Bränd

Årets första vattenkrig har ägt rum och det var faktiskt skönt, även om jag blev jävligt blöt. Idag har det varit firande hit och dit. Lante fyllde nämligen år idag, så grattis till han =) sen så är det ju morsdag också, så grattis till alla mammor. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, om jag ska in till skolan eller inte? Jag vet att jag har match på kvällen iallafall.

Nu ska jag vänta på farfar och Elvira sen tänkte jag sno med mig henne på en promenad runt stora slingan.

HUR VARMT SOM HELST

Nu är jag inne i stan, har varit på fotboll, en vinst och en förlust. Ska vara i stan tills jag ska bort till farmor och farfar och träffa Vicki, sen så ska jag skynda mig ut till alnö för att gå på barnkalas, 5-års kalas tror jag det är. Men nu håller jag på och svettas ihjäl här hemma, 28 grader inne på rummet och då har inte solen kommit hit än.

VARMT

Idag har jag varit duktig, än sålänge iallafall. Jag har ringt till Lena och fått veta när jag börjar jobba och så, sen så ringde jag till mina kära moster och frågade om hon kunde ta hem schemat. Sen så fick jag veta mina betyg på skolan och nu har jag åkt hem och ska ut till stugan, för här hemma håller jag på och dör av värmeslag.

Vaken

Vaken före klockan idag igen, jag tror att jag och Vicki skulle behöva slås ihop, för hon verkar aldrig kunna vakna. Jag har satt igång tvättmaskinen iallafall, så nu kanske jag hinner hänga den innan jag åker, vilket vore bra för då hinner den andra gå under tiden jag jag är på skolan. Har en massa vändor ner till bilen innan jag kan dra ut till stugan iallafall, för jag har mycket grejor som helst som ska med. Diskmaskien ska igång innan jag åker till skolan också, hur ska jag komma ihåg det då?

Gamla bilder

I-landsproblem

Ingen förstår troligtvis mitt problem och ingen vill nog veta heller. Men jag håller på och blir galen, jag håller nämligen på att spara ut mina tånaglar till studenten. För när jag spelade fotboll så klippte jag de askorta för att man sköt bättre då, trodde jag iallafall, och det har jag fortsatt med. Men som sagt nu håller jag på och sparar ut de och jag tycker de är as långa medan en vettig normal människa tycker nog att de är normala eller korta. Hur som helst dan efter studenten åker de tillbaka till fotbollsformen igen.

Duktig idiot

Sen jag kom hem vi halv fem idag har jag gjort följande


  • Plockat ur diskmaskinen
  • Plockat i diskmaskinen
  • Städat garderoben
  • Tvättat en maskin
  • Tagit undan tvätten
  • Städat rummet
  • Rensat i köket
  • Fixat nytt nyckelskåp
  • Sett fotboll
  • Packat

JÄRNVÄGSSTATION

Varför envisas folk med att alltid skriva tågstation?


Helsingfors

NÖRD

Jag måste vara en nörd, för det var bara jag och Joss som hade 100% närvaro på religionen, fick veta mitt betyg iallafall. På fysiken/biologin så bjöds det på saft och bullar idag, och vi fick veta betyg, eller jag fick inte veta biologibetyget för Cribba var så seg, så jag måste in till skolan imorgon för att få veta det, jag som tyckte han kunde ta det över mailen.



Nu så försöker jag få med mig någon ut till gumsekullen och kolla på matchen sen, men det verkar vara svårt.

Städa?

Om 16 dagar är det dags för studenten, det är något jag inte har förstått än, men det kanske kommer så småningom. En sak som jag hoppas på då, som jag aldrig trodde jag skulle säga, är att Pelle är där med kameran i högsta hugg. Nu tror jag att jag ska ta och gå och städa lite, det kan behövas.

Smörbarn, eller bra motivering?

