HELG

Nu så har jag äntligen gjort helg, även om jag tycker att min jobbarhelg har gått ganska så fort så är man rätt mör efter ett 7-21 pass. Imorgon så ska jag in till stan eller till Angiezka närmare bestämt och få lite ny färg på mina ögonfransar och bryn sen så blir det eventuellt en tur till birsta och leta efter en namngivningspresent till Nora. Jag har även tagit bort min tillgänglighet för de här 2 dagarna så nu ska jag verkligen vara ledig, men jag ska hitta på något nu och inte bara sitta på arslet som jag gjorde sist jag var ledig.

Heinz

Hej jag heter Heinz och jag skulle vilja bli tvättad, tankad och påfylld med spolarvätska.

Att poppa popcorn är inte lätt

Idag så försökte min kära moster att poppa popcorn i vår micro hemma. Jag sa lycka till innan hon började och till en början såg allt faktiskt rätt bra ut, men det skulle ändra sig. När hon tog ut påsen så luktade det lite underligt i hela lägenheten och popcornen var lite svarta på en del ställen. Den här bilden speglar absolut inte hur det såg ut. Jag åkte ut till stugan och poppade popcorn som blev bra istället.

!

"Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen".
/ Stine Renate Håheim efter dåden i Norge

Lördag

Ligger nu hemma i soffan och väntar på att telefonen ska ladda ner de senaste Christerpoddarna så att jag har nåt att lyssna på när jag ska sova framöver. Har jobbat kortdag idag 8-16 och när jag satte mig i bilen hem så fick jag sån fruktansvärd huvudvärk så jag visste inte riktigt hur jag skulle ta mig hem. Kom hem och tog en resorb så nu hoppas jag på att den ska släppa snart.

Vitt och grönt

Imorse innan jobbet var jag en sväng på IKEA och handlade lite in till mamma och pappas rum i stugan. Så när jag kom hem idag så var jag tvungen att slänga på det och se hur det såg ut. Pappa fick skruva upp hyllan också. Så nu är det bara en bild i ramen och en grön lampskärm som fattas ja och lite mer, tex att tv-stativet ska skurvas ner och den skitdyra och inte allt för vackra tulpantavlan ska upp.

Våra grannar hammarbyarna kanske skulle trivas här?

Fredag

Inatt har jag hållt på och svettas ihjäl 3 gånger, fattar inte hur det kan bli så varmt? Så nu väntar duschen och sen så ska jag ta och åka på IKEA och handla innan jag beger mig upp mot en kväll på Solgården.

Hallonpaj och Ernst

Var in på IKEA en sväng idag också och skulle köpa överkast, men de hade inte vad jag ville ha så fick åka ut till stugan igen och försöka komma på någon ny idé. Nu har jag kommit på en ny idé, så vem vet jag kanske hinner åka förbi IKEA imorgon innan jag åker upp till Indal, eller så skickar jag mina päron på det uppdraget. 

Nu så sitter jag och tittar på Ernst och äter hallonpaj. Det var sött måste jag säga och inte så gott som jag hade föreställt mig. 

Lampa en sån som lyser

Igår på IKEA så köpte jag en lampa till rummet eftersom den andra alltid ramlar ner och har sig. Så här blev det iallafall.

Svårt att sova

Inatt så har jag vaknat två gånger av att jag grinar, känns inte speciellt normalt. Så nu ligger jag här innan klockan är åtta på morgonen och inte kan somna om. Vad som händer idag det återstår att se.

Onsdag?

Idag skulle jag ha varit ledig, men 7:20 fick jag sms imorse om att det fattades folk och eftersom jag var ledig så tog jag på mig det passet. Jag har bestämt mig för att jag ska försöka få ett gymkort på friskis av kommun, men är inte riktigt säker på att jag kommer upp i antalet timmar som man behöver komma upp i för att få det, men den som lever får se. Efter jobbet så var jag med Tanja på birsta, där jag bland annat köpte en lampa till rummet i stugan, den passar skitbra men frågan är bara om den orkar stå upp när vinden kommer. Nu så ska jag gå och lägga mig för jag är så vansinnigt trött, men då lär jag antagligen vakna vid 5-tiden imorgonbitti.

Klocka

Var med moster på stan idag och kikade runt lite, slutade med att jag köpte en klocka (den är mycket större än vad den ser ut) Känns ovant för mig som inte haft klocka sen jag slutade 3:an.

