Lördagkväll på sjukhuset

Vid 18 så åkte jag och mamma hemifrån för vi skulle på ikea, men vi hann inte längre än till preem då en pizza.nu bil kör in i oss.

Jag och mamma flyger ut ur bilen och då jävlar tände fröken Sandström till, jag tror tillochmed mamma blev lite rädd för mig ett tag där. Jag frågade varför han inte bromsade och varför han inte väjde osv. Han sa att han försökte väja men vad fan hans däck var spikraka. 

Jag säger bara, bråka inte med en ford mondeo, vår kofångare sprack medan hans halva bil rasade isär, näe inte riktigt då men han tappade lyset och regskylten osv.

Ringde pappa och skrek i telefonen till han att komma ner. Han kom ner och jag slängde mig in i coyen och sen låg jag där och grinade som ett as och tyckte att allt var mitt fel eftersom det var jag som ville på ikea. Pappa försökte trösta mig men näe det gick inte, eller det blev lite bättre när jag hörde att lule ledde =)

Polisen kom och surrade först med mamma och med turken. Sen kom han till mig och sa att jag skulle sätta mig upp och inte röra nacken. Sagt och gjort jag satt där, när det visar sig att pizzabilen var avställd så det hela intressantare, han fick hoppa in i polisbilen och de skrev ut böter.

Även att polisen sa till han pizzanissen att eftersom du har svensktkörkort  så borde du veta att man måste ha kontrollerat att fordonet man kör är säkert och försäkrat.

Pappa skjutsade upp oss på sjukhuset och där blev det en jävla väntan, tog 3 timmar innan läkaren kom och under den tiden satt vi och funderade på mycket, bland annat hur stora böterna är om man kör en avställd bil, så mamma ringde Lante och fick prata med Magnus och han sa att böterna var 3000 men det var inte det värsta utan de skickar en rapport till länstyrelsen och då får han en prick i registeret och kan bli av med körkortet eller om det är allvarligare blir det rättegång.

På sjukhuset sa de att det var typiska tecken på wiplash men han hoppades på att vi skulle tillhöra de som slapp besvär senare i livet, eller nåt sånt. Lyssnade inte så noga störde mig mer på hans näshår. Men jag kan säga såhär jag är stel och sitter rakare med nacken än självaste Anders Söder-Hoorn. Jag får inte anstränga nacke och axlar på ett tag, så det blir nog ingen skidåkning för mig.

Nu är vi hemma, det blev som sagt inget ikeabesök utan det får bli en annan gång. Men det kommer ta tid innan jag kör en bil igen. Fast det var mamma som körde så är jag skraj.

Sista februari

Det är något med mig och dan efter att jag har varit ut. Det jag snackar om är mina ryck som brukar komma, idag så blev det ett städryck. Har dammsugit och torkat golvet i hela lägenheten och tvättat och hängt två maskiner och håller på och tvättar en tredje nu, just ja har plockat ur diskmaskinen också samt gått och småplockat lite överallt. Fast innan jag började med allt det så plockade jag upp allt som låg på golvet i mitt rum.

Om jag bara hade vetat vad vi skulle äta till middag hade jag nog gjort den också, så hade den varit klar när mamma och pappa kom hem från matchen. Får se om det blir en sväng på ikea sen också, det är ju långlördag idag (tror jag?).

SPORTLOV

Nu är det sportlov och det har jag varit ut och firat ikväll!

Nyss hemkommen, så nu vill jag lova att jag har ont i fötterna så ska bli skönt att sova. Jag ska nog ha tur som är så smart, för jag hade inga nycklar med mig ikväll när vi var ut men jag tänkte att det löser sig nog, men när vi skulle åka hem slog jag på min hjärna och kom på att farmor och farfar har ju nycklar hem till oss och vicki hade nycklar till de, så var det problemet löst =) Annars hade det nog löst sig ändå för jag tror alla yngre här i husen var på lyset ikväll.

Dock höll jag på att bryta ihop i trappen när jag gick upp. Jag kollade ut genom fönstret och såg att någon försökte ta sig in i trappen rättöver, men denne person var lite väl rund under fötterna och hade väldiga problem att hitta nycklarna och sen hitta nyckelhålet. Men jag lyckades hålla mitt skratt ganska tyst.

Nu ska jag sova för jag vill lova att jag är väldigt trött.

Skönt

Nu har jag skickat iväg rapporten skönt måste jag säga, gäller bara att få den helt godkänd nu. Nu ska jag kolla på lyxfällen och sen sova =) Nu är det bara en dag kvar till sportlov, det känns mycket skönt måste jag säga.

Pucko =)

Nu är Charlie på idrottsgalan, fick nyss ett sms om att han hade fått pris, som bästekamrat =) Väldigt roligt måste jag säga med tankte på att han bara har gått på prolympia sen jul.

Vet någon vad det här är för låt?

Jag hittade den i en svenska A bok och vad den gör där vet jag inte riktigt. Vi hade inte sånt i vår svenska A bok iallafall.

Jag vill bara känna köttets lustar,
höra när du snuskar,
tränga in i dej minst ett par meter.

I samma svenskabok hittade jag även följande:
Jag fattar inte vitsen med telefonsex: När man väl har stoppat in luren så hör man inte vad den andra säger.

