Onsdag

Gick ner till stan med Lotta efter jobbet idag. Alltid roligt att prata med arbetskompisar utanför jobbet, sen plockade pappsen upp mig och jag fick skjuts hem. Var så trött så jag trodde jag skulle somna på engång, men på något vis lyckades jag hålla mig vaken. Nu packa gymkläder tills imorgon medan jag väntar på att Mia på Grötö ska börja 21:00.

Det är inte lätt att hänga tvätt när man har världens träningsvärk i armarna!

Jag och Jossan var på gymmet igår och körde lite armar. Insåg att jag inte har en endaste armmuskel, för jag orkade tammetusan ingenting. 

Promenad

Den här veckan blev inte alls så som den var tänkt. Chefen ringde igår på förmiddagen och frågade om jag kunde jobba natt istället för kväll och sen dag. Jag sa såklart ja, vilket innebar att jag blev ledig igår på dagen och ledig idag. Idag så sov jag till 12 eftersom jag hade jobbat natten, då skickade Jossan ett sms och frågade om vi skulle ta en promenad, vilket vi gjorde, ett varv runt Sidsjön blev det. Åkte hem och tänkte att jag skulle gå emot pappas jobb och åka med honom hem. Sagt och gjort började gå och hann gå till ica Maxi innan hans möte var klart, så blev dryga milen där, så 1.3 mil idag. Så därför tyckte jag att jag hade förtjänat lite tisdagslyx, dvs familjen annorlunda samtidigt som ett bad. 
 

Helgen

Helgen har gått i ett rasande tempo. Igår så hade jag främmande och sen var jag till mamma och pappa och åt för de hade främmande. Var bort till lokalen och tittade på lite tåg, jag undrade mest dock vad gubben med portföljen gjorde där. 
Idag så hade jag pannkakslunch här hemma med farmor, farfar, mamma och pappa, samtidigt som jag hade tvättstuga. När det var klart så åkte jag ut och letade efter mörkblåa örngott, då de måste matcha de andra sängkläderna, sånt är viktigt! Åkte med mamma och Ulrica till Sidsjön och gick därifrån och hem. Det var typ hela helgen det. Till veckan väntar 6 dagars vecka på jobbet. 

Torsdag

Efter en jävlig dag på jobbet så såg jag framemot min 3 dagars ledighet, men eftersom jag missade kursen att säga nej, så jobbar jag kvällen imorgon. Men sen ska jag bannemej vara ledig i helgen, lätt att säga nu när ingen fråga, får se om jag har lärt mig att säga nej nästa gång någon frågar. Har ikväll sett hypnotisören och det var då tur att jag inte såg den själv, för då hade jag nog stängt av efter de första scenerna. Lite väl blodigt var det vissa stunder, vi satt med varsin filt som vi kunde gömma oss bakom när det blev för hemskt, men filmen var rätt bra ändå. Annars så längtar jag tills på måndag när lönen kommer, då mitt personkonto inte behöver gapa allt för tomt längre....
 
 
 
 

Ondag

Har dammsugit och torkat golven på morgonen, men jag gör något fel, för golvet blir bara flammigt. Men nu får det vara så, för nu ska jag ta och göra mig iordning och sen ska jag titta på fotboll, är Sverige - Nordkorea klockan 10:00, sen är det dags att bege sig till jobbet för en kväll där. 

Nu jäklar ska det bakas

Tant Eva kom förbi och hälsade på ikväll,med sig hade hon en elvisp, så nu kan jag baka. Tusen tack, ni vet nog vilka ni är. Funderar på vad elvispens första utmaning ska bli? Kanske gå ut hårt och göra maränger på engång? Tål att funderas på. 
 
Jenny och barnen kom också förbi för att se hur jag hade det. Var längesen jag träffade Klara för hon hade blivit så stor, men så fyller hon ju 3 i april också. De hade med sig tulpaner och choklad. Blev du avis nu mamma?
 
 

Kallt

Gick från Granlo och hem nu ikväll, dessvärre så har jag fortfarande inte fått upp värmen efter promenaden. Tror jag fryser ihjäl snart, ligger under täcke och två filtar. Plus att elementen är på högsta, jag som aldrig har elementen på.

Varde ljus

Har en massa ljusslingor över, då det inte gick att göra så som vi hade tänkt under överskåpen i köket. Så jag testade att lägga en ljusslinga bakom sängen och byråerna, de syns knappt men det blev ändå ett ganska mysigt sken. 
 

Söndag

Tog mig en promenad från Sidsjön och hem. Är så skönt när man har ett mål vart man skall gå, istället för att bara gå runt runt för det är så lätt att man (jag) ger upp efter en alldeles för kort stund då, nu blev det iallafall 4.5 km. 
 
Nu ska jag ta och mixa ihop en smoothie så jag har till frukost imorgon på jobbet. Måste börja äta frukost, då det ibland inte blir lunch förns vid klockan 13.

Kakeldekor

Var på ica Maxi häromdagen och skulle köpa kakeldekoren som Frida hade sett, tyvärr så fanns det inte tillräckligt många som jag skulle ha och det lät på han som jobbade där att det inte skulle komma hem några fler. Så nu får jag börja om från början igen. Just nu så lutar det år dessa här.

