Lördag

Min hårborste börjar att ge upp. Jag tycker om den eftersom den både har svinborst och vanliga piggar. Så jag tror jag måste ge mig ut på jakt efter en ny,men hittar ingen som ser ut som den när jag googlar runt. Kanske får tid att titta på de inatt om vi har en bra natt på jobbet. Stax middag och sen är det bara att ladda om för natt 2/3, men snart är den här nattperioden över. 

Varför sova när man kan vara vaken?

Jobbar och står i, är inte många pass kvar nu innan jag är klar med min 8-veckors period. Så idag är jag bäst på att inte kunna sova.

Mums

Smakar flytande chokladbollar. Vet inte om jag ska säga tack till Josefin som visade mig denna eller om jag ska vara sur på henne. 

Just idag är stark

Idag är jag bäst för att jag har tänkt på mig själv! 

Nytt skal?

Mitt skal till mobilen håller på att gå sönder, så jag har suttit och tittat på nya. Hittade en sida där man kunde göra en egen till min telefon, men nu så vet jag inte vad jag ska välja för bild. Har jag ens någon bra bild? Eller ska jag köra på rosa som vanligt? 

Natt

Sitter och googlar runt på veganska bakrecept, tror att jag har hittat några som jag kan använda mig av. Eftersom Linnéa hitta en massa märken med vegansk choklad så ska jag nog kunna få till en vegansk variant av daimsnittar. 

Post

Jobb

Idag så får jag säga att jag är BÄST på att jobba!

Fredagsmys

Igår åt jag något som jag aldrig ätit förut, vegansk blåbärspaj, dock fick vi improvisera lite extra eftersom det inte fanns något socker. Smakade väl helt ok.
Sushi åt vi såklart till middag! En spontan kväll som blev bra, behövde det! 
 

En bra dag!

Den här veckan har jag ägnat åt mig själv och sånt som jag har mått bra av, idag tillexempel åt jag lunch på 7-kryddor, åkte hem sov i soffan, var till naprapaten, åkte hem lagade mat till mig och Marlene och sen satt vi bara och pratade i 4 timmar om allt och inget. Bla om att ev söka skola till hösten. 

Privat sittning

I måndags var jag på en privatsittning, Det hon sa stämde jävligt bra in på mig, jag hade älskade Nenne med mig igen. Hon är hela tiden runt hörnet, de orden gjorde mig lite rädd, så den natten sov jag med TV:n på och var rädd. Jag är fortfarande lite rädd och nervös av mig, men ja jag vet, Nenne gav mig en spark i arslet iallafall. Tur jag spelade in allt, så jag kan påminna mig själv. 

Bäst upphöjt i 1000

Idag så vet jag inte vad jag är bäst på, för hela jag är ju bara BÄST!

Tankar och funderingar x 1000

Sitter här och ångrar mig just nu, varför köpte jag inte fler väskor när jag var i Kina? Varför köpte jag inte den svartrandiga Michael kors? Jo för att jag var för inne på den rosarandiga, men den fanns ju inte. Aja om jag åker dit igen, så ska jag shoppa tills jag storknar.

Jag har så många tankar som far runt nu, så jag blir alldeles matt på mig själv. Men jag kan inte göra något åt saken än iallafall, eller det kan jag nog, men känns inte som on det är der jag vill. 

Måndag

Lunch med pappsen, blev en hawaiirulle med vitlökssås på kebaben i Timrå. Sen hem, bytte om för en promenad, gick 5 steg sen bestämde jag mig för att gå in och ta på mig icebugsen. Tog den vanliga rundan på 8km, det var halt på sina ställen och väldigt mycket vattnet på andra. Hem och dog i soffan och slog igång håkan på ullevi. 


Ikväll händer det grejer.

Söndag

Sovit som en kratta inatt, det har blåst som bara den. Vaknat ofta och därmed drömt en massa, bland annat om gammelfarmor Bojan att hon kom hem från sjukhuset och bara dumpades utanför dörren (har inte drömt om henne alls innan sen hon dog). Sen en massa andra grejor om bland annat jobb...
 
Idag har jag och mamma varit till Gun-Inger och Kjell, med en blomma och mamma försökte knäcka deras internetproblem, men hon gick bet och sen så hamnade det på mig att åka dit någon dag och försöka få det att fungera med mina gamla grejor. 
 
Är ledig till veckan, så min förhoppning är att få en lunch med min käre far imorgon, vet inte när vi lunchade ihop bara han och jag sist. Men han hade mycket att göra på jobbet, så vi får se om han hinner klämma in en lunch.