Tidningen ställde följande fråga: Skulle du sälja din partner om du fick 7 miljoner?
svaret: de flesta av oss har en partner ingen skulle ge en spänn för.

Jag passar inte i nätstrumpor, det ser ut som.... kassler.

Jag vill inte bara vara en snäll och söt kille. Kossor är också snälla och söta liksom.

Den rätte för Rosing

Det här är hemskt, det är bättre ljud på den här mot för vad det är på min dator. Nu ska jag kolla på den rätte för Rosing och sen sova. Jag kan aldrig sova veckan innan och veckan efter lov, undra varför det är så? Fast jag skulle nog behöva läsa lite biologi men det får blir i något annat liv.

Skönt

NU är datorn klar med sin genomsökning. Men när jag skulle starta om den sen så dog den och nu vill den inte starta riktigt, så nu har jag gett upp den datorn för idag och tagit den lilla gulliga =) Så nu ska jag ta och kolla på den rätte för rosing och sen har jag en massa annat att se också.

Satan har glömt att gömma Challes present, men det får jag fixa imorgon för nu ligger jag så skönt i sängen. Om en veckan är jag i Paris hoppas det är fint där och att jag får många fina kort och att det är mer vår där än här.


Såg gott ut, undra vad det är?

Liverpool

Liverpool vann idag =) och vi vet vad det beror på, Emil tände inte ljusen och bad ingen bön idag. Så jag säger tack så mycket för det =) Jag måste säga att blogg.se har varit ovanligt snabb idag, mycket bra måste jag säga.

Jaha

Här satt man nybadad och ren i pyjamas och morgonrock och myste då det ringde Bengan och sa att han skulle komma förbi, så då var det bara att klä på sig. Nu sitter jag och kollar på telefoner, om det bara kunde bli maj någon gång :P

Hur gör man??

Det hann inte bli något det okända idag, får kolla på det någon annan dag, men inte själv för det vågar jag inte :P Hur som helst så blev det inte så mycket biologi som det var tänkt, men det blir det väl aldrig? Såg förresten att vårt hotell i Eskilstuna hade brunnit ner, eller vårt och vårt vi bodde där när vi var på eskilstuna zoo.

Nu sitter jag och funderar på hur jag ska göra om det blir mål i champions league matchen mellan Liverpool och real Madrid. Jublar man om något av lagen gör mål eller? Aja svårt det här, återkommer med hur jag gjorde ifall någon undrar.

Sen ska jag plocka fram lite grejer som jag ska ha med mig imorgon och sen ska jag snabbstäda lite för Charlie kommer hit imorrn efter han har slutat och ska vara här tills han ska på idrottsgalan. Påminn mig att jag måste gömma hans presenter!!!

Spöken

Nu ska jag sätta mig i heta stolen, vilket betyder att min käre mor ska korsförhöra mig, eller iallafall se vad jag kan av biologin nu. Sen blir det det okända och sen är det dags för Champions League.

Golgiapparaten

Jag kan meddela att min dator nu står på 99% och jag har hållt på med det här sen strax efter klockan tre. När jag läste biologi förut så kom jag att tänka på att golgiapparaten är ungefär som posten, vilket fick mig att tänka på svensson svensson hehe.

Guldmedalj

Måste bara berätta att Olivia åt 6 st semlor igår, det måste nog vara något slags rekord.

Matspjälkningskanalen

Datorn står fortfarande på 97% men nu ger jag upp, för nu är det dags för lite biologi. Ähm vad handlar det om? matspjälkningen kan jag för det är sånt som är lite halvintressant, men resten då? cellmembran och skit? Cellmembran och skit blir det som sker näst i mitt liv.

Utvärdering av datorer

Vet ni vilken dator jag gillar mest av alla våra datorer? Den lilla LG:n som jag tror är pappas men som han aldrig har rört?

Min nyaste dell
: Den lägger av när den känner för det
Min gamla dator: Den startar bara när han känner för det och sen är den almännt seg.
Skoldatorn: Den funkar helt ok (förutom att det är världens sämsta skrivprogram i den).
Mammas stationära: Låter som om den tänker explodera vilken sekund som helst..
Pappas bärbara: Den funkar inte trådlösa på bra på? och tangentbordet är helt stört, så den används till annat.
Mammas jobbdator: den ser man inte så ofta den är på jobbet.
Pappas jobbdator: den brukar stå på pallen i vardagsrummet, men där är allt på engelska så man måste tänka till ibland och det är jobbigt vill jag lova.
Den lilla minidatorn: Den fungerar helt klockrent!

Kan nog dra en slutsats av att min nästa dator inte blir en dell.

Fortfarande 97%

Bara datorn har kört igenom drivrutinerna eller vad det är så ska jag gå till det enda stället i världen som jag verkligen kan läsa på: badkaret, för där finns det inget som kan störa mig. Okej ska vara att någon vill gå på toa då, men det går inte då får de gå bort till farmor och farfar.
 Nu piper diskmaskinshelvetet också!

DÖV granne

Tvättmaskinen är död men grannen under har TV:n så jävla högt så jag hör inte vad jag tänker. Han kollar på 2:an för den delen.

97%

Mitt snabbtest på datorn tog för den delen tog 40 minuter och inte nå jävla två minuter som det skulle ta.