Hmm

Är 4 dagars ledig på nästa schema. Känns som om jag måste åka någonstans då, gäller att passa på när man har några dagars ledigt. Men frågan är bara vart man ska åka?

Nytt

Det är alltid lika roligt att komma hem efter att ha jobbat kväll. För det är nåt nytt som har kommit upp varje gång. Ikväll så stod den här inne i sovrummet. Undrar om det är Nenne och gammomma som har varit i farten, eller om det är pappa?

Onsdag

Igår när jag kom hem från jobbet, så stod badkaret på plats i badrummet. Snacka om att badrummet blev större när badkaret kom på plats. 
 
Har även fått mitt schema, så här har du mamma, så du har koll på hur jag jobbar. 
 

Idrottsgalan

Sitter och tittar på idrottsgalan och känner så här spontant att om jag tar mig upp ur sängen imorgon så skall jag ha bragdguldet. Var och tränade med Frida och Hanna idag på förmiddagen och satan i gatan vad de körde hårt. Men det var riktigt kul och att någon hade tänkt ut ett program gjorde ju inte saken sämre, ja som sagt jag tyckte det var riktigt roligt. Har invigt min ugn och gjort äppelkaka till pappas jobb (de får vara försökskaniner, för de skulle nog äta även om det var koskit). 

Nu är allt flyttat (typ)

Ihopbyggnaden av lampan har börjat.
Lampan är färdig 

Dock så hänger den inte så sin riktiga plats än, så en långejan måste inhandlas. 
Såhär ser resten av vardagsrummet ut (gardinerna ska strykas och nålas upp).
Plasten från garderobsdörrarna är borta.
Hatthylla och skohylla.
Kom ihåg tavla i hallen
Matplatsen (gardinen ska rullas upp så fort den är strykt).
Sovrummet
 
 

Tisdag

Tjoho idag kan jag stå upp utan att bli helt trött och slut. Ringde chefen och hon tyckte att jag skulle vara hemma imorgon också och ta nya tag på torsdag. Känner jag mig själv så kommer jag att krypa på väggarna imorgon, men jag får väl gå och småpacka här då, så sparar jag in lite tid, med tanke på att jag inte kan skruva upp hyllor och så i garderoben nu när jag ligger här. Men det löser sig nog i framtiden. 

Söndagens bilder

Tapeterna i sovrummet är nästan uppe på bilden. Nu är de uppe och golvlist är på plats om jag kom ihåg rätt igår
.
Tapeten i närbild
 
Ernst och Ernsti fick korv till lunch, jag klarade av att använda min häll, även fast det inte fungerade lika som mammas 
Själv åt jag sushi till lunch.
Torkade ur köksskåpen och började ställa in i köksskåpen.
Mycket glas har jag upptäckte jag. 
 

Magsjuka

När jag trodde att jag skulle klara mig från magsjukan vi har på jobbet, så kom den som ett brev på posten. Blir bara till att vara hemma några dagar nu och hoppas att magsjukan gå över snabbt och elegant och att jag inte smittar någon annan. Jag har förresten inte tid att vara sjuk, har så mycket som ska göras. 

Lördag

Samma visa idag igen, det är nog farligt att vara ledig. Ont i hela kroppen, tar mig knappt upp ur sängen. Ligger och tittar på bronsmatchen i JVM och satan vad mål det blir, 4 mål på knappt 8 minuter. Ska snart pallra mig upp och gå ner och se hur det går för de i lägenheten. 

Garderober och Kakel på plats

Lante kaklar, och snabb av sig är han också. 
Här sitter alla plattorna uppe och väntar på att Lante ska dricka upp julmusten så han har något att mäta med när han ska blanda till fogen.
 
Ernsti & Ernsti håller på och sätter upp den sista dörren på garderoberna. 
Ernsti & Ernsti står och tittar på slutresultatet.
Bara skyddsplasten som skall bort, men den får vara kvar tills det är dags för inflyttning.

2013 året då jag ska bli snällare mot mig själv

I år har jag bestämt mig för att vara snällare mot mig själv, inte jobba mer än vad jag egentligen behöver, inte tänka på pengarna utan tänka lite på mig själv. Igår fick jag kämpa för att hålla mig vaken till tolvslaget, men sen hann nog klockan inte bli så mycket mer innan jag gick och la mig, Men när jag vaknade imorse så kände jag mig så trött och slut, ni vet när man vaknar och bara vill börja grina för att man knappt orkar kliva upp ur sängen. Det var samma känsla igår, därför jag övervägde noga innan jag tog på mig extra passet igår, men det var för att det inte fanns någon annan heller. Så 2013 ska jag tänka mer på mig själv och ta det lugnt och det årliga med att komma igång med att träna. 
 
Pappa och Pelle är snälla och renoverar hela min lägenhet, de tar tillochmed ledigt från sina jobb för att göra det. Men jag orkar inte ens vara lite tacksam för att de gör det, utan det enda jag ser är det som inte blev så som jag hade tänkt. Jag skäms något så jävulskt över det, men jag orkar helt enkelt inte. Orkar knappt ens vara i lägenheten, tycker bara det känns jobbigt att vara där, förhoppningsvis känns det bättre när allt är klart. 
RSS 2.0