Jag fick nyss ett mail från läraren i mental träning. Jag blev riktigt glad över det, sen om han menar det eller om det bara är något han säger för att han vet att man blir glad av det, det vet jag inte. Men jag fick mitt MVG iallafall, och det tackar jag för. Jag lyckades knåpa ihop 5 MVG:n i gymnasiet iallafall, Naturkunskap, Företags ekonomi, Servering till vardag och fest, Idrott och hälsa B och nu mental träning.


Checka in de skumma ögonen!

Mösspåtagning




Onsdag

Om 20 minuter ringer min klocka, men jag är redan uppe och har varit det i några timmar. Det är förjävligt att man inte kan sova. Blir bättre när vi flyttar ut till stugan för där är det mörkare i mitt rum, vilket kanske gör att jag kan sova lite längre. Idag så är det mösspåtagning, jag har ingen aning om vad det är typ. Igår så knäppte vi kort och de fick ta 13 bilder innan vi såg någorlunda bra ut på klasskortet, hehe det känns inte lovande om jag ska vara ärlig.

Nu blev jag trött igen

Solen skiner

Idag har jag lunchat med min far, det blev med Robin, farmor och farfar också innan det var slut. Nu har jag nyss kommit hem och känner mig trött som bara den, funderar på att ta en liten powernap eller något, men risken är att den blir väldigt lång.

Imorgon är det studentfotografering =O

Resan i bilder









MORGONPIGG

Nu så är jag på E4:an och vi är snart i Linköping tyckte jag att jag läste. Pappa och Emil ligger och soer i baksätet och mamma kör, och jag sitter fram och ska vara vaken och hålla mamma sällskap, men jag kände att jag blev så trött så jag var tvungen att starta datorn för att glömma bort att jag är så trött som jag är.

Det är väldigt lite trafik jag tror vi har kört om och sett 3 bilar på 14 mil. Kanske inte så konstigt, de kanske är vettiga människor som ligger hemma och sover vid den här tiden. Det är tur att det är ljust ute iallafall, annars vore det ännu jobbigare att tvinga sig själv att vara vaken. Min värsta trötthet borde ha gått över snart iallafall, hoppas jag för annars får jag göra som igår nämligen slå mig själv för att inte somna.

Vad är det för dag idag?

Efter drygt 3 timmars sömn inatt så är jag jävligt trött nu och ska ta och sova, ska ju snart upp igen så kan vara bra att få lite sömn om jag ska köra imorgon. Idag så blev jag och Emil idiotförklarade av några tyskar, bara för att vi var ute och sprang och hoppade på borden och knäppte kort.

Någonstans i Sverige

Nu så befinner jag mig i en del av Sverige där jag inte förstår vad de säger. Nu ska jag ta och gå och sova, för tidigt imorgonbitti så drar vi vidare. Jag har kört en massa mil idag iallafall, det var lite läskigt att köra när man inte vet vart man ska

Sommarjobb

Idag har jag fått sommarjobb på solgården =) hon skulle höra av sig nästa vecka när alla scheman var lagda, men hon frågade om jag hade lust att jobba midsommarhelgen och ja de har jag väl, har inget bättre för mig så och sen sa Lena att hon räknade med mig i sex veckor =) Bara hoppas att det stämmer också så att jag inte hörde fel.

Nu så åskar det förfullt, och det gillar jag inte riktigt eftersom jag är ensam hemma, men men bara att bita ihop. Ulrica var förbi med en sak förut och gud så fint det blev, ni kanske får se en bild om några veckor eller så.

ÄNTLIGEN

Jag har idag kommit på hur det är att ha en lillebror. Charlie ska nämligen sova här inatt, och när jag skulle hänga tvätten förut så tvingade jag han att sortera strumpor. Han skrattade dock åt mammas strumpor för att de var så små, han jämförde det med en mobilstrumpa.

090519

Har man världens gulligaste farmor eller har man världens gulligaste farmor? När jag kom hem idag så tyckte jag att det var något ovanligt här hemma, min säng var bäddad och tidningarna intagna. Då var det farmor som hade varit här och tvätta deras kläder och medan hon väntade på tvättmaskinen så kliade det väl i fingrarna på henne så hon var tvungen att plocka undan lite och bädda, tack så mycket =)

Nu ligger jag här as trött ska försöka ta och läsa lite men det går inte så bra, ögonlocken faller ner hela tiden. Ska ta och skriva min projektutvärdering också, nu är det bara 6 skoldagar kvar. Men än ser jag inte ljuset, eller jo det gör jag.