TVÄTTMASKIN

JAG KAN LOVA ATT DET INTE ÄR LÄTT ATT FÖRSÖKA PLUGGA NÄR MAN HAR EN TVÄTTMASKIN SOM GÅR FÖR FULLA MUGGAR VÄGG I VÄGG.

Datastrul

 Hej ,

 Tack för ditt mail!

 Med tanke på att koden på din stoppkod är C2 så skulle jag vilja att vi gör en full hårdvaru test på ditt system för att se om det testet ger något utslag.
 
> Här nedan följer instruktioner om hur du gör detta:

> ************************************************************************
> 1: Starta datorn och tryck <F12> när Dellogon dyker upp på bildskärmen. Du kommer då in i en meny som heter "One Time Boot Sequence", dvs en meny där du vid ett enstaka tillfälle kan välja att boota på ett annat sätt än det traditionella. Använd tangentbordets piltangenter och ta dig till alternativet "Diagnostics". Tryck därefter <Enter>.
>
> Ett annat alternativ är att hålla inne tangenten <FN> samtidigt som du trycker på startknappen för att starta datorn. Håll inne <FN> tangenten tills du ser att den s.k "PSA-Testen" körs igång.
>
> 2: En ca två minuter lång snabbtest görs nu av datorn, och därefter kommer du till huvudmenyn för Dell Diagnostics. Här hittar du fyra val, Express Test, Extended Test, Custom Test och Symptom Tree. Välj "Custom Test".
>
> 3: Välj alternativet "All Devices" längst upp på sidan, samt sätt en bock för påståendet "None Interactive Tests Only". Klicka slutligen på "Run Tests" längst ner på sidan.
>
> Datorns hårdvara testas nu utan att du behöver vara närvarande. Du rekommenderas dock att titta till testen då och då. Om det hittas hårdvarufel på datorn, stannar testen upp och en felkod genereras. Skriv ner felkoden, vilken del som genererade den, samt felbeskrivningen och tryck <Y> för att fortsätta testerna. Återkom till oss med felkoderna och beskrivningarna så fortsätter vi felsökningen.
>
> ************************************************************************
>
>
> Ha en fortsatt trevlig dag!
> ..........................................
> Med Vänliga Hälsningar
> Alexander

Det är vad jag har hållt på med de senaste 2½ timmarna och än har jag inte fått något bra error eller vad man ska kalla det.

Arg som ett bi

Har suttit och jävlas med datorn ett bra tag nu och det som det stod i mailet att jag skulle göra finns inte på min dator, heja heja heja. Jag blir galen snart. Så biologin har jag inte kommit igång med än, men det kommer väl så småning om.

Min snällle far

Igår när pappa kom hem så hade han med sig en present åt mig, en ny termometer, så nu ser jag hur kallt det är ute också, TACK =)

Nu ska jag till skolan och ha fysik, svenska och biologi, hmm lär inte som någon höjdardag precis. När jag kommer hem sen så lär det bli mer biologi har inte blivit så mycket av den varan hittills och det är prov imorgon.

Felande teknik

När jag skulle lämna in telefonen idag så sa killen som stod där att de skulle skicka den till sonyericsson för reklamation, jaha tänkte jag. Har hört att de telefonerna brukar bli borta jättelänge, och när de kommer tillbaka brukar de säga att det inte är nå fel på telefonen. Sen gick vi in en sväng på birsta city där köpte jag presenter till Pucko och mamma köpte presenter till mig.

Sen for vi hem och då blev det macaroni and cheese för mig till middag, as längesen jag åt det men det var inte i närheten av hur gott det är i USA. Så om nån har vägarna förbi USA kan ni gärna få köpa med er en cheese whiz (ost på burk) till mig =)

Sen så dog min dator så nu har mamma skickat iväg stoppkoden till Dell så ska bli intressant att höra vad de har att säga om datorn, har ju varit problem hela tiden med att den dör men i söndags rann bägaren över för fröken Sandström. NU så tänkte jag läsa lite biologi innan det är dags för fotboll.

Upptinad

Nu har jag vaknat till liv igen efter att ha varit en frusen isbit. Har kollat på andra avenyn så nu tänkte jag kanske ta och plugga lite biologi innan jag ska åka på elgiganten och lämna in min telefon igen. Fick ha den hemma i 4-5 dagar iallafall. Sen skulle jag och mamma gå en sväng på birsta om jag inte missminner mig helt. Men nu blir det som sagt lite biologi innan jag hämtar min kära mor.

Jag tror aldrig jag berättade att jag lyckades få garageporten på min fot igår? Idag när jag kom hem efter promenaden och tog av mig mina alldeles förblöta strumpor så ser jag att det fattas en nagel =O kan det ha något med garageporten att göra?

Vinterpromenad

Nu har jag varit på en vinterpromenad, det var väldigt mycket uppför men vi kom fram till slut, och hem för den delen. När Joss och jag åkte hem och kommer till parkgatan så får vi syn på detta.


Han var väldigt startsnabb iallafall men sen gick det dock lite trögare innan Joss kunde köra om honom.

Måndag

Idag var det en mycket seg dag i skolan, religion är inte roligt. Hur som helst när jag kom hem från skolan så nalkades det annanasbiffar, mumma =) sen blev det en promenad med Carro för att avsluta med en sväng på citygross för att handla.

Nu ska jag snart bege mig mot sängen så jag är utvilad till friluftsdagen imorgon. Jag är ju ganska bra på att gå så det ska nog inte vara några problem. Sen var det ju biologin jag skulle börja med, men det får bli något för morgondagen.

