Tisdag

Deklarerade häromdagen och började fundera på vad jag ska göra, om jag ska börja pensionsspara, men det är tydligen inte så bra längre. Har iallafall ringt löneservice och bett att de skall dra lite extra i skatt, eftersom jag har jobbat mer extra de senaste halvåret än tidigare och eftersom det var plus minus förut så tänkte jag lika bra att öka på så jag slipper betala tillbaka när jag skall deklarera nästa år.

Nu ska jag snart ta och göra mig iordning för att pallra mig bort till gymmet, det är nämligen dags att sätta igång igen och inte ligga på latsidan, är en evighet sen jag var där sist, har bara blivit promenader den senaste tiden.

Schema 5/5 - 8/6



Nya glas

Var och köpte de resterande Gynning glasen igår plus att jag råkade få med mig lite mer.



Muffin

Gjorde en muffin till Linda i fredags, den var inte lätt att hantera när den var så stor. Botten chokladmuffins fylld med hallonmousse, chokladmuffins, blåbärsmousse och toppen blåbär/hallonmuffins med philadelphiaost uppepå.



Social?

Kul att man är så social, somnade 22 i soffan, vaknade vid 00 igen, då var det fortfarande folk här. Drack lite Cola åt lite chips, gick sen och la mig igen, trodde jag kunde sova, men tji fick jag. Nu är det snart dags att packa ihop och se om det går något tåg hem till Sundsvall.

Inte snyggt men gott

Ser ut som om någon spytt upp det, men det var gott, det lovar jag.



Grilldags

Om man ska grilla så måste man ha en grill, har man inte en så får man köpa en och bygga ihop den.





Mot Gävle

14:40 är det dags att hoppa på tåget igen, den här gången bär det av till Gävle.Hittade en bra resa ner och billig var den dessutom, sen såg jag nu att det verkar bli svårare att komma hem, men det får jag ta då det är dags för det. Har inte varit i Gävle speciellt mkt, har varit ner och hälsat på Joss engång när hon bodde där och då var vi på bio,men det är nog nästan enda gången jag varit inne i Gävle, annars åker man ju mest förbi. Det sägs att det skall bli underbart väder på lördag så jag hoppas på det, för vem vet, då kanske det blir grillning :)
 
 

Onsdag

Det är inte klokt vad det ska vara svårt att sova, somnade ca 23:30 och vaknade 02:53, sen dess har jag varit vaken, har testat att lyssna på avslappningsband men det hjälper inte ett dugg, så nu funderar jag på att skicka iväg ett sms till mammsen och fråga om jag får lifta med de en bit och sen ta mig en promenad hem, om jag inte har somnat om innan dess vill säga.

Igår så var vi ut och käkade några från jobbet, vi hade guldkantsmöte, vi var och käkade på saffran, det var väl helt ok, men jag skulle kanske inte själv ha valt musslor, för de lämnade jag.

Jobb jobb jobb

Igår när jag skruvade ihop skåpen som bäst så ringde telefon, dolt nummer, dum som jag var så svarade jag och det var jobbet. Så var bara att gå ut och jobba extra, som tur var så var det en bra natt så den gick ganska fort och bra. Så inatt är det natt 2/6 som gäller, aldrig jobbat mer än 4 nätter i rad förut, så det här kan ju bli spännande. 

Plötsligt händer det!

Inatt är första natten sen jag gick på min nattperiod som jag har sovit hela natten. Kändes konstigt att vakna och se att klockan var 10:30 och inte 01:30 då jag brukar vakna. Nu återstår att se vad denna lediga dag har att erbjuda.

Måndag

Imorgon är sista dagen att söka till högskola/universitet imorgon, så jag slängde iväg en ansökan imorse när jag kom hem från jobbet, så nu får vi vänta och se om jag kommer in eller inte. Nu kika lite fotboll innan det är dags att åka och jobba, natt 3/3, sen ledig 2 dagar innan jag kör de 5 sista nätterna över påsk, med start på skärtorsdagen.
 
 

Umeå tur och retur

I torsdageftermiddag hoppade jag på tåget mot Umeå. Väl i Umeå så blåste det så in i helvete, men vi tog oss till hotellet, lämnade väskorna och begav oss ner till Allstar för att äta. Satt där ett tag sen var alla så trött så vi gick tillbaka till hotellet och la oss och sov. Klev upp åt min obligatoriska hotellfrukost, frömacka med äggula och oboy. Packade ihop och tog oss en promenad till björken via sjukhuset, satt där, tog tåget hem, kom hem, åt gick och la mig och sov. Vaknade och kände mig mer död än levande imorse, men tänkte man kan inte vara hemma för att man är förkyld, så nu ska jag snart ta och göra mig iordning för att åka och jobba, bara 8 nätter kvar nu, + 1 extra natt. 

Hoppas resväskan håller

Hoppas resväskan håller hela vägen hem till Sundsvall.

Keukenhof

Mamma fick muta mig med riskakor för att jag inte skulle bli kinkig. 
 
Har alltid sagt att djur är farliga.
 
Som tur så fanns det annat att göra än att titta på blommor.
 
 
 
 
 

Hmm

Det ser ut som om jag och mamma får ta med oss regnkläder och gummistövlar nu när vi skall till Amsterdam. Det som svider mest är att det är 22 grader och sol där idag.
 
 
 
 
 
 
 

=)

Igår när vi satt vid bordet så sa Oskar till mig: Har du klippt dig och färgat håret? Tänk att Oskar 5 år såg det, men inte min egna mamma. Han kommer att gå långt den där pojken.
RSS 2.0