10 månader tills jag fyller 20 idag.

Dagens ros

Dagens ros går till Alexander Mafi för att han lyckades fixa lastbil!

Ont i fingret

Nu är jag hemma efter lite mer än 4 timmar på akuten.
Vill börja med att säga att jag är tacksam över att Pelle(?) och Hanna(?) skjutsade upp mig på akuten. Sen så vill jag säga att Millans mamma är guldvärd, hon såg till att jag slapp ta bort nagelacket. Hur som helst så var det ingenting med fingret, bara stukat, men de på röntgen fattade inte riktigt hur det gick ihop eftersom fingret var så snett som det var.

Läkaren gillade jag inte för hon tryckte mitt finger så det gjorde så in i helvetes jävla ont. Men hon gjorde nog bara sitt jobb. Jag har ont som en gris så ska nog ta och ta en tablett och sen gå och sova, för om 7 timmar ska jag infinna mig på hedbergska.

TRÅKIGT

Nu har jag varit på det absolut tråkigaste sjukhusbesöket någonsin. Det var så ointressant så att det är inte sant. Hon som surrade för oss, hon var chef där men jag kan lova att hon kunde ingenting av vad de gjorde där, hon var en typiskt sån som de bara hade plockat in för att hon hade meriterna, men sen att hon inte kunde något av vad de höll på med är en annan sak.

Nu ska jag gå och koka spagetti åt Charlie så det finns när han kommer, så han hinner äta innan träningen, sen ska någon av oss skjutsa ner honom också, skulle gissa att det blir jag. Sen far vi åt olika håll på match, jag till Timjå och mamma och pappa ner till kuben.

Sjukan

Jag tror på allvar att jag börjar bli gammal, för idag vaknade jag 1 timme före klockan =O sånt ska man inte göra när man är i min ålder, då ska man sova tills klockan ringer och gärna lite till. Ska snart ta och göra mig iordning för bioteknik och sen en timme på sjukhuset, hoppas det är något intressant på sjukan.

Ett gott skratt förlänger livet

Jag tycker det är så roligt när folk inte kan gå i sina skor, jag undrar alltid hur de tänkte när de bestämde sig för att ta de där skorna. Helst när någon kommer sent in på ett prov och inte kan gå i skorna och försöker smyga, då kan jag lova att det är väldigt svårt att koncentera sig på provet. Det är en av anledningarna till att jag bara har skor som jag kan gå i, förhoppningsvis.

Lillfan

Nu bytte kalmar in en som heter Assis, och för er som inte vet det så heter lillfan (ni vet gubben i matsalen som brukar smyga vid mjölken och är lite småkär i Joss) just Assis. Nu ska jag ta och gå och göra nå vettigt, typ bada eller nåt. Eller så borde jag skriva klart nobelpristagars grejen som jag så snällt ska berätta om på tisdag.

Kan meddela att giffarna har fått två utvisade, man vinner inga matcher i utvisningsbåset hade man nog sagt om det var hockey. Men vad säger man i fotboll? Man vinner inga matcher i omklädningsrummet?

Beklager

Förlåt mitt förra inlägg var ett dåligt försökt till att skriva norska. Imorgon så ska jag på sjukhuset, ska på något labb och kolla på något tror jag, är inte helt säker. Sen är det match imorgon med, mot Buster 400 tror jag det är, det låter som ett läskigt lag.

Bringebær!
Fortelle!

Syttende mai

Gratulerer til Norge!
Jeg sitter nå og ser på fotball, Göteborg - Kalmar. Gøteborg føre til 1-0. Nå skal jeg ta og sende älvdalska, og sannheten er at norsk er lettere å forstå enn älvdalska er.