Blähä

Nu blir det skolan och en massa religion =(

Vad har jag glömt?

Jag fick precis en känsla av att jag har glömt att göra något, ja förutom utvärderingen då. Men jag kan inte komma på vad det kan vara? Hur som helst blir det sova nu för imorgon har jag en tråkig dag att vänta mig på skolan, först religion och sen historia =/ för att toppa med bioteknik, men då tror jag vi ska fortsätta leka CSI:are så det är inte så tråkigt iallafall, hoppas jag.

Sen på tisdag är det friluftsdag, vilket betyder att man missar religionen =)
Biologiprov på torsdag

Vill sova

Jag gjorde nästan allt på min lista som jag hade igår. Dock kom jag på nu att jag hade glömt att jag skulle skriva en utvärdering(?) av mental träning hittills, får kolla med Joss om det är så eller om jag missuppfattade allt.

Nu ska jag äntligen få sova, skulle precis gå och sova förra gången då jag kom på att jag måste flytta över rapporten till lilldatorn, så vi kan göra klart den helt tills imorgon, sen kanske Peder hinner läsa den tills på onsdag och då kan vi skicka den på tryck då.


Vill bara säga att jag älskar min mamma, pappa också för den delen men han är inte mycket att ha när det gäller biologi.
NU BLIR DET SOVA!

Det blir inte alltid som man har tänkt sig

Jag som hade tänkt göra så mycket idag, har jag gjort det? NEJ

Tankekraft

Idag när jag läste kapitel 1&2 (och kanske lite till) i mentalträningsboken så insåg jag att man kan komma väldigt långt med sin tankekraft.

Var en som cancerpatient som hade läst om en ny medicin som ännu inte var testad, men han ville testa den för han trodde verkligen att den skulle funka. Han fick medicinen och levde ett bra tag med den nya medicinen, tills han läste i tidningen att de hade tagit bort den här medicinen för att den inte fungerade, några dagar senare dog han.

Något annat som också fastnade på min hjärna (kanske för att Janne säger det ofta) är att de gjorde en studie med några som hade fått hjärtinfarkt, de delade in de i två grupper, de optimistiska och pessimistiska. Efter några år så levde 84 % av de optismistiska, medan bara 26% av de pessimistiska levde.

Tänk positivt, så lever ni längre

Lördag

Vill börja med att säga Grattis till grabbsen som vann cupen idag =) Nu hade jag snart tänkt gå och lägga mig, för jag har lite saker jag ska hinna med imorgon.


  • Träna(?) 
  • Köpa en pärm
  • Skriva klart träningsdagboken
  • Skicka in träningsdagboken
  • Skriva klart labrapporten
  • Läsa kapitel 1&2 i mentalboken
  • Åka på birsta(?)
  • Läsa biologi(?)

hmm?

Jag har börjat fundera på om jag aldrig hade någon rosa-period när jag var liten. För jag älskar rosa nu, och det finns bara barnsaker i rosa och barn är jag faktiskt inte längre.

Ge mig rosa

Idag har jag insett att jag skulle behöva köpa lite rosa kuddar, så är det någon som har sett några fina så säg gärna till. Förövrigt har jag en massa småprojekt som jag skulle vilja börja med här hemma, men det blir inte ikväll, för då kommer Lindbergs hit och käkar.

Rubrik

Har suttit och kollat igenom släktträdet som mormor har fyllt i, och jag hittade en ny tremänning, en liten Sixten som är född 2008, där ser man. Har för mig att jag hade en Kevin också men någon sån hittade jag inte i släktträdet, kan vara så att mormor inte hunnit med han än.

Nu ska jag sova!

Lyxfällan

Idag blev det middag hos farmor och farfar med Robin, Frida och Oskar =) Det är så roligt att höra farfar när han pratar om Oskar, idag eller när det nu var så hade han varit på biltema och kollat på en motorcykel och sen ska ha diska leksakerna sen vi var små, så det finns. Jag tror att Robin blev glad över skotern farfar hade hittat, för den satt han och lekte med ;)

Fröken Sandström har lite panik just nu, hon hittar inte sin "egen träning", det bästa är att den ska vara inne imorgon. Jag orkar inte börja om från början och skriva ett helt nytt heller, jag tror den berömda latmasken har hittat till mig. Nu ska jag snart gå och sova, är helt slut när jag kommer hem från skolan, igår sov jag 1½ timme när jag kom hem.

Torsdag

Imorse på religionen så gick brandlarmet, dock så hörde vi inte det så Göran öppnade dörren och sa åt oss att sticka ut, fast vi hann knappt ut innan de stängde av alarmet. Vi såg förövrigt en film på religionen som handlade om Jesus, men jag kom fram till att allt är en myt och förstår mig inte på folk som grinar när de går på gatorna han gick på.

Sen hade vi biologi, vi gjorde inte speciellt mycket idag heller, så ska bli spännande att se hur provet ser ut nästa vecka, det kan inte vara stort med tanke på vad vi har åstadkommit. Nu så sitter jag på historian och vi försöker komma överrens om vad vi ska börja med för område.

Sen har jag och Joss mentalträning, blir intressant att se vad vi ska göra idag, vi ska iallafall säga till Janne att vi inte kommer på tisdag, hehe sällan jag och joss missar tisdagar. Sen blir det middag hos farmor och farfar =) (om hon har kommit hem från stan?)

