ONT

Har ont i hela kroppen sen min lilla promenad på 13 km och styrketräning på det. Men det ska kännas att man har gjort något. Dags att göra sig i ordning för en kväll på jobbet, bara 3 pass kvar till 2 dagars ledighet nu. En ledighet som innebär Giffarna - IFK Göteborg. Förhoppningsvis har morfar hunnit pigga på sig lite så att han orkar följa med.

Desperat eller ironi?

Tror på det senare.

Tisdag

En huvudvärk utan dess like och grannen använder slagborren. Får man gå och sova snart? Tar nog en vecka eller två innan jag kommer in jobbet och inte känner mig som en överkörd råtta varje dag jag går hem.

Det har hänt lite

I torsdags så var jag och tittade på en lägenhet, gillade den, men tyckte att hyran var lite väl, så när jag kom hem så frågade jag vad som ingick i hyran, vilket visade sig inte vara någonting. Så nu är inte den lägenheten så intressant längre, synd för den var fin och mysig. Igår så gjorde jag min sista dag på kardiologen, kändes lite sorgligt att lämna alla arbetskamrater, för jag måste säga att jag trivdes bra där med alla som jobbar där. Dock hade jag sån tur att igår vid 10-tiden så ringde de från avd 2 på sjukhuset och frågade om jag kunde komma ner på min lunch så vi kunde prata lite. Vilket slutade med att jag fick 6 månader där från och med 27/8 :)
RSS 2.0