Söndag

Nyss hemkommen från Westhagen efter att ha sett ifk Sundsvall slagit Selånger med 5-1. Nu så skulle jag vilja gå och lägga mig igen, men det ska jag inte göra, ska göra något vettigt istället, som typ sitta vid datorn.

Bruna ben

Inatt kom Veronica och Lante hem från Tunisien(?) och mamma var ner och hämtade de och Veronica såg jävligt brun ut på kortet som mamma knäppte, jag vill också ha lätt för att bli brun. Veronica har nog de brunaste ben jag någonsin sätt på länge, Lantes bränna gick inte att se för han hade dragit på sig jacka.

Nu fick jag lite akut ont i huvudet när jag skulle tänka ut vad jag vill ha i studentpresent. Jag önskade mig ju en sak och det var papptallrikar till "maten", men de är tydligen slut nu. Så jag får fortsätta rycka på axlarna om någon frågar vad jag vill ha.

Lördag

Just nu är jag lite avundsjuk på Jecka och de som drar till Turkiet idag. Jag blev inte mindre avundsjuk när hon sa att det skulle bli 30 grader. Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och se om det är någon hemma här, jag tror nämligen att pappa kan vara på villovägar men mamma hon lär nog sitta vid datorn.

Greys anatomy

Vet ni hur sorgligt sista avsnittet av greys anatomy var? Åh herregud det rinner en liten tår nerför kinden. Jag hoppas bara att det inte var sant så som det slutade, för isånnafall var det väldigt tragiskt måste jag säga.

Felfelfel

Gud så fel jag hade när det gällde mitt betyg i idrott, jag fick nämligen MVG, det var inte väntat om man säger så. Men jag är bara ännu gladare för det. Nu hoppas jag Eva kommer hit med tvätten någongång så vi får åka iväg och köpa thai mat, för jag är lite hungrig.

Sista idrottslektionen

Idag känner jag mig snorigare än vanligt, jag som trodde att min förkylning höll på att gå över nu, men så verkar inte fallet vara. Nu har jag haft fysikprov iallafall och det var äckligt svårt måste jag säga. Om två timmar ska jag ha min sista idrott och hälsa B lektion, det känns väldigt tragiskt måste jag säga, ska bli spännade att se vad man får för betyg, jag skulle gissa på G, för jag har inte fått någon IG varning iallafall.

Naglar

Nu har jag kommit hem efter att ha varit och fixat naglarna. Nu är det helt och hållet mina egna, lite stolt är jag faktiskt över mig själv om jag ska vara ärlig. Fick även höra att Carro och Agnes skulle dit innan balen, hon undrade om det var jag som hade tipsat de.

När jag kom hem så käkade jag den alldeles för underskattade maten, makaroner och ketchup, vet ni hur underbart gott det är? Nästan lika gott som oxfilé.
 

Nu ska jag snart sätta mig ner med fysiken igen, jag vet att jag inte kommer fatta något mer men han jag suttit med den några timmar till så lär jag inte få dåligt samvete iallafall.

Ingen rubrik

Jag har inte kommit iväg och köpt mat än men mamma och pappa var tydligen påväg hem nu så de skulle köpa med sig de hem, sen skulle de förbi IP och hämta biljetter också, så det betyder att det blir fotboll ikväll. Men nu ska jag kötta lite mer fysik innan maten kommer om ungefär en halvtimme.



Nu ska jag säga något som jag aldrig trodde att jag skulle säga: Jag är lite avundsjuk på LA. Han har det jävligt chill nu mot för vad vi andra har, vi har inlämningsuppgifter här och där och sen prov mitt upp i alltihopa.

Dum?

Idag fyller Jonte år så grattis till han, och sen så har Vicki namnsdag så grattis till henne också =)
Ena stunden tror jag att jag förstår medan i nästa sekund så känner jag mig lika dum som jag var inne jag satte mig ner och började kämpa med fysiken. Ska göra klart kapitlet nu hade jag tänkt, sen tänkte jag lyxa till det och åka och köpa thaimat till mig idag, för mina päron ska iväg på en massa grejer. Får se om det blir giffarna ikväll också eller om det blir en tidigkväll.