Önskelista

Eftersom det har kommit förfrågningar på vad jag önskar mig när jag fyller år så har jag nu ägnat mig några minuter att komma på några bra idéer.

Ny dvd
Pengar (för att fixa naglarna)
Presentkort
3 st Oranga mine tumbler glas
Bestick Gense Rejka
Övrigt smått och gott

Viva la france

Har jag berättat att jag åker till Paris om fjorton (14) dagar?
Jag och mamma ska iväg på en liten tripp, är ju ganska bra precis ett år sedan jag, pappa och Emil var till Spanien och såg Real Madrid.

Att åka eller inte åka

Olivia sa förut att kunde leva på gin i två/tre dagar när vi åker på klassresa eftersom ingen kommer nog komma ihåg att hon inte äter kött. Men Joss kontrade med att säga att mat är hennes livskärlek. Vi får se hur det här slutar, om vi ens kommer iväg på någon klassresa.

Tunntarm

Imorse så var jag ute på balders igen och kollade på basket, Jesper och stige skola den här gången. Dock förlorade de mot Bredsand (som knappt hade med en svensk och sen skulle de behöva vårda sitt språk lite). Idrottläraren sket i vad de sa utan låtsades som om ingenting hade hänt. 

Sen for jag till skolan och hade fysik, gjorde inte mycket vi var typ 8 stycken i klassrummet så vi råkade komma in på annat än fysik. Sen pratade Amanda med Krister så att vi fick ha biologi nu, istället för hål mellan 11:30 -13:40. Så nu har jag som sagt biologi i en halvtimme till sen är det dags för klassråd och sen slutar vi, fast våra klassråd brukar dra ut på tiden så lär nog inte komma häirfrån före halv 3 iallafall. 

Såhär långt har Krister kommit på 30 min

Tunntarmen 
Spjäklningen av näringsämnen slutförs här, pH 8.

Så vi tar inte ut oss på biologin direkt.


LONDON

Bygglov

Idag har jag varit på Nolia och på basket DM, Charlie och de kom 4:a efter att ha förlorat matchen om 3/4 i sudden. Nu blir det bygglov från Sundsvall.

Vitlök

Nu är jag nervös inför tandplågarn imorgon, hon kommer säga att jag har 4 hål, sådärför funderar jag på att käka massa vitlök före, så att jag verkligen stinker.

Måndag

På vårdcentalen sågade de mig jäms med fotknölarna, aja så är livet upp till ett år kunde jag ha ont i allafall.Efter vårdcentralen så gick jag till farmor och farfar där farfar var snabb som sjutton att visa bilden på oskar när han har Sandströms järnvägar medlemskortet på magen, sen efter ett tag visade han även det när han håller i Oskar =)

Har iallafall hittat en telefon som jag vill ha, dock kommer den i mitten av juni så jag ska ta och köpa den till mig själv i studentpresent, grymt snygg är den, påminner om Jossis. Ska förbereda mig för att åka och hämta Challe samt köpa en liten grej till Joss som tack.

En applåd

Det funkade ju bra det där med att de skulle ringa upp från vårdcentralen, de sa före att de skulle ringa före klockan 9:00 och de gjorde de. Så nu ska jag bort dit klockan 10 och då ska de kolla på såret, ska bli spännande att höra vad de har att säga. Dock hade den som tejpade ihop mig glömt att fylla i min journal och jag behöve ju min jounal.

Dock är det pluspoäng till mig för att jag vågade ringa helt själv =) Nu ska jag fixa mig för att gå dit bort och då ska jag vara bestämt som min mor, jag ska inte gå därifrån förns de säger att jag en kopia av journalen.

Peppad

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på film, för imorgon ska jag upp klockan 8 och ringa skönsmons vårdcentral lycka till liksom. (Distriktssköterska telefontid må-fre kl 8.00-16.30 tfn 13 52 10). Får väl se hur länge jag får sitta i telefonkö, jag som hatar att prata i telefon med okända, fast det har väl infört något nytt nu, att man får lämna sitt telefonnummer och sen ringer de upp. Det funkade ju inte när pappa gjorde det, så mina förväntingar är inte så stora när det gäller skönsmons vårdcentral.

Är väl inte en dag försent att den ska läggas ner, vilket det ska göra innan årets slut. Och allt som stod i tidningarna om att det  var en svart dag när det beslutades om att de skulle läggas ner, kan jag knappast hålla med om. Det roligaste är väl att det finns 5 olika nummer till distriktssköterskan, bra!

Jag ska vara bestämd när jag går dit (om jag får en tid) ska skriva ner vad det var jag ville ha ut och så vidare. Önska mig lycka till!

Duktig idiot

Nu är svenskan inskickad och labapporten är påbörjad, har gjort till resultat, kan inte göra mer för jag vet inte vad det var för nummer på våra prover, klantigt jag vet. Så nu kan man verkligen kalla det ledig dag imorgon =) behöver inte gå på skolan förns på onsdag, men jag klagar icke.

Jag vill bada, funderar på att göra det och sen be pappa tejpa om, om jag nu vågar, jag kanske har gått och blivit rädd för vatten vem vet?