Solen skiner och jag är ledig

Idag så är jag ledig och det ska jag njuta av på stan med moster :)

Tisdag

Jag har alltid trott att jag fick jobba hur mkt jag ville i sommar utan att jag skulle få övertid, för så har det varit alla andra sommrar. Men idag fick jag veta att så inte var fallet och eftersom jag var den enda som vågade ringa runt och fråga hur det egentligen var så var det jag som ringa, vilket inte var så smart då jag inte är med i facket. Men efter mycket om och men så fick jag prata med någon och fick till svar att man de 2 första timmarna har enkel övertid och resterande timmar har kvalificerad övertid, och det gäller på alla pass. Så nu vet jag det och inser att jag kommer att överskrida fribeloppsgränsen hos csn, men mitt slit med att jobba som ett as lönar sig ännu mer nu.

sextonde juli

Sover hemma i stan inatt, ska bli så skönt för då slipper jag vakna av att jag slår i fötterna i väggen hela tiden + att sängen är skönare. Har förresten jävligt ont i min högerfot, kan inte vicka någonting på den, tror att den är lite less på golvet på jobbet. Så på onsdag när jag är ledig så ska jag ta och leta efter ett par bättre jobbarskor och ett par stödstrumpor tror jag. Har ju hört att stödstrumpor ska vara bra, så det kan ju inte skada att testa, även om de är ett helvete att få på. Nu ska jag sova så jag orkar med ännu en jobbdag, imorgon är det dag 6 av 8, men på måndagmorgon får jag sova iallafall :)

Grillat

Ikväll så ska det grillas och firas att några har fått semester, själv knegar jag på :)

elfte juli tvåtusenelva

När jag fick mitt schema så tyckte jag att jag skulle jobba lite. Jag tar tillbaka det nu och tycker att jag jobbar lagomt mycket just nu. Ska jobba imorgon, så min ledighet blev bara 1 dag, men det är ju pengar. Jag tror dock att jag har blivit lite för besatt att uppfylla mitt penga mål innan det här året är slut. Dock så går det ju bara mer pengar i skatt, men de får jag ju igen nästa år :)

Ledig

Av 22 dagar så har jag jobbat 19, därför tänker jag njuta extra mycket av min ledighet idag!

Städtime

Nu har jag städat som en tok här hemma och det ser fortfarande förjävligt ut, diskmaskinen och tvättmaskinen går, så fort de är klara så ska jag hoppa i säng och sova läääänge.

Söndag

Nu har jag gjort helg, ska vara ledig i två dagar och just nu känns det som om jag ska sova mig igenom dessa två dagar. Just nu är jag hemma och ska duscha, jag har varit på väg in i duschen i 2 timmar nu, men jag kommer bara inte iväg. Men nu måste jag snart kasta mig in i duschen för att hinna. I fredags så var jag med Tanja på gatufesten och kikade på Håkan och åt langos.

Gatufesten

Efter jobbet så åkte jag in till stan och gatufesten, där jag åt och satt ett tag och tittade på folk. Min käre far fick för sig att han skulle spela på chokladhjulet, sagt och gjort han gjorde det och vann en stor schweizernöt dvs 2 kg. Ikväll så ska jag sova hemma i stan tänkte jag, så tänkte ta mig en långdusch nu och sen krypa ner i min säng.

Ledig

Idag är jag ledig och dagen tillbringar jag i stugan med världens bästa Oskar. Vi har bakat en kaka (eller tårta som Oskar säger) tills Eva och Anders kommer ut. Jag skulle behöva åka hem och tvätta inför fredag också, men det kan jag nog ta imorgon. Tänkte åka in till stan då och ta en sväng runt på gatufesten imorgon, så då kan jag lika gärna sova hemma.

Popcorn

Förra söndagen så hade jag och Joss provsmakning av popcornkrydda. Jag vet inte om vi kom fram till vilken som var godast, men vi kom fram till att kettle corn och chocolate marsmallow inte var något för oss.

Tredje Juli

Idag så har jag jobbat 7-17, och det var en jävligt lång dag måste jag säga. Klockan var 13:00 hur länge som helst. Imorgon så jobbar jag också dag, så jag tror att jag ska ta en sväng in på birsta efter att jag har slutat och leta efter en mobilväska eller vad det nu kan tänka sig att heta det som alla har runt halsen och har mobil och pengar i.

HELG

Jag har nu gjort helg, en dag försent men vad gör det när lönen kommer? Dessutom gör man av med mindre pengar när man jobbar, dock blir det mycket bensin och många mil på bilen. Som sagt så har jag helg fram till söndag klockan 07:00, men då ska jag bara jobba 2 dagar innan jag är ledig igen. Sist jag var ledig en hel helg var 21-22 maj. Och som det ser ut nu så jobbar jag minst 1 dag varje helg fram till 23-24 juli.
RSS 2.0