihåg något av de =/ det kan man kalla illa.


Så här kallt känns det som om det är.

Söndag

Jag har varit hyffsat pigg hela morgonen men när jag satte mig här så blev jag så jävla trött så det finns inte. Har bara drygt 4 timmar kvar nu, sen ska jag upp till Ulrica med hennes nyckel så hon kan jobba imorgon ;) Sen ska jag hem och sova läsa lite filosofi och etik, inte speciellt lockande om man säger så.

SMS-fritt

Klockan är snart kvart över tre och jag har inte skickat något sms än, det ni. Kan vara för att det är sån dålig mottagning så det inte är någon idé att skicka några. Men nu ska jag ringa mor min, om jag har någon mottagning vill säga.

Lördag

Nu sitter jag här alldeles för mätt, tror jag åt lite för mycket kladdkaka och blåbärspaj. Jag måste säga att tiden har gått fortare än vad jag trodde att den skulle göra. Jag hade tänkt jag skulle gå ner och sova lite nu på rasten, men det blev så konstiga tider så jag skiter i det, bättre att sitta standby vid datorn.

Ikväll ska de andra som jobbar här äta smörgåstårta, de höll på att tappa hakan när jag sa att jag inte åt det. Får se vad jag hittar på, just nu är jag inge hungrig alls.

Klockan fyra spelar IFK Göteborg, precis när jag börjar jobba igen, det är sånt man kallar OTUR.

090925

Nu blir det att göra ett sista ryck med böckerna innan det är dags att göra sig i ordning för KTC och sen jobb. De ringde förresten nyss och jag ska få jobba hela helgen =) 7-21 imorgon och 7-16 på söndag, härligt härligt. Så nu blir det böckerna en timme.

Jag insåg precis att jag måste kliva upp 6 imorgon, hehe jag som inte har pallrat mig upp förns tidigast 11 sen vi kom hem från Göteborg.

Mjölk

Jag har funderat ett tag på när mjölken fick längre hållbarhet. Men jag har inte kommit fram till något svar än, är det någon som vet? Jag tror jag måste skicka ett mail till milko om detta, så jag slipper grubbla på det så länge till. De surrar på plus nu att om man har mjölken i kylen på +4 så kan den hålla i upp till 3 veckor. (Helt sjukt ju!!) Nej jag gör som jag har gjort ett tag, dricker inte mjölken om den går ut dagen efter.


Lyxfällan

Nu ska jag snart gå och lägga mig och kolla på lyxfällan så jag orkar kliva upp tidigt och kolla på greys anatomy imorgon. Eller så skiter jag i det och sover så länge jag bara kan. Kvällen var ganska bra, AIK förlorade, dock så förlorade ÖIS också så det blev inte två Stockholmslag i botten.

Undra om vi verkligen är 3 timmar på KTC imorgon eller hur det är? Vore ju bra om vi slutade lite tidigare så jag slapp stressa ihjäl mig.

TACK

Tack tack tack Helsingborg för att ni slog AIK. Nu ser jag lite ljusare på framtiden igen. Nu är dock den stora frågan om jag ska kolla på hockey eller fotboll? Eller varför inte köra både och?

Torsdag

Imorgon ska jag jobba mellan 16:00 och 21:15 =) Skönt att få göra några timmar så man inte glömmer bort det helt. Så först är det KTC som gäller och sen solgården. Nu ska jag åka på bauhaus och kolla på en handduksvärmare.

Ikväll är det en mycket jobbigt sportkväll ;) Det är fotboll och hockey samtidigt. Men det bryr ju inte jag mig om, jag ska ju läsa omvårdnadsboken jag.

Mamma mia

Nu så ligger jag och kollar på mamma mia för typ 147 gången. Jag blir så glad av den filmen så det finns inte, och det kan verkligen behövas efter denna kväll.  Sen är det dags att sova, så jag orkar kliva upp i typ normal tid imorgon, fast det har jag sagt några dagar nu, men inte har jag klivit upp för det.

Förvirrad

Jag är förvirrad, på text-tv står det att Örebro - Göteborg börjar 19:00 men på tvmatchen står det att den börjar 20:00, som sagt jag är mer förvirrad än vanligt och jag hickar på det. Nu blir det greys anatomy!

Hicka

Mindre än två timmar kvar till matchstart, jag känner på mig att det kommer gå tungt ikväll, inte bra inte bra. Jag sitter och väntar på middag nu, stuvademakaroner och bacon tror jag att jag kom fram till efter mycket velande. Det luktar väldigt gott iallafall.