Slalombacken

 Imorse så var vi till Matfors och kollade på hockey, grabbsen förlorade och det var väldigt kallt. Vi tog med oss Diza hem så jag och pappa tog en sväng med henne upp till slalombacken och tillbaka. Vi träffade Robin, Frida och lille Oskar och sen träffade vi Selma också, så då fick Diza och Selma busa av sig, sen var Diza jättetrött så hon orkade knappt gå hem.

Jag tänkte att jag skulle börja på laborationsrapporten som jag och Joss ska skriva, men word vill inte funka just nu =O

Ärr

Lante gav mig tips på att jag ska prata med försäkringsbolaget om mitt ärr. Så jag försökte googla lite på det, men det enda jag fick fram var att man tidigast kunde anmäla det 2 år efter man fick ärret =O men någon annanstans stod det att man var tvungen att ha kontaktat de inom 2 år annars fick man inget, jag är helt enkelt en förvirrad blondin.

Så måste snoka vidare i det där, även om det bara är några kronor det handlar om så kan det vara bra att veta ifall det skulle hända igen.

Oskar den söte

Nu har jag varit hos Robin och Frida och träffat Oskar, och jag ljuger inte när jag säger att han är den sötaste jag någonsin sett =) Ja herregud vad söt han är och snäll, han skrek inte när han såg mig, inte ens när jag höll i han =)

Nu blir det efterrätt

=)

Nu kommer snart Lillis och Lante hit, vi ska ta och käka och så, mamma ha stått och lagat mat hela dagen tror jag. Sen ikväll ska vi bort en sväng till Robin och Frida och hälsa på OSKAR =)

Fint väder

Ser ut att vara jättefint väder ute idag, så jag tror jag ska ta och klä på mig och gå ut ett tag.

Lördag

Så trött som jag var igår, tror jag aldrig att jag har varit, men inte kunde jag sova för det, halv 5 hade jag inte somnat än =O sen vaknade jag 8 och kunde inte somna om. Det fulaste var att när jag väl lyckades somna så hade jag sånna mardrömmar så jag vet inte vad =O

Nu måste jag ha något att dricka innan jag törstar ihjäl.

Fredag den trettonde

Idag har jag varit så jäkla trött, trodde jag skulle somna flera gånger, men än sålänge är jag vaken. Körde spinning idag på idrotten, vi var en väldigt liten klass idag måste jag säga, hela 4 stycken. Efter skolan så kom mormor och morfar och hämtade mig och vi åkte upp till Indal på födelsedagskalas.

Där var det gooo middag (tror jag åt tills det stod ut genom öronen) och sen var det efterrätt också. Sen så blev det en och annan skrattattack också, ojj ojj ni ska träffa morfar säger jag bara.


Var en helt underbar kväll igår

Torsdag

En väldigt slödag idag på skolan måste jag säga, på biolgin tuggade jag hårdbröd tills det såg ut som spya, sen spottade jag ut det i provrör och sen labade vi på det. Mitt prov var bäst av allas ;) det ni. Sen var det fysik och där gjorde jag ingenting eller jo skrattade åt Jontes fina stil, och jag kan inte påstå att jag gjorde mer på historian heller. Och sen slappnade vi av på mentala träningen.

Nu närmar det sig med stormsteg. Om en halvtimme typ kommer Emil och Victor hit och då ska vi fixa middag, lycka till liksom, vi har väl misslyckats några gånger.

Dagen H

Idag är det dagen då Håkan spelar på stadshuset =)

Peder

Har precis kollat på semestersvenskar och varje gång jag ser det så längtar jag tillbaka till Thailand. Ska nog kanske ta och plugga in vad jag ska säga på redovisningen, eller så skiter jag i det, Peder sa ju att affischen var viktigare än själva redovisningen.

Nu räknar vi sekunder

Om mindre än 23(tjugotre) timmar kvar till Håkan =) fatta vad kul och pepp jag är, har lite grejer jag måste fixa innan det är dags. Typ presenter som ska slås in osv, synd man slutar så sent imorgon bara =/ Nu blir det web-tv och sova, efter sporten vill säga.

En applåd till mig själv, för jag hade lagt ut mitt täcke på balkongen, varför vet jag inte, men det var jävligt kallt när jag skulle ta in det. Nu ska jag inviga kinatäcket från farmor och farfar.

Frysta knäskålar

Blev ingen träning, mina knäskålar hade frysit så det får blir någon annan dag. Funderar på att ta en prommis nu istället, ska höra med Carro om hon har lust att hänka. Sen ska jag väl eventuellt städa lite här hemma och ta reda på vad jag ska säga imorgon på vår historia redovisning, tror nästan jag ska ta ett kort på vår fina affisch, kameran är ju laddad och klar.

Mamma hade fått mail om att E65:an (som hon skickade ner i måndags) var påväg hem igen =) Så då kan jag ta och byta till den, på fredag =) den är ju upphottad nu och numer hel. Blir spännande att se hur länge min telefon blir borta, jag känner på mig att det kommer att bli ett tag, och sen så har jag fått för mig att baksidan kommer nog att vara borta när jag får tillbaka den, isånnafall ska jag klaga som fan. Jag ska ha en perfekt telefon och inget annat, kan ju hoppas att det blir som med w580i, en helt ny telefon men det tror jag inte.

