Önskelista

  • Carolina Gynning vinglas, förutom Make Peace, Mind Control och Love Is Joyfinns totalt 8 olika.
  • Spotify premium
  • Silverkedja till Hope smycket
  • Roligt spel
  • Kameraryggsäck 
  • Kärleken
  • Presentkort
  • Fuck Cancer armband

Fredag

Äntligen så är lönen inne på kontot, så nu har jag bokat fotbollsbiljetter. Mår förövrigt skit, trött som en gnu och känner mig febrig, men förhoppningsvis så är det bara en sömnbaksmälla. Har inte tid att vara sjuk, ska ju jobba hela helgen. Skulle behöva fixa matlådor också, men jag orkar inte. Om jag skjuter på det så kanske de gör sig av sig själva?

Måndag

Så jävla ont i foten så det finns inte. Körde den hårt lindad inatt när jag jobbade. Nu så skriker den mest av smärta, har dock ej haft den lindad idag. Kunde inte sova imorse när jag kom hem från jobbet utan sov typ en kvart här och en kvar där, halv 11 gav jag upp och klev upp. Hade tänkt sätta igång med att baka nu, men jag tror jag går och lägger mig istället och bakar imorgon. Sen måste jag städa hela lägenheten, men tänkte att jag bakar först för annars är städningen ganska onödig.
 
Victoria's Secret Love Spell Fragrance Mist
JAG HAR BLIVIT BEROENDE!

Nattsvammel

Det här är bara för att jag går över på 8 veckor natt den 11/3. När jag slutar så är det direkt hem till sängen för att sova och ställa klockan till OS-finalen i hockey, för att efter den sova lite till tills det är dags att kliva upp och jobba en till natt.Hmm skulle behöva klämma in en promenad också. Men nu ska jag ta min onda fot och göra någon nytta så jag får gå hem snart. Undra om jag kommer ihåg hur man gjorde när man tejpade en fotled? Eller ska man undvika att tejpa och köra på som vanligt? Undra om det finns en balansplatta på gymmet?
 
 

Lördag

Jobbat 5 dagars vecka och nu är det dags för 2 stycken kval-nätter. Så hade en plan att jag skulle sova länge idag, men det gick sådär, vaknade 07,vaken sen dess, hunnit med att titta på damernas tremil, tagit en promenad, tvättat en maskin och en diskmaskin, så nu kanske man ska ta och sova någon minut innan man ska iväg igen, om det nu går?
 
Ligger en lägenhet ute nu där jag skulle vilja bo. Tyvärr så är den i bra skick så den är jättedyr, men absolut inte så som jag skulle vilja ha den, så jag tror att jag lägger det på is... Jag bor ju bra där jag bor och billigt framförallt. 

Torsdag

Så sjukt trött så det finns inte. Kom hem från jobbet, tog mig en promenad, sen gick jag och la mig och där ligger jag kvar än. Men nu ska jag bara upp imorgonbitti, sen behöver jag inte kliva upp 06:13 förns nästa söndag igen, ni vet vasaloppssöndagen, när jag tänker efter så behöver jag bara kliva upp så tidigt 4 dagar till innan jag går över på min nattperiod. Ont i fötterna och i vänster skinkhalva, vet inte vad jag har gjort, sträckt mig kanske? Nu fortsätta kika handboll innan jag somnar.

Feb. 19, 2014

Kom hem efter middag hos farmor och farfar, bestämde mig för att ta en promenad, gick ner till ica esplanad och handlade, gick hem. Brände foten under kokande vatten. Nu blir det sängen och kika på tv innan det är dags att skalla kudden igen.

Du ska va president

Har kommit in i någon Ebba Grön och Imperiet period igen, hade en för några år sen också, men nu är det nästan bara det som gäller. Betyder det att jag börjar bli gammal?
 
 
 

Måndag

Sovit uselt hela helgen, vaknat kring 07:30, vilket är konstigt då jag brukar sova länge på helgerna. Inatt så slog jag dock rekord och vaknade 03:11, har drömt nå jävulskt hela helgen och jag skulle misstänka att det är därför jag sovit så dåligt. Jobbar kväll idag, så ska strax göra mig iordning för att gå upp till jobbet hade jag tänkt, frågan är bara vad man skall satsa på för skor idag, typ gummistövlar? Känns som om TV4 försöker prata med mig nu, de pratar om strechning, något som jag är värdelös på, kanske därför jag är stel som ett kylskåp? 
 
Så här vig kommer jag dock aldrig att bli!
 

Förena nytta med nöje

En perfekt kombination, ett bad med ljus och bubbel samtidigt som man kollar på handboll. Kan det bli bättre? jo det kan det, om det hade varit fotboll. 
 
 
 

Promenad

Tog en promenad förut, tänkte att jag skulle ta min vanliga sväng på dryga milen. Men idag var det en jävligt jobbig mil, det tog lite drygt 2 timmar, brukar ta ca 1 ½ plus minus några minuter. Berodde nog på att det såg ut såhär hela vägen. 
 