Imorgon så börjar Greys anatomy i USA igen, och jag måste få veta om Izzie eller Gerorge överlevde eller inte. Så blir att vakna tidigt på fredag så man kan se det, för jag tror inte jag orkar vänta tills på onsdag när det sänds på femman. Bättre att se det på nätet så slipper man en massa reklam också ;)

Hope

Jag var ute och tog ett varv runt Sidsjön förut, det blåste mycket och jag fick kramp i vaderna efter typ 40 meter. Det borde jag ha tänkt på före, för jag får alltid ont i vaderna när jag går runt Sidsjön. Lena ringde nyss och undrade om bemanningen hade ringt mig, och då sa jag som det var att de hade ringt, men sökt Micke. Sen så sa hon att hon hade kollat upp det där, så nu skulle det vara mitt namn som stod på mitt nummer. nu är det bara att vänta och se om bemanningen ringer och frågar om jag kan jobba någongång i framtiden.



Jag har iallafall läst ut etikboken, så nu har jag bara resten kvar.

Onsdag?

Jag funderar på att gå ut och gå i blåsten, men frågan är bara vart min tripp ska gå. En sväng runt sidsjön? En sväng till södra? En tripp till metso eller bara ett varv runt kuben? Hur som helst så såg jag att jag kommer få en monsterlön på fredag =O Det trodde jag inte om man säger så, men jag tackar och tar emot.

Det är ganska konstigt i sommar har jag tjänat dubbelt så mycket som på metso och det bästa med allt är att jag har tyckt att det har varit roligt också.


Ikväll så blir det att kika fotboll, Örebro - IFK Göteborg närmare bestämt, hejja änglarna.

SEG

Idag så har jag varit som en levande död hela dagen. Har inte orkat gjort mycket, jag måste ju läsa ut den där förbannade etikboken någongång, men det fick helt enkelt inte bli idag. Nu ska jag sova så att jag inte sover bort halva morgondagen, måste försöka vända tillbaka dygnet lite iallafall.

Hemma

Nu är man hemma i norrland igen. Jag trodde allvarligt inte att jag skulle överleva från Hudik och hem, jag mådde så jävla illa, och det tror jag beror på att jag satt framlänges. Nu har jag nyss ätit spagetti och köttfärssås, det var mycket gott. Jag tror inte jag orkar lägga in bilderna ikväll, känner mig lite mer off än vanligt.

Nattinatti

Nu är det dags att packa ner datorn, för klockan står på 08:30, får se om jag orkar upp då. Jag skulle nämligen behöva springa på stan och köpa en ny bh, för min har gått sönder. Victor skulle kolla på några byxor också, så vi har en hel del att göra innan tåget går 13:42.

Promenad

Nu har vi tagit den sista kvällspromenaden i Göteborg. Den här gången gick den mot max för att köpa en lyxshake och kaffe. Dock blev det för mycket för mig, så jag började må illa. Det var faktiskt ett tag sen det hände nu. Men nu mår jag fint igen och ska ta och börja packa ihop lite här.


Blir nog en tidigkväll i kväll, för vi har kommit på idéen att vi ska kliva upp tidigt imorgon och göra stan sista gången innan vi åker hem.

Vi ångar på i toppen

Göteborg vann med 2-0 =) En vinst var väl inte helt otippat, men satan vad det lät där, man kan säga att giffarna ligger i underläge. Jag har typ rök i halsen fortfarande så jag går runt och små hostar fortfarande. Ikväll så måste jag försöka få ordning på alla grejer som jag har spritt ut överallt.


Igår så hamnade jag och Olivia mitt i en svensexa, de tog mitt läppglans och jag fick vara med på kort.

Söndag

Dags att kliva upp snart kanske? För om 2½ timme ska vi vara på gamla ullevi och kolla på fotboll, och jag antar att man inte kan komma 15 min före som man kan på giffarnas matcher?

Lördagkväll

Det blev ingen utgång ikväll, vi tog oss en promenad runt halva Göteborg istället, (Victor funderar på att ställa upp i VM i gång efter det här) för att slutligen hamna på båten. Där vi satt ute och spelade kort och snackade en massa. Ett så ville vakten stänga och låsa och jag säger då det att de var tur att vi inte satte oss längre upp för då hade inte vakten sett oss.



Förövrigt så ser det förjävligt ut på hotellrummet. Det ligger grejer överallt (jag tar på mig det) men nu har det gått så långt att jag har tappat bort TV-dosan.

Underbart

Nu är vi tillbaka efter en hel del promenerande. Sushin var jättegod och sen att det var kanonfint väder gjorde ju inte saken sämre. Det har varit helt otroligt väder idag, typ som en sommardag hemma i norrland, och här har jag gått omkring i svart hela dagen, dumt.