6-års kalas

Idag har vi varit i matfors och firat Oskar som fyller 6 år på måndag. Frida hade gjort en jättefin och god tårta, önskar jag kunde vara lite mer estetisk av mig.
Oskar han sa att han önskade sig pärlsocker av mig, så klart att pojken fick det av mig. 

Andra avenyn

Var hos naprapaten imorse, gjorde ont så jag trodde jag skulle tuppa av flera gånger om, men jag överlevde. Anna sa lite hånfullt när hon tröck, ja här var det en liten elaking och sen tröck hon lite hårdare. Efter att jag kom hem så började jag titta igenom andra avenyn säsong 1, är väl typ 100 avsnitt tror jag, så jag har några kvar. Kom och tänka på Joss när jag satt och tittade, tror jag måste ta och ringa henne någon kväll. 
 
 

Bäst!

Idag är jag bäst på att inte orka ta tag i någonting. 

Ett besök på vårdcentralen

Jobbade natten som var, mådde piss, tror Millan var riktigt orolig för mig där ett tag. Frös som en tok, spydde och hade allmänt ont i huvudet. Försökte se ganska oberörd ut när dagpersonalen kom, men det gick sådär och sen berättade Emilia hur jag hade mått. Då sa chefen att du är hemma kommande natt och ser till att söka för din huvudvärk. Sagt och gjort jag var på Sundsvalls VC idag, fick vänta i nästan 2 timmar innan jag fick komma in, berättade hur det var. Jag lyckades ju självklart få Hassan, det första han sa var:
 
H: Har du provat paracetamol.
J: Ja jag sa ju att jag har ätit det till och från sen i höstas, men att det inte hjälper. 
H: Har du provat NSAIDpreparat.
J: Nej (ljuger och säger att magen pallar inte).
H: Okej okej, jag skriver ut migränmedicin, är du nöjd då. (loggar in i systeam cross och läser att jag jobbar på sjukhuset)
J: Nej, för jag tror inte att det är migrän, hur förklarar du yrseln, illamående och den taskiga balansen då?
H: Om inte tabletterna hjälper så får du ringa så kan jag skicka en remiss till neurologen, låter det bra? Vart jobbar du nu?
J: Jag ringer imorgon och säger att jag vill ha en remiss till neurologen då? På avdelning 2.
H: Jaha, jag skriver den väl nu då. 
 
Sen tog han blodtryck 150/90
H: Bra blodtryck inte högt.
J: (Tänker va fan det där hade man ju höjt på ögonbrynen på om det var på jobbet och någon som var ung.)  , det var ju högre n vad det varit. 
Kollar saturation 100% och puls 112
H: Inga konstigheter. 
J: (Tänker ojj 112 det skulle vara 2 mews poäng det, snart dags att ringa MIG-teamet) Nähä, så bra.
H: Hej då!
J: Jaha ojj hej då.
H: Prova thaimassage.
 
Går hem, mer förvirrad än vanligt, pratar med mamma som snabbt ordnar en naprapattid imorgon, så nu står mitt hopp till det. Pratade över 2 timmar med Linda, vi kom fram till olika teorier, allt för att hålla mitt humör uppe.
 
Fick Sumatriptan utskrivet, har aldrig hört talas om den. Kommer till apoteket och säger att jag har fått något utskrivet.
A: Killen i kassan säger ja sumatriptan mot migrän, har du haft det förut?
J: Nej, tvivlar ens på att det är migrän. 
A: Jaha, för det här skall man bara ta om man tror att det är migrän och ska ta det så fort det börjar.
J: Förklarar hur länge jag haft problem osv. och att det var inte det här jag ville ha. 
A: Det kan jag förstå, men vill du hämta ut de ändå?
J: Ja är väl lika bra det. 
 
Satt här ikväll och bestämde mig för att byta vårdcentral, så nu tillhör jag Sidsjön, där kan man tillochmed boka en tid via nätet! 

Söndag

Ibland så vill man så mycket, men det är inte mycket som blir av. Tänk om man kunde peka på saker och det skulle bli så som man vill. Jag har mycket tankar som snurrar runt i huvuvdet, ska jag söka annat jobb? ska jag börja plugga till hösten? ska jag göra något helt annat? Ska jag vara kvar på jobbet och hoppas att det blir bättre? Ajaj mycket funderingar som snurrar runt nu, även en massa andra funderingar, men de finns de som har värre beslut att ta. 
 
Min lediga vecka har gått och vad har jag gjort på den? Inte tränat som jag skulle iallafall, men det får bli ändring på det, annars kommer man ju ingenstans här i livet. Det kräksnöar ute och har så gjort i över ett dygn och det ser ut att ska fortsätta ett tag till.
 
 
RSS 2.0