 

Svammel

Det är sjukt vad dessa lediga dagar går fort, tycker inte jag hinner med så mycket, men det kanske beror på att det är OS på tv och att det tar upp allt för mycket tid. Imorgon så skall jag vakna, titta på herrarnas staffet sen ska jag bege mig ut på en promenad innan det blir handboll, det luktar storförlust för drott, men man kan ju titta om man inte har något bättre för sig och har internet kvar för månaden. 

<3

Alla hjärtans dag, det firades med tårta på jobbet. Jag tror att de tyckte om den, för de åt iallafall av den. Men man skulle nästan kunna ställa fram en skosula med grädde på jobbet och folk skulle äta. Sen hem till mamma och pappa där goIsak var, vi sov lite, åt och lekte, sen var det dags att sova för natten, då stack jag iväg på en promenad med Pernilla, vi tog trapporna upp på norra, sen gick vi förbi sjukan innan vi vände mot stan igen, nu blir det att skalla kudden.
 
 

=)

Moster och Charlie är hemma i Sveirge i några få dagar, så igår så var det middag hos mormor och morfar. Nora kröp under bordet och moster hängde på, det är tur att hon är vig av sig. 
Anton han var inne i hockeyn, han hejade bra på Sverige, det var nog därför som de vann. 
Anton passade även på att ta en selfie, när han snodde min telefon. Det skall börjas i tid!
 
 

Tåårta

Måste säga att jag har ganska nöjd med hur tårtan såg ut. Att den smakade bra gjorde ju inte saken sämre!
 

Lördag

Som sagt det är dyrt att vara ledig, idag så blev det en ny bäddmadrass, här slår man på stort och köper en på Kungsängen för 5500 kr, man ska ju ändå sova i den ett tag framöver. Vidare på IKEA för att köpa ett madrasskydd, så nu får det vara slutspenderat ett tag framöver! Nu återstår bara att bädda in madrassen, får se om jag orkar göra det ikväll eller om jag väntar till imorgon. Skall ju hinna med att göra en morotskaka också. 

Helg en ledig sådan

Det nalkas ledighelg, helt underbart! Imorgon så ska jag ut till Matfors och fira Oskar, som fyller 5-år på söndag, han är ingen liten plutt längre utan en storkille. Sen så ska jag fixa morotskaka till Noras 3-års kalas på söndag, så hela helgen kommer att bestå av en massa kalasande. Sen väntas en hel vecka med dagtid på jobbet, hur ska jag orka upp 06:13 fem dagar i rad? Fast jag har ju lagt det själv så får skylla mig själv.

Blää

Precis sett finalen av paradise hotel och gud vilken jävla äcklig och falsk människa Jeppe Johansson är. Jag började typ titta på paradise hotel när han kom in igen och han har varit en stor idiot hela tiden sen dess. Sådär ja då har jag fått skrivit av mig lite irritation, så nu kanske jag kan somna. Det är förresten Gunillas fel att jag tittar på PH, hon som började prata om det på jobbet om vilka idioter de är, så man måste ju titta för att kunna diskutera med 50+ på jobbet.

Dyrt att vara ledig

Det är dyrt att vara ledig. Var som sagt på birsta tidigare idag, blev nya leggings, ny bh, 5 dvdfilmer och 6 trådbackar till garderoben och sen handlade jag en massa så nu ekar inte kylskåpet tomt längre, bara halvtomt. Kom hem skruvade upp lådorna insåg att jag behöver minst 4 stycken till, slängde ihop mat, bokade hotell och en tulpanrundvandring i Amsterdam, så grattis i förskott igen mamma. Så imorgon tänker jag jobba och inte göra av med några pengar. 
 

Tisdag

Igår när jag kom hem från jobbet så bjöd mammsen på mat och sen så skulle jag typ bara gå hem och sova. Men jag vet inte vad som hände, jag fick något dampryck och började med studieuppgift 5 så nu är den snart klar, gud så skönt att man kan vara ute i extra god tid ibland. Sådärför då jag göra vad jag vill idag på min lediga dag, eller jag måste tvätta men det får bli i eftermiddag för nu ska jag iväg en sväng. Vem vet kanske blir golunch idag om jag har tur. 

Måndag

Äntligen är jobbarhelgen över, den var lång och jag trodde aldrig att den skulle ta slut. Torsdagkväll, fredagkväll, långpass lördag, långpass söndag, dag måndag. Idag är väl en enda dagen som gått hyffsat fort, men lördag och söndag var riktigt långa och pissiga. Nu ska jag se det okända hemma hos mamma och pappa och sen ska jag gå hem. Ja jag vet att det är töntigt att inte våga se det okända hemma hos mig. 

Grattis moster på födelsedagen <3

RSS 2.0