Element

Jag fryser som en gris nu, så jag har intagit platsen närmast elementet, mysigt och skönt. Har så fruktansvärt ont i såret nu så jag vet inte om jag överlever den här lektionen ens. Är tänkt att jag ska och träna sen, men jag vet inte om jag orkar, helst skulle jag vilja lägga mig ner under täcke och sova jättelänge, så jag är fit for fight för Håkan imorgon.

Vårdcentralen

Om jag vaknar tidigt imorgon så ska jag ta och ringa vårdcentralen och fråga varför jag har så ont i såret. Är 4 veckor sedan jag ramlade idag =O man tycker att det borde ha gått över nu men icke.

Luleå

När jag kom hem så var det tänkt att jag skulle fixa mat till mig själv, men jag fastnade i katalogen från Luleå universitet. Fanns en hel den utbildningar som jag skulle kunna tänka mig (jag som var säker på sjuksköterska), fast det är väl det som fortfarande står högst i kurs. Får se om man får några nya idéer nästa vecka när jag ska på nolia.

SEGARE MÄNNISKA får man leta efter

Nu sitter jag på biologin, och jag kan ärligt säga att jag inte står ut med Krister, han är så seg så hälften vore nog. Det finns ingen pedagogik i hans undervisning heller, som en god vän sa. Sen är det svenska och jag kom precis på att jag glömde flytta över svenskan till den här datorn så jag får väl helt enkelt sitta och surfa runt, inte mig emot, leta en studentklänning typ.

Grattis till Jecka som tog körkort idag =)

090209

Gud så söt man kan vara =)

Idag har jag äntligen gjort min nagel förlängning, så nu ser mina händer normala ut igen, inte sönderbitna. Annars har jag inte gjort så mycket idag, sett på en italienskfilm och gjort en repris på förra veckanslab.. Nu ska jag käka middag sen ska jag ut till nordic och sen ska jag kanske göra nå vettigt.

=)

Fick precis sms om att den lille Oskar är född nu =)  Det betyder att jag inte är yngst längre =)

Stackars Pappa

Nu är det så att det nästan är lite synd om min pappa, han fick en massa adidaskläder från en hemligbeundrare, men dock slutade med att jag och mamma tog det vi ville ha och det som blev över till stackars pappa var t-shirten. Det är inte lätt att vara ensam karl här hemma.

Har nyss hängt tvätten och plockat lite inne på mitt rum, så nu vore det skönt med ett bad, men det får vänta någon vecka till. Det har äntligen slutat att snöa, sopade av coyen förut, var väl 20 cm snö på taket. Bara hoppas att de röjer vägarna nu, men jag vill inte ens tänka på alla snöhögar som kommer att skymma sikten i korsningarna nu. Man såg absolut ingenting förut när man skulle ut från tonhallen, så det lär ju knappast vara bättre nu. Dock bekymmrar det inte mig för imorgon ska jag nämligen gå till skolan, fast först ska jag och få naglar =)

SDFF åkte ut i semin mot några stockholmsfjollor. Nu sitter jag och läser en massa bloggar, funderar starkt på att gå och lägga mig, fast jag har inte riktigt tid för det än, spännande.

Mänskligheten

Nu ska jag ta och ägna mitt liv åt mänskligheten, känner att det är dags att börja ta tag i svenskan, men samtidigt skulle jag behöva städa ser jag, ser förjävligt ut rent ut sagt på mitt rum.

Spårhalka

Vad är spårhalka för något? Är det halt på rälsen då eller?

Snö snö snö och återigen snö

Satan vad det snöar ute, jag som längtar till våren. Var nästan så man fick skotta sig fram till garaget imorse, snön gick halvvägs upp till knäna, om inte lite till. Sitter hos farmor och farfar nu, var hit med en grej som Vicki skulle ta med sig upp till Sanna, dock så missade jag Vicki precis. Farmor sitter och asgarvar framför Tv:n nu undra vad det kan vara som är så roligt? Gruvar mig för att gå hem, ändå funderar jag starkt på att gå till nordic idag också.

Vill önska Robin välkommen in i bloggvärlden.

Nordic

Jag vill börja med att tacka Josefin för att jag får låna hennes gamla telefon (så jag slipper mammas indientelefon) Tack det är guld värt. Igår så körde jag styrketräning på idrotten och sen tog jag mig en lätt promenad till nordic. Idag så vaknade jag med världens träningsvärk, så jag bestämde mig för att gå bort den, så jag gick helt enkelt till nordic idag igen, dock var det 3 gånger jobbigare idag.

Ikväll så har vi varit hos Lindbergs och ätit och kollat på melodifestivalen, jag tror att jag och Joss dömde ut typ alla. "Gata upp och gata ner, bensinen står på noll och motorn hackar", ursäkta men vad fan är det för jävla låt? =O Tror jag ska ta och bege mig till sängen nu, dock gruvar jag mig för att vakna, för trängsvärken är väl som värst 2 dagar efter, om jag inte missminner mig helt.

Mamma och pappaslag har gått till kvarten iallafall, tror de spelar den tidigt imorgonbitti vid typ halv 12 eller nåt.

='(

Nu har jag skickat in labrapporten som ska vara inne nästa fredag (duktigt) och varit och hjälpt Vicki, men nu så känns det som om jag har gått in i väggen eller nåt. Sen är jag så jävla less på mamma och pappas bråk, de bråkar jämt!! Jag står snart inte ut längre, det är alltid någonting, nu ska jag sova så jag kommer bort från allt elände.

