Datastrul

 Hej ,

 Tack för ditt mail!

 Med tanke på att koden på din stoppkod är C2 så skulle jag vilja att vi gör en full hårdvaru test på ditt system för att se om det testet ger något utslag.
 
> Här nedan följer instruktioner om hur du gör detta:

> ************************************************************************
> 1: Starta datorn och tryck <F12> när Dellogon dyker upp på bildskärmen. Du kommer då in i en meny som heter "One Time Boot Sequence", dvs en meny där du vid ett enstaka tillfälle kan välja att boota på ett annat sätt än det traditionella. Använd tangentbordets piltangenter och ta dig till alternativet "Diagnostics". Tryck därefter <Enter>.
>
> Ett annat alternativ är att hålla inne tangenten <FN> samtidigt som du trycker på startknappen för att starta datorn. Håll inne <FN> tangenten tills du ser att den s.k "PSA-Testen" körs igång.
>
> 2: En ca två minuter lång snabbtest görs nu av datorn, och därefter kommer du till huvudmenyn för Dell Diagnostics. Här hittar du fyra val, Express Test, Extended Test, Custom Test och Symptom Tree. Välj "Custom Test".
>
> 3: Välj alternativet "All Devices" längst upp på sidan, samt sätt en bock för påståendet "None Interactive Tests Only". Klicka slutligen på "Run Tests" längst ner på sidan.
>
> Datorns hårdvara testas nu utan att du behöver vara närvarande. Du rekommenderas dock att titta till testen då och då. Om det hittas hårdvarufel på datorn, stannar testen upp och en felkod genereras. Skriv ner felkoden, vilken del som genererade den, samt felbeskrivningen och tryck <Y> för att fortsätta testerna. Återkom till oss med felkoderna och beskrivningarna så fortsätter vi felsökningen.
>
> ************************************************************************
>
>
> Ha en fortsatt trevlig dag!
> ..........................................
> Med Vänliga Hälsningar
> Alexander

Det är vad jag har hållt på med de senaste 2½ timmarna och än har jag inte fått något bra error eller vad man ska kalla det.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0