Förvirrad

Just nu är jag såg förvirrad så jag var in i garderoben och letade efter datorn, och det kan inte vara ett bra tecken, men nu ska jag försöka komma någon vart med alla arbeten, för resten av veckan ska ägnas åt fysik.

Nu har jag gått och blivit med spotify, lite efter alla andra men det var först nu jag kom på att jag behövde det.

Utan jobb

Nu sitter jag här i soffan och gör ingenting, ska snart skjutsa Charlie på träning tror jag. Sen har jag inga större planer för kvällen, eller jag borde ta tag i en massa men det har bara inte blivit så än. Idag så fick jag brev från metso att jag inte fick något sommarjobb där, men jag är inte ensam iallafall, Jessica och Pålle hade inte heller fått det. Stod att det var 20 stycken som skulle få i år, och det är jävligt lite om jag får säga det själv.

Jag har så ont i näsan så jag vet inte vad jag heter. Idag har jag inte gjort många knop på skolan, men jag var där iallafall, vilket alla var idag utom 2 stycken som skolkade..

Tisdag

Imorse var vi 3 stycken på mentala träningen när vi började. Efter 30 min så droppade det in 2 stycken till, så vi var hela 5 stycken. Ganska illa med tanke på att vi är 35 i gruppen. Nu har jag snart biologi sen så slutar jag, och då ska jag troligtvis hämta Challe.

METSO

Det blev vinst idag också =) det trodde jag aldrig eftersom vi bara var 7 spelare. Det var Jessica som gjorde målet på en frispark, sen lyckades vi på något mirakulöst sätt hålla nollan. Jag kan lova att det inte är lätt att spela mittback och vill skrika en massa när man inte kan, men det funkade ju iallafall


Kan meddela att det går bra att spela i leggins.



Idag hade jag rätt nummer iallafall.

Opepp

Så jävla opepp för match så det finns inte, har ont i huvudet och halsen, jag vet att man inte ska spela då, men spelar jag inte så kanske de inte får ihop något lag. Jag hoppas dock på att det är fler än 7 stycken där så jag mest kan sitta på bänken och ta det lugnt.

Idag så fick vi reda på att vi har bioteknikprov sista dagen som vi går, jävla Göran!

Giffarna


Hitta farfar!

Jag diggade målvaktens kläder i Qviding.

Mitt under matchen så började jag fundera på hur man sa Qviding, om man sa Qviding eller Qvidding. Så i halvtid så ringde vi morfar och då fick vi svar på dagens i-landsproblem. Sen så kan man ju undra varför de inte bytte ut Ongala, han gjorde ju inte ett enda rätt.

Ljuset i tunneln

Jag börjar nu se ljuset i tunneln.

V.20
Tisdag

Religion redovisning
Torsdag
Biologi labrapport
Fredag
Bioteknik labrapport
Bioteknik fördjupning
Historia antikens Grekland
Fysikprov

V.21
Tisdag

Redovisningen av boken
Nobelpristagare biografi + bok
Älvdalska skriftligt

V.22
Redovisning av biologi

Sen lär det nog komma till något mer också, men jag ser ljuset i tunneln men förstår det inte riktigt.

Sant

Nu ska jag snart ta och klä på mig och bege mig ner till IP, en skön promenad, förhoppningsvis. Det blev inte så mycket vettigt gjort här hemma, plockade ur diskmaskinen, började med labrapporten och läste klart boken i mentalträning. Det är ett steg i rätt riktning iallafa.. Jag tycker att ni borde läsa Angelicas inlägg.

Nedräkning

  • 13 skoldagar kvar
  • 25 dagar till Göteborg
  • 33 dagar till studenten

Söndag

Halvåtta kom jag hem från klassfesten, igårkväll alltså. Då satte jag mig vid köksbordet och drack kall dricka för då var jag törstig, sen blev jag kvar där och snackade bilar med herr Lindberg. Vid elva gick jag och la mig och somnade och vaknade halv elva idag, så nu känner jag mig lite bättre faktiskt, men frågan är om jag känner mig så bra så att jag orkar göra någon nytta eller om jag ska spara på krafterna till gif-matchen.