SNÖ

Det snöar ute =O

Vitlök och baconskinka

Scan har precis fått mig att sluta äta skinka, hittade en hårdgrej i skinkan, så nu kan jag inte äta det heller. Nu är det verkligen så att jag snart inte äter något alls. Men det ska det bli ändring på, har lovat mamma att jag ska testa en massa nya saker, gäller bara att hitta mod till det också.



Jag vill bada, det är snart en månad sen jag badade sist, vet ni hur hemskt det är? =O Är det någon som kan förstå hur jag känner så är det väl mina käre far?

Bad hair day

Jag och Vicki har nyss haft ett givande samtal, eller inte. Jag snackade mest om att jag var irriterad för att mössan tog slut innan jag hann beställa den, så nu vet jag inte hur jag ska göra =O jag som så gärna ville ha den, 69 kronor kostade den bara. Men nu får jag väl leta efter någon ny =/ eller så får jag helt enkelt göra en själv. Eller är det någon som har sett en fin toppluva? (heter det va?).

Dagens i-landsproblem

Om ni vann en massa pengar, vad skulle ni välja då? Köpa en sprillansny bil eller köpa en gammal begangnad? Jag skulle köpa en ny för att unna mig och för att jag knappt vet hur en gammalbil är. Medan Sofie hon skulle köpa en begagnadbil för att hon ville ha något att se fram emot sen.

Jag är lyckligt lottad, för jag har föräldrar som har jobb, tjänar pengar, vi har två nya bilar, vi kan unna oss saker. Så för mig är en gammalbil typ 6 år, en bil från förra århundradet existerar knappt. Bortskämd skulle nog vissa kalla det, men det ät nog bara den svenska avundsjukan.

Staroffice

Nu sitter jag på svenskan och ska försöka skriva något vettigt om mänskligheten, men jag orkar inte riktigt än. Kan vara för att staroffice inte vill öppna sig, jävligt bra måste jag säga, heja staroffice, jag kräver nästan död åt den.

Jag vill bara säga till alla att jag ÄLSKAR min mamma!

Du är den mest underbara mamman man kan önska sig, tack för att du finns. Du tränger dig inte på. Lägger dig inte i, du bara finns där, du finns till hands för att ge goda råd. Jag säger det inte ofta, men mamma jag älskar dig mest av allt. Mamma du är bäst på alla sätt och vis, tack för att du alltid finns där.

Grattis

Grattis på födelsedagen Ulrica =)


Visst är det 23 du fyller?

Schlafen

Nu ska jag ta och gå och sova eftersom jag börjar as tidigt imorgon. Fast ändå är man bortskämd när man har bil, för nu kliver jag upp när bussen skulle gå i vanliga fall.

Byta sängkläder?

Nu ska jag dra till skolan, jag och Joss vet inte om vi ska satsa på att svara alla rätt på klamydiafrågeslingan eller om vi ska satsa på alla fel, vad är bäst? Att man vet allt om det eller inget? Funderar på om jag ska ta och byta sängkläder, till de från Kina som jag fick av farmor och farfar.

Nu ska jag åka och hämta Joss iallafall.

Kort

Ulrica verkar vara lika som sin storasyter, vill inte vara med på kort, hittade två, på ett av de är det hon och jag med reflexvästar, men man ser inte att det är jag och på det andra då är det bara en mun med. Får nog gå och leta i något fotoalbum från när jag var liten, fast då är hon sig inte lik, inte på håret iallafall, och det kanske är tur det.

Måndag

Idag har jag varit duktig, jag har dammsugit och torkatgolven (dock ser man ingen skillnad), plockat i och ur diskmaskinen och just nu håller jag på att tvättar en tvättmaskin, jo just ja jag hållt på med labortationsrapporten också. 

Ska snart ta och göra mig iordning för skolan, så jag är färdig när tvättmaskinen är klar för att hängas. Men först ska jag plocka ihop lite grejer som Ulrica ska ha, måste nog leta fram en bild på henne också eftersom hon fyller år imorgon.

KKaalllltt

Vet ni hur kallt det är inne på mitt rum?

Nu ska jag ta och sova, för imorgon har jag en hel del att stå i innan det är skola. Får se om jag börjar 1 eller 3 imorgon, alla säger att klamydian är frivillig, men jag vet inte jag.

Nu blir det täcke, filt och överkast så kanske man kan somna.

Äntligen

Biotekniken är inskickad, skönt som fan måste jag säga! Nu är det bara den vanliga biologin kvar, skriva 3 st laborationsrapporter tills på fredag, roligt värre.


Nu ska jag gå och äta lite skinka, mums.

Första februari

Idag har jag varit med pappa på birsta och köpt jeans till honom, där vi träffade Pucko med familj. Sen åkte vi till mormor och morfar där var Veronica och Lante, vad vi gjorde hos mormor och morfar vet jag inte, eller jo pappa drack kaffe. Ikväll har jag varit på en filmfestival, såg någon film om Israel-Palestina, efter filmen höll jag på att frysa ihjäl innan vi kom fram till bilen.

Åkte till farmor och farfar där Vicki var vi satt och kollade på Nennes smycken, hon hade väldigt många och fina. Vicki fick sig även en massage, hon börjar bli gammal och stel nu när hon har blivit så gammal.
RSS 2.0