Fredag

Nu är det ändrade planer igen, nu så skall jag plugga via mittuniversitetet, men i Östersund. Det är egentligen inte sån stor skillnad mot för att plugga i Sundsvall, så det är kursstart varannan gång i Sundsvall och varannangång i Östersund. Så på måndag sätter allvaret igång, spännande och nervöst och samtidigt så undrar jag, är det det här jag vill? Det har varit alldels för mycket sista tiden, fram och tillbaka och upp och ner, men jag tror nog att det blir bra tillslut. Min tanke är att försöka jobba 60% samtigt som jag pluggar, vi får se hur det går med det.

Trevlig helg

Nu drar jag mot Göteborg
 

Skola

Just ja jag har kommit in på skola till hösten. Blir spännande och se om jag lyckas pussla ihop allt nu med resan och så, men det ska nog lösa sig, brukar ju göra det tillslut. Så v.36 börjar jag plugga i Falun, om det inte händer något oförutsett eller om jag kommer på andra tankar. Har idag fått reda på att en som jag läste sköterska med, hon har också kommit in i Falun, så det känns ju bra, att man känner någon. Alltid kul att veta om någon de gånger man skall ner. Nu vet jag ju dock inte hur ofta det är fysiska träffar, men några lär det ju vara iallafall. Annars så jobbar jag idag också, kommer att ha jobbat 20 av 21 dagar på fredag när jag går på 3 dagars ledighet och drar till bästkusten!

Dagarna rullar på

I onsdags hade jag den första kvällen på länge som jag inte hade något planerat, det firade jag med att ta ett bad och sen gå och lägga mig tidigt. Men jag var lika trött igår som vanligt. Igår så käkade jag middag med Marlene och vi snackade en massa skit om allt och inget. Vi testade att laga en ny maträtt också, och den blev jävligt god måste jag säga, så den kommer jag göra om fler gånger. Vi slog till på efterrätt också för att vi tyckte att vi behövde det. Nu är det fredag och snart lunch, sen så väntar en arbetsdag imorgon igen innan man får sova på söndag, längtar!

Hittade en gammal bild

Nu är snart mobiltelefonerna så där stora igen!
 

Avsked

Det här med att säga hej då, varför är det så jobbigt? Eller rättare sagt varför är jag så blödig? Måste ändå säga att det gick förvånansvärt bra igår att säga hej då till moster och Stefan. Kan kanske vara för att det var på en fotbollsplan och det kändes mer som om hej då vi syns imorgon.
 
 

Varmt

Det är varmt ute, det är nu man önskar att man hade jobbat kvar på SSIH så man hade kunnat ta med sig mobilen och sen åkt och lagt sig i någon solstol. Men jag sitter här i min lilla bunker och tittar ut på solen och funderar på om man skall ta och gå och sova en stund på lunchen.

Tisdag

Jag är så grymt trött, tror inte att jag kommit in i vanorna att jobba 7-16 måndag till fredag än, men det kanske kommer, eller så är det bristen på sol som gör det. Det har säkert inte gjort det bättre att jag har varit uppe sent och dessutom jobbat lite extra. Men sånt är livet, bara 81 dagar kvar till semester. Eller nu ljög jag, ska faktiskt vara ledig måndag 17/8. Känns som om det kan behövas efter en helg på resandefot på västkusten. Jobbar måndag - lördag den här veckan också, så på söndag då ska jag bannemej sova och jag tänker inte komma hem mitt i natten som jag gjorde i lördags utan det får bli pensionärstil och stänga TV:n vid 22-tiden.

Mitt nya jobb

Sa upp mig från SSIH innan jag hade hunnit jobba där 1 månad. Jag trodde verkligen att det skulle passa mig perfekt det där jobbet, att få åka hem till patienter som är i ett palliativ skede. Dessvärre så såg inte verkligheten ut exakt så som jag trodde, jag kände att jag gjorde ingen nytta och det var alldeles för mycket tjaffs för min del. Så jag bröt ihop en morgon och ringde Pernilla och frågade om jobbet som låg ute hos dem var tillsatt, men det trodde hon inte. Så någon timme senare ringde hennes chef upp mig och ville att jag skulle komma på intervju redan samma vecka. Sagt och gjort fick en anställning i kommunen, bättre betalt och ett träningskort dessutom. Nu blev det så att jag fick hoppa in akut på ett boende då det inte fanns någon sköterska där, men tanken är att jag ska ut i hemsjukvården så snart semestrarna är över. Så det är vad jag går och hoppas på. Tror dock på något sätt att det har varit bra för mig att vara på ett boende efter sjukskrivningen, för eftersom jag inte fick någon inskolning så har jag bara kunnat göra det som står på att göra listan, jag har ingen aning om vad som skall göras utanför det. Så jag har haft en rätt lugn tid här på boendet, men jag ska väl erkänna att från början så var jag stressad för att jag inte hade något att göra. Dessvärre så försvann ju all semester när jag sade upp mig eftersom jag bytte arbetsgivare, men men det får går ändå med lite pusslande.

En trevlig kväll i Matfors

Igår var vi i Matfors hos Robin och Frida. De hade gjort jättefint, men dessvärre har jag knappt något kort som man ser vad det föreställer, men det kanske är ett tecken på att jag hade kul? För det hade jag och idag är jag trött och soffan är min bästa vän. Jag, Frida och Hanna utklassade alla andra på med andra ord, tror jag och Frida är obesegrade i det? Dock skulle jag inte vilja vara i motståndarlaget.




Jobbarlördag

Jag kan ju vara galen jag, började ett nytt jobb, fick ingen inskolning, tänkte va fan vi kör på, det som händer det händer. Fick frågan om jag kunde jobba helg idag, ja sa jag det ska vi väl kunna lösa, men jag har ingen inskolning. Så nu sitter jag här och jobbar helg, här är Lindgården, det var ju spännande att bara försöka hitta hit. Men det löste ju sig, nu snart lunch, 2 bananer och en pepsi väntar. Sen är det bara att köra på till kl16 och därefter försöka få sig mindre äcklig och sen bege sig till Matfors för invigning av altan och sen ev efter det om jag hinner och orkar till Johanna på aw och sen en krogrunda?? Imorgon är jag ledig, tjoho första helt lediga dagen sen 19/7. Då ska jag sova, känns det som iallafall, men vi får se hur det blir med det.
RSS 2.0