Idag är min planer som sagt att gå på gif-matchen. Skippade mamma och pappas match nu för att jag ska orka gå på giffarna, sen så är det väl tänkt att jag ska göra lite nytta också, men frågan är om jag orkar det?

klassfest

Nu har jag åkt på någon förkylning eller nåt, min hals verkar som bara den och jag är snorig som ett as, tror att det nalkas feber också. Men jag ska ändå en sväng på klassfesten ikväll, ska dit och äta iallafall, men sen blir det nog hemgång för min del.

=)

Idag fick jag ett sms av min kära moster som värmde =)

Fredag

Idag fyller en massa folk av, så grattis till er.

Nu har jag två lektioner kvar till helg, men det är ändå 4½ timme kvar tills jag slutar. Jag har hunnit ha 2 lektioner på 2 timmar redan, varför ska de sista två ta sån tid? Imorse tyckte jag lite synd om pappa, han ställde frågor och försökte prata medan jag gav nå ont blickar och grymtanden tillbaka.

Nu är det dags för idrott =) första på 5 veckor tror jag.

Ögon

Jag har haft ont i ögonen sen vi gjorde laborationen idag på biologin. Ser prickar överallt, sen fick jag veta att jag var närsynt också, fast jag ser bra på långt håll också, tror jag. Nu måste jag snart ta och börja med Dorran, känns som om det är mycket snack och lite verkstad av mig nu.

Tårar rinner hoppet försvinner

Jag behöver hjälp jag fattar inte vad jag ska göra, och jag är så jävla stressad nu så jag skulle kunna lägga mig ner och grina, men det blir inte bättre för det, det vet jag men det känns som om jag gör det så släpper det för stunden. Fan jag hatar verkligen det här, men om 4 veckor då är det förhoppningsvis över, eller så är jag bara mer stressad för alla IG:n som kommer komma.

Vad betyder allt?

Idag på fysiken så såg vi en film, det enda jag kommer ihåg av filmen var att det var modelljärnväg i den. Nu ska jag kika på roomservice, sen blir det nog sängen skulle jag tro, för jag känner mig helt slut. Imorgon när jag slutar så måste jag hämta cykeln, så jag har den till nästa gång jag behöver den, även om det lär ta tid.

Trötter

Jag hade tur att farfar kom och hämtade mig, sen fick jag middag där också eftersom mina föräldrar ville jobba lite längre idag. Pappa har kommit hem nu men mamma hon jobbar än. Jag är trött som bara den och min högra ljumske håller på och säger upp sig, gud vad mycket klagande det har varit här den senaste tiden.

Boken är utläst iallafall.

Ledsen

Jag kan inte sluta tänka på vad jag har gjort för fel? Har jag ens gjort nå fel? Från och med nu ska jag göra som någon har sagt, dvs inte vara så snäll. Men så jävla ego som du är, det visste jag inte ens att man kunde vara. Jag förstår nu hur du har känt under alla dessa år och ska jag vara ärlig är jag lite ledsen för att jag har tyckt att du har varit så feg som inte vågat fråga, men nu förstår jag, förlåt.

Det femte barnet

Nu sitter jag här och har svenska, tror jag. Men jag är inte riktigt säker på om vi har lektion eller inte. Ikväll har jag stora planer, jag tänkte nämligen läsa ut boken och komma en bra bit på fördjupningen om henne. Men vi får se hur det går med det, man kan ju hinna ändra sig.

Benhinnor

Mina benhinnor gör ont. Fick lämna in cykeln iallafall, ska få hämta den på torsdag. Han sa att den såg inte bra ut och det var fel här och där. Nu ska jag ta det lugnt ikväll, kanske läsa lite bok, vem vet? Eller när jag tänker efter så så ska jag nog gå till midälva och hämta bilen och åka och handla dricka, som jag har lovat att göra till Klassfesten.