Tror det nalkas utgång ikväll, men vet inte säkert.

Sushi

Nu är det snart dags att kliva upp, ska möta Olivia halvtolv på super sushi. Frågan är bara hur jag ska kunna smyga så jag inte väcker Victor? Jag är dålig på att smyga i vanligafall så jag kan tänka mig hur värdelös jag är idag, så ont i fötterna som jag har.

Liseberg

Ganska nyss hemkommen från Liseberg och Håkan Hellström. Det var sjukt mycket folk och bra. Nu har jag jävligt ont i fötterna då jag glömde mina sulor hemma i Sundsvall, bra jobbat där. Imorgon så ska jag och Olivia käka sushi till lunch, gud så jag har längtat efter det. Sen så lutar det åt en tripp till backaplan, det är bra för där ligger skopunkten och där kan man frossa i skor.


Mer bilder på facebook.

Frukost







 

Pannknack

Nu sitter jag här och är jättetrött och har ont i huvudet, vi ska snart ta och gå och handla lite nudlar och sånt som kan vara bra att ha. Känns som om jag skulle kunna sova hur länge som helst, men gissar att så lär det inte bli när jag somnar, tur jag har några filmer att kolla på.

Göteborg

Nu har vi äntligen fått hotellrummet





Medan vi väntade på att rummet skulle bli klart så gick vi en sväng på stan.











I-landsproblem

Jag kan inte ha något liv för jag sitter och tittar på trafikinfo för hestra på banverket. Har jag packat allt? Vattenkokare, nudlar, dricka och kirurgtejp, det räcker väl? Ska ladda batteriet i datorn nu tror jag, hörde rykten om att det släpptes en nu Wallander idag.

Jag har även ett stort dilemma, jag har ju ett skavsår som håller på och läka, men jag vägrar åka i mina nedgådda skor, så frågan är om jag ska satsa på sommarskor eller stövlar? Aja det är ett senare bekymmer nu blir det att packa.

Kudde och filt får jag inte glömma

Datasal

Nu så har jag rast igen, sen så ska vi bara surra om filmen som vi har sett, sen tror och hoppas jag att jag får gå hem, men man kan aldrig vara riktigt säker. Då ska jag hem och äta och packa och sen läsa lite etik tror jag. Fast när jag kommer hem så kanske jag inte ens orkar läsa något.

Tisdag

Hade jag varit hemma i helgen så hade jag jobbat, iallafall en dag för de ringde och frågade om jag ville, tydligen så fanns det ingen som kunde jobba? Konstigt tycker jag för det är väl inget speciellt den här helgen? Idag så känner jag mig helt färdig, vet inte varför? Kanske sover för mycket eller nåt? Ska packa nu och sen ska jag läsa lite etik.

Nudlar i vattenkokare

Idag så har jag varit och köpt en vattenkokare och nudlar, så nu ska vi nog inte svälta ihjäl nere i Göteborg. Annars har jag inte gjort så mycket idag, förutom varit en föreläsning om lagar och sen läst filosofi. Nu så sitter jag och glor på flera program samtidigt. På lördag ska jag och Olivia äta sushi iallafall, och det ser jag fram emot väldigt mkt.


Jag har laddat kameran inför Göteborg iallafall, så nu kanske det kan komma nya bilder en vacker dag

En liten fundering

Jag kom och tänka på en sak förut, i USA och sånna länder där man använder am och pm. De hade ju 090909 09:09 två gånger. Eller tänker jag helt fel nu? Jag klarade inte av att se filmen eftersom den var dubbad, man fick ingen känsla, så nu väntar jag på att mina hallon ska bli klara så jag kan skörda de och sedan sova.

Fotboll

Jag har nyss sett IFK Göteborg besegrat Gefle med 3-0, härligt härligt. Jag hoppas att det blir en vinst nästa söndag också. Det gick desto tyngre för giffarna nere i Stockholm. Nu ska jag ta och försöka lista ut vart jag ska vara imorgon, känner mig fortfarande vilse på miun. Tydligen så slutar jag tolv imorgon, jag som trodde jag gick till tre men så var inte fallet.

Ikväll så är det en film på fyran som jag hade tänkt se, får se om jag är vaken hela filmen bara. Jag har haft en tendens att somna före elva hela helgen. Nu ska jag dock fundera på om jag orkar åka och köpa bananer tills imorgon.