Tisdag

Nu har vi religionsredovisningar, och det är så jävla tråkigt att lyssna, men vi måste för vi ska tydligen ha prov på det här sen. Igår så gjorde jag en sån jävla tabbe, dock var det ingen som märkte det, eller jo pappa såg det när jag kom hem, jag hade tagit nr 15 istället för nr 5, det är ju hur tragiskt som helst. Som tur är så skulle Maria plocka undan tröja nummer 5 till mig, så jag får den nästa gång =)

Idag så cyklade jag till skolan, dock så lever mina växlar sitt eget liv, för rätt som det är så kan den få för sig att hoppa ner till 1:an och då jävlar kan man trampa och trampa men man kommer ingenstans. Så måste svänga förbi PO´s när jag cyklar hem. Mina benhinnor gör ont också, undra om det är sen igår eller vad det är?

Vinst

Vi vann.

smaka på sin egen medicin

 Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad, för rätt som det är kan man bli behandlad som man behandlar andra.

Att det ska vara så svårt att säga ägg och bacon

Idag stod det att jag skulle sluta klockan 16:00 men halv två då hade alla som kunde redovisa idag redovisat. Så då blev det en sväng på stan, hittade dock inget. Nu så ligger jag i sängen och halvsover och tänkte kolla på hockey. Jag känner mig inte så pepp på match ikväll, har ont i huvudet och det spöregnar ute.

Nu har vi gjort det sista i vårt projekt, nämligen redovisningen. Den gick bra för alla utom mig, som helt plötsligt inte kunde säga ägg och bacon, men men. 17 minuter var den iallafall, så vi lyckades få till några minuter till, Peder frågade mig hur jag kunde låta bli att andas sålänge. Det kanske är därför jag har ont i huvudet?

Manuskort

Nu är mina manuskort klara, nu ska jag bara lära mig vad det står på de, men det ska nog ordna sig.

Bilder från igår


Fettprojekt

Idag har jag som sagt varit i Stöde, vi var riktigt duktiga om jag får säga det själv. Vi gjorde om hela power-pointen och kom på lite mer vi skulle säga, känns bättre nu än förut måste jag säga. Nu gäller det bara för mig att lära mig det jag ska säga, men är inte riktigt säker på när och var jag ska flika in med mina fina inflikningar.

Vad har jag mer hunnit med idag? Jag har varit hos farmor och farfar och skrivit ut, kikat på fotboll, ja det är väl det jag har hunnit med

Söndag

Idag så vaknade jag 05:53 det är inte normalt, men det berodde på att det var så jäkla ljust här inne. När jag vaknade så var jag hur törstig sm helst, kändes som om jag var bakis, men det tror jag inte att jag är, för det var jag som körde hem igår.

Lördag

Nu är vi hemma från Indal och jag är mätt som en jag vet inte vad. Det var med andra ord supergott (som vanligt) det var nog tur att vi tog en liten promenad efter att vi hade käkat för annars hade jag med största sannorlikhet inte suttit här nu.

Imorgon ska jag och Joss på en liten söndagsutflykt till Stöde, men vad gör man inte för att det ska låta bra, det är ju bara synd att inte alla tänker likadant. Idag så fyller Ebbson år så vi var och köpte en födelsedagspresent till henne idag och letade skor till mamma. Mamma fick inga skor för det var inte några som dög.

Om det inte så jobbigt att ladda över bilder från mobilen så hade jag gjort det nu!

Jordgubbar

Idag har jag käkat jordgubbar doppade i choklad, hur mycket sommar är inte det? Robin, Frida och Oskar har varit här  och jag Robin och Frida spelade spel, Frida vann, och jag tror att det bor en liten dålig förlorare i Robin. Nu måste jag försöka få tag i Vicki.

Imorgon ska vi upp till Indal och käka, hur underbart är inte det? =)  Så imorgon hoppas vi på lika fint väder som idag.

RSS 2.0