Jag glömde säga att CSN vill ge mig pengar

Så är det

6 dagar 20 timmar 23 minuter och 50 sekunder

Söndag

Idag så har jag tvättat och hängt två maskiner, städat mitt rum, plockat i och ur diskmaskinen, fixat en matlåda åt mig. plockat undan en massa kläder och läst halv filosofiboken. Jag hade tänkt jag skulle fixa min säng och dammsuga, men luften gick ur mig, får se om jag får någon ork tillbaka senare.

Irriterad

Jag fattar inte att det ska vara så jävla svårt för folk att hosta i armvecket isället för att hosta rakt ut. Det är äckligt, men det verkar inte folk fatta, samma sak att nysa rätt ut.

Helg

Jag är hyffsat less på att höra någon snacka skånska, samt säga dådå efter nästan vaje mening. Skönt med helg nu, ska åka ut till stugan sen tror jag. Får se om jag väntar med att åka ut tills jag har hört något från Jenny, eller om jag åker ut vid två.

Ni vet väl att handdesinfektion kan användas till mycket mer än vad det är till för?

Onsdag

Nu sitter jag hemma i fotöljen med datorn i knä och iskall pepsi i ena handen och mobilen i den andra, hur fan klarar jag av att skriva då? Imorgon så börjar jag om på ruta ett igen, ska träffa massa nya människor igen och börja i en ny grupp, det är tur att jag har Pia där =)

Fick veta att det är fotografering imorgon =O

På tåget, igen

NU så sitter jag på tåget igen, och idag måste jag säga att jag är ganska stolt över mig själv för jag gick ner till station. Idag så blir det en lång dag för jag ska stanna i Torpshammar på hemvägen och kolla på mamma och pappas match. Nu ska jag försöka tigga åt mig ett plåster, så att jag klarar av att gå sen.

Söndag

Igår så såg jag 5 fotbollsmatcher, snacka om att man inte har något liv, och vet ni? Jag ska snart iväg på en till ;) Fast idag blir det nog bara 1 eller kanske 2. I eftemiddag så ska jag ut till Alnö för vi ska fira lillis som fyllde år igår.

Jag som trodde jag skulle slippa åka upp till Östersund imorgon, men då ska vi ha grupparbete, så det är bara att sätta sig på tåget och se glad ut.

Fredag

Ikväll så har jag varit och bowlat, det gick väl som det gick. Kan säga att jag har ont i lillfingret nu iallafall. Ska snart gå och lägga mig för jag är trött som satan och faktiskt van att sova vid den här tiden. Imorgon så ska jag kika på fotboll tror jag, men en sak som jag vet är att jag inte ska ställa någon klocka.

Lyxfällan

Klockan är nio och jag är vaken än, det ni ;) Men jag är trött men ska se lyxfällan hade jag tänkt, tänk då kommer klockan vara tio, oj oj.

Torsdag

Nu så sitter jag på tåget påväg hem. Vi är i Bräcke nu så är bara 15 minuter kvar till Ånge och då kliver Ulrika av  och då blir jag själv. Fast jag måste säga att det var ovnligt mycket folk på tåget idag. Såg nyss en som var jättelik hon som Vicki kände förut, eller jag ser henne hela tiden hon sitter framför mig. Såg att det finna uttag på de här tågen också, vilket betyder att jag kan ta med mig laddaren till datorn nästa gång.

Om 1½ timme är jag hemma, förhoppningsvis

Hmm

Mår så jävulskt illa så jag tror jag ska gå och lägga mig eller något. Har varit hemma i Sundsvall hela dagen, hehe rätt skönt att inte behöva åka tåg faktiskt.

Tåg

Idag är jag lite småless, för imorse när jag stod på västra så kom det aldrig något tåg, men efter ett tag så kom det upp att tåget var försenat minst en timme. Fy fan tänkte jag och sen räknade jag ut att jag inte skulle hinna upp till Östersund i tid, så då ringde jag pappa så fick han komma och hämta mig och jag fick åka hem.

Försökte få tag i Ann och fråga om jag inte kunde få gå på föreläsningen i Sundsvall istället, men då var hon sen så hon kom inte dit förns halv nio när det hela började. Så därför ligger jag här i min säng och tycker att det är så skönt.

Tisdag

Det är nog tur att jag har Sandströms blod i mig, för annars skulle jag spy av lesshet på att åka tåg. Men nu är jag bara lite less, kan vara för att jag blev typ åksjuk på vägen hem. Men jag är hemma nu iallafall och är nyäten, men jag är trött som fan.

Igår så gick jag och la mig halv nio eller något sånt och det blir nog något sånt idag också, om jag ska orka upp fem över halv fem imorgonbitti också. Det jobbigaste är att vänta 1½ timme på tåget efter att jag har slutat, men imorgon så får jag nog ta med mig datorn så jag har något att göra.